stockholm

Nu är vi tillbaka hemma i tumba igen efter spenderat hela dagen och morgonen i tyresö där nathalie skulle spela dm, det gick inte så bra för laget, men det var roligt att kolla på lite handboll :)

nu sitter vi hemma och ser på tv skall snart äta middag, sen får vi se vad vi hittar på:)

Puss

stockholm

Framme allesammns, elller varit i huvudstaden ett bra tag, kom fram vid halv 9. Jag gick runt eller jag gick till östermalm för att leta reda på min bank var tvungen att ta ut pengar på banken eftersom min kod till bankkortet inte hann komma innan jag åkte, men som sagt. det var ett tagsen jag var istan men hade smått minne att jag skulle gå rakt hela vägen ''gå mot djurgården'' och helt rätt hade jag, är ja inte grym ? jag kan mitt andra hem ;).  Påvägen dit hittade ja även det ¨så kallade stureplan, men såg inga stureprofiler, konstig klockan var 9 på morgonen. Efter mitt bank ärende fick jag ett sms av emelie att hon och anton och hildas mamma att de var istan och att jag skulle komma och hänga med dem för ett tag, fick gick runt och kolla stan och vi stannade och luncha sedan på kungshallen, en ''hall med massa lunchresturanger från smaker från olika kulturer, ja gick på säkra sidan och valde tacobar:), MUUUMS.


Sen efter lunchen var det dags för mig att dra mig mot tumba där ja skall spendera min helg med min underbara bästis.. Fick ta mig ditt själv och det klarade jag perfekt med:) tåg pendeln mot älvsjö/södertälje sen gick av på tumba sen mötte älsklingen nathalie mig. Vi åkte hem åt och sen sov och nu håller vi på att göra oss iordning för party :D
men nu måste ja kila, taxin kmr snart (L)

mer update kommer senare:)

hejdå älsklingar

stockholm

klockan är 04.20 och nu skall ja lämna huset och dra till huvudstaden:)


I beliveve in the good things in life:)

Tio timmar sen jag skrev nyss om ni ville veta det? (helt ointressant information). Som sagt idag var det skola och muina tre lektioner gick snabbt och smidigt, tänk första veckan avklarad bara en vecka mindre till studenten;).

Delsjön och paddla kanot var det idag med idrotten, som jag sa tidigare var ja inte så taggad på de och hör här, det var ja inte under paddlingen heller. Vart grymt rädd att vi skulle ramla i eftersom det blåste så, sen träningsverk i arm/ axlarna nej tack... Vi var tre i vår kanot så kunde ju vila lite från och till. men förövrig gick väl det ganska bra? Om man räknar att det går bra om man åker runt i cirklar och kör in i samma ö hela tiden? Men tack lotta och nathalie som gjorde paddlingen lite roligare;).

Men nu skall ja packa och sen när och handla matsäck. skall ju till den andra huvudstaden imorgon Stockholm, skall träffa min underbara vän Nathalie, vi skall ut och parta och sen se, men för hennes del spela handboll:), kommer hem på söndag sen så hoppas att ni inte kommer att sakna mig för mycket :) kan ju fortfarande nååås på tele så tror ni kommer att klara er alldelse utmärkt:)

Kanske får träffa hilda i stockholm med en stund på stan i allafall, det får ja hoppas på :)

Btw grymt taggad för att se derbyt på måndag =), vinst för IFK ?!

Gotenmorgen!

God morgon allesammans, sitter just nu och äter frukost, två mackor blev det med ett stort glas apelsin juice.. Skall snart iväg till skolan för att ha tre lektioner, Engelska C, Företagekonomi B och idrott b. Idrotten idag skall vi padla kanont!, (inte riktigt min grej, men får haka på en dåå. men usch vad det blåser på, kan kanoten inte ramla över?

Sen efter skolan är det träning:) bara inne vilket är tur:) Jag kommer nog inte kunna blogga förren jag kommer hem från träningen, tänker inte ta med mig min data idag eftersom vi inte skall använda den till något så, orkar inte släppa på den idag..

såå ni får vara utan mig ett tag:)

ojoj nu får ja snabba mig bussen går om tio:)

Befrielse!

Tillbaka och äntligen fick man hjälp med nacken som har besvärat mig de senast veckorn och vilken befrielse, fast på ett sätt inte just nu allafall, får alltid ont efter hon har fixat till det men sen är det alltid bra en stund=) Vi alla fick dock vänta ett bra tag innan man kom in kom ditt halv sju och var därifrån runt kvart över 9 så det tog sin tid och då var jag ändå bland de första på listan.. tycker synd om alla som måste få vänta:)

Men nu skall ja faktiskt dra igen en ganska kort update, har lovat mig själv att jag skall lägga mig runt elva idag:)
så sov söt allesammans!

vad ett sms kan glädja en ibland:)

Hej älsklingar !

Sitter just nu här i skolan och har rast har haft det ett tag dock, men men, skall ha min sista lektion om någon halvtimma eller så (specialidrott) vi skall gå igenom upplägg och så vidare=) Vi skulle idag ha tester med handbollen men eftersom jag slutar så sent hinner jag inte till detta så, åker direkt till hallen i stället där sjukgymnasten håller till=), hoppas verkligen hon kan fixa min nacke =)  Det skulle verkligen underlätta..

Idag på långrasten var jag även i stan men hittades desto mindre det blev en blus av något slag från hm, ganska nöjd med den men återstår och se om jag behåller den i allafall..

Fick precis ett meddelande från mr x, där han förklarade varför han inte hade svarat och nu är jag glad:)

kan faktiskt må bra nu..

haft träning idag och det var den längst träningspasset ja har vart med om på länge, det var inte det att vi tränade i timmar utan, vår två och en halvtimmas träningspass tog väldigt lång tid innan allt var slut, men det var en sådan dag bara, ganska enformig träning så kanske därför, visst det var tempo men aa something...

Lider med min emilie idag, hon var äntligen tillbaka på plan och så händer det ofattbara, hon stukar foten! älskar dig hjärtat och du är snart tillbaka igen.. (L)

men dags för sova nu, låååång dag i skolan och sedan träning, eller sjukgymnasten kommer och kolla igenom laget igen, hoppas att hon kan göra något åt min nacke, har så ont i hela tiden.

HEJDÅ!

2 fucking poäng!

idag var världen verkligen emot mig, först regn och förstörde håret, ( ja som hade lagt ner en sådan tid) sen två jääävla fucking poäng, två. Egentligen är jag glad att det var två och inte ett, för det hade varit ännu mer jobbigare att ta. Jag skall klara det tills nästa gång, här skall det inte bli någon tredjegång gilt ut, minsan andra ut och då får jag nog uppkörningen samma dag, kanske är lika bra det? För den skall ja minsan då inte kugga på, inte en chans, har kört sen ja var 16 så fan inte där inte.

Aja, men vill egentligen få ut mer aggerationer men det går nog egentligen inte...

Nu skall ja iväg och träna är juuu så pepp på de alltså!

p.s ett plus till skolan idag som hade glutenmat idag, åt fiskpinnar i skolan och det var över två årsedan jag åt något sånt i skolan! plus plus plus på det!

MENVA?!

Första skoldagen idag och det var helt okej, dock kändes det tomt utan Fredrik och david och resten av de kära treorna man lärde känna förra året. men men skolan och livet går vidare utan dom, vi är treor nu och vi skall äga skolan =). Det var ganska mycket strul idag, den nya bamban överfull av elever som skulle äta samtidigt, sen inställda lektioner och man läser en kurs där man inte har läst a ännu så det kommer bli ganska kämpigt men får väl använda mig av ws, det är väl det de är till för? Det positiva var väl att jag fick träffat alla igen, se de nya lärarna, träffa klassen igen, träffa de nya ettorna, och de nyblivna älsklings 2.orna;)..

Usch, inte denna lördag J. du skulle ha planerat tsm med mig ;) btw update om hela kvällen!

Emelie, måste berätta en sak (L)

Cecilia, underbart att ha fått lära känna dig bättre, hoppas på mer roliga utgångar och mer:)

Nattis, lääääängtar tills helgen!

ta mig tillbaka till trädgårn tack!

HEJDÅ !

Sammanfattning!

I'm so so so sorry' att jag inte har skrivit tidigare, men jag säger som min kära vän Silla sa, '' ingen har haft lust eller ork att blogga ännu''  Och jag håller med henne, jag har inte haft ork att blogga framms tills nu.
Kände det var dags.

Ännu en helg har gått och den blev kanske den lyckigaste på länge. Vad jag istället hade trott skulle bli en lugn och plugg helg, vilket dock det oxå blev fast med en ganska vild och rolig fredagkväll:) Som ni alla har förstått nu är att jag pluggade under dagen sen drog malin och silla med mig ut på en härlig och väldigt lyckad utgång!
den började först hemma hos Malin, vi var ett gäng, ja malin, silla, david, emelie, Jocke, johan och en till men som jag tvyvärr har glömt av vad han hette, FÖRLÅT, (hjälp någon)

Vi gick sedan till trädgårn där vi dansad och dansade hela natten, vi blev förstås som alltid hungriga framåt morgonkvisten så kvällen avslutades på donken, som alltid egentligen:) ovasett vad som händer kan man alltid lita på donken. Tror ja var hemma någon stans efter fyra, somnade direkt i min otroliga sköna säng, Dock vaknade ja upp med en huvudvärk och en konstig känsla men den försvann så fort jag fick i mig mat:)

Min lördag? var först planerad att jag skulle få träffa min älskling Emelie, men hon fick dock förhinder så fick ta till andra planer och bestämde mig snabbt för att tillbringa den hemma med film, mys och on/off pluggning :) Igår blev jag väldigt glad när jag klarade några svåra teoritest på datan=) kände mig genast gladare och lite säkrare i mig själv:)

Söndag.
Adu, vad fan har jag gjort idag?, ABSOLUT INGET, har bara legat ute i mitt vardagsrum och glott på tv och försökt läsa lite i teoriboken men det har dock inte gått så himlans bra, (Skall testa nu igen) så min söndag var lugn och mysig.


BTW IMORGON BÖRJAR SKOLAN!
MIN FÖRSTA DAG PÅ MITT SISTA OCH AVSLUTANDE ÅR PÅ KUNSKAPSGYMNASIET!











'''

Nu är jag hemma igen, eller dock varit hemma ett tag men har ätit och pluggat lite och nu fixat i ordning mig inför kvällens ballader, skall ut och fira malin och hennes klarade teori och kanske mitt med som silla sa:) vi får väl hoppas det dock:)

Kvällens outfit blev idag, svart klänning, svarta leggings och silver örhänge och armband:)

kort med mycket informativt inlägg ;) 'haha

Uppe med tuppen

Idag är jag uppe tidigt, mest för att jag skall uträtta en del idag, först banken med pappa sen, till bilskolan och öva teori, sen snabb höst shopping, och sen hem för att plugga ännu mer teori ..  utgång med malin och cilla co, fira malins klarade teori:)

Min älskade lagkamrater åker på träningsläger idag men valde att stanna hemma för att jag känner att jag var inte fullt så förbered på teorin som jag vill, och jag känner mig själv så väl att jag vet att jag inte skulle ha pluggat där ner:) så det blir en fartfylld helg hemma istället med plugg, plugg på dagen och sen med vänner på kvällen, skall dock hinna med några träningspass emellan har jag bestämt, kan ju inte ligga på lat sidan när de andra svettas i vinslöv!

låt oss tråna efter honom ett tag

helt slut, men visst är det härligt att träna ?

Hemma efter träningen och har tagit en härlig uppfriskande dusch, sen åt jag en god och härlig musliskål till återhämtnings mat efter en träning. Det var en bra träningen idag, allt gick väldigt snabbt förutom, fyslöppningen efter, jag var helt slut efter inneträningen och mina ben var riktigt tunga men jag kämpade mig runt 4x 1000 metan, de må vara lite men springa på asfalt och ha ont i benhinnorna är dock inte lika lätt då:) men som sagt tog mig runt och var riktigt nöjd efteråt, så nöjd att jag funderar på att ta en skål med glass med chokladsås och hallon till.

Men nu film med glass, kära blogg vi hörs imorgon :)

Paus, ja tack

Vaknade upp för några timmar sedan, frukost och plugg, ganska samma veva som resten av veckan:) Nu har jag dock tagit en paus för att se days en stund sen skall jag göra det sista provet och sedan börja läsa boken lite mer, så jag inte bara memorera frågorna från cd skivan, för det är ju inte dem frågorna som kommer på provet. Bäst att läsa boken lite mer känner jag:)

Det är träning idag plus intervall, skit hoppas jag pallar detta idag. Jag har så mycket plugg och teori i hjärnan så det är helt sjukt jobbigt att koncenterara sig på något annat! Men får hoppas att det går bra i allafall=)

Läger i helgen och har inte riktigt bestämt om jag kan åka med ännu, känner mig inte så redå inför provet, fast man kan aldrig känna sig riktigt redå inför sånt skulle jag tro. .. men skall prata med min päron och disskutera hemma först, fast måste ju lämna besked idag :/:P

Btw sista sommarlovs helgen, innan helvetet börjar igen!

Plugg & överraskningskalas för erika:)

Idag har det mest blivit plugg och ett överraskningskalas på schemat, fast tror ändå att plugget har övervägt mest idag, har pluggat sen 12 till 5 och 22 tills nu. Så många plugg timmar men det är värt det, och hoppas allt detta slit inte har vart till förjäves nu bara för vet inte hur arg jag kommer att bli om jag inte klarar det!


Erika blev i allafall jätte förvånade att vi stod i hennes ute rum med presenter och tårta!
men det här var min dag och finns inte så mycket mer att säga.



så stolt över er =)

Idag är jag en stolt vän, mina raringar Malin och Sofia klarade nämligen sina teoritest idag. Jag har vart så nervösa för dem med lika mycket som jag är för mitt som snart närmare sig=) Idag har jag som vanligt pluggat teori klarade 5 test av 8 på cd skivan jag fick, målet innan testet är att jag skall klara alla. Så får plugga lite till senare, nu är det dags för paus och mat. annars kommer jag aldrig klara det ;).

Men som sagt är en stolt vän idag =)

Och erika grattis på födelsedagen, the seventeen (L)

Ge mig mer kläder och en större garderob!

Intensiv dag? Vaknade upp runt halv elva blev en onyttig frukost med smörgås och varm choklad, sen bytte ja om till mina favorit jeans från gina och en enkel vit t-tröja sen min vita peak/hood tröja, oh kände mig så perfekt soft stil idag ( haha skämt ), mamma frågade om hon skulle köra mig till skolan och självklart tackade jag inte nej till detta. Okej det blev ju inte riktigt hon som körde utan ja, men det gör absolut inget eftersom jag behöver all träning jag kan få. Vi åkte och slängde skräp, sen in mot stan fast vi åkte förbi mitt bageri först det blev att jag fick med mig hem lite bröd, mumms. Sen till skolan, hade man tur, jag fick se skåpen och det var inte riktigt vad jag hade förväntat mig, trodde de skulle vaara bredare men det var samma bred men bara lite högare än de gamla, men skall verkligen inte klaga. Nu har vi äntligen fått större skåp och skolan isig nu är skit snyggt.

Sen hem snabbt hämtade ica.kortet och sen blev det maxi med mamma, eller stop.

Dess för innan efter skolan åkte vi tillbaka plan och där fick vi köpte en del höst kläder, och jag älskar ginas kläder just nu, verkligen skit snygga saker. Har delade meningar om gina mest för att alla har dessa kläderna, men vad skall man göra. Priset är bra och kläderna är snygga såå.

men efter maxi blev det hem, tog en fika, pluggade och sov, sen upp laga middag sen var det dags för träning!

Ja det var min mindre intensiva dag!

*

trött som tusan nu så snart dags för sömn, men först lite nattsamtal med min älskade grek, ringde han förut och då var han påväg hem från hans kompis axel. Han cyklade på en skogsväg utan lampor och plötsligt hörde ja ett duns och då hade han så klart cyklat rak in i en buske och ramlat och bränt foten i/på bränslor. ahha vad ja skratta, för innan detta berättade han om sin förra cykel tur som nästan hade samma slut, fast kanske vare haha:) så underbar är du fredrik!

Idag blev det städning i allafall, fick städa runt datan och det gick alldelse utmärkt bra:) sen fick ja pluggat och på ett av testen fick ja 70 av 70 riktigt stolt var jag då:) aha sen var det dags för träningen och jag den gick oxå bra, lite trött i slutet men annars bra, ser dock inte fram emot i morgon då det är värre fys än idag.. varför sportar man ibland egentligen ;)

Morgon dagen ser utsom så här. upptidig till skolan fixa en ny laddare sen tillbaka hem plugga teori sen träna och sen sova villa eller whatever!

Godmorgon dearest

Hej och Godmorgon kära blogg:)

Jag har precis vaknat och skall snart äta  frukost, men först var jag tvungen att skicka iväg ett mail till skolan om min laddare till datan, jag måste fixa en ny eftersom den jag har nu har gått i sönder igen, de blir min tredje sladd jag får nu, de går alltid i sönder de börjar glappa, just nu funkar den eftersom jag har hittat ett läge där den laddar, så vågar inte flytta datan eller göra några rörelser med den. Bara för detta kan jag inte ens städa mitt rum som jag hade planerat idag, så får väl börja med att hänga in kläderna och sånt, kanske byta lakan med ? men damnsuga kan ja dock inte göra.

Mitt schema idag ser ut såhär....

1. frukost
2. städa
3. duscha
4. plugga teori
5. träna
6. ta det lugnt
7. plugga och se film samtidigt!

Bloppers of pirates of Caribbean 3


Bloppers of pirates of Caribbean 3


Hoist the Colours


Spenderat min lediga tid för att kolla på Pirates den sista den tiden ;) främst för Kapten Jack Sparrow

GRATTIS SOFIA !

Hej allesammans, gissa vad ja har spendat hela min dag med att göra? Jo har pluggat och pluggat på teoriprovet som sakta med säkert börjar närma sig datumet för ut satt tid. Jag blir bara nervösare och nervösare för varje dag som går, jag har pluggat och de känns ganska bra men man vet aldrig, de är det samma med proven man har i skolan. men hoppas på de bästa. jag skall verkligen klara de på första försöket, desamma gäller sen med uppkörningen!

Igår var en mycket trevlig och bra fredag! Först träning sen åkte vi hem till evelina där vi lagade mat och smått förfestade, sedan gick vi till chez var där knappa halvtimmen innan vi bestämde oss för att gå till bryggeriet för att möta upp resten som skulle komma. Väl där inne fick man träffat Mia, madde, jennie, sanna och sara, sen kom de fler =) en bra fredag, var hemma runt tre. Lär komma hem tidigare idag=),

Imorgon skall ja möta min darling Emelie inne istan där vi skall kolla på födelsedagspresenter osv. sen får vi se vad som händer där näst.

Något tråkigt är att josefin lämnade oss igår, hon åkte med sin kompis jossan till Italien, är riktigt avis på henne. men läste på hennes blogg att man kunde skicka sms gratis till henne, de lär ja göra i allafall, måste ju uppdatera om vad som händer medans hon är borta, vet att hon vill veta allt ;)..

Och idag Fyller älsklingen sofia 18 år och de skall firas de med, först hemma hos fia med drink och tilltugg sen blir det utgång, kanske de nya stället razzia. Mest för att det 'är de ända stället som vi 18 åringar kommer in på nu en lördag som denna ;). Ja undrar om lär se några lärare ute idag?, de är ju ända ''kulturkalaset''? haha eller några andra roliga personer skulle vara roligt att träffa;).

Men hejsvejs, nu skall jag ner lämna handdukarna till mamma så även hon har ngt att troka sig med sen, bär det av till sofia (L)

Grattis Malin

Snart iväg till stan för att inhandla höstnytt och annat, sen blir de träning och efter det utgång med ''the girls'' från laget, vi skall fira malin som fyller 18 år idag, och imorgon blir det sofias tur att fira =), en hektisk och rolig helg framför oss!


GRATTIS MALIN PÅ 18 ÅRS DAGEN!

Love & Friendship

''" you're the weak one ... and you'll never know love or friendship. And I feel sorry for you. "

ork

mycket har hänt och idag ingen lust att skriva något!

Utgång

Igår efter träningen firade vi maria, mycket trevligt. Hoppas du fick och får en helt underbar födelsedag =).
Idag är det utgång med jobbet, klockan 17.00 skall vi träffas vid warehouse och äta lite god mat och sedan drar vi vidare  =) .

Btw, träningen igår var det jobbigaste ja har varit med om, 400 m x5 sedan lagom brant backe 3 x5 de sista tio vänderna fick ja puscha mig själv till att inte ge upp! ganska stolt över mig själv som klarade det i allafall. ihihi Imorgon tror ja vi skulle till ullared med mammi och familjen, alltid roligt att åka dit, köpa de nödvändiga sakerna till huset som är så billigt där, så vi lär ha roligt, plus en bra möjlighet att övningsköra oxå!

två hektiska dagar

Snart skall ja ta bussen intill stan för att möta emelie vid skolan för hjälpa henne att lämna in skoldatan, sen måste ja skynda mig till ullevi norra där min körlektion väntar, idag skall ja lära mig att fickparkera och parkera och säkerhetskontroll av bilen=) Sen åker ja direkt från stan till träningen där jag sedan gå direkt från träningen till maria, som skall firas en dag tidigare, eller några timmar innan hennes födelsedag.

Imorgon är det utgång med de gamla  v-tab gänget, de blir middag och utgång, kmr blir riktigt trevligt och roligt!

Det var i stort sätt de mesta jag skulle göra på desssa två dagarna, träna och utgång, haha(L)

You know you love me xoxo, S.

The thing I'll miss the most are...

Som ni kanske alla redan vet var det min sista natt igår och jag har kommit på vad jag kommer att sakna allra mest.
Att kunna sjunga så högt man bara kan utan att någon hör, det är vad jag kommer att sakna allra mest. Igår började jag klockan 18.00 och gick ifrån jobbet klockan 05.00 så alltså 11 timmars arbete igår, låååångt pass blev det. Fick arbeta en sista gång med ingmar oxå och christer fick man se innan man slutade oxå, den ända som fattades var nisse. haha. Både ja och ingmar försöktes jävlas en sista gång, och ja tror att ja vann, haha..

Vaknade ganska sent idag runt två tiden, käkade frukost och har alldelse precis käkat min lunch innan jag skall träna=) sen efter träningen får ja se vad jag hittar på, tror de blir att åka förbi ''jobbet''' och hämta min bakform ja glömde, sen hem duscha och sova, försöker vända tillbaka dygnet, bara en två veckor kvar innan skolan börjar så.


'' gårdagens citat''

Ingmar- men du sofia vem skall du nu plåga när du inte längre jobbar här?
Sofia - Jadu, kanske päronen?
Ingmar- men annars kan du slå 0101- och pressens nr och terroisera mig haha.
Sofia - låter bra ingmar.


Ingmar- men skall du inte köpa en sådan där iiiii-phone?
Sofia - nej, har redan iii-touch, så tror inte de
Ingmar - vilken coooling du är som har  ii-touch


Leif-  Sofia, hur kommmer det sig att ingmar har sådan bra kontakt med dig?
Ingmar - Ja du leif, det var kärlek vid första ögonkastet, det räckte att hon sa
         - Hej, jag heter sofia och mitt favorit lag är IFK.

Ingmar- Sofia synd att du inte var intresserad av bjärkroth får då hade jag kunnat fixat honom på plats ner i basel, berättade för niklas om att 'en tjej på jobbet är intresserad av söder. han svarade så synd att de inte var ja, då kunde vi klart ordnat upp en dejt, haha.
Sofia- Vem är niklas bjärkroth?, logga in på datan då  nuuuuuu.
Ingmar - nååå, vad tycktes?
Sofia - Heeeeelt okej, fixar du eller? ;)

Ingmar- Ni kan alla gå hem nu och leka med era fruar
 Men inte du  (christer) och inte du heller sofia,
Sofia - Nä för jag har ingen fru, ingmar.


Så här var det på sista dagen på v-tab, skämt humör från början till slut.


Sista kvällen på v-tab!

Igår vart det näst sista dagen för mig och idag är det sista, ganska ledsamt och tråkigt, man har ju hittat nya vänner och man har träffat dem nästan varje dag så de kmr kännas konstigt, men man kommer säkert snabbt tillbaka till den riktiga vardagen igen, förhoppningsvis.
Igår hade en del med sig bakelser till jobbet så ja har med bakat idag, kladdkaka blev det för det är det enda jag kan göra så =), fast har aldrig gjort en sådan stor sats till så många så får se om den smakar okej, testade en bit förut och den var inte äcklig i allafall! får skylla på att det är gluten mjöl eller ngt;)..

Igår blev det ganska sent kom hem runt 5, vi plockade även upp några partyprinsessor på vägen hem, de hade missat sista natt bussen från david, men eftersom ja jobbar precis brevid så är det ganska lugnt=), tråkigt att ja inte kunde vara med er igår, men jobb är ett jobb och festerna lär komma igen, men inte pengarna ;).. haha..

Back to v-tab, kommer att sakna alla, Malin, sonja, nicke, christian, niklas, viktor, jönsson, christer, nisse, tommy, jimmy, pettersson, rikard och benny, det har vart roligt att arbeta med er skall ja säga, hoppas att ja får komma tillbaka nästa sommar, hade vart roligt!
men vi lär ses ute på stan någon gång innan dess!

Idag börjar ja klockan sex så skall snart åka skall bara äta och fixa sista matlådan oxå!


Party at my place

Och efter min körlektion blev det äntligen efter om och men hos  päronen, fick jag äntligen ha ett lite party för mig och mina vänner och det blev riktigt lyckat vad jag tyckte i allafall, hoppas att resten tyckte det med. Det var mest kunskapsfolk här igår så en reuinen blev det nästan, den ända som fattades var Malin, hade velat att hon var här faktiskt, men hon var fast på jobbet ikväll =), fast vad ja hörde att hon ganska trevligt hon med, eftersom alla hade haft med sig tårta och shit för att det var deras sista dag på v-tab för denna sommaren, så hon gick det säkert ingen nöd på. Åter över till festen. Till och en början skulle det vara ett poolparty men vädret har ju inte vart det bästa denna veckan så det blev party inomhus, eller i utehuset pappa har byggt!, vi pratade och drack och hade mysigt, sen blev några av killarna taggade för att bada i allafall och först i var så Klart David, ja fort fram med kameran sen, skulle emelie komma och göra ngt, men det slutade med att Hon blev islängde med alla kläder och sånt på, sen attackerade david min kära evelina oxå, men hon kom aldrig i poolen till och en början utan hon blev nerskvätt, sen var ja redan oxå så blött eftersom jag hade hjälpt till evelina att ta bort starka david men det gick inte!. så ja hoppade i ja med med kläderna på, badade en stund, sen kom killarna springade med Charlotta oxå och de slutade samma sak för hon med! i poolen var vi och lekte en stund sen var det upp och byta om, alla kom ner med mina mysbyxor så, vad skall ja ha på mig till jobbet idag ;)..

Men kvällen blev mycket lyckade ..
Ja lämnde snabbt av evelina till busshållplatsen sprang upp sa hejdå till de andra sen, kommer ja in och då är fortfarande Malin L & Fredrik kvar, Fredrik ville inte åka själv intill stan så han fick sova här, vi gick och lämnade av malin vid skolan sen knallade vi tillbaka hem och sen somnade vi snabbt sen, eller efter lite tjöt så blev det tills slut sömn =), saknat den där fredrik faktiskt, har jobbat och så nu de senaste veckorna så har inte kunnat höra av mig och så.. men ändring på de?!


Bilder kmr senare!

=)

Vart är det där regnet som de hade utlovat idag?, för hos mig är det sol haha, kanske inte lika varmt som för två veckor sedan men sol har ja, ja klagar verkligen inte, perfekt väder nu för allt som händer idag, haha

Idag vaknade ja grymt tidigt utfärde mitt ärende galant sen hämtade ja ut min biljetter till stockholm oxå, längtar !


aja treeeeeeevlig fredag allesammans, vet att ja kmr att få det i allafall=)

Hatar och älskar att träna =)

Varför hatar man att träna och sedan efter mår man så himlans bra? detta är ngt jag tycker varje gång jag tränar, under träningen är det pina men efter mår man så bra, men är pigg och har grymt mycket energi man vill göra sig av med=). Och hunrig blir man efter varje träningspass men det är ju inte så konstigt man har ju gjort sig av med en massa kalorier:) haha. Är skit hungrig nu och funderar på att göra i ordning en tallrik med grött och några mackor:) och sätta mig framför tv och glassa:)


OMG

OMG vaknade 2 idag visserligen sömnade ja inte förren 5 så det är nog ganska normalt att gå upp ''10'' timmar senare ? haha kanske två timmar för mycket sömn där? Skulle inte tror de, känner mig för en gångs skulle väldigt utvilad och pigg. Har redan käkat frukost och snart är det middag innan träningen. Har även städat hela övervåningen och imorgon blir den nedre delen, sen blir det till maxi och inhandla saker, ex dricka, chips, godis och hårfärgningsmedel, skall passa på och färga håret imorgon, platinblont? vad tycks om de?. Haha nu skojade ja bara, så klart inte blont, verkligen inte min hårfärg, får blir lite brunare:)

btw, vädret? kan de sluta regna och bli sol ist?

You know you love me, xoxo S.

Piggare, ja & nej

Efter två dagar på jobbet är det sista natten för den period innan jag gör min två sista dagar på V-tab för denna sommaren. Första dagen så stannade jag som sagt kvar till klockan 6 och det var riktigt pain in the ass, och igår hade ja riktigt tur och slapp stanna kvar till sex eftersom våran press bara körde BN och Metro igår, kom ifrån jobbet halv fem och tio i fem låg ja i min säng och halv sov:), tills ja var tvungen att gå upp igen fyra timmar senare. Jag skulle återigen ta bussen åka in mot ullevi norra och möta upp min Lärare Camilla på bil skolan där det var dags för en lektion igen. Idag gick mycket, mycket bättre än  vad det gjorde igår i allafall, fick mycket beröm =). Skall köra igen på fredag denna gång blir det morgon trafik!, usch varför skulle jag välja en sådan tidig tid? haha

Usch nä va ja kommer sakna min vän Adam när han åker till usa för att vara en utbytestudent i ett år:) Han har varit en av de närmaste klasskamraten under årkurs två, vi har stöttat varandra och hjälpt, vem kmr var där för mig iår?, Tur att man lever på 2000 talet så man prata med han över internet =). hihi
Love u hun !


trötter

Hej, väldigt trött och väldigt osocial idag. Kom hem ''sent'' idag och väldigt lite sömn.

yeah, nitlott

godnatt och godmorgon för vissa, för mig är det extremt mycket godnatt kom nyss hem från jobbet och skall sova i fem timmar för att sedan åka intill stan och köra med bilskolan!

vi hörs längre fram på dagen (L)


Träning & Jobb

Äntligen träningsdags och träningen gick helt utmärkt bra:) härligt att komma igången igen. Härligt att komma igång att jobba igen även fast jag helst hade velat vara med min raringar och se sex and the city och käka på Hard Rock, men sånt i livet och fler chanser kommer:), ja hoppas att ni har haft det skoj och riktigt trevligt <3 På jobbet idag kommer det att bli sent eftersom metro skall börja köras, vet inte om alla pressar kör eller bara två eller en, men får hoppas på att det går snabbt och bra så att man kommer därifrån.


I morgon skall ja även övningsköra igen med skolan och hoppas på att de kommer gå bra. gillar egentligen inte att köra på körskolan men är väl tvungen :).

Gillar beck för övrigt min nya kärlek <3 och även min robin söder, har tydligen fått konkurrans av steff nu med, men steff han är min pojkvänn rör han inte ;) ...


Taggad

Nu är the grandparents här, vi har käkat och nyss åt vi min chokladkaka, riktigt gott.
btw riktigt taggad inför  F. :) låt de bli en ny vecka!

the best time

vaknade för ca 1 ½ timma sedan, käkade lite grött och låg och kollat på tv, nu hämnade ja här som vanligt. Pappa är iväg och handlar mat som vanligt, vi skulle få fin besök av kära farmor och farfar fick jag höra :). så dags att bäda sängen och städa huset? skulle inte tror de. det är även sista ledighetsdagen ida, imorgon äntligen dags för jobb igen, har saknat det lite, fast bara lite. Har haft så skoj den här veckan, kanske den bästa veckan på hela sommarlovet? och det lär bli fler, det får vi verkligen hoppas:) för vi har ju ändå 23 dagar kvar på sommarlovet och de skall bli de bästa dagarna i mitt liv:)

Imorgon åker min kusin tillbaka till usa igen och det kommer kännas lite tråkigt, nu när man har nästan sett han mer än mina kompisar detta sommarlovet, eftersom vi jobbar tsm. Han skall till sin andra hemstad texas och spela hockey och gå i skolan. Är grymt avis på honom och funderar allvarligt att åka och hälsa på honom i höst något lov där. so texas maybe here I come?:P

nu vill ja baara duscha så skall allt göra det, sen blir det övningskörning med dady och sen hälsa på kusinen innan han drar sen hem och bara plugga teori och hänga med the grandparents:)


bad&beck&godis:)

Heej, har precis haft fin besök av björn och david, tog ett kvällsdop och såg på beck, käkade lite godis, en härlig och lugn lördas kväll i allafall:) det var en kort inlägg från mig, nu skall ja se klart american pie beta house:), sen blir det läggdags för mig:)


Mypys och underbar gårdagsafton

utgången igår blev verkligen lyckade, den bästa på länge. Jag längtar tills alla mina älsklingar kan följa med ut och parta, då skulle allt verkligen vara perfekt oxå. Som sagt kom hem från kungsbacka igår oxå efter ha vart och badat med Emelie och Josefin, så var hemma i ca tre timmar och lite till tog ett dop i poolen, duschade, fixade i ordning mig och sen begav ja mig intill stan för att möta Evelina på chez, vi satt där i några timmar och förfestade. Vi fick världens goaste drink oxå, och det blev även drinken för kvällen på chez skulle ja tro, alla drack den sen, så ja och evelina trendsätte en drink för kvällen :) Vi mötte sedan upp steff och annie och gick mot bryggerit där vi befanna hos resten av kvällen:) dansade, drack och hade skit trevlig helt enkelt:) ..

Idag väckte mamma mig klockan 12 och sa att vi skulle åka ut och shoppa lite, så klädde på mig åt och backade ut bilen och så begav vi hos till kungsmässan i kungsbacka. vi gick runt och tyvärr hittade vi inget så det blev kanske ingen shopping men en mysdag med mamsen blev det i allafall och lite övningskörning på de:).

Och nu är det väldigt snart mat och så har ja vart duktigt och bakat kladdkaka som vi skall smaska till denna afton!

Hejsvejs leverpastej:)

btw ifk vann idag med 2-0 malmö och mitt ''ragg'' robin söder gjorde så klart första målet, grymt jobbat baby <3 ;)


En helskotta bra torsdag, men än ännu braigare fredag

Heeej, igår vart det bad och fest på kvällen en riktigt lyckade torsdag blev det, med sol, bad och skratt och dans och träffade ny och trevliga människor och även en del bekanta ansikten såsom fredrik och Kalin :) Sov hemma hos pappa björk i natt (aka Josefin) riktigt mysigt, vi vakna runt 10 och gick ner käka en härlig frukost och sen satte vi hos på en varm blå express buss och åkte till hovås badplats, där vi låg och stekte ett tag:). någon fick till och med en snebränna fick ja höra?, inte var det ja i allafall. haha

Idag är det utgång som gäller för mig och tre andra underbara tjejor, evelina, steff och annie:) så det skall bli riktigt roligt. hoppas på en bra avslutning... och kanske träffar man den rätta idag? ihihi

RSS 2.0