JSM!

Fredag och jag sitter ihopkurrade i min soffa med mitt duntäcke och ser på den andra filmen för idag som har fixat, båda har varit julfilmer, mest för att det var de mest intressanta som jag kunde hitta har sett de mesta och de nya. plus för att det snart är andra advent!

Vet inte när jag skrev senast men i onsdag tror ja att det var, inte så mycket har hänt, knappt varit i skolan, inte mått alla tiders men det är så ibland.. Gympan igår var bland det roligaste och svettigaste på länge.. Först thaikondo och sedan någon medel gympan som mina klassmates hade gjort.. haha skit roligt i allafall:)

Sedan var det träning, tydligen hade micke sagt att det skulle vara en lugn träning med tanke att det har varit match och det är jsm nu till helgen, men vi hade nog hört fel, det blev fys, som om ja inte hade haft fys två timmar innan träning, men jag grejade det med nöd och näppe haha.. Efter träning åkte ja och hilda hem till henne och hade en mys afton med kvällsmat, tjejsnack och film. Vi somnade som bums efter filmen och vaknade lagom till 9 då vi skulle åka till skolan för att tejpa hennes knän, sedan blev de  en hel dag på stan med en del julklappstittande.. fann min julklapp till nathalie, men aja får se hur glad hon blir över det:P, ja är som sagt sämst på köpa presenter.. men men tänken som räknas eller? Sen visste hon inte riktigt vad hon önska sig så, hon får gilla min present:P som inte får öppnas fören julafton om mindre än en månad:P

Imorgon som sagt JSM och jag är taggad till tusen! klockan 06.00 går bussen från kärra och alla kommer väl vara halvdöda vi den tiden, så vi lär sova några timmar sen filmtittande på bussen förhoppningsvis, hörde att evelina skulle ha med sig film, och ja funderar på att ta med mig datan men får se.. orka bara på något jag inte kommer att använda sen ?! men aja får se..

Skall skicka in mitt CV och personliga brev snart till jonas.. men önskade att jag kunde ha gett det till pappa så han kunde läst igenom, men är man tänkspridd så är man haha ! men men ..

Nu skall ja se klart på freud claus!


Två kändisar på deep

Hemma igen, deep var rolig och det var härligt att se johanna så glad:)

Men en mega sak hände idag va!

KIM FRÅN ANDRA AVENYN VAR DÄR OCH MARKUS MED, VI TOG KORT TSM MED DEM IDAG, JA OCH JOSSAN DÅ!
Hur snygg är han inte på en skala då? ahaha


Utgång på en vardag!

Party Party Party, det är första gången i mitt liv som jag partar på en vanlig vardag, men inget fel på det egentligen det är ju lill-lördag.. Men nu skall ja faktiskt inte parta parta, utan ut och fira min kusin Johanna som fyllt 18 år idag, det blir en frikväll från alkoholen!, som sagt det är ju sm..

Men ändå utgång på vardag och skoldag efter, hur skall det gå?:) Hoppas att mitt lag vinner ikväll, håller tummarna för er.. speciellt 19.21! den oslagsbara tiden!


En sommarnatt i sommras... Mina gamla lagkamrat Mysan och Ja!


Nu är vi övertygade om att Ufon existerar

-Nu är vi övertygade om att Ufon existerar-

Det är så sant har sett det själv jag kan besvisa det, ja lovar och svär, varför skulle jag ljuga om en sådana här sak.


Nej men skämt och sido, klart att det inte är sant ;) Håller på att skriva mitt svenska C uppdrag och man får då skriva en fingerad uppsats = påhittad och ja valde då ämnet ufon. Tror att jag aldrig har haft ett lättare uppdrag, fingerat betyder ju påhittat och ja får hitta på allt, alltså behöver ja inte söka efter fakta eller ha riktiga källor utan dem får ja hitta på med, jag tror jag kommer skriva denna uppsatsen på några timmar bara, hur härligt är inte det då? Ett uppdrag hur världen och bara två att till gå med.. plus mini uppgifter i fe b som man göra förhoppningsvis ganska snabbt, tänkte ta med mig det ned till stockholm och försöka plugga lite där, i allafall på bussen när man inte har något annat att göra.

Just det, JSM i helgen och som ni har förstått är det i stockholm hur roligt kommer inte det att bli då? Stockholm med andra favoritstad efter gbg så klart, sen skall vi hem till min älskade hilda för en tacokväll:) sen får ja säga hej till Nathalie oxå som skall komma och kolla, saknat. Nej jag ser verkligen framemot helgen nu !


BTW! GRATTIS TILL MIN ÄLSKADE KUSIN SOM FYLLER 18 IDAG! Det skall firas på deep idag, en lugn afton dock eftersom det är jsm, men kan ha skoj utan alkohol!.  Missar tvyvärr A-lags matchen idag, men hoppas de klarar sig utan min support idag faktiskt! men lycka till tjejer, litar på er!


Sammanfattning

Hellu, helgen har gått och som vanligt ingen update från mig, om vi inte räknar den snabba update på fredagkväll men det gör vi inte;).. De här med inget bloggande på helgen passar mig perfekt, ja hinner göra allt som ja har planerat in för helgen ;).. Först och främst hinner jag sova och vila ut, sen hinner ja med tv-tittande och sist och inte minst plugga om det skulle behöva.. Sen självklart vara med vänner och träna och spela match ;). Så det här med ingen uppdatering på helger är my new thing ;) lite som vår alldelse egna bloggdrottning blondinbella. Ja kommer att berätta om min helg på måndagarna när ja finner the time.. And the time is now.

Fredas var det en mini utgång, men ändå väldigt trevligt och roligt speciellt att få träffa Malin, Silla och Michan.. och så klart min vän Tina.

Lördas, blev det plugg och plugg och tv-tittande och sedan dags för att göra iordning mig för en helt underbart härligt födelsedagsfirande av vår allas Josefin Fransson. Vi bjöds på otroligt god mat och ännu godare efterrätter! marängtårtan var verkligen to die för, gumman du måste ge mig receptet! Inte visste jag att ja kunde hitta till kungsbacka helt själv, eller kan inte ge all creed till mig utan min vän GPS, till kungsbacka hade jag nog hittat men till josefins hus, skulle inte tro de;) hittade hem oxå :P

Söndas
var det dags för att återvända till kungsbacka igen men denna gången för handbollens skull, det var dags för farma match igen mot aranäs, vi spelade inte bra men vi vann till slut med 29-25 efter underläge stort sätt hela matchen.. Fick spela lite överallt, men ändå gjorde inte totalt bort mig i allafall..

Måndag, skola återigen och idag gick verkligen allt fel, då menar ja allt. Nackspärr, ta bort saker, förföljd av polisen och en smäll på näsan ;) träningen gick lika dåligt där med, men det är väl så om man har vaknat på fel sida sängen! sånt man får ta.. Hoppas dock bara nu att tisdagen blir bättre, då det står skola, redovisning och träning på schemat!


Home and Safe

hemma nu, blev en kort utgång var nog inte så pepp som ja trodde att ja skulle vara trotts allt.. Mötte upp malin, silla och michan vid nordstan stack till chez var där i någon timma eller två tills ja och tina bestämde oss för att dra till trädgårdn, medans de andra skulle testa parkan.. Men vi  kom aldrig längre än två hundra meter ifrån chez då vi bestämde oss för att dra donken och sen hem istället, smart drag!

imorgon skall mamma och ja dra stan, förhoppningsvis följer tina med oxå! senare på kvällen blir de tjejmiddag oss Josefin som fyller 17 en månad förtidigt:) men så är det när man har tajt med planeringen ;) Efter the girl night skall ja nog till J en stund får se hur det blir med det.. 

Söndag, farma match mot aranäs KROSSA:D

Taggar förfullt!

Taggar förfullt för en outstanding utgång med några av favoriterna så klart :) Idag skall det firas, det skall firas att jag har tagit körkortet, något som inte riktigt firades förra veckan då jag blev den ''designated driver'', fast egentligen mest för att vi skulle ha match dagen efter och orkade inte festa, utan ville bara dansa och då blev det bil istället för dricka:D vilket ja lyckades med, hade mega skoj förra veckan ;). Men kommer ha lika skoj denna..

Just nu spelar mina lagkamrater a-lags match och hoppas verkligen de vinner, eftersom de dem möter ha samma poäng som oss, det skulle vara härligt att gå om dem :)

Men nu skall ja ut och dansa loss, vi hörs imorgon (L)

Ego kollage

Provet gick bra och träningen gick bra, det var roligt att träna idag.. Roligt hade vi på gympan med våra samarbetsövningar och dylikt =) Ända sedan jag har kommit hem har jag suttit här framför datan man inte förren nu uppdaterar jag, Har pluggat och grejat med photoshop så har inte riktigt haft tid, men nu har ja har ja en millesekund för min älskade blogg..

Tänkte visa min ego collage som uppgiften heter ;) Ge mig lite ideér eller hjälp mig göra förbättringar, är inte riktigt färdig ännu skall försöka göra vissa transperanta men det funkar inte riktigt som jag vill, men det är grafisk kommunikations lektion imorgon så kan ju passa på att fråga då :)

Efter skolan skall ja till stan och inhandla en present till min darling Josefin som snart fyller 17, skall även förbi min körskola snabbt och lämna en blomma till och tack kort till min körlärare som tack för hjälpen :)



Redo

Skolan om några minuter, har ätit god frukost och är redo för företags provet!
Vi hörs av senare efter träningen. Ha en bra dag så länge

Isolera in mig!

Tiden går faktiskt väldigt snabbt, det var tolv timmar sedan jag skrev i bloggen sist. Nu sitter jag här och klockan är halvt ett och jag har precis blivit klart med mitt svenska c arbete om ''skriva ett CV'' skall bara bifoga ansökan och jag är klart. Yes antligen en uppgift klar.. Två till och sedan kan jag slappa, fast det får bli imorgon nu skall jag sova så jag orka gå upp ur sängen imorgon. Det är ju ekonomiprov imorgon och det får jag ju verkligen inte missa :P Mer plugg imorgon funderar faktiskt att isolera in mig imorgon efter träningen och verkligen råplugga, vad säger ni om det? tror ni att det skulle funka? En stund i allafall, men vilken uppgift? Det får jag bestämma imorgon, de blir det som ja har mest inspiration till att göra skulle jag tro..

Måste dra stan någon dag med kom jag på, hitta en present till min körskolelärare som tack för hjälpen till körkortet liksom som förövrigt friar en vecka idag, grattis på mig, har ännu inte blivit av med det!  Nä nu faller john blund in över mig, vi hörs av imorgon !

- bloggar försvinner-

Företagsekonomi B

Företagsekonomi står det på schemat och oxå den sista lektionen för dagen:) Vi går just nu igenom nuvärdesmetoden, gissar på att det kommer att komma på provet imorgon, så skall hem och plugga på det. Fast först skall jag vara med Fredrik en månad sen sist typ ;):( Men idag skall vi träffas, får se vad vi två hittar på. Efter mitt besök på linne så blir det självklart hemma för att plugga på företag och skriva klart engelska artikel saken som skall redovisa nästa tisdag.. Som jag sa igår, vill verkligen plugga allt så ja kan få en helt ledig vecka, om inte våra kära lärare kommer med fler uppgifter som skall göras ;) men det får vi inte hoppas?

Snart är det lunch och jag är svin hungrig så det skall bli riktigt gott med mat om ca tio minuter :)

Saknar mina älsklingar, ni vet vilka(L)

Blogg torka

Lite bloggtorka denna dagen, mest för att mitt internet ej har funkat frams tills nu typ, vad hände där liksom satt som bäst och laddade ner i morse och plötsligt slutade internet fungera, hela världen stannade upp där och kom till liv nu när de började fungera igen, seriöst, mitt hjärta stannade upp.. Gossip och OTH är mitt allt ;) skämt och sido, men ibland känns det verkligen så.

Idag hade vi världens längsta sovmorgon och den satt verkligen så fint, började inte skolan förrän klockan 13.45 idag så tog bilen in idag, tjänade på det, snabbt dit och snabbt hem, hann stressa ner innan träningen idag vilket ja annars aldrig brukar göra. Innan är ja hemma i en halvtimma och knappt det innan jag måste dra mig igen.. Träning var det idag med. Säger bara! Det är något med tisdagar, är alltid så jävla opepp och urfokus då, inget funkar, gillar inte tisdagar, skola och träning nej, vill verkligen bara hoppa över den dagen.. Kan det aldrig hända något roligt på en tisdag? Det ända som egentligen glädjer än är att OTH GSP och the hills kommer ut.. Det är det ända som gör mig att längta efter en tisdag? Känner ni andra inte samma sak som ja?

Prov torsdag och har ja pluggat nej. usch var det inte ja som skulle priotera skolan? Fast vi får ju ha anteckningar med oss så det slutar väl med att ja skriver en lång novel där allt står med så kommer ja klara provet galant ;) vad tror ni om det? Passar mig utmärkt! har bestämt mig för att plugga allt denna veckan så ja är pluggfri nästa, vad tror ni om det?


Älskar dig vännen

Nu skall jag sova men först !


JAG ÄLSKAR DIG VÄNNEN! FÖR ER SOM INTE VISSTE HETER HAN, FREDRIK JANLIND OCH DEN BÄSTA KILLEN JAG KÄNNER! ''inget kan komma emellan oss''


Tack för att ni finns

Återvänt hem och äntligen, det har verkligen varit en piss dag, vart nära att börja gråta stup i kvarten, jag vet inte riktigt varför men det är bara så idag :( Men som tur finns ens vänner där till stöd och jag är så tacksam att ni finns där när jag behöver prata eller bara få gråta ut. Ni är verkligen guld värda för mig (L)

Nu är det faktiskt fotbollsgalan på tv så vi hörs senare (L)


Ogillar faktiskt detta!

Slutade skolan för ca en timma sedan och jag sitter kvar här och degar vad gör jag egentligen? Jo väntar på att jag skall träna så var det ja. Något jag verkligen ogillar är att åka direkt till träningen från skolan. Jag vill komma hem innan träningen varva ner och sluta stressa så mycket, kanske hinna med en power nap, ja det skulle aldrig sitta fel. Men nu helt plötsligt måste jag nu nästan varje dag åka direkt till träningen från skolan, hinner aldrig varva ner.. känns som om jag spenderar mer tid i skolan än hemma. Gör ni andra det med? Kanske ni aspero folk då som kanske mest läser min blogg :P haha. Måndag, direkt till träning, tisdag- snabbt hem för att direkt sedan åka och hämta upp alla sen onsdag vila äntligen, torsdag direkt från gympan till träning fredag ledig .. Så okej det kanske inte är så himla stressigt men aja ogillar fortfarande åka direkt till träningen från skolan haha.

Det var ett snabbt inlägg från mig en sen måndag eftermiddag ;) ..
Nu skall jag faktiskt plugga en halvtimma innan ja måste dra ... Pussar


Solig vinter måndag

Godmorgon allesammans, sov gott ? Det har ja gjort delvis har drömt en del och det har stört min sömn så fruktansvärt mycket så himla utvilad är jag inte den här härliga kalla vinter måndagen. Kommer bli en bra dag med sol, äntligen kanske vi kommer få slippa det där jobbiga regnet för ett tag?

Idag blir det träning senare ikväll och skola nu snart så får se hur mycket uppdatering det blir men skall försöka så gott jag kan :)

Fast helst skulle jag vilja ligga i min säng och bara fortsätta att sova ännu mer så jag blir utvilad någon gång, jag gick ju ändå och lade mig tidigt och ändå inte utvilad, vad händer?

Hade någon annan svårt att sova idag ?

My name is Bond, James Bond

Nyss hemkommen från biosalongen bergakungen det blev bond som tidigare sagt (se lagtillställningar) Vad skall jag säga om bond? Ja den förra var så mycket bättre, här var det bara pang pang på och i ett högt tempo, man hann inte med i alla svängarna typ.. Fast den här filmen gick ju ut på att bond skulle få hämnas och det märkets han dödade alla som kom hans väg typ haha ..


Innan bion hade vi gym träning med laget oxå det blev bodypump för tio st av sen resten gymma.. det var roligt som vanligt fast nästa gång skall jag nog lägga på lite mer vikt:P haha

LAG TILLSTÄLLNINGAR

Idag tog jag en lång sovmorgon och det var verkligen härligt att få sova ut:) Har varit vaken nu i några timmar dock, har hunnit städa, käkat frukost och gjort halva provet på Företagsekonomi A.. fattar inte så mycket av likvideltbudget får panik! haha men skall fråga pappa sen om han vet hur man gör:) vill får provet gjort så man kan börja med annat oxå.

Idag fick mamma ett damp utfall som vanligt, hon brukar få det någon gång i månaden då kommer allt ut och hon skriker och gapar och alltid om samma sak, VARFÖR STÄDAR NI ALDRIG och vidare.. får panik för alltid skall hon gå på mig, när det är jag som städar mest på våran övervåning min bror åker alltid med på ett banan skall, han fick liksom sova över oss sin flickvän och det fick aldrig ja i hans ålder (fast pojkvän då) de ser aldrig saker som jag har gjort, ofta tar jag utdisken och städar här uppe, men har man en bror som stökar ner lika snabbt som man har städat så är det klart att ingen människa märker ngt, arg blir ja ibland på hela familjen!

Men idag skall vi ändå göra en familjeutflykt idag, vi skall på bio med familjen fast utan min bror som tydligen hade annat för sig. Vi skall se på bond efter min träning.. Egentligen skulle ja gått på bio med laget men har sett rallybrudarna som vi skall se och vill hellre sen en film som jag inte har sett innan.. vill inte förstöra för de andra.. Älskar lag tillställningar men idag lockade Bond mer.. men vi skall på samma biograf så det gör nog inte så mycket ;)

Jag vill ha en lag middag är det några mer som är på det? där alla lagar och hjälper till och sjunger sing star och har det mysigt :D någon som vill planera in detta ?

Blogg uppehåll under helger !

Det blir lite blogg pauser på helgen, förlåt men känns som om att det behövs. Det är så mycket annat som hålls på under helgen man hinner inte blogga, går på hög varv här hemma. Men än så länge har min helg var lugn och härlig! Fredas var vi och kollade på a.laget när de möte s-hof som kom med en del spelare från elitserien och inte ens då kunde de vinna, pinsamt! Var det inte som skulle vinna bara för att jävlas och för att ni hatar kärra? men så blev det inte de åkte på stryck ganska roligt faktiskt .. Skit bra match för övrigt, vilken inställning hela laget hade riktigt roligt att se ! Och Bella var grym 12 mål stod hon för, grym är du :).. Efter Match blev det dans med evelina, hilda, eliason, grün och alm roligt att träffa på alm faktiskt:) sprang på björn, fidde, kim och co som vanligt, blev allt dansande med det gänget som vanligt.. Kul att ja äntligen kan släppa loss även fast man körde nykter .. nu vet ja de.. kan dansa nykter haha:D Tidigt hem, hade ju bilen så det gick ganska snabbt, men ett besök på burg king blev det först, ja och frida var mega hungriga så maat tack, tog sin tid.. men usch så värt och gott ;)

Lördag match för farmen och vilken vinnar inställning vi gick in med idag tjejer, varför har vi inte spelat så här bra tidigare det förstår jag inte. Vinst med de som ligger tre och vi ligger förövrigt sist nu:( men kanske inte nu längre:D. Vi utklassade kungälv idag med 43-22? Alla vissade framfötterna och vinnarskallarna kom fram mycket härligt att få se och framförallt att få spela då:D. Bäst på plan var min älskade Emelie aka hilda, charlotte.. med sina tio mål men annie var mycket bra hon med sin tio mål .. de gjorde alltså ca hälften av målen ;) ... Riktigt roligt att spela idag!

Lördag kväll, chill oss hilda med god mat, prat, skratt och gossip, tack mina älsklingar Sofia & Emelie <3

Nu sitter jag här och skriver och messar med J. Skall nog sätta på en film nu, vi hörs alla imorgon (L)

The second day, and am loving it!

Nu sitter jag här och redan har hela dagen gott och jag bloggar inte förren nu, sry again guy's! Men orkade inte släppa med mig datan till skolan idag, den behövdes inte och jag orkade inte konka på den då haha. Men såhär dan efter man har tagit körkortet är man fortfarande helt underbart glad en lättnad och vilken frihet alla som har tagit körkortet förstår vad jag menar.. minuterna efter man vet att körkortet är ditt är helt fantatiskt det går inte att beskriva.. Och för att sedan sätta sig i en bil själv och köra kändes bara konstigt, ingen att fråga ingen att hjälpa dig hålla koll på var man skall köra det var konstigt men det gör mig inget för jag har tagit mitt efter längtande körkort...


Idag tog jag bilen till skolan idag så en extra lång sov morgon häärligt härligt.. ett prov hade vi med idag i engelska c aa det gick väl sådär har haft mycket teori på sista tiden och ja skolan har hamnat i kläm men ändring på de nu.. nu skall ja satsa på det allra viktigaste, skolan ;) Sen lång rast tills det var dags för gympan.. Som idag skulle vara i rosendal och det var lite berskymmer om ja skulle hitta det eller inte men efter om men såg gick jag och frågade Fredrik min lärare om jag kunde får leka följa john efter honom till hallen och så klart fick ja de.. TACK HALVAR!. Det  var faktiskt ganska pinsamt såg hans blickar bakåt mot oss ;), som om han var rädd att jag skulle köra in hans bakdel eller nått.. Inte en chans att jag skulle göra de, ja kan köra bil annars hade jag aldrig fått körkortet ;) haha men aa PINSAMT! haha men han tyckte att jag körde bra så fick en bekräftelse i allafall, haha .. Halvar körde ganska bra han med ;) glömde dock använda blinkersen på vissa ställen och placeringen men han har ju haft sitt körkort ett tag så han kanske har glömt de där körläraren tjötar om varje gång, inre yttre döda blinkers och placering the key thing ! haha

Det blev Handboll och innebandy idag jag hade första halvan av lektionen sen halling och h-man.. Det var roligt att försöka lära mina kära skolkamrater handboll några go skratt fick man, men för mig är allt självklart och för dem inte ;) men de gjorde så gott de kunde så är stolta över dem! Den andra halvan kanske jag kunde vara mer delaktig men skall jag vara ärlig så är jag rädd för innebandy. Den där lilla bollen och slag med klubba och killar som bara taklar ner än, nej tack, tror ja passar de .. haha sry guys' . Efter gympan snabbt ner till bilen eftersom parkeringsbiljeten snart skulle gå ut men vill ju inte få p-bot andra dagen ;) Lousie och Charlotta åkte med mig till hisingen igen och jag åkte sedan vidare till träningen och nu sitter jag här igen.. Skall snart sova.. exktremt långt inlägg och bara tjöt om mitt körkort men har längtat så..

Btw, Tack för alla kommentare (L)

KÖÖÖÖÖRKKKKOOOOOORRTT

FÖR ATT JAG HAR TAGIT KÖRKORT FYFAN VAD BRA JAG ÄR!

Bra musik :)


Sex offentligt , ja eller nej!

Sex offentligt!

Jaa det var jag såg i fredas när jag sprang till busshållplatsen även fast jag sprang hann jag uppfatta vad som pågick där lutandes mot en väg under en ''ombyggnads utrustning'' stod uppställd mot en väg, får ja fråga hur romantiskt är det då? Vad får en att ha sex så himla offentligen som faktiskt detta paret hade. För mig var den en chock men tror de andra som kom promenerande lite längre bort blev mer chockade och komforttabla än ja... de gick ju ändå och jag sprang! För deras skull hoppas ja att paret hade slutat deras lilla akt!

Jag undrar vad som driver detta ämnet är det spänningen att faktiskt bli upptäckt eller är det att man faktiskt tänder på detta? För mig ser jag ingen spänningfaktor utan hade heller nog valt det hederliga mer romantiska tillväga sättet! Men det är bara jag.. Hur känner ni för ämnet? För mig är det big no no ..


Helg och bradaver!

Som sagt jag är tillbaka och utvilad:) Helgen har varit helt okej mest tagit det lugnt varit med vännor och passat på att plugga lite oxå mycket som hålls på nu i skolan faktiskt, har undrat när det skulle hända och nu de senaste har de kommit haha, men det är väl så här i en vecka till sen är det lugnt igen, puuh skönt, är trött på allt pluggande och är inte motiverad någonstans.. betygen går åt helvete.. nej där ljög ja.. men de kan faktiskt gå bättre i vissa ämnen typ som svenskan.. har aldrig varit med om en sådan sträng rättning, men det är bra ändå man lär sig egentligen så mycket mer.. Tack Jonas, som idag hade ett stort plåster i pannan, läste på Josefins blogg att han hade visst ramla och slagits sig när han skulle byta om, klantigt men ändå ganska roligt ;) . Idag har ja inte gjort så mycket hade sovmorgon och var i inte i skolan förren halv 12 och då var det bara basgrupp på schemat sen lunch sen PH, sen den ända riktiga lektionen för dagen, företag b.. så ändå en ganska slapp dag.. Ja lotta och lollo fick agera modeller idag oxå för våra vännors UF projekt, vi skulle modella deras as snygga armband, (KÖP DEM) de har gjort dem helt själv och det är helt ''on of the kind stuff'' så du lär bli den enda som har just det armbandet :P Ja erbjöd mig även att fixa deras bilder lite med så skall återgå till det sen när ja har bloggat klart, tycker sådant där är rolig och ja lär mig mer och mer för varje gång!

Fast hilda tyckte redan att ja var duktig och haj på det där, men det finns så mycket kvar att lära .. tror aldrig man blir följdlärd när man håller på med cs2 programmen eller de nya uppdateringarna av CS , ahah sjukt..

Men hur var mig Helg egentligen?

Fredag blev det en liten utgång efter många om och men, det blev trädgårdn och förfest på Chez..
Lördag, match och en massa fina blåmärken på knäna, haha sedan blev det filmkväll :)
Söndag, ta sig hem från ödet och vila och sedan träning på sportlife, ja och hilda startade visst en trend på pullupsen och chinupsen haha ... visst var det svårt tjejor ;), sen blev det inne träning i en timma med massa skott träning, roligt och bra!
Det var min helg, fast ngt sjukt ändå egentligen i fredas.. fast mer om det i ett annat inlägg, vill diskutera det lite och känns som om mitt nuvarnande inlägg redan är ganska långt, så vi tar de senare:P:)

Solong honeybies:D

TILLBAKA!

Hej tillbaka efter ett tags vila och nu lovar ja att uppdatera som vanligt igen :) men nu skolan så hinner inte skriva mer men kolla in senare så skall ja berätta om helgen :)

Puss och välkommna tillbaka

btw, snart lansering av glutenkoll.se :)

Vila

En dag sen sist och har ni saknat mig? Jag är ganska trött på att skriva just nu och vet inte riktigt vad jag skall skriva, tappat inspiration på sistonde och det är ganska tråkigt att läsa bloggar där de alltid pratar om vad de har gjort under dagen, eller vad tycker ni? Så kanske det är bäst att vila från bloggandet en stund och få tillbaka inspirationen och skriva mega bra inlägg .. haha eller har mest tappat lusten för att jag har så mycket ''going on'' som man säger på engelska?! Med skolan, handbollen, körkort och allt annat med livet. Men jag försöker att vara stark och kämpa på, så det gäller att priotera och då kommer bloggen i andra hand just nu.. måste hitta gläjden igen =) Men skall skriva några inlägg i veckan i allafall bara för att keep you update.. det lär ni väl uppskattat va?

kan snabbt dra veckan ...
Måndas skola, uppkörning och träning =)
Tisdag, skola, träning och plugg
onsdag, skola, vila och massa tv-tittande
Torsdag, skola, träning och plugg
fredag, skola, stan, vänner
Lördag, match och plugg
söndag, plugg och massa vila:)

Måste bara säga, my friends rocks ! Love u guys!

SHE's HOME!

Nu sitter jag här och klockan är snart elva och jag är helt slut som vanligt en lång skoldag och en massa plugg och tv tittande.. Måste säga att tv och film är den bästa uppfiningen :P:) Jag älskar att se serier och film:) men skit helt onödigt att skriva ngt kom jag på har inget att berätta ändå så kanske hejdå!

EN SAK ÄR GLAD ATT MIN CHARLOTTE ÄNTLIGEN HAR KOMMIT HEM, DEN TÖSEN ASÅ!

Pluggdag i skolan

Sitter här i skolan och pluggar förfullt har en del små läxor som skall in och jag passar på att göra dem här när lärarna ändå finns tills hands =).. Började med mitt engelska brev men hade visst gjort hel fel så det är bara ayy börja om igen sen senare ikväll när jag har tid för att plugga igen. För idag skall jag vara med Fredrik, får se vad som händer men roligt lär det bli=) Igår innan jag gick och lade mig så gjorde jag ett teoritest och jag fick faktiskt 64 av 70 hade det varit ett riktigt test eller teorprovet så hade jag haft ett fel. Blev total överlycklig när jag såg det, sen när jag kollade på de som jag hade svarat fel på så hade ja kunnat ta några fler poäng i allafall... För min första instinkt är alltid på det svaret som egentligen är rätt men så överanalyserar ja det och tar de andra i allafall.. har bestämt att hedan efter skall ja ta på första instiken för oftast är det som är rätt.. Vad tycker ni ? har ni inte oxå känt så ? Man skall lita på sin instinkt =)

Men nu skall ja kolla loggboken och se om det är något annat jag snabbt kan bli klar med =) ..

Vi hörs senare ikväll:D

Han vann valet:D

Barack Obama vann valet och kommer inställa sig som President den 20 Januari 2009. Tyvärr såg jag inte valvakan men fick höra på nyheterna att han hade haft med sig de flesta stora röststaterna. Och hans tal skulle vara hårresande =) Jag får kolla in youtube och sånt för att få höra hans tal. Men jag tror Obama kommer bli en bra president, bättre än Bush som bara har förstört och gjort konstiga handlingar..

På nyheterna hörde aktiekursen hade gått upp i usa efter valet och det tyder väl på något med? Men nu återstår det att se om han gör det han har utlovat i hans tal och valfrågor. =)



Har grafisk kommunikation och en ny lärare han verkar var bra=) Idag skall ja hinna plugga mycket i skolan hade jag tänkt =) och några avsnitt av the hills tror jag skall hinna med. Det blir en låång dag ida, eftersom halvar så snällt har lagt in i en lektion vid halv fyra och ja slutar 11/12 så det blir några timmar där att ta igen.. eller vad säger ni ?

Nu skall ja plugga vidare =)..
Pussssar

VALVAKA!

Valvaka för någon ikväll kanske? Hade gärna velat men tidig skoldag imorgon så får faktiskt priotera och det får bli sömn för det är det jag gillar allra mest:) Det skall ändå bli väldigt intressant om vem som vinner. Själv hoppas jag ändå på Obama, vet inte riktigt varför men han har gjort ett bra första intryck på mig och därför står han fast som första val för mig om jag nu var en amerikan och hade röst rätt =). Appropå rösträtt så skall det bli väldigt intressant när man själv står där och det är dags för val. Jag har nu ingen synpunkt eller vet inte riktigt vad jag står i den politiska världen men när det är dags skall jag verkligen sätta mig in i systemet.. Alltid innan när det har varit val så har ja velat att moderaterna skall vinna och jag tycker nog egentligen så nu med, men sånt kan ändras, det återstår att se.

Det skall bli skönt att det amerikans valet snart är över mest för det är det enda de pratar om och att jag äntligen skall kunna kryssa av ännu en uppgift från den berömda loggboken.. den är ganska full nu med små uppgifter som skall in och prov, fick reda på idag att det är FE A prov snart=), men det glädjer mig att vi skall få ha med oss handskrivna anteckningar vilket underlättar grymt mycket när de gäller hur man skall räkna ut, '' hur en likvidatetsbudget ser ut, resultatbudget och så vidare.. det är så mycket termer och formuleringar att hålla reda på så ja blir galen.. Har ju sagt tidigare att vi läser A-B kursen samtidigt såå det är ju ganska svårt att hålla reda på allt, eller hålla i sär de olika ämnerna.. fast egentligen både vi sp3b som läser båda, borde kunna mer på a proven eftersom vi läser mer utvecklat i b? Men i praktiken blir det inte så ändå eftersom vi fortfarande inte riktigt kan grunderna... eller det är vad tror, eller det är så för mig i allafall.. kan ju bara jämföra det senate a-b proven.. fick bättre på a en b såå det är ju enklare för mig i a en  i b ahah ..

har inte fått gjort så himla mycket idag som jag egentligen hade velat.. Skulle vilja ha pluggat mer teori och få gjort klart några engelska c läxor men det får bli imorgon när ja har lång rast, då lär ja få mycket gjort om inget annat får mig distraherad. haha

Men nu skall ja få chansen att plugga lite teori nu innan jag skall sova så vi hörs allesammans imorgon, sov gott =)

18 år och redan gift!

Fick nyss reda på att en av en ''bekant'' till mig i Torslanda skolan har gift sig. Är inte det stört? Visst hon är 18 men är man verkligen mogen nog att göra en sådan handling? Man är 18 och nybliven ''laglig vuxen'' och redan gift sig. Och maken har dess vare en son med. Jag är totalt i chocktillstånd för mig är det ofartbart men kärlek får en att göra konstiga handlingar, så hoppas verkligen för henne att det håller länge detta så kallade giftemål. För det här är faktiskt en handling hon får leva med hela livet. Visst man kan annullerade det men det är ju inte precis som om kan få det ogjort .. Folk vet och en själv vet att man faktiskt har varit gift en gång ... återigen det här är min mening, hade aldrig gift mig så tidigt.. 


Nu skolan har min näst sista lektion för skoldagen och är trött och huvudvärk! Det är träning ikväll men och har inte riktigt ork för att träna heller, men det är något ja måste göra i allafall, mest för att jag mår bra av träning, det är väl därför ja tränar även fast jag inte riktigt har orken där  ..... Men hur många har egentligen ork eller vilja att träna

 (men ändå vad vore mitt liv utan handbollen?)


18 år och vuxen enligt lag!

Nu har jag gjort det betalat min första räkning utan pappas hjälp är ganska stolt ändå =), men det känns hemskt jobbigt när pengar tas ifrån kontot, det svider verkligen hahaha. är så van att pappa alltid betalar men så det ju inte längre. Men nu är det så att jag oxå är 18 och är vuxen så det får bli att jag tar ansvar och det gör ja! har betalt det mesta själv nu faktiskt.. förutom mat eller logi som med ett enklare ord kan kalla det =)


Jag undrar hur föräldrarna känner sig när ens barn börjar bli vuxna, när vi flyttar hemifrån och så, det är ju ganska stort ändå och det lär vara ett stort kliv för oss som det är för dem.. men egentligen vilken ekonomisk lättnad? de ahr råd med att göra så mycket mer.. Det är ganska dyrt ändå det här med att ha barn eller en familj.. Men ändå längtar jag tills jag får min egna familj med två barn och en underbar make.. leva det lyckliga familjelivet ;) eller en äkta svensson det återstår att se men barn skall det bli=)..

Hejsvejs nu är det läggdags och ännu en tisdag inväntar

- Robin hade visst ätit spagetti till middag idag - haha

btw, hur många är det som inte kan se min nya design? min ''röda header med bild på mig och min randiga bakgrund''? släng in en kommentar om du inte se tack =)

Våfflor =)

Tror det eller ej, men har faktiskt stått och lagat våfflor kände för ngt smarrigt och suget efter våfflor så det blev tre st helt fantastiska våfflor, inte världens nyttigaste efter en träning men gud så gott:) Nu sitter jag och kolla på CSI för att sedan bege mig till bädd och läsa lite hade jag tänkte mig.. eller först kanske öva på mitt tal som jag skall ha imorgon =) Faktiskt ganska nervös men det går väl över förhoppningsvis =) det kan ju inte vara värre en uppkörning och teorinervositet haha.. men det kanske finns det ? haha .. HJÄLP MIG BOTA MIN NERVOSITET :)

Inte världens intressantaste inlägg today ... sry skall bli förbättring =)

YES JA KLARADE DET!

Nu är jag äntligen hemma och bloggen är igång igen, har ni inte saknat mig? Det märks att statestiken går ned när man inte skriver lika aktivt längre.. Men nu är jag tillbaka och starkare än någonsin... usch börjar låta som vår bloggdrottning.. men jag är tillbaka nu.

JAG KLARADE UPPKÖRNINGEN! nu bara teori kvar sen köööörkort =) då kan jag och raringen åka till gluten mässan och jag får material till projektarbetet oxå, hur bra är inte det då? Jag kan liksom driva upp till mässan och hem :D yeaah .. en weekend bara för oss gluten barn. Inget slår det :P:)

Men nu måste ja tyvärr dra igen, en ny träningsvecka har börjat =) så see ya ..

Skövde =)

Tror inte någon är vaken vid den där tiden om man inte är tvungen att gå upp.. det är hemskt egentligen.. vill verkligen bara ligga kvar i min säng och sova minst några timmar till för att sedan gå upp.. eller egentligen vill ja sova hela tiden och aldrig mer resa mig upp. guds så härligt =) Att få ligga imin säng under det varma goa täcket ohh vad lockande=)
Snart är min frukost klar oxå.. det blev två mackor med ost och ett glas apelsin juice... orkar inte med att göra ngt annat så det här får duga =)...

Men nu skall ja dra mig. hör micron plinga där ner :P:)

 eller så här kan ja ligga för en låååååååååång stund med:P

NY DESIGN!

Nu har jag lekt med min blogg ett bra tag ändra och försökt att styla den och  vad tycks? inte bad för att vara första gången eller hur? Jag är nöjd:) kanske än annan bakgrund men det får jag klura ut senare eller så frågar ja Carro som verkar vara proffs med det där styl av blogg =).. Kanske en ny hobby för unga damen? Själv tycker jag det är intressant och roligt att fixa och trixa med sånt här=) är glad att jag ändå valde Grafisk kommunikation =) har mycket kvar att lära det har ja dock men det kommer det med.

Imorgon blir det någ inget bloggande för mig, skall till skövde och kommer inte ha tillgång till internet, datan skall med men inget internet, massor av läxor att göra så därför åker datan med=) 8.42 går tåget mot skövde C.. Pappa hämtar upp mig sen vid centralen som tur är haha .. skall se handboll och annat med=)

en sak till, är det någon därut som vet hur man typ andra typsnittet? är grymt trött på detta tråkiga typsnittet, times alltså.. hjälp någon?:)


min nya header som ja har gjort alldelse själv:) Men måste få tacka min vän Julia oxå som förklarade för mig hur man skulle få in headern med:) men nu är det dags att sova jag är helt slut, men vad händer egentligen, varför mag ont varje kväll nu egentligen? tror inte jag tål popcorn, har haft ont i magen varje gång efter.. kan man vara allergisk mot de?

Bättre nästa gång

Matchen gick inte så bra som den borde ha gjort så förlust igen. Men nya tag till nästa match i stället kämpa på tjejor =). Nu är ja och mamma ensamna hemma igen.. Pappa och patrik är i skövde och spelar handboll, så vi har huset för oss själva. Men skall faktiskt åka upp till skövde imorgon och kolla in ;) Men mamma och jag skall ha myskväll med godis och glass och god mat och tv-tittande så klart som alltid =) Får se om jag hinner med min mer ''seriösa'' inlägg ikväll men det får bli en överraskning, så titta in lite då och då =)

Tänkt på en sak, lyssnar nu på radio och konstant går Jill Jonsson - Jolin låten, hallå den låten lanserades för några år sedan varför lanserade den igen och varför spela den så mycket.. Visst den är bra men det är en cover, spela orginallåten istället .. en liten tänke från mig bara ;)


''Visste ni att blondinbella har helgsledigt? Kan grantera er att det har inte ja ;) .. så fortsätt kolla in bloggen för mer updates av er favorit tjej Sofia ;)      
 Cecilia kom hem från värmen nu =) Saknar dig faktiskt här hemma va ♥


13 minuter

Om 13 minuter kommer frida och hämtar mig i hennes racer bil och vi skall racea till kärra =) Precis ätit min nyttiga lunch med spagetti och det blev falukorv , mumma . Hör och hämpna lyssnar fortfarande på ''lay all your love on me'' tror att ju mer ja lyssnar på den ju snabbare kommer min mr big till mig.. När han kommer brister ja ut i sång, då får ni höra min vackra stämma sjung ''lay all your love on me'' haha ..

mer intressant update ikväll, då skall ja ger er något riktigt intressant att få läsa om ;).

välkommna att titta in senare i kväll =).


TAGGA LADIES=)

Match dags snart för oss kära och underbara handbollsdamer från Kärra. Dags för oss att dra på oss den snygga matchtröjan och go out and kick some Backas asses.. Låter det som en bra idé? Jag är grymt taggad idag. Det var ju över en vecka sedan vi spelade vår förra match och är grymt revansch sugen efter en sådan bitter förlust som den... Svider faktiskt fortfarande ;). Jag skall tagga och tagga idag så slår till med en pasta till lunch för att vara extra på topp.

Det blev ett långt samtal med min freddylito, men framgångsrikt och roligt samtal .. Gillar den där Fredrik asså, den där grekiska skärmen han kan slå på ibland, nää usch farligt aså.. haha ..


Varför kan jag inte sluta lyssna på ''Lay all your love on me'' har lyssnat på den sen ja satte på datorn i morse aa runt halv 12.. nu en timma senare spelas den fortfarande om och om igen =).. GOO ABBA !

We can go dancing

If you change your mind ('take a chance' chanted)
I'm the first in line
Honey, I'm still free
Take a chance on me
If you need me
Let me know
Gonna be AROUND
If you got no place to go
When you're feeling down

If you're all alone
When the pretty birds have FLOWN
Honey, I'm still free
Take a chance on me
Gonna do my very best
And it ain't no lie
If you put me to the test
If you let me try



We can go dancing
We can go walking
AS LONG AS WE'RE together
Listen to some music
Maybe just talking
Get to know you better


Var är min MR Big, har ju hört av mina medkompanjoner att de har en mr big, men han är inte min mr big, han var de men verkligen inte längre. fast jag håller med han ''fit the roll perfectly, no doubt about it'' men han hade sin chans och han sumpa den totalt.

Tusan vad mycket abba låtar ja har lyssnat på sistonde, måste vart för att jag såg mamma mia här om dagen, ända andledningen. haha Mamma kom förövrigt hem för ett tagsen. Hon har varit oss mormor och firat henne på sin födelsedag, kunde tyvärr inte medverka där idag:/, men hon vet att jag älskar henne oerhört mycket i allafall:). Hade varit pepp på att gå ut idag med men ändå inte, så det blev inte efter mycket om och men. Just nu väntar ja på att min älskade fredrik skall komma hem så jag kan få prata med honom en stund var ju några dagar sen sist. . måndag typ. tok förlänge

RSS 2.0