handboll 4life

Jag är helt slut, dubbel pass i handbollen idag, man skall inte klaga, beach 09 här kommer jag, eller träningsverk 09 här kommer jag. A laget var en bra balanserad träning, älskar de laget va:) ulaget senare man slapp i allafall löpningen, vi hade landslagmålvakten gaberiella på besök och ni alla förstår väl vad det blev för träning då,

Målvakterna hade det roligt och vi fick träna skott så aa en bra träning och själv gav men besked ett antal gånger med, haha ;) klooockren ahha :)

Nu ligger jag i min säng och är helt slut körd, men det är bara att fortsätta att köra på igen :)

ulaget, ni är underbara ni med:)

Bästis och jag hängde på stan, ovanligt?

Bästis och jag har varit på stan och kollat på studentpresenter, vi hittade det vi skulle och jag fick även utpekat några alternativ min raring önskade sig, så stan blir det inom kort igen. Det var studenter ute idag och jag fick rysningar och ännu mer längta till min egna student som är om bara 8 dagar, det är helt jävla sjukt jag tar studenten om ca en vecka. HJÄLP. Men fan vad härligt, kommer att bli den bästa dagen i mitt liv, i allafall bland de top bästa :)

Fast det återstår bara ett prov innan skolan är helt slut för mig, ett himla prov i FEK b som jag hatar, blää men får väl försöka har skjutit upp det ganska länge nu menmne.


Yeah, får väl återgå till pluggn'

älskling saknar dig, bara tre dagar kvar och det känns som evigheter:(

My day!

Idag är det min dag och bara min.
Det är faktiskt min födelsedag idag, den meningslösa åldern 19 fyller jag :(


Kreta dag 3

Sitter inne på hotelrummet och väntar på att morgondisen skall gå bort så solen kan komma fram helt så man kan sola, det händer säkert snart:) Vi i familjen har käkat frulle redan så vi väntar bara in solen :) Igår var det en mycket bra dag med massor av sol bad och drinkar:) o god mat så klart :)

en liten update bara, vi hörs senare:)
ikväll blir de pepp på melodifestivalen oxå, nu kan vi äntligen få rösta på vår representant från sverige, heja marlena.

Jag tror är nog i paradiset

Efter timmar i en stol stol och någon glass senare befinner jag mig inne på hotelrummet och framför datan igen, även fast man är på semester så kan man inte komma undan datan, jag kan inte de i allafall, saknar den alldelse för mycket. Dock har jag lovat mig själv att sola en hel del timmar innan jag får sätta mig här, och det har jag gjort idag. Lade mig på en solstol vid 9 tiden idag och det var redan 24 grader vid den tiden, paradiset eller inte? Hann självklart med frukost innan, älska sungwing resort frukosten, nutella här kommer jag, frukt här kommer jag, allt man kan tänka säg finns!

Om några min skall resterande familjmedlemar ta ett träningspass, men jag är här för att vila mig i form så jag skall nog gå ut ett tag igen och få mer sol, man bara måste ju :).

Kollat runt lite bland personalen och ett bekant ansikte har jag åtminstånde sätt, martina hon kom och gav hela familjen en kram och welcome us back, på hotelrummet igår hade vi även fått en flaska vin, party på rummet jatack:)
Jag har dock inte sätt till ''semester flörten'' haha, dock finns det en som är jävligt lik Adam men det är nog inte han, adam hade lite snyggare kropp då, men de kan ju ändras. haha. Skall se även om vår sjukgymnast lollo är här, hon var här sist och hon brukar åka vid den här tiden säger hon och oftast hit, skall leta, en massage liknade behandling skulle inte sitta fel ;).


Jag saknar min pojkvän Simon <3 Kunde du inte vart här med mig nu .

Kreta tidigt på morgonen !

klockan är nu ca kvart i 9 här på kreta, vi i familjen har redan ätit frukost och det är dags att dra ned till stranden :)

Vi hörs senare ikväll, jag hoppas att ni är så avundsjuka på mig just nu :)

wishes from S.

kreta dag 1

Nu ligger jag i min hotelsäng, vi kom äntligen fram efter mycket om och men från bolaget sida tycker jag. Det komiska i det hela att det var exakt samma sak förra gången vi skulle åka hit, exakt samma datum. Flygplatsen här i heraklion skall så klart gå ut i strejk och vi resenärer blir så klart drabbade, sist fick vi åka timmar innan strejken bröt ut för att ens få flyga, idag och i år, blev de inte så, vårat flyg blev framflyttat i stället och en del förseningar, så missat några timmar av sol men smällar man får ta, nu är vi äntligen här, de tog allt som allt tolv timmar från tiden vi satt vår fot på landvetter tills vi sattet vår fot i hotelentren på sungwings resorts.

Saknar min älskling o favoriter, ni vet vilka ni är <3

lämnar sverige;)

En dag kvar sen är det dags att sätta sig på ett plan till kreta, det skall bli så grymt härligt att komma ifrån sverige och komma till värmen :) tråkigt att lämna alla favoriter här hemma bara, speciellt kommer jag att sakna min Älskling som just nu ligger och sover i min säng. Själv har man hunnit att duscha och fixa i ordning sig för skolan som börjar snart:)

Senare idag skall jag vara med min andra älskling Hilda, Vi får se vad vi hittar på men jag vet att senare vid sju är det dags att inträffa sig vid lillekärrshallen då det är dags för säsongsavslutnings''fest'', alla lag skall få priser och så vidare:) Kan ju ta en stund och bra är väl de, timmar går snabbare, för klockan 04.00 skall vi sätta oss i en bil och åka till landvetter för att senare vid 07.05 skall flyget lyfta och lämna sverige :)


Tror att jag skall göra lite frukost till oss två nu:) Bloggar senare i kväll :)

BAAAAAAAAAAAAAAAAL <3

Idag är det den 10 maj och en dag de flesta treorna har längtat efter, iallafall dem som går på kunskapsgymnasiet? För idag är det dags för bal, det här är något jag har längtat efter sen barntiden och nu är det äntligen dags, en riktig bal-bal. Alla kommer vara så vackra som få och alla komma ha så underbart idag, solen skiner och allt är perfekt vad mer kan man begära?

Jag skall i allafall snart göra mig i ordning, äta lite frukost och sen börja med allt som skall bli färdigt inom kort, klockan fyra skall ja, lotta, fredrik, vara hemma oss fredrik och ha en liten träff innan det är uppsamling på operans parkering :)

Förhoppningsvis kanske jag lägger upp den bild innan jag åker:)


RSS 2.0