Om 5 timmar skall man vara i skolan

Om exakt 5 timmar skall man stå utanför skolan och invänta bussen som skall ta oss till skidbackarna, gud jag har längtat och det kommer vara helt underbart att få åka skidor igen för det var verkligen ett tagsen, minst flera år. 


Idag har jag bara en halvtimmas lektion. Vi har egentligen två halvtimmars lektioner på onsdagar men idag skulle hon visst bara informera en sak och sen vi gå, en helt meningslös skoldag. Efter den meningslösa skoldag tog ja lotta och lousie oss intill stan där vi shoppade lite. Hittade två basic tröjor och bikini trosor:) .. Tänkte shoppa mer men han inte rikigt med detta, för vi 2 tiden skulle jag möta upp sanna vi donkan för vi sedan skulle ta oss till almedal (sportlife) i möndal där vi skulle ha våran speciellidrotts lektion.

Det visade sig att av dem tio som skulle komma blev det i stället bara tre st, jag, sanna och håman plus vår lärare ''tränare'' fredrik. Det var ganska soft han lärde oss hur man riktigt skulle använda sig av maskinerna och så. Efter detta hade vi ett litet styrke pass och sen var det dags för mig att ta sig emot där det snart var dags för match ..

Vi möte varberg och vi vann med 33-30, vi ledde med mycket med det knappade in i slutet, men huvudsaken var att vi vann!

Fick även träffa på min älsklings Sofia för hon var nämligen i torslanda för att kolla in sin bror när han spelade, det blev även för dem en vinst, tur för dem men dåligt får vårat herrlag:( ..


Men det var allt från mig återkommer på fredag med detaljer och bilder från skidresan !


Litteratur Prov

Idag har jag haft prov i engelska och det gick överlag väldigt bra även där bättre än förväntat :) annars har skolan vart väldigt trög.

men nu skall jag kila i väg på träning uppdaterar lite mer senare:) 


Hej igen, kommit hem från träning, ett jobbigt fyspass blev det med mycket spring och spring men det behövdes  . Fick reda på att jag skulle spela match imorgon att få spela match är det roligaste med handbollen :) , Vi skall spela mot varberg och vi vann sist så vi får väl hoppas på samma sak igen.

Min dag annars har vart bra även fast skolan var tråkig, klasskompisarna gör allt lättare <3


Två dagar kvar till skidresan ! image5
Min outfit som jag hade när jag var severitris på 40 års kalset i lördas!


23.47

Jag ligger här i min säng och klockan är nu 23.47 och jag kan inte somna. Det ända jag vill göra är att somna och få sova men det går helt enkelt inte, så får göra ngt annat tills tröttheten faller sig in igen.
Jag tror en andledning till varför jag inte kan somna var att jag råkade somna framför tv för någon timma sen, det var knappt 10 minuter men det kanske räckte för mig. 
Det här med powernapp är ngt konstig att man kan vakna upp och bli hur pigg som helst efter bara 10-20 minuter, misstaget man skall undvika är att göra som jag gjorde idag att powernapp precis innan man skall lägga sig men det blev så idag bara, för väl lära mig av mina misstag och ni kanske kan lära sig av mitt :P


Handboll & Skola

Idag var det min första träning på två veckor och det kändes verkligen att man har varit borta ett tag, konditionen är inte längre på topp och skotten blir inte dem bästa längre. Verkligen saknat handbollen och det kändes skönt att komma tillbaka till sin vardagliga rutin. Blev väldig glad idag när magnus kom fram till mig och sa
- Gillar din spänts, helt grymt och vilken spelföreståelse etc.
Jag blir glad av att höra beröm och samtidigt ökar ens självförtroende lite oxå. Vilket är bra eftersom min inte vart på topp på sista tiden.

Som jag nämnde tidigare igår så skulle jag ha redovisning i historia och det gick faktiskt väldigt bra, bättre än jag trodde. 

Och att få återse Mr Xx2 tillbaka till skolan var med bra :)
Snart är det dags för kunskaps skidresa och jag längtar.. hovfjället och branäs få se upp för är kommer sofia och louise i backarna och resten av kunskaps gänget !




image4 en bild från Finalen i FSM -06/07



Late phone calls

Nu sitter jag här igen och gör mitt andra inlägg för dagen.
Just nu sitter jag här och väntar på att jag kan får ringa F som jag inte har pratat med sen i fredas det känns som evigheter. Ni kanske undrar varför jag inte ringer han nu?, jo för F. är en ganska poppis och ganska upptagen så man hamnar typ en telefon kö och just nu är ja först i kön för att ringa honom när han väl har slutat prata med Miss Anonym .

Imorgon är det återigen en skoldag och jag ser inte framemot just denna skola dag, vi skall nämligen ha muntlig redovisning i Historian och gillar verkligen inte muntliga redovisngar men får gör det bästa av situationen.

Det ändra roliga med denna skoldag är att jag får träffa Mr Xx2 som jag inte har träffat på uhm två veckor.


Hejochhopp

NU börjar mitt skrivande på mitt allra första blogginlägg. Jag vet inte riktigt vad jag skall skriva eller var jag skall börja. Det som vore bäst kanske var ifall jag presenterade mig lite.

Mitt namn är Sofia och är 17 år och bor i sveriges ''framsida'' Göteborg. Min familj består av tre följande medlemar mamma, pappa och min lillebror patrik. Jag är en sport intresserad tjej och spelar själv handboll och har gjort det sen 6 års ålder. Jag har spelat i några olika klubbar som Torslanda, Bjurslätt och Kärra. Just nu har jag återgått till att spela i min modersklubb Torslanda. Jag  har andra intressen oxå som att vara med kompisar, parta, dansa och se tv. De som känner mig vet att jag är galen i tv och film och kollar på det mesta det som går mest just nu på min playlist i VLC är Gossip Girl, OTH, Greys anatomy och andra små serier.
Vad mer kan jag berätta?!
Jag på andra året på gymnsiet och min skola heter Kunskapsgymnasiet och min inrikting är Sam-Sam. Jag är en social, trevlig, ambitös, tjej och bryr mig om min omgivning. Finns alltid där för mina nära och kära. Något annat jag kan berätta är att jag är gluten vilket kanske är onödig fakta  men det är ngt som ligger nära mig och det kommer ni får läsa om jag nu fortsätter att blogga vidare. För er som inte vet vad gluten är så betyder det att man inte kan äta ngt som innehåller vete,corn, råg och havre. 


Jag hade länge tänkt på om jag skulle börja blogga men idag bestämnde jag mig tills slut för att ''givit a try'' och se hur det går. Det fanns några faktor till varför jag inte har börjat blogga tidigare, och dem är att jag inte är så säker på  det ''grammatiska'' när det gäller svenskan. Men kom på att jag vill börja blogga för min egna skull och om svenskan blir dålig för den bli det och om ni eller någon annan vill påpeka på så får väl det bli så. 


image3
Tack och hej leverpastej, En bild från i fredas när vi hade en girls night out/in
S+S = Föralltid p.s jag är den tjejen som sitter ner .

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0