dags för en liten uppdatering kanske?

Det är väl dags för en liten uppdatering kanske, carro tyckte det i allafall, får väl inte mer än att lyssna på henne:)  Jag har inte haft något speciellt att uppdatera om. Jag jobbar fortfarande och umgås med pojkvännen så mycket jag kan, jobbar ju så mycket så man hinner knappt göra något. Men i helgen var vi familjen plus simon på landet och han fick för första gången träffa farmor och farfar sen kom min kusin cathrinne kom med:)  Älskling fick i allafall godkänt, YES. hihi, nu är det bara resten av släkten men med kommer han klara galant det vet jag (L).

idag skall jag iväg och träna innan jobbet idag, det skall bli skönt och röra lite på sig, ohh på söndag så börjar äntligen handbolls träningen igen, som jag har längtat. det är faktiskt ganska tråkigt att träna själv sen saknar jag mina lagkamrater :)

Booring :/

Jag har det tråkigt och jag har haft det enda sedan jag lämnade min älskling klockan 8 i morse. Jobbade igår men fick sluta väldigt tidigt och därför åkte jag till min älskling och sov brevid honom i stället, men bättre. Han jobbar nu under gothia cup och han är skolvärd typ, så vi sov på en luftmadrass i en skola när honom kommer inte riktigt ihåg vad den heter men fick träffa och umgås med min älskling i allafall. <3

Snart är det dags för jobb igen om bara ngr timmar så är det dags:) hoppas att det blir en lyckad kväll igen, men allt kan gå åt helvetet med!


Dags för att äta lite igen, vi hörs!

700 sidor

Sitter i min säng har precis bädat och gjort ordning nu fattas det bara att dammsuga och sådant för att mitt rum skall vara perfekt. En väldigt stor nackdel är att vår centraldammsugare inte funkar på övervåningen och jag vet inte riktigt vart våran andra dammsugare här upp har tagit ivägen så jag får leva med mitt damm några dagar till ser det ut som. Tur att det bara är jag och kanske simon som får lida av det, inga andra sover ju här en vi två än sålänge i allafall:)

Förövrigt har bloggen haft en liten torka på sistonde men har haft ett långt arbetspass nyss, sex dagar i rad och det tar på krafterna jag har mest sovit på sista tiden och då hinner man ju inte skriva ngt om man sover konstant. Men nu är jag ledig tills lördagkväll igen sen är det dags för jobb:) Pappa har åkt till paris igen och kommer hem på lördag, taxi som jag är skall jag hämta honom där igen :) Hoppas att det inte blir mer resor till paris, för om de blir så vill jag med åka dit och kolla in staden:) Pappa sa att det fanns bra shopping där ;).

En annan andledning till att bloggen kommer ikläm är en speciell bok, Stephenie Meyers sista twilight bok som är på 700 sidor ca och det tar sin tid, speciellt om den är på engelska :)



SOVA haha

Nu skall jag sova peace out!

haha


Två underbara månader


Idag är det exakt två månader sedan det blev vi två älskling.
Jag stormtrivs med dig, du är den jag behövde du var den jag hade sökt
efter i evigheter. Jag är så lycklig med dig simon. Du är min och bara min
Jag älskar dig, känns konstig att säga det efter bara två månader men
känns det rätt så känns det bara rätt!.
JAG ÄLSKAR DIG

blandade känslor!

Idag är det väldigt mycket blandade känslor. Jag är är oerhört glad för den nyheten jag fick idag efter träningen, sedan är jag glad för att simon får mig att må bra nu när jag fysiskt inte mår så bra, du tar hand om mig så bra älskling<3  Jag kunde inte följfölja min tränig idag, smärtan i bröstet/revbenen/ mitten av allt klarade inte av de det. det blev för jobbigt och det var svårt att andas, så efter halv gick jag av, smartas draget var nog det faktiskt, det kan ju vara allvarligt eller inte så bäst att avvakta, får se hur jag känner mig imorgon, det är styrka och spinning, sen jobb. men jag får se. Skall sola och sedan skall jag i allafall se min älskling spela partille om jag hinner.

Just nu ser jag på tv och försöker vända dygnet så jag klarar att jobba imorgon, så det blir lite vant igen, vart ledig i två dagar nu, man vänjer sig snabbt tillbaka igen ;)

Har sms.at med min vän fredrik ett tag och har kommit på att jag saknar den fjanten egentligen, har inte sett han på en månad och vi har knappt pratat på jätte länge. Fan måste bli bättre, måste hinna träffa min vänner mer. Förlåt mina älskade vännor, skall verkligen förbättra mig!



här dock en av de lyckligaste och bästa dagarna av mitt liv, utom tvekan en den bästa lyckokänslan!

RSS 2.0