Sammanfattning med hjälp av bilder

Radmilas födelsedag blev allt mer än lyckad =) helt god och fantasiskt god mat och välkomms drink! Radmila är en fantastisk tjej alltid go och glad och snäll mot alla, det var riktigt roligt att se henne så glad igår, verkligen på top var hon=). För mig blev det inte så många bilder under kvällen men några blev det faktiskt!


Några av mina bilder som ja tog kolla in facebook för mer, eller inte från mig men för dem andra som var där ;) limon som ni ser fick radmilia i födelsedagspresent av hennes tjejer i ''deras gäng'' märktes att hon var glad :) Ja kom hem runt 20 i 2 och somnade direkt, fast vaknade lika snabbt som ja somnade det var hemskt, mådde så illa trodde verkligen att jag skulle spy, sprang upp mot toan och stod hulkande över men inget hände, eller ja ''spydde'' men inget kom och är överlycklig för de, hatar att spy och vem gör inte det egenligen ? usch gick sedan och lade mig och somnade igen, nu när ja tänker efter det kändes som om att ja drömde mig, de gjorde ja inte men en konstig känsla var det i allafall och vet inte vad den kom ifrån, pappa frågade du har väl inte druckit för mkt? de hade ja verkligen inte så de var inte anledningen? men kanske de är för att magen har krånglat som vanligt igen? ni som känner mig vet hur min mage är liksom .. fast har ingen lust att älta de mer nu ..

Radmila tack för en underbar kväll hoppas din födelsedag var helt underbart bra!

Lucia, Radmilas 18 årsdag och födelsedagsfirande allt på samma gång!



Det är lucia och jag bär svart, det inte bara lucia det är även Radmilas 18 års dag och det skall firas så mycket som det bara går att fira! i denna tid väntar ja på att bussen skall komma så jag kan bege mig men det är en stund kvar. men vill inte hänga mer här nu, skall göra mig helt klart så ja slipper stressa för att se mig springa i klackskor till bussen lär inte bli nog hit speciellt nu när det är minusgrader ut och kallt och halt som attans nej tack vill inte ramla och skada mig nu när ja är inne i en bra kurva och form i handbollen nej nej nej tack!
men nu skall ja bege mig och göra staden osäker! vi ses eller hörs ute på stan de återstår att se..

utslagen och dödstrött!

Jag är helt utslagen och alldelse för trött för att skriva  men dagens låt kommer upp i allafall några timmar försent om man tänker att det är faktiskt en helt ny dag om bara 30 minuter! Vi spelade match idag och vi vann och ja var inne i en väldigt bra form framåt men i försvaret måste jag verkligen bli bättre, men är så osäker för en viss anledníng och varför borde jag, var faktiskt riktigt bra i försvaret en gång i tiden men de försvann bort och ja vill att de skall komma tillbaka, men det är ju bara ja och ingen annan som kan göra den förändring, men jag skall bättre mig ! 

Dagens låt - Bethany Joy Galeotti~Haley James Scott **feel this**

Hemma hos hilda

Dagen till ära tillbringas hemma hos min underbara kompis emelie '' hilda'' som jag kallar henne.. vi skall snart laga lite middag för att senare bege sig till kviberg och kolla in våra kompisar uf mässa :) får se om vi köper ngt .

Dagens låt är , Beyonce - single ladies


Dagens Låt - Britney Spears - Circus



Jag har inte glömt dagen till ära blir så klart en Britney låt, Circus! en random och bra låt, britney is back on track!

Britney Spears

Började skolan runt halv nio idag och slutar inte förren halv 5 och jag är redan helt slut, vill bara hem och sova och tagga inför matchen ikväll.. Har bestämt mig för att göra en livsmatch och då måste ja vara riktigt taggad och utvilad! så funderar på att dra mig men det kan jag inte heller göra, har viktiga lektioner kvar så måste faktiskt stanna även fast jag inte orkar eller har lust, skolan är ett måste helt enkelt.. men man märker att man väljer sina lektioner i trean. Har ju ändå varit här sen halv 9 och har fått gjort en del exempel arbetat i kapp mig i företag A så nu ligger jag enligt planering och de samma i B, nu återstår bara de sista kapitlerna och övningarna och uppdragen som skall in nu innan jul .. efter tre timmars plugg tog ja en välförstjänt paus, satte mig själv i ett hörn såg på Britney: For the record som visas på mtv.com hade velat se den i lördas men hade ju annat för mig då, så läste jag på kenzas blogg att hon hade sett den på mtv och självklart var det bara för mig att klicka mig in på sidan och stänga av hjärnan för en stund och bara se en sådan helt underbart bra dockumenter av Britney, helt sjukt bra var den. Ni skall verkligen kolla in den.. ni kommer att bli beröd och verkligen förstå henne!

http://www.mtv.com/ontv/dyn/britney_spears_for_the_record/series.jhtml varsågod här har ni länken oxå!

Dagens Låt - Paramore, Decode


Paramore - Decode dagens låt, paramore är verkligen ett band jag älskar att lyssna på! deras texter är klockrena och passar mig alltid perfekt, ber nu att lyssna på texten och sätt er in i handlingen och ni kanske kan förstå mig för denna dag!, lämna en kommenter där ni skriver vad ni tror ja tänker på och varför ja valde just denna!

Ny spännande blogg

Skrev alldelse nyss i min blogg (se nedstånde inlägg) men kom på en sak för att spice upp min blogg lite...

Jag kommer att ha dagens låt, inte bara att jag skriver namnet utan ett youtube klipp skall laddas upp, musik väljs ut efter hur jag mår. När jag lyssnar på musik tänker jag väldigt annorlunda ja hör inte bara låten jag lyssnar hellere mer på texten och sätter mig in i musik, jag hittar säker som förknippar med mig och mina känslor för dagen eller för veckan väldigt olikt från dag till dag eller från vecka till vecka, men ni kommer enkelt och snabbt förstå hur ja känner mig och mår! och självklart kanske random musik med kommer att läggas upp, allt är faktiskt inte bara efter känslor .. musiken får mig att skratta, gråta, att vilja dansa, att vilja skrika rakt ut eller brista ut i sång.. men ni har chansen nu för ett tag framöver att få lära känna mig mer genom min musik, låter inte det som en bra ide?

Btw funderar på att designa om bloggen och skulle behöva din hjälp Carro :)

. . . . . . .

Blogg upphåll under helger är verkligen perfekta man får längta eftersin blogg och man får tid för annat än bara data. Har tänkt på en sak, det här med datorer, förut hänge jag alltid fram datan och chattade och bloggade och bara strosade runt på internet, men inte nu längre det kan gå flera timmar och ibland dagar innan jag hänger framför datan, och använder skolan i datan och så men det är ju skola så de räknas inte in, ja menar på fritiden .. är det någon som känner igen sig? Är det någon som är inne i någon sådan fas just nu, där ni bara hänger framför datan?

Jag undrar varför jag slutade göra de, mest nog för att jag har träffat några sådana underbara vänner och att ja bara vill umgås med dem i stället för att hänga framför datan och chattade med dem, är de inte bättre i stället att vara med dem?

Min helg har verkligen varit en sådan kväll där ja nästan har fått hängt med alla mina riktiga favoriter, de fattades några! Vi har umgåtts snackat käkat mat tillsammas och festat tillsammans en riktigt underbar helg!.. Jag uppskattade fredagen väldigt mycket, riktigt go mat, (tack maria) riktigt go skratt och prat, har aldrig mått så här bra på länge, även fast ja fick så ont i magen av allt skratt från hildas skämt på sin blogg, vi måste varit mega övertrötta för så roligt var inte youtube inklippet egentligen, men gud som vi skrattade !

Min lördag däremot började mkt bra, upptidigt vid 10 för att börja plugga tillsammans med pappa som hade lovat mig att hjälpa mig med mitt pluggande och långt kom vi, gjort färdigt stencilen för kaptitel 8 och ngr frågor kvar på 7 och halva företag b uppdraget färdigt, riktigt bra, tack så jätte mycket pappa, Love u ! Senare på kvällen var de bara att bege sig av till kärra igen för att byta om hemma hos mia, (vilket tog en timma om inte mer bara för att bestämma oss för vad vi skulle ha på oss, haha, är vi inte för knäppa egentligen?) Efter många kläddbyten var vi äntligen färdiga och vi gick till mysan och innan dess mötte vi upp bobby oxå (sofia holmberg) en riktigt härlig kväll hos mysan, tack så mycket ! galet go människor var där =), haha ... kolla in face för bilder ;)

för er som ville veta hur det går med filmerna kan ja uppdatera om att!
Jag har äntligen hittat dem på pappas data och de var planerat att de skulle vara inlagda idag men när ja skulle kolla på filmerna så upptäckte ja att ljudet saknades och var är de för mening utan ljudet egentligen? Men skulle testa och föra över dem till min data och se om de funkade där men hittade inte mitt usb och orkade inte leta järnet heller men imorgon i promise jag skall göra allt för att få  det att funka , för JSM filmerna är så klockrena för er som var present!

Världens bästa mia !

Sitter här hemma hos mia vi har sett idol ,snart är det väl dags att dra sig hemmåt ,efter en härlig kväll (L)

finally !

Tänkte bara berätta för er att jag har äntligen beställt min kläningar och de är förhoppningsvis snart påväg hem till mig, jag kan inte vänta tills jag äntligen får testa dem och springa runt och leka prinsessa i mina nya kläder, ja är verkligen så kär i dem .. Vill bara att det skall bli nyår så jag kan ha på mig mina nya klänning!

Idag vart det skolan, tre lektioner och ett dokters besök hann jag med, riktígt läskigt och obehagligt men välbehövligt besök, jag hoppas verkligen nu att tabletterna kommer att hjälpa mig, måste bara ha tålamod! Vi hade träning och det gick bra, de var nog bra för mig att ja fick röra mig lite.. Sverige vann förövrigt mot österike med 24-12 eller ngt tror ja slutresultatet blev..  har inte riktigt koll eftersom jag och pappa satt och gjorde lite läxor vid slut minuterna där.. vi han göra en del men de är några uppgifter kvar på båda stencilerna..

Nämen nu läggdags, skola imorgon faktiskt.. tänkte skicka in mitt uppdrag i grafisk då eftersom jag är klar, skall bara skriva min lilla bild analys så är ja klar.. efter det tänkte ja skriva lite mer på mitt svC uppdrag som skall in efter jul men vill få de klart så ja bara kan koncentera mig på de svåraste ämnet just nu, företagsekonomi a-b kursen, ngt ja hatar är att vi läser båda kurserna på samma gång :( man blandar ihop allt, speciellt alla jävla stenciler vi får och deadlines!

 Äntligen är dem mina!


We're all in thise toughter

Det har nu gått en halv timma sedan jag sa att nu är det läggdags, har ja stängt av datan, klart inte jag hänger ju här.. Idag är jag ändå ganska halv nöjd med mig själv med ändå inte. Jag har fullt min planering och det är positivit inte så ofta jag gör det längre, men tror jag behövde strukturera upp min dag, alltså gick jag tillbaka till en riktigt bra strategi som jag använda mig av förra läsåret.. Först använda ja vår älskade loggbok som vi får av skolan men på något sätt tycker ja inte den räcker för mig så är den bara en slags kalender  som man skriver upp schema och läxor.. 

Istället för bara använda min loggbok så gör något så enkelt som att tar fram ett vanligt papper och penna skriver en två veckors planering. Jag skriver helt enkelt upp alla uppgifter som måste göras och gör en kryssruta brevid, den där kryssrutan är en belöning till dig själv, för hur konstigt det än låter så är det jävligt härligt att kryssa av i den rutan, det betyder att man äntligen har gjort färdigt något och får en sak mindre att göra under veckan.. Det är riktigt bra att göra en sådan planering eftersom man enkelt och snabbt kan se vad som behövs göras. 

Den senaste tiden i skolan har ja känt mig ganska oinspirerad och lost när det gäller skoluppgifterna, mina betyg är halv bra och jag ligger och väger mellan betyg, något jag egentligen är ganska van med, men nu är det så att det är trean och det är nu det verkligen gäller, det är nu jag skall få de högsta betygen och göra riktigt bra ifrån mig, men istället är det verkligen tvärtom, betygen går ner i stället för upp och jag blir mer och mer oinspirerad till att göra mina uppgifter bara för att jag fick ett dåligt betyg på de senaste uppgifterna i de olika ämnerna.. 

Men något har hänt denna veckan, jag tror ärligt att det har vänt och allt tackvare min planering, känner att jag får saker gjort och att ja blir nöjd med det oxå. Jag skall verkligen satsa, jag skall uppnå mina mål jag har skrivit i min eds och det skall jag banne med göra!

Som idag har jag gjort klart min grafisk kommunikations uppdrag, har bara min analys kvar, jag har fått gjort några uppgifter i Företag A-B häfterna. Jag har skrivit och kommit långt i SvC uppdraget, det ända som verkligen ligger i ofas är projektarbetet, förstår inte varför eller jo, skyller på saker som egentligen inte hör ditt, klart ja kan använda min hemsida även fast designen inte är helt klart. Skärpning, IMORGON SKALL NI FÅ SE ETT INLÄGG! (www.glutenkoll.se)  

Jag tänkte faktiskt vara snäll och visa mitt GK Uppdrag som jag gjorde klart idag, tänk nu att jag har gjort om den här uppgiften ca tre gånger och nu är ja någorlunda riktigt nöjd! Ge gärna kommentarer, snälla eller inte, vill förbättra den om den är dålig, all hjälp ja kan få tar ja gärna!


Behöver er hjälp

Behöver eran hjälp allesammans!

                     

Vilken av dessa två designer skall ja använda till min grafiska kommunikations uppgift?


Tillslut brister det faktiskt!

Ännu en dag har gått och värk i kroppen kan jag nog inte leva utan verkar det som, skall de aldrig ta slut? Förhoppninsvis får jag en mycket bättre dag imorgon. Trodde faktiskt att jag skulle bryta ihop idag i skolan, det var nära i allafall.. kämpade in i det sista men till slut orkade ja inte mer och tog bilen och körde halvgråtandes hem och drogade ned mig tills ja inte kände någon smärta mer, tog mitt varma go täcke och lade mig i soffan och halv sov medans ja kollade på ett avsnitt av bones.. Sedan dess har ja legat i soffan och bara sett tv..

Runt sex tiden blev det handbolls tittande på tv då det ''leendet landslaget'' skulle spela em, det blev en skit match för sverige och då menar ja verkligen skit match, det ända som de gjorde bra var försvaret men framåt vad höll ni på med tjejor.. det blev lika, så bättre det än förlust mot ett sådan skit lag som vitryssland.. skärpning tills nästa match hoppas ja på!

Nu är det snart läggdags för mig, men skall först gör två veckor planeringar, där ja planerar in vad som måste göras.. så ja får lite struktur över mitt pluggande,, De är ju faktiskt snart om två och en halv vecka jullov som verkligen är varmt välkommande från min del! SÅ mycket trevligt kommer att hända i dec.. jullov, umgås med alla älsklingarna, julafton, nyår och vila!

Snabbt och kort sammanfattning

I helgen var det som sagt JSM, vad finns det egentligen att säga? Vi är vidare till steg fyra och det sammanfattar allt kansket snabbt :) Vi hade de roligt hela helgen, skratt och mycket bra och dålig handbollsspelades.. roligt att andra fick matchenslirare tröjan, tänker på lollo och steffi, ni var verkligen värda tröjan ;).. Hilda och bella var värda sin tröja med:) men tror aldrig ja har sett de två andra fått sådana tröjor så är glad för er skull mina älsklingar:)

Igår var det träning och väldigt mycket magont på schemat idag är det skola och fortfarande väldigt mycket magont.. fast inte som igår som tur är men det är nära.. som tur är så har ja inte längre så ont i min nacke och axel, mycket nog tack vare massage som ja fick igår!

Idag skall ja köpa klänningen orkar inte vänta längre den skall bli min !

Nu skall ja ha svenska lektion och måste få gjort klart min uppdrag!
så hörs senare ?!:)

Min Nyårsblåsa ...


Min Nyårsblåsa visas för första gången, den är här snygga blåsan jag bära den 31 Dec, jag är helt kär !                                                                                                 

Min andra måste ha klänning, tänker inte nämna vart jag har sett dem, vill faktiskt var ensam om dessa snygga blåsorna.. Fast det roliga är att när ja pratade om den sist nämnda till Eddie, så brast vi båda ut i skrik då vi upptäckte att vi snackade om samma snygga klänning,


Kändisbilden va ;)


Läste att just en kommentar där de stod att jag skulle lägga ut ''kändisbilden'' och här kommer den..
Sofia (jag), Jonas ''aka Kim'' Bane, josefin och markus, vet inte vad han heter i verkligenheten men i Andra Avenyn heter han i allafall Markus!

Jag tänker uppdatera mer om helgen och JSM imorgon.. Just nu har ja en sådan fruktansvärt mensvärk, kan knappt stå, sitta eller ligga.. inget ens den klassiska fosterställningen funkar längre, tabletter hjälper inte någonstans, hjälp vad FAN SKALL JA TA VÄGEN!

Vanligt fall skulle ja aldrig nämna min lingonvecka men denna gången är det så sjukt! SÅ sjukt ont har ja! och ändå har ja en högsmärt gräns!

RSS 2.0