Lite bilder från i lördas

image31
Dags för lite bränboll:)

image32
Vi är bäst (L)

image33
Julia och födelsedagsbarnet emma (L)
image34
Vi var uppdelade i lag och vi fick olika uppdrag vill skulle ha slutfört innan kvällens slut !
image35
Bara för att vi kan dansa :):P
image36
Bara min Julia som kan bli så perfekt(L)
image37
Love ya !
image38
Bellasweetheart och Me , ena kör onyktert och andra nyktert :P haha ;)

Valborg

Idag är det valborg och jag har inte riktigt bestämt vad jag skall göra den afton men ngt roligt och minnesvärt kommer att hända, tro mig :)  Idag blev det ingen skola för mig, hade bara en halvtimmas lektion och aa det blev en sovmorgon istället . . vilket behövdes känner mig riktigt utvilad:) Jag skall snart passa på och plugga lite innan min vän maria kommer  till mig:) skall även passa på att äta ngt oxå, grymt hunrig är ja med :P haha
så kommer tillbaka senare med uppdateringar:P:)
Pussar och ha en trevlig valborg om jag nu inte skulle komma tillbaka :P:)

Korpen nästa?

Heeej nu är jag äntligen hemma, jag har nog aldrig varit borta så här längre från datan och jag skall säga att jag har saknat den :), den är den ända för mig, eller vad säger du emelie? Data 4-life :)
Som sagt idag är det tisdag och det är fortfarande dödstisdagen, men idag slapp vi en lektion och det var engelskan och då passade vi (lotta louise och jag) på att sola på terassen, men sen fick lotta för sig att hon skulle åka och hämta sin data i en blomsteraffär så jag och lottisch pallade oss dit och sen tillbaka för att ha sista lektionen för dage, svenska:) Efter svenskan hade jag bestämt träff med emelie och vi blev sugna på glass så det blev en tripp in till stan där vi köpte glass och hängde på lejontrappan som alla de andra cooola kidsen gör :P efter ett tag orkade vi inte längre vara coola så vi tog hos in till stan gick en stund tills david ringde och berättade att fredrik skulle spela korpen match så, ja vi gör alltid som david säger så vi gick skiljda vägar ett tag och träffades senare på heden för att se Fredriks match, men tyvärr kom inte motståndarna så vi hade pallat hos ditt för inget? eller ? det blev allt en match mellan fredriks kropen lag och ett tjejkorpen lag :P men höjdens höjdpunkt var att få se fredrik springa :) .. haha måste upplevas:P:) sötis... nästa gång blir det nog davids korpen lag jag och emelie skall se :P eller hur? haha david måste ses springa oxå?:Phaha har någ aldrig sett den grabben springa ?:P
men men
nu lite tv, vi hörs och syns
p.s emelie tack för en trevlig dag :)

skola

hej sitter i skolan just nu har svenska lektion, förlåt för dålig uppdatering men har så sjukt mycket att göra just nu
men lovar att uppdatera mer i kväll:)
ha en trevlig eftermiddag allesammans(L)

godisgodisgodis

jag känner ett stort begär av godis nu eller i allafall något sött, men jag får inte äta godis eftersom jag har lovat mig själv att inte äta något och det skall jag klara. men just nu säger min kropp och hjärna att jag måste ha godis du skall äta godis, jag försöker att stå emot, men det är svårt :P:) så skall väl gå till ica en snabbis och köpa ngt gott, men inte godis utan ngt annat:)

Hedersplats i lillekärrshallen:)

image30
snodde av carro, men inte illa va?, MINNEN (L)
  Hedersplatsen i Lillekärrshallen :-) EM-guld 8 Juli 2006, ca kl 21:30

Vem sa att jag inte kunde laga mat?

Ja vem sa det? Inte var det jag inte, för jag är grym på att laga mat har jag själv kommit fram till och jag vet att det är några där hemma som kan hålla med mig :) Just nu håller jag på med att laga gourme middag till mig själv,
nä nu skojade jag bara med er, lagar som sagt korvstroganof med ris :) jag började precis, fixade nyss med riset och snart är det korvens tur haha, det skall bli riktigt gott att äta mitt egna recept på korvstroganof, ingen kan laga dem som ja:)

Föresten snart är det valborg och vad skall hitta på?, skriv gärna en kommentar på de:)
Jag har inte riktigt bestämt vad jag skall hitta på ännu men det låtar mot att jag skall träffa mia och en massa andra:) hoppas på en lyckad valborg iår med sol, gladaminner och allt :) ärligt så minns jag inte ens vad jag gjorde förra valborgen :S helt sjukt men jag minns verkligen inte. Jag har väldigt dåligt långtidsminne har jag märkt:S:P haha men så kan det bli ibland, får väl hoppas att jag kommer ihåg vad jag gör denna valborg i stället:).
Men aja nu skall jag fixa med korven så brb (L)

(L)

Det är lite konstigt väder idag men det är ändå fint väder:P:) Det är säkert den varmaste dagen idag men det blåser så passa mycket nu att det varma försvinner typ.. men jag har i allafall slutat skolan nu och sitter förtillfället på min balkong och solar + pluggar på de diverse sakerna, har hunnit göra klart tre av mina läxor/uppdrag som skall vara färdigt vilket är helt underbart. Idag efter skolan åkte jag & malin till lejontrappan där vi satt och myste med en varsin glass, glassigt va?:)
Men som sagt idag var det även engelska nationella och som tidigare sagt gick det bra och jag är väldigt nöjd:)
Snart skall vi ha muntliga och vi skall även ha matte nästa vecka alla nationella kommer på en och samma gång det är faktiskt lite stressand eller åtminstånde ångestframkalland hihi,

Tusan vad skall man äta till middag idag? skall man äte korvstroganof och ris ? hihi mums var grymt länge sedan så tror faktiskt att det blir de till middag:)

yeah idag skall jag få träffa Maria <3 <3

Men nu återgår jag till pluggandet!


historia lektion

Historia är min sista lektion för dagen sen skall jag bara hemma och slappa:)
hade engelska nationella skrift idag och det gick jätte bra:)
hoppas på bra betyg :)
men nu skall jag gå igen
brb snart
:)

Plugg igen

Hej nu är jag tillbaka igen efter shopping och lite plugg eller jag pluggar fortfarande men jag har tagit en liten paus från det, behöver kommer in på andra tankar för ett tag och vad är inte bättre än att blogga? Ni kanske undrar vad jag pluggar på? Jo jag pluggar på specialidrott där jag skall skriva ett arbete om idrottskador, det är inte så svårt eftersom idrott är ett av mina specialämnen kan det mesta så det går snabbt att skriva, men man behöver ändå ta lite pauser emellan. Men som sagt jag har inte alls mycket kvar vilket är bra eftersom nu denna veckan har jag så mycket annat som måste vara klart och inlämnat typ, så bra att få ett arbete undangjort så man kan koncentrerar sig på dem :) Veckan som kommer även bli den kortaste i skolan eftersom vi bara går mån-onsdag då det är valborg:) och inom skolvärlden betyder det LOV dagar :D sååå skönt..
så man hinner plugga och träffa älsklingarna och allt:)

Men som sagt nu är min lilla paus över så skall göra klart arbetet och sen kanske jag kommer med en till uppdatering:)


Förlåt för dålig uppdatering

Hej och jag hoppas att ni förlåter mig för min dåliga uppdatering har haft så mycket att göra i helgen, träffat kompisar, vart i skolan på öppethus och igår vart jag på party :) Det roligaste på längre, verkligen skoj att få träffa alla igen, det är inte ofta man får göra det:)
Som sagt det var jätte roligt igår, kom hem till emma först där det var lite förkrök sen gick vi ner till gräsplätten där det var dags för att spela lite fyllebränboll och det gick väl bra? eller vad säger ni som sprang i högklackat? haha det fick verkligen inte så bra för mig att springa fastnade i gräset och nä det var jobbigt:) efter allt bränboll så gick vi in och dansade allt vad vi kunde:P:) nää det var verkligen en jätte rolig kväll och natt:)

Men nu skall jag plugga lite och så vi hörs senare , PUSSAR

Jag kan inte sova

Jag kan inte sova, jag kan inte sova, jag kan inte sova.
Jag tror mina grannar har party i lägenheter över mig och ljudet är inte speciellt lågt om man säger så:/ så får väl se när jah somnar idag, hoppas snart i allafall, eftersom jag skall till skolan imorgon. Skall nämligen jobba på skolans öppna hus och det skall blir roligt, vi får en rolig belöning oxå två biobiljeter och dem kommer inte mer lägligt heller. Eftersom det snart kommer många bra filmer, oh vad det skall kollas då:)
Någon som är på?
aja men det här var väl en liten kvälls uppdatering från mig, vem vet kanske det blir en till sen ifall jag inte kan somna?. Jag hoppas verkligen på att det blir tyst snart så jag är utvilad tills imorgon .
Föresten finns det inte någon lag/regel att det måste vara tyst efter en viss tid? isåfall har de passerat den nu, Aså de kan ha musik på fine, men det behöver väl inte ha så JÄVLA högt att alla i hela byggnaden hör eller ?
usch hör fyfan vilken låt de spelar, alldelse nyss var det metallica med Nothing else matter . USCH
Gillar att bo själv och ha eget men aså grannar och höga ljud nää när jag flyttar till mitt alldelse egna ställe skall jag ha ljudisolerade vägar så att man inte hör ett piss, Finns det ? om inte så måste jag fixa detta? eller så blir mitt första egna hem en villa? haha bor man i en villa är det i allafall inget sånt som stör än! Bor man i villa är det största i-landsproblemet att grannen eldar för mycket och att det stinker, så är det i allafall hemma hos oss, fast det är nog mer min mamma som klagar över det inte jag, det är inte så störande som ljud.
Var är mina öronproppar när jag behöver dem som mest?
fan måste åka hem och hämta dem imorgon aså, skall jag bo här så kanske jag måste?
eller skall jag skita i det?, kanske vore en bra terapi och behandling om jag skiter i det?
men orkar ni verkligen med en sofia som är ständigt irreterad för att hon inte kunnat sova ? tror inte det, ni hade inte stått ut. haha
Men aja nu skall jag försöka sova i allafall..
vi hörs och synes kanske imorgon vem vet?
PUSSPUSS

Down With Love

Det är just den filmen som går på kanal 5 just nu och det är den jag tittar på en fredagkväll som den här:)
Min dag har vart helt underbar, det började men shopping på morgonen där jag fick köpt min party dress till min födelsedag sedan, fick jag köpt födelsedagspresent till sötingen Emma som fyllde 18 igår:)
Sen efter min goa shoppingstund bar det av till skolan igen där jag skulle ha Spanska lektion och sedan prov:)
Spanskan gick bra och Nk provet hoppas jag på godkänt nu iallafall:), orka att man fick samma prov som sist, men kommer ju ihåg den del av frågorna, men ibland kan lärare vara lite knasiga:) men jag tycker om mina lärare i allafall:)
Efter provet fick jag träffat på en Emelie en stund och vi hade en trevlig pratstund som vanligt, hon följde snällt med mig till bussen och väntade där med mig, sååå snäll är du :) Sen väl hemma åt jag pasta och köttbollar mums, jag passade även på att städa och packa allt som jag skulle ta med mig till lägenheten jag bor i just nu:), helt underbart att bo inne istan, nära till allt:)

Sedan runt  halv sex kom david till mig:), vi hade en trevlig pratsstund och allt har äntligen löst sig nu:) vilket är bra:)

Men nu som sagt sitter jag i lägenheten och ser på film, mia kanske skulle höra av sig sen så fårse om man får träffa henne sen oxå:)

Längtar till söndag då jag skall ha min tradionella söndags mys med Malin (L)

25:e

Jag älskar den 25.e för ni vet väl vad det betyder ? LÖÖÖÖÖÖN
Jag fick alltså min lön idag och det betyder att jag kan shoppa:) oh vad jag längtar, har så mycket jag måste köpa och så nu:)

skall snart dra igen så uppdatera mer ikväll:)
Pusssar


Kan man bli sötare ?



Tjejen är  bara sex år gammal :) så himla gulligt

xoxo

Det är så härligt när solen skiner och klockan är ju nu halv 8 och solen lyser fortfarande:) Jag har hunnit att göra det jag skrev förut :P:) nu återstår baara att plugga natur och lite idrottskunskap :) och kanske om jag hinner skall jag börja med den nya filosofi uppgiften som skall vara inlämnad om några veckor eller så:)
Jag vet inte riktigt vad jag skall skriva idag för det har inte hänt så mycket, inget roligt sådär i allafall..
Det ända som jag kanske skall nämna är att min vän Emma fyller 18 idag och så klart önskar vi henne en underbara födelsedag:)

Sen vill jag även säga grattis till Therese som tog körkortet idag :) hon är den första av mina närmaste vänner som har tagit körkortet :) så ett stort grattis på de ..

Jajust det jag har sett gossip avsnittet och oj vad bra det var:)
ni måste se de!

J'vla Mage!

Hej allesammans kom nyss från lundbystrand, fick se ett par roliga matcher och fick träffa de flesta av mina älsklingar vilket var grymt trevligt :) Men nu är jag hemma och skall väl snart äta och plugga natur eftersom jag skall ha omprov i genetik imorgon :/ usch natur inte mitt ämne som ni alla vet.. Fan har sådan huvudvärk just nu, kanske beror på vätske och matbrist?!
Ohh btw fick det nya gossip girl avsnittet idag så det blir väl att jag kolla på det nu med snart, älskar gossip :)

Blir även så jävla arg nu med, jag trodde att jag äntligen mådde bra och allt vad bra med magen och så men det verkar att komma tillbaka igen och jag orkar inte med det, kan det inte bli normalt igen, orkar inte må illa på morgonen varje dag, jag vill kunna äta en stadig frukost så jag slipper att gå hunrig all the time. nä usch fy och blä på magen säger ja bara!
ARG ARG ARG!


Lektion

Hej sitter här på lektion och jag och carro diskuterar våra uppdrag och det går riktigt bra:)
Jag slutar snart och då skall även jag och carro åka in till lundbystrand och kolla skol-sm för gymnasium:)
Så kommer att uppdatera mer ikväll efter handbollen:)
Pussar

Facing up to you

Det är precis vad jag kommer att göram jag måste göra det, jag har bestämt mig för att jag göra det.
Jag vet inte hur eller vad jag skall säga men, jag kommer att göra det hur konstigt det än kommer att bli, men då har jag fått det gjort, jag kan gå vidare, kan lägga det bakom oss och allt kan gå tillbaka som det var innan. Då den tysta och ganska blyga sofia satt snällt och lyssnade och va en i mängden. .
När du kom så lyftes hela jag upp på ett sätt, jag blev inte en i mängden utan jag blev ja den jag är, den människan som jag så länge hade sökt. Jag blev alltså den jag är nu, den glada, pratglada och framåtriktade personen.. som för en gångs skull kunde göra sin röst hörd, den som vågade säga ifrån. Det har kommit så mycket gott men både ont, folk blivit sårade flera gånger om.. men kanske det har vart bra? kanske det har gjort oss till starkare människor? inte vet jag.
Men något är säkert, kommer aldrig att glömma!

Time to grow up. Time to let go. Time

Kan den här ''veckan'' blivit bättre gällande vårt vår väder? Det har vart så härligt att kunna gå ut och sätta sig och sola på rasten, det finns inget bättre och att sitta där med en glass i handen är bara ännu bättre.
Idag tror jag att det satt en del spända och nervösa 2.or runt om i Sverige, jag var en av dem i allafall. För er som inte visste eller hade det så var det Svenska Nationella skrift, det var en 5 timmars skrivning och det vara faktiskt en del som satt hela fem timmar och skrev, jag var inte en av dem. Jag var klar efter en timma och 50 minuter typ. Jag vet inte riktigt hur det gick men det kändes bra och det räcker för mig. Efter nationella så satte jag mig med min underbara vän Malin och pratade och lekt på photoshop, (tack så mycket malin, för hjälpen) sen gick vi ner till skolans terass och satte oss och solade en stund sen bar det upp igen eftersom hon skulle byta plats med de andra från studentkommiten (de sålde bal och studentfest biljeter). Sen var det dags för Malin att ha lektion så då gick jag och lotta (som äntligen hade blivit färdig med uppsatsen) ner till terassen igen och där satt jag/vi i två timmar. Min nyfunna vän Emelie kom oxå efter stund och vi hade en trevlig pratsstund om det mesta, det är så skönt att vi kan prata med varandra nu, hade inte orkat att ha ett ''triangeldrama'' så mycket längre tid till. Det var bara en frågan vem av oss som skulle ta kontakten och tackar för att du tog första steget och kolla nu har allt löst sig:) Emelie och jag satt på terassen ett bra tag för att vi väntade på att vår sista lektion skulle börja (specielidrott)..

Efterskolan så besökta jag min kära farmor och farfar, länge sedan man fick träffa dem:)
och nu har jag hamnat i min säng där jag ligger och pluggar naturvetenskap!
skall ha prov imorgon så ni får önska mig lycka till :)

 


Svenska nationella:)

kom nyss ut från provet och det kände ganska bra, så hoppas på ett bra betyg nu:) så jag når mitt mål i svenskan:)
men tänker inte skriva så mycket nu får bli senare
Puss och hej leverpastej!


Älskar er!

Jag älskar mina vänner så enormt mycket, jag älskar att ni alltid ställer upp för mig i alla lägen, att ni alltid finns där, det beundrar jag enormt mycket. Jag vill att ni skall veta att jag alltid kommer att finnas där för er i alla lägen, det är bara att slå en pling vilken tid på dygnet det än är, I'll be there (L)
Ville bara att ni skulle veta det <3 ni betyder allt..


En jätte god morgon

Hej och godmorgon:)
Snart skall jag iväg till skolan man ville bara säga godmorgon till er allesammans:)
Idag tror jag det kommer ett viktigt ämne igen, eller jag vet inte :P:)
Godmorgon igen <3

All you have to do is dream


- must let go -need to find my way again

"Okay, here it is, your choice... it's simple, her or me, and I'm sure she is really great.  I love you, in a really, really big pretend to like your taste in music, let you eat the last piece of cheesecake, hold a radio over my head outside your window, unfortunate way that makes me hate you, love you. So pick me, choose me, love me."

"Time flies. Time waits for no man. Time heals all wounds. All any of us wants is more time. Time to stand up. Time to grow up. Time to let go. Time."

"I was swimming. I was fighting. Then I thought, just for a second, I thought ?What's the point?' And then I let go. I stopped fighting. Don't tell anybody"

"You don't get to call me a whore. When I met you, I thought I had found the person that I was going to spend the rest of my life with. I was done. So all the boys, and all the bars, and all the obvious daddy issues, who cared? Because I was done. You left me. You chose her. I'm all glued back together now. I make no apologies for how I chose to repair what you broke. You don't get to call me a whore."

Överskrift?

NU äntligen hemma från skolan och klockan är 17.44, puuuh vilken lång skoldag men ändå så få lektioner, det är den låååånga rasten vi har som förstör allt:) hade vi fått slippa den hade vi vart hemma mycket tidigare och då hade vi kunnat få ligga hemma och sola på ens altan. Idag måste det ha vart den varmaste vår dagen? om inte så var det vid vår skola i allafall:). Visserligen har det varit en lång skoldag men gud så underbart  mysigt har det varit, nästan alla elever är ut och sitter vid vår altan/trappa och solar umgås och äter glass:) gud så underbart!!!
Jag har kommit på att jag är en vår och sommar människa, vintern nää inte riktigt min grej!
Man ser i skolan att det börjar bli varmt för idag åkte det visst fram ett par shorts hos killarna :P sexigt värre ?! njja inte riktigt, dessa håriga ben aså ;) .. hihi ..

Funderar på att käka snart men vet inte riktigt vad jag vill ha :) har ni något förslag?
 menmen, skall dra mig utåt nu:) vi hörs senare !

image25
en liten mini sofia på höööööööög nivå!


bloggar från skolan

Hej sitter nu på min historia lektion har inte så mycket att arbeta på eftersom jag har gjort färdigt mitt uppdrag så passar på att blogga lite snabbt:) Det återigen jätte fint väder ute så skall nog ta och köpa en glass efter lunchen och sitta ute och glassa i solen :) kommer att bli riktigt härligt mo jag säga:)

men ett kort inlägg blir det nu eftersom jag är på lektion :) och jag skall snart luncha med så hinner inte skriva så mycket mer än denna mening :)

Vi hörs och ses snart kanske?:)

Just nu

Just nu ligger man i sin säng och pratar med fredrik samtidigt som vi ligger och sjunger "My heart will go on" med celine dion :) hur gulligt som helst tycker ja :P:)
hihi
men det var den lilla uppdateringen för nu iallafall :)

Pussar och sov sött allesammans:)

Ni kommer väl ihåg?

Hej allesammans..
Ni kommer väl ihåg att jag har godisförbjud?
tror ni att jag har klarat mig eller tror ni att jag har fallit tillbaka till mitt gamla godis spår?
Jag hoppas att ni tror på att jag har klart mig, för det har jag har inte ätit en godisbit sen jag lovade mig själv att inte äta godis:), det har varit svårt vissa stunder speciellt när man börja att känna suget efter något sött:) Igår hade jag ett sådant sug men vet ni vad jag käkade istället? Jo jag käkde naturens egna godis nämligen JORDGUBBAR:) och mums vad gott det var, okej inte lika goda som svenska men det var absolut inget fel på dem jag åt räckte gott och långt för mig:)
Den jobbigaste dagen kommer nog att bli idag, eftersom söndagar nu betyder Malin och Sofia time då vi äter godis och allt gott samtidigt som vi har sex and city marathon:)
Alltså idag kommer det att bli jobbigt, men jag har fått med mig malin på att käka fruktsallad idag så det kanske kommer att gå galant i allafall, vi får hoppas på det :)

Men nu skall jag fixa mig lite, kan ju inte se helt mongo ut när man får gäster hit:P:)
Vi hörs senare med uppdatering hur det gick :) klarade jag det eller inte ? det återstår att se. !

Good Morning

God morgon:)
och vilken god morgon det är? solen skiner återigen utanför mitt fönster och vilken trevlig syn, hoppas verkligen att det håller i sig nu:) Jag har inte så mycket att berätta idag heller, det kommer att bli en ganska lugn söndag skulle jag tro, eller det skall bli det!... Hoppas få träffa Malin idag senare på kväll för att ha vårat tredje veckan irad Sex and the city marathonet:). Hihihi..
Det ända jag kan säga mer idag att samtalet jag fick igår, fick mig att må så bra, jag tror det var vad jag behövde liksom, även fast samtalet kom väldigt lång ifrån (grekland) men tack:)

Nu skall jag ut och käka frukost ut på min soliga altan:)


Fick mig att må lite bättre:)


Hemma igen och stand up på youtube

Heeej är nu hemma från tjejmiddagen, det var verkligen skit trevligt, god mat, efterätt och gott sällskap kan det bli bättre? skulle inte tro de:) Det blev tidig hem gång idag eftersom jag inte är 18, kunde inte följa med dem ut, men det får bli nästa gång:)
Jag har egentligen inte så mycket att skriva just nu, har ingen lust nu ...
Jag skall heller ägna min tid åt stand up klick från youtube så kanske jag blir på bättre humör:)
kanske även snällt delar med mig av favorit klipp, men det återstår att se:)

What to wear?

Hjälp mig!
Jag vet absolut inte vad jag skall ha på mig till middagen idag, usch, HJÄLP mig !
usch hatar att ha beslutångest och klädångest :)
Varför är det alltid så att när man väl skall bort eller ut så har man inga kläder man trivis i, plötsligt blir alla kläder man har hemma fula och bara i vägen :P:) haha usch näää
Ge mig tips på vad jag kan ha på mig !


Hörde jag rätt 20 grader i solen?

Jaa jag hörde och läst rätt :P hos oss är det ungefär 20 grader varmt på våran altan:) såå härligt säger jag bara :)
Man kan inte undgå önska att det var sommarlov och att det var mer än 20 grader varmt:) ..
idag skall jag inte göra så mycket, skall på middag och sedan utgång, jag har inte riktigt bestämt mig ännu :)
men det kommer bli en trevlig lördag vilket som :) ..
Men nu skall jag börja fixa allt tills ikväll,
skall även vara snäll och baka min underbart goa kladdkaka till mamma och pappa som skall ha gäster över idag :) så de skall få unna sig lite idag :)

aja uppdaterar senare under dagen eller ikväll :)

Pussar och ha en trevlig lördag och helg:)

www.mtv.com

Tillbaka igen men mitt vardagliga nattinlägg..
Jag har ju som sagt redan berättat hur min dag har varit och min kväll har sett ut detsamma.
Slappt och mycket pluggande, ( på en fredag?) ja ni hörde rätt jag har pluggat sen klockan 15.00 idag.. haha och vad långt jag har kommit har bara en fråga kvar och analys det ni :P, tror mina klasskamrater blir lite avundsjuk just nu i allafall :P:) eller så blir jag förklarad som klassens plugg apa :P men so be it :P jag har i allafall inget att plugga på det närmaste veckorna :P:) så in your face kanske?:P hihi skrattar sist skrattar bäst ;)..
nä skämt och sido mina underbara klasskamrater.. finns säkert någon som är värre än jag där ute i världen :)

Jag har inte bara pluggat jag har snackat mycket på msn idag, lärt känna en ny kompis om man kan kalla det så:)
trevligt, trevligt :)..

men nu skall jag söka mig in på www.mtv.com/ och klicka mig vidare till the hills, min favo realityserie :D

Så sov gott alla :D


Ni blir först med att veta

Ni som läser min blogg blir först informerad om att jag tänker sluta äta godis fram tills min födelsedags som är om en månad och två veckor!
Grattis! och följ med mig på min detox från den allvarliga ''drogen'' godis !

image24


Solen skinner fortfarande

uppdatering från sjukisen kommer här ..
Kan ni tänka er solen skiner fortfarande och så underbart (am lovin' it)
Mia ringde imorse och satt hon oxå var sjuk, men frågade om jag snabbt ville komma in till stan och ta en fika eftersom hon och både jag hade något viktigt att berätta, så jag tog min sjuka kropp och satte mig på bussen som tog mig till kungsport där min raring satt och väntade.. vi gick till franks och beställde en brownie och glass och tog med dem ut i solen där vi satt och pratade i någon timma, sen kände jag att det var dags att åka hem sen eftersom jag är halvt sjuk.. men ialf det var helt underbart skönt i solen, tror till och med att jag fick lite färg i ansiktet vilket är ett stort plus hos mig! .. Oh btw fan vad jag längtar efter sommaren just nu, tänk äta glass, bada och sola varenda dag om vädret tillåter detta, men vet ju aldrig med det svenska vädert, men man får alltid hoppas:)

(Oj fick nyss reda på att jag fick VG på min historiska analys, besvikelse ?! nää inte riktigt är nöjd med vg men mvg hade vart ett plus, får väl satsa på uppdraget i stället då:) något som jag håller på med just nu, ja ni hörde rätt jag har kommit igång med skrivandet igen och tack gode gud för det, det kanske betyder att jag blir färdig denna veckan i allafall som planerat, så jag kan koncentrara mig på alla de andra uppgifterna jag måste bli färdig med innan jag drar till kreta ..)

Oprpå något helt annat så HUR FAN KOMMER JAG ATT KLARA ENGELSKA NATIONELLA OCH PSY PROVET DAGEN EFTER MIN FÖDELSEDAG? haha menmen kommer nog att klara det iallafall :P:) 

Men nu skall jag återgå till mitt skrivande av det Amerikanska inbördeskriget!  
P.s dagens låt som var på replay hela dagen är
Davids favorit band Dead By April med Falling Behind, så bra!


Sjukis

Hur kan man gå och bli lite sjuk nu när vädret är så underbart?
Det är precis vad jag har gjort så därför ingen skola för mig idag, men hade bara en lektion så jag missar inte så mycket, får ta igen det nästa vecka i stället..
aja nu hör jag micron plinga och det betyder att mina glutenbröd är färdiga, så skall ner och äta lite frukost och sen kanske jag kommer upp och uppdaterar lite mer ?
men bara kanske..

Ha en trevlig vårdag i allafall :)


Booring is just the right word!

Tillbaka igen? skit tre inlägg på en dag, nä hur många inlägg är för mycket för en dag? hihi
Men fan det är ganska roligt det här med att blogga, jag trodde verkligen inte att jag skulle hålla ut så här länge som jag har gjort men jag gillar det verkligen :) och skall fortsätta tills den dag kommer då jag inte är intresserad längre :) ..

För att sammanfatta min Torsdag med ett ord så blir det BORING !
Har verkligen inte gjort ett piss idag och det stör mig eftersom jag hade bestämt att jag skulle vara typ klar med mitt historia arbete denna veckan men det ser inte ut att det skall bli så men helgen finns ju, men det är inte så himla roligt att sitta och plugga under helgen liksom. Men vem vet jag kanske kommer in i värsta skrivtempot vem vet? då kanske det är värt att plugga?!, men får väl se hur det blir med den saken:) ... Jag skall i allafall vara klar med den tills nästa vecka för annars blir jag besviken på mig själv ;), jag måste ju ligga före de andra eftersom jag skall utomlands den 15-22 maj och man vill ju inte jobba när man har semster liksom :P:) så skärp dig nu sofia och börja plugga ;) ..

aja blev ett lite för långt inlägg nu med men det är så roligt att skriva ;)

Jag - anorexia ?

Ja mitt samtals ämne idag är anorexia, det är något jag har gått och tänkt på ett bra tag nu..

Ibland har jag trott att jag har anorexia, men jag vet inte, men på ett sätt kan jag inte ha det eftersom jag inte spyr efter jag har ätit. Kan man ha aneroixa även fast man inte gör detta?.
Jag får ibland omgångar att jag tappar intresset för mat och när jag väl skall äta så mår jag bara illa maten och det sätter sig i strupen och jag kan inte längre äta och på ett sätt beskymmra detta mig väldigt mycket, eftersom jag är en idrottstjej och tränar mycket och det är ju viktigt att få i sig mat för att orka träna och gå i skolan. För några månader sedan kunde jag verkligen knappt äta något och fick en snabb minskning gällande min vikt först var jag väldigt orolig men sen märkte jag hur jag förändrades, det blev nästan en strävan till slut att gå ner lite till, (tänk smal till sommaren liksom) något gram/kg gör väl inget?

Jag trodde aldrig att jag skulle kunna känna så, inte jag idrottstjej aldrig i livet, men jag erskänner jag har haft tänkarna speciellt nu när jag fick den minskningen av min vikt, tills slut klarade jag inte av mer och berättade för mamma och pappa om mitt magproblem och vi ringde min läkare och beställde tid, kom dit tog tester men fick inget svarar om vad som var problemt, det var likadant för tre/två år sedan då jag hade den värsta perioden i mitt liv då jag vaknade upp illamånde och kunde inte äta på morgonen, men det fanns en skillnad för då till nu, jag gick inte ner i vikt.

Jag har nu i allafall blivit bättre och illamåndet har försvunnit och jag kan äta, men hur mycket jag än äter och hur mycket fet jag än äter så går jag fan inte upp längre, och jag kanske max har gått upp 2 kg av de 8 kg jag tappade när jag var sjuk. Men jag vill ju gå upp nu och det går tusan inte, jag måste få tillbaka min normalvikt som var 58 så jag kan börja träna och spela som vanligt . Har fan tappat alla muskler och stryka det har bara försvunnit :/ men iallafall tycker det var viktigt att få ut det här ur mitt system så jag kanske kan gå vidare eller få svar ...
Kan man ha aneroxia utan att kräkas ?

I hate u but I love u?!

Ja nu är det torsdag och solen skiner utanför mitt fönster, jag har precis kommit hem från skolan och stan, fick köpt min present till sofia nu hoppas att hon kommer att gilla den :).
Idag har det väl inte hänt så mycket, vart ganska slappt haft matte prov och sånt idag men det kändes ganska bra ändå, så får väl hoppas på minst G :) .. Igår när jag gick in på min eds fick jag se att linda min psykologi lärare hade rättat mitt Uppdrag och till min lycka fick jag se att jag hade fått MVG och om jag blev glad haha, var tvungen att direkt ringa till min kära mormor och berätta. Ni kanske undrar varför jag skulle ringa min mormor och berätta detta, men det är så att jag hade skrivit ett psykologi uppdrag om min Morfar som har sjukdomen Alzheimers. Så även hon blev oerhört stolt över mig :) .. Haha även min mamma och pappa blev stolta och som belöning tvingade jag dem att laga pankakor klockan 22.30 för att jag var hunrig och för att jag hade sug för pancakes a la grädde och sylt:P:)

Jag kommer idag eller senare under dagen skriva ett seriöst ämne, som jag tror det flesta kan relatera till någon gång :) eller åtminstånde tänkt något åt det hållet, men tänker inte avslöja det nu utan ni får checka in min blogg senare i kväll :)

Nu skall jag ut och sola och äta glass:D


MY BIATCH 18 ÅR :D

♥ Idag vill jag hälsa grattis  till susanna på sin 18 års dag:)  Jag hoppas verkligen att du får en sådan underbar dag som möjligt och att du får allt du har önskat dig  :)
image23
Här har vi Suanna till vänster och carro till höger, mina två muppar i skolan :) LOVE

LEDIGHET!

Jag älskar bara att vara ledig säger jag, sov ändra fram till klockan 12. gick ner käkade frukost och sedan började jag göra det som stod på min to do list :) och som ni ser kanske börjar den bli mindre:) det hände jag har kvar att göra är att sola, köpa present och arbeta lite till på historian, har suttit en stund på med hist men jag kommer ingen vart just nu, så lika bra att göra något annat för en stund:) så funderar att byta om (eftersom jag fortfarande har på mig min pjamas hihi) .. och ta bussen eller min cykel ner till amhult och kolla present och sedan sola en stund:)

p.s för er som inte vet, solen skiner :)


My to'd list for tomorrow

Studiedag är lika med plugg och slapp dag !

[ ] Skriva klart historia uppdraget
[x] Plugga matte
[x] Städa rummet och övervåningen
[ ] köpa en födelsedags present till ub
[x] Ta en trip till solariöarna
[x] Läs igenom och ändra i filosofi uppdraget
[x] Göra klart de spanska uppgifter som inte är inskickade

Förlåt ifall jag har varit ner och deppig och verkat irreterad och så, det är absolut inte meningen det är bara en dålig vecka om man får säga så, det beror inte på någon av er utan mig. Jag hoppas att ni klarar att stå ut i en vecka:), så lovar jag att I'll be my self again ...

Musik & Kärlek

Ännu en tisdag har passerat och den värsta skoldagen är över. .
Imorgon är det studiedag för hos 2.or och 1.or, tack vare att våra snälla underbara treor skall ha projektredovisning..
så tack så mycket:) .. Idag hade jag lotta, louise och oskar en diskussion hur man skriver en bra blogg och hur man får många läsare.. Vi gav varandra tips och vi kom fram till en del bra saker.. Så skall väl testa dem och så om det blir en ökning i statistiken:), inte för att jag strävar efter många, eftersom jag skriver för mig själv, men är det så att "antal unika besökare" ökar så är väl det roligt och trevligt det med:)..

Dagens ämne är Musik och kärlek!
Jag är en stor musik älskare och gillar det mesta, men det som jag gillar mest är de där "kärleks låtarna" jag vet inte varför jag faller för de mest men det är väl för att jag kan relatera till dem, jag kan förstå dem, jag kan "lida" men dem, eftersom det själv har hänt mig. .

Det kan ju vara allt i från glada till sorgliga låtar.. Just nu kanske jag kan relatera till de mer deppiga kärlekslåtarna som beskriver hur dåligt och hur allt bara går fel och allt sånt, ni kanske har märkt det i bloggen? det finns en andledning till det oxå och det är kärleken, allt har liksom bara gått fel allt. . Jag trodde verkligen att jag skulle finna kärlek och trygghet, men en dag så vändes allt detta uppochner och det är nu raka motsatsen... Jag vet inte vems fel det är om det är mitt, hans eller det så kallade "triangeldramat" som var,  (ja det stämmer ganska bra in) .. allt jag kan säga är att jag är ledsen för både mig och dig för att i slut ändan blev det flesta sårade på ett stadium och så skall det inte vara. .. så hoppas att man kan gå vidare snart och sikta in sig på ett nytt mål, men just nu känns det ganska svårt, man har fortfarande hoppet uppe, eftersom man inte har fått något riktigt slut på det hela, man går fortfarande och väntar  ... och snälla jag vill inte vänta längre, jag vill gå vidare antingen med eller utan dig ..
så nu kanske ni förstår varför min blogg ibland består av deppiga eller kärleksfulla musiklåtar! det är för att de beskriver just exakt hur jag känner!

Stuck on you


Dear diary

Dear diary sitter nu i skolan och har min sista lektion för dagen äntligen för jag är verkligen svin trött och vill bara hem och sova och vila och äta hihi, nä gud vad det låter läskande och lockande. . snaaaart så... men två timmar kvar till dess.. Skall hinna plugga lite filosofi innan dagen tar slut, men det hinner jag säkert med:)..
Vem gillar måndagar egentligen?, men är aldrig utvilad när man kommer tillbaka till skolan efter helgen, men får kanske skylla mig själv, för att jag inte gick och lade mig fören klockan 2 halv tre i natt, men det är inte riktikt helt mitt fel, skyller lite på fredrik oxå :) ett låångt samtal som vanligt, lite psykolog och aggerations utbrott brlev det igår, haha that time of month sry fredrik , men jag vet att du kan ta det :)

Men får återgå till mitt analys arbete i pyskologin där vi skall analyser och komma fram till varför lisa-sara dröm om kurt-sunne betyder, lite roligt att lära sig att tyda drömmar och vidare.. så

vi ses väl snart ?! hihi...
PISS VÄDER FÖR ÖVRIGT, VART TOG SOLEN VÄGEN ?!


My Own Cinderella Story

Det var en gång en liten tjej från torslanda  .... som letade efter sin egna cinderella story..  att kunna få leva lyckliga i alla sina dagar.. allas tjejers dröm ?!

Min saga är ännu inte skriven det finns många kapitel kvar i min bok och inget har vart speciellt lyckligt? inte i alla stunder i allafall. Jag tror det allra lyckligaste dagarna i mitt 17 åriga liv har varit, att vinna partille, europamästerskapet och sm x2 och middag med svenska landslaget helt oförglömligt! kommer aldrig att glömma det, typ lyckligaste dagen i mitt liv, går inte att beskriva och det samma är med EHF den känslan var helt underbar.. bara de som har upplevt det kan förstå mig.. Sen är det så klart mina älskade kompisar som har gjort en del kapitel i min bok lyckligt. Sen finns det ju de mindre lyckliga kapitlerna . . . , jag undrar hur kan man få happy endings? när kommer jag att få mitt?, jag vill ha det nu och speciellt med dig, jag orkar inte gå och undra att gå och vänta, jag klarar inte längre, snälla snälla ....

mys&handboll&mys

Denna helgen har det vara varit mys på schemat och vad mysigt det har varit, haha.. som sagt i fredas var det bio med malin och i lördas var det chill kväll hos mia och sleep over..
Under dagen har vi solat och sett på handboll och nu har jag varit hemma en stund och ätit och nu skall jag snart till malin för vi skall ha våran sex and the city kväll :) och sen tillbaka hem igen för att städa och kanske hinna plugga lite?!...

haha hade den sjukaste drömmen i natt, det roligaste var att jag drömde om fredrik och några andra killar från ettan, det handlade ngt om fotboll eller något minns inte rikigt men det hände så sjuka saker, sen det andra roliga var att det var FREDRIK som väckte mig ur denna dröm med sitt vanliga natt sms. ucsh men tack ändå för undrar vad som hade hänt om du inte hade väckt mig;) ...

Men nu skall ja gå och möta malin så vi hörs senare i kväll/natt

SEYA


Stan nu igen?

Nä vete tusan hur många gånger jag vart i stan denna veckan, ett x-antal gånger i alla fall. Det börjar att bli lite tjötigt att åka samma väg samma dag. Men väl inne i stan är det alltid lika trevligt.
Idag var det Malin som fick glädjen att få mig som shoppings kompis, hon ringde och väckte mig från min skönhetssömn och frågade om jag skulle hänga med in och den jag är så kan jag inte säga nej så pallar mig hur sängen går direkt in i duschen, äter frukost och en timma efter den abruta uppvaknadet så satt jag på bussen påväg in till stan för att hjälpa sötnosen att hitta en studentklänning och som vi letade och tills slut hittade vi en som båda tyckte om och den blev det :)  (så himla söt kommer du att bli i den klänningen gumman) Sen efter stan bestämde jag för mig att ta mammas cykel och cykla till min älskade morfar som jag inte har träffat på en månad typ,
Vad jag har saknat honom, han lyste upp min dag, du vet inte hur mycket jag älskar dig Morfar! Fan när jag blir stor skall jag hitta en botemedel som skall bota Alzheimers!

Men nu snart skall jag bege mig till mitt andra hem kärra och få träffa min babe Mia, vi skall ha lite chillkväll.

image21image22


Shorty & Lillen <3

All Time Low

Hemma från min myskväll med M. Filmen var helt underbart bra, min och M favoritfilm just nu:)
Jag rekommenderar verkligen att ni skall gå och se den om ni älskar den typiska tjejfilmen, du kommer att älska den. Kathrine var helt jätte bra och gud allt var bra med filmen, nää den var verkligen värd att lägga 95 kronor på:) Vi såg av bra trairlers på andra bra filmer som vi skall gå och se framutöver :) Myspys på det!
Nä vilket leende jag fick på slutet, kunde inte sluta le det var så underbart romatiskt och fick bra en tanke i huvudet och det var du, usch önskade att du satt där med mig .. hihihi nä GÅ OCH SE DEN!

står inför ett dilemma känner jag och trivs inte med det.

Replay på min ipod idag blir All Time Low - Dear Maria !

Nu kallar min 90 säng på mig så
vi ses allesammans !


27 Dresses

Hej kära blogg ännu en fredagdag utav hur många som helst. Denna veckan har verkligen vart helt underbart väder varje dag och det har varit underbart. Idag skall jag och malin gå på 27 dresses och ser verkligen ifram emot detta. Filmen verkar vara en riktigt chicflick så den kommer passa oss damer perfekt. Jag kommer att uppdatera mer om filmen sen ikväll:), men en riktigt mys fredag kommer det att bli.
Lördag lika väl så:)
Söndag hoppas jag lika väl så fast men en helt annan raring :) (I REALLY HOPE THIS TIME)

Men skall ta en powernap SEYA


27 Dresses

Hej kära blogg ännu en fredagdag utav hur många som helst. Denna veckan har verkligen vart helt underbart väder varje dag och det har varit underbart. Idag skall jag och malin gå på 27 dresses och ser verkligen ifram emot detta. Filmen verkar vara en riktigt chicflick så den kommer passa oss damer perfekt. Jag kommer att uppdatera mer om filmen sen ikväll:), men en riktigt mys fredag kommer det att bli.
Lördag lika väl så:)
Söndag hoppas jag lika väl så fast men en helt annan raring :) (I REALLY HOPE THIS TIME)

Men skall ta en powernap SEYA

SOLSKEN

Åter en dag med solsken och varme, nu går det inte att mist ta att det är vår! Är inte vår och sommaren de absolut bästa årstiderna? Jag älskar sol och värme så för mig är det de absolut bästa årstiderna:D
Jag blir så pigg och glad av all värme och sol så jag vet inte vad hur jag skall göra mig av med all överskotts energi jag har. Åter tillbaka till det vanliga livet.
Det är torsdag för dem som inte visste det och på dagens skol schema stod det matte och filosofi. Jag gick på matten men skippade filosofi, fast fick närvaro eftersom jag fick lov att skippa eftersom jag hade kommit igång så mycket med mitt uppdrag så fick ja en belöning att få åka hem och arbeta i stället och då blev jag väldigt glad.
Påvägen hem från skolan bestämde jag mig snabbt för att stanna på torget och sola en stund, sedan nu väl hemma sitter jag framför datan och bloggar, pluggar och gör upp planer inför helgen :) .
En så länge ser den ut så här;
Fredag = Bio med malin
Lördag = chill kväll hos mia<3
Söndag= öppen för förslag!


Äntligen hemma

Hej allesammans nu är jag äntligen hemma det har varit en ganska lång dag i skolan idag och ändå har jag bara haft tre lektioner, helt sjukt att man bara har tre lektioner och ändå slutar runt 5 tiden:S. Men skolan är soft och bra så det gör inte så mycket. Min sista lektion för dagen var speciellidrott och det var en väldigt intressant lektion om näringsfyslogi och kostlära. Det är då inget nytt för mig eftersom dessa föredrag har man hört ett x-antal gånger innan. Men det är alltid bra att få friska upp minnet lite.

Annars just nu sitter jag här hemma och väntar på att pappa skall komma hem eftersom vi skall åka till kärra och se lite handboll:) och sen blir det backa:) yeah. men men funderar på att äta något men har inte riktigt kommit på vad jag vill ha ännu?!, jag hade velat ha "runda potatisar" och typ hamburgare men då har vi naturligtvis inga hamburgare hemma. Så nu försöker jag tänka ut vad jag skall äta istället och det går sådär mega bra!. 

P.s roligt att få träffa sin kusin en snabbis idag, en översakning eftersom hon kom till skolan med sanna och hon var även med på speciellidrotten :)

P.s har shoppat idag yeah, lägger upp bilder senare ikväll
SEYA


Filosofi och näst sista lektionen för dagen

Näst sista lektionen för idag och det är soft.
efter filosofi skall jag ha ph och sen drar jag inte stan för att shoppa jeans och sen tillbaka till skolan för att ha speciellidrott och sen hem för att sova och sola och se på handboll och äntligen få träffa min käraste kusin som äntligen har kommit hem från usa:) så backa, kärra och torslanda och stan på en dag :P:)

Men nu skall jag forstätta skriva på mitt filosofi uppdrag:) ha det bra bitches

Svenska Delprov B

Äntligen har jag sista lektionen för dagen och det är med ett av favorit ämnet och med en av favorit läraren Rikard.
Vi håller på att gå igenom olika beskrivningar av återkommande uppgiftstyper och det är ganska intressant eftersom det är bra att veta till Nationella sen!

Det återigen en helt underbara dag, sitter här i klassrummet och tittar ut genom fönstret sammtidigt som jag lyssnar på rikard och bloggar. Funderar faktiskt att ta en promernad när jag kommer hem eller ta med morfar ut på en promernad, vet inte riktigt när han var ute sist?!, har fan inte träffat han på flera veckor nu känns det som, och jag vet inte hur jag känner, är det dåligt, eller bra? Jag saknar han grymt mycket samtidigt som jag tycker de är grymt svårt att träffa honom när han är såpass sjuk som han är. Men kommer jag inte ångra detta sen, att jag inte spenderade mer tid än vad jag gjorde?. Fast dessa tankarna är ganska vanligt när sådant inträffar och alla går igenom det, det spelar ingenroll hur ofta man träffade personen man kommer alltid att tycka att tiden var inte tid nog och det är exakt vad kommer att tycka och tänka när det väl händer, men som tur är kommer jag ha vänner som stöttar mig och hjälper mig och det kommer jag verkligen att uppskatta!

Men nu skall jag återgå till den mer duktiga eleven som inte sitter här och msn.ar och är ointresserad  :)

See Ya!


Escape The Fate

Escape The Fate, hur gör jag det?, hur kommer jag från mitt öde, vad är mitt öde egentligen?!
jag vill veta mitt öde så jag kan ändra på det om det inte är det ''ödet'' jag vill ha, men hur gör jag det? Kan man det? Nej, jag får leva med ditt öde som jag får. Hoppas att det är öde där jag får leva lyckligt i alla mina dagar med dröm prinsen, som skall vara lång, brunett med bruna, gröna eller blå ögon, det spelar ingenroll. Bara det är drömprinsen jag lever lyckligt med:)
Haha men varför så seriöst tänkade just nu och varför just idag?, vad får mig att tänka i dessa banorna, jag tror det är filosofi lektionerna som får mig att börja tänka såhär seriöst igen.


Tack för ditt leende, det varmade hela mig,
Tack för dina smilegrupar, det fick mig att inse
Tack för du finns där, det betyder
Tack för att du får mig att må bra
Tack för att du får mig att le.
Tack för du är den du är
Tack för allt, du är helt underbar
Tack Tack Tack !

Godnatt!

Ville bara hälsa alla en godnatt sömn, för nu skall ja snart gå in i det fem olika stegen i sovning!
tror jag skall ha rem-sömn inatt, under vara jag kommer att drömma om?
Kanske inte så svårt att lista ut för er som vet :P:)
haha men en djupsömn vill jag även ha i natt! ahha
seeya!

SM-finalerna i Hockeyn!

Hockey Hockey Hockey, fan det tar ju upp en del av min tv tid, ingen criminal minds i torsdas och idag ingen csi fan :P vad skall jag nu göra ?! Får väl kolla på hockeyn och ägna tid att vara lite social på internet samtidigt.. Kom även nyss hem från solariöarna och det var helt underbart vad vädret var fint, fick allt lite färg idag :)
Imorgon är det återigen skola och det är döds tisdagen, hatar verkligen skoltisdagar, sämsta lektionerna och den längsta dagen typ och så natur , oh vad jag hatar naturen aså, usch vill inte ha natur mer men det är ett måste i sam-sam:/, förstår inte varför.

Fan vad sur jag blev på min kusin idag, han lurade mig att han hade glömt att köpa min ipod och vad sur och besviken jag blev, men sen när jag loggade in igen efter skolan så sa han att det var ett skämt och då blev jag åter glad igen :). haha men handboll onsdag är någon på?`:)
Kärra-skånela elitseriekval?!

Greys Anatomy and left over pringles

Sitter här i mitt vardagsrum och ser repris av Greys anatomy och äter pringles som blev över sen myskvällen med malin:) Det blev allt ett lång marathon med Sex And The City igår:)
Återigen en fin vårdag och gud vad härligt det är:) riktigt mys!

har ingen lust att skriva ngt idag, är helt slut och oinspirerad, får se senare ikväll..
men nu får jag sluta här !

<3 love you all, but mostly you.

Tears falling

 troligtvis den bästa kärlekslåten som någonsin har gjorts!

You Really Do Drive Me Crazy


design?!

Hej  är det någon som kan hjälpa mig att designa min blogg ?
vill ha något nytt och fint, plus att jag inte riktigt haj på sånt att designa en hemsida:)
Det skulle vara jätte snällt:)

en helt vandlig söndag

Nu är  jag tillbaka hemma igen efter en händelse rik lördag kväll. Den började hemma hos Julia och emma och slutade hemma hos Julia och Emma! Otroligt mysigt och trevligt hade vi, vi förfestade lite smått hemma och sen drog vi ner på stan och kollade läget, träffade på nya människor och sprang på lärare från skolan oxå ;) uhm, sen en film kändis, mer känd från ciao bella (huvudrolls killen) två gånger på en vecka har jag nu sprungit på honom, skit pommesfrit:P .. Haha. Hur har eran helg vart då?, som sagt min helg har inte kunnat bli bättre bara umgåtts med mina kära vänner och verkligen stomtrivs! ..
Snart om några timmar skall nog malin komma hit och vi skall ha bakisdag, se film, äta oss feta och va allmänt deg..  MYS:)
Sen på måndag är det dags för skola igen, varför kunde det inte vart lov snart igen?!
fast jag känner än som nog bara lääääääängtar tills måndag eftersom det är hennes 18 årsdag, så funderar faktiskt på att baka ngt och ta med till skolan :), hihi

Men nu skall jag se lite tv eller öva på körtest:)

Seee ya !
P.s jag längtar tills på tisdag/onsdag för då kommer min nya älsklings Ipod:) och att kusinen sebbe kommer hem ifrån usa med :) , han har man verkligen inte sett på evigheter :P


5 April 2008

You are my sweetest downfall
I loved you first, I loved you first
Beneath the sheets of paper lies my truth
I have to go, I have to go
Your hair was long when we first met

Samson went back to bed
Not much hair left on his head
He ate a slice of wonder bread and went right back to bed
And history books forgot about us and the bible didn't mention us
And the bible didn't mention us, not even once

You are my sweetest downfall
I loved you first, I loved you first
Beneath the stars came fallin' on our heads
But they're just old light, they're just old light
Your hair was long when we first met

Samson came to my bed
Told me that my hair was brown
Told me I was beautiful and came into my bed
Oh I cut his hair myself one night
A pair of dull scissors in the yellow light
And he told me that I'd done alright
and kissed me 'til the mornin' light, the mornin' light
and he kissed me 'til the mornin' light

Samson went back to bed
not much hair left on his head
Ate a slice of wonderbread and went right back to bed
Oh, we couldn't bring the columns down
Yeah we couldn't destroy a single one
And history books forgot about us
And the bible didn't mention us, not even once

You are my sweetest downfall
I loved you first

Måste få min ut min aggeration

Så därför blir bloggen min psykolog och terapi idag.
Jag vet inte men killar kan vara sådan skitstövlar ibland, de kan behandla en som skit, luft och vara helt total bäng ibland asså. Jag vet inte hur många gånger man har blivit sårad, ledsen och besviken på killar. Jag vet inte hur många gånger man har fått trösta sina vänner för att killen har sårat dem och behandlat dem som skit. Hur svårt skall det vara egentligen, varför skall vissa killar göra det så svårt och jobbigt. Kan ni inte bara se att det ni gör och håller på med sårar. Fast ni killar kanske tycker samma om oss tjejer vem vet?

Sen måste jag få ut någon aggeration över ett annat problem, nämligen falskhet, oäkta vänner osv.
Falskhet är nog det värsta jag vet, jag tål det inte, jag avböjer mig snabbt från dessa personer. Det finns så många  falskheter men mest vanligaste måste vara falskheten inom vännerkretsen. Man går från en annan vän till en annan och efter bara några dagar Älskar man plötsigt denna vännen, hon/han är den bästa som finns och allt är så himla bra och sen efter några veckor eller månader är det plötsligt än NY, sådan falskhet står jag inte ut med. Och den här glad och trevlig falskheten hatar jag med, att man kan stå och le och nu menar jag verkligen skit trevlig mot en person man verkligen hatar, sådan falskhet är så genomskinlig USCH.

Sedan hur kan tjejer bete sig så jävla omoget ibland, speciellt om det är bråk mellan någon av det olika parterna. då kan tjejer göra nästan vad som helst. ryktet går, trash talk på hög nivå från alla parterna, utfrysning you name it. Allt kan hända när tjejer bråkar.

sedan stör jag mig ännu mer på dessa jävla bitch blickarna man kan få på skolan, ute på stan och överallt. så typiskt tjejer att göra så. Nästa gång någon ger mig en blick skall jag fanemed ge dem en jävla stort leende tillbaka ! Jag går fan inte ner till deras nivå, usch inte min stil, jag är inte så omogen!

RIK-YSTAD , Lisebergshallen 19.00 BE THERE!

Heej allesammans, tillbaka från skolan, har ätit och hunnit att fixa i ordningen, skall snart ta bussen in till stan igen för att kolla RIK-YSTAD med mina kära vänner =). Men jag hinner snabbt med att blogga lite känner jag :P
Det är med att åka buss är nog det jobbigaste och härligaste på hela dagen egentligen :P
Men får tid att tänka och slappna av, kanske till och med att man hinner plugga lite?
Men ibland kan det även var jobbigt att åka.
För mig så tar det sin lilla tid att ta sig in till stan och resan blir inte bättre av att små barn skall åka med bussen oxå, men det kanske absolut jobbigaste är personer med hög ljud musik, och de som spelar musik genom sina fuckin' mobiler så alla hör deras pain in the ass fuckin music all the way home, näää usch för krupp på dessa irreterade person har bara lust att aaaa, jag tror ni vet..
men nu skall jag palla mig ner till min busshållplats Änghagen och ta 25.an ända intill stan, så vi hörs senare :)


Fredag och äntligen helg!

Äntligen fredag och det betyder att det är helg, min helg kommer blir helt underbar.
Med party, handboll och vänner :) en planerad helg blir det i allafall:)
Snart skall man dra sig emot skolan för att ha sin sista lektion för veckan Spanska, ohh vad jag längtar tills 2,an är över så man kan få slippa allt vad språk heter. Blää på språk iallafall spanska, engelskan är inget problem men de andra språken usch.

Efter skolan skall man iväg och träffa en kompis snabbt sen är det bara att åka in till lisebergshallen där RIK-Ystad skall spela en liten avgörande match inom Sm-slut spelet:)
Vi blir ett gäng som skall åka in och kolla, man måste ju supportra sina vänner som faktiskt är med och spelar i RIKs a-lag :P:)

Uppdatering kommer sen efter matchen :)

See YA


Vår Väder, and I am lovin' it

Solen skiner, fåglarna kvittrar, blommorna blommar och jag sitter här med en glass i min hand kan det blir bättre?
Idag känner jag att våren är påväg, det finns hopp i allafall.
En riktigt härlig dag har min torsdag varit, först skola och sen mys med min underbaring Maria.
Vi skulle ta en fika på condoco och vi hittade en plats på uteserveringen också, nä en heeelt underbar dag!
NU skall jag snart gå ut och möta en kompis och hämta lite grejer inför helgen och sen skall jag åka till torget för att köpa mig en stor godispåse som jag skall sitta och mumsa i mig:).
Tack vare solen är jag även på ett helt underbart humör idag oxå, solen gör allt..
Gått deprimerad hela vintern till en solstråle men leendet på läpparna, nä greeeat!

Min kväll ser såhär för tillfället
Mys framför tvn,
plugg med min historiskafilmanalys
(telefon psykologi samtal kanske jag hinner klämma in men det är tvek ;) ) .
sovtajm.


She's The Man

Yeah filmdags!

Har jag ett beroende av att shoppa?!

Ärligt så är jag fan beroende av att shoppa, skit det är sjukt asså vad jag kan shoppa, får lite dåligt samvete nu när jag tänker efter. ( shoppade senast idag ett linne och två solisar)
Jag som skulle vara den spar samma personen nu, jag hade ju börjat ett nytt liv, med ett sikte mot usa.
Men detta sikte har försvunnit just nu eftersom ett jobb erbjudande har dykt upp och som man inte kan tacka nej till!
USA får vänta! Jag har ju hela livet på mig..

Men tillbaka till shopping beroendet. haha
tror det fler än jag som har samma problem?!,
Jag kan inte gå i stan utan att köpa ngt, det kan vara allt ifrån en godisbit till en hel outfit man kommer hem med, bara man har fått köpa något.
Jag har testat med allt för att försöka minska mitt konsumerande men det går fan inte. Det ända riktiga som verkligen hjälpte var USA, men nu när det inte längre aktuellt så har mitt shopping beroende ökat och pengarna minskat!.. Nä får försöka ta mig i kragen nu och förbättra mig. Det enda som jag får köpa nu fram tills min födelsedag är Mat, lite godis, och en party outfit till min födelsedag och priset på den outfiten får inte gå över 250 kr! alltså måste jag vara väldigt nog med vad jag skall ha och kanske använda ngt jag redan har hemma?!, uhm , usch gillar ju egentligen inget jag har hemma i garderoben men det får väl funka i allafall, men skall fan försöka fixa denna budgeten nu, skall till oxå med lägg undan pengar för denna månaden, på mitt privata sparkonto som även där har minskat eftersom jag beställde min efterlängtade ipod, haha . . men den får jag unna mig själv, har arbetet på hårt och bra i skolan och behöver en belöning !

är det någon som har ngt bättre tips så HJÄLP MIG !

BG<3



Man kan inte sluta tycka om honom , bäääääst <3

Välkommna tillbaka

Hej allesammans, välkommna tillbaka till en updaterad blogg!
blogg.se har var ner ända sen i lördas och mycket här hänt!

I lördas var det ju familje dag med bowling och hard rock, riktigt mysigt var det !
Brosan vann bowling denna gång, Bjöd på den :P

Under söndag så var det bara handboll på schemat.
sverige, kärra och rik hann man att se yeah, en riktigt trevlig helg faktiskt!

måndag= en oerhört trevlig och glad dag på alla sätt! fick även pratat ut om en sak och det var bra det med!
Tisdag, var det dags för muntliga nationella och det gick bra, fick även träffat Tina på bussen i väg till skolan :)

Nu har jag bara suttit och kollat på handboll, men tyvärr förlorade rik idag :(,

aja en snabb och kort fattad updatering !

RSS 2.0