NÅGON FYLLER 17 IDAG VEM KAN DET VARA?


Den här tösen fyller 17 år idag och jag önskar henne den absolut bästa födelsedagen, för de är hon värd:) Du har redan fått det bästa tänkvärda vädret så det kommer inte bli en misslyckade födelsedag gällande vädret i alla fall. Jag vet att du tycker 17 år den meningslösa födelsedagen men tänk om 365 dagar är du 18 ock kan få göra prinicip vad du vill, du kan följa med mig ut på krogen och allt:) Ohh, Men Ha en underbar födelsedag Hjärtat:) Make The Best Of It!


probly the worst

Nog den sämstaste uppdateringen på länge, är så ledsen men det kan gå så ibland:)

Min dag har var ganska okej och händelsrik!
Jag började med matte lektion (förövrigt min sista matte lektion i mitt liv, total lycka ) efter min lektion tog jag 6.an till oliviedalsgatan där jag skulle till mix pratikplast för att klippa mig, jag tänker inte säga hur utan ni får se när ni träffar mig! kan vara en hel förändring eller så är det bara toppat, ni får checka in mig för att få svaret:) mycket nöjd blev jag vilket fall! .. efter klippningen tog och mix en liten fika, eller snarare jag åt mix kollade på .. sen tog jag spåris vidare till skolan där jag satt och väntade på en engelska ws som jag inte hade behövt gå på eftersom jag ändå inte fick redovisa, tänk där har jag gått och väntat på en lektion som ja inte hade behövt vänta på, fatta om ja är sur!, de samma var igår, kom till skolan och där visade det sig att jag inte hade några lektioner, och detta hade lärarna inte sagt ngt om! OHH minus poäng för dem !

aja, efter den icke ws åkte ja intill stan igen för att ta bussen till kärra. det var dags för träning och oj vad vi tränade sjukt jobbigt idag eller i allafall för mig som inte har tränat så mycket på en vääääldig låååååång tid, men aja !

sen efter träningen så har vi gjort iordning lite inför imorgon, det kommer att bli så roligt :)


Cooper test!

Hemma efter träning, vi sprang cooper och gjorde spänts övningar, gick ganska för mig faktiskt:)
men det var väl allt jag orkade skriva just nu!

Pussar!


LYCKA!?

NU i denna stund skall man åka och träna, det är tester på angeredsvallen och jag är inte förbered alls, kommer att gå sämst, men aja! får förbättra mig tills nästa gång

BTW, LYCKA?!     - Oooh JA!

Vem

Vem gillar inte nutella?!
Älskar de speciellt på smörgåsar:)


Klockan är 8.a och det är fortfarande svinvarmt

I allafall här ute i torslanda är det nådigt varmt i alla fall, var ute på en pronix alldelse nu och det var inte kallt, helt underbart egenligen. Det är verkligen påväg emot sommar & sommarlov!

Btw det blev inget pluggande på matte, jag skiter i den och gör den imorgon i stället :P:)

Haha

men gud helt onödigt inlägg eller ?! haha 

The Big Three !

Helt underbart är det att ligga ute och sola, sol är något jag älskar men ibland hatar, speciellt när man åker buss och extra speciellt när det inte finns någon air-condition, som idag det var så vart så det var sjukt, fick panik.
Jag kände mig instängd, varm, svettig, trött och ville bara skrika ut. Jag hatar den panikartade känslan..
Nu är det ganska okej, sitter ute och solar och pluggar samtidigt skall snart börja med min statistikuppg i matte b, men den gör man säkert ganska snabbt fast kom på att jag har glömt matte boken i skolan, men kanske klarar den ändå? annars hinner man säkert göra den imorgon, har inga lektioner typ, så blir väl att man åker till skolan gör uppgiften snabbt och sen drar intill stan och shoppar lite:)


Idag vet jag tre töser som fyller 18 nämligen Sanna, Tina och Edijana. JAG ÖNSKAR ER EN UNDERBAR FÖDELSEDAG OCH HOPPAS ATT NI HAR FÅTT ALLT NI KAN TÄNKAS ÖNSKA ER!

En vacker vår/sommar dag i solen :p

Halleluja !

INTE MÅNGA SKOLDAGAR KVAR, JIPPI !

Förlåt för den sega uppdateringen, men har mycket i skolan de senaste två dagarna. Jag hoppas att ni förstår mig:)
Jag och Lotta satt nyss och räknade hur många skoldagar det var kvar egentligen, vi kom fram till att Lotta hade fem dagar och jag hade fyra ''riktiga'' skoldagar kvar .. HÄRLIGT SÄGER VI BARA ! Tänk vi har gått ut tvåan om en vecka, gud vad tiden går snabbt..  Vi börjar trean om några månader nu, vårt sista skolår, längtar man eller ?
haha!

                        Gud vad vi sönder spela Kate Voegele - Halleluja , jag och lotta har lyssnat inprincip hela     lektionen.                   ( Fredrik har lärt mig att säga inprincip, haha,)


Inlägget igår (Födelsedagen)

Ps inlägget igår (på kvällen) var ett skämt inlägg från fredrik!
han hade tråkigt och skrev ngt !

school

Bloggar från skolan

idag är den värsta dagen skall ha tre prov, engelska, matte och psykologi kommer att bland ihop allt, men så kan det gå... men det är det sista i skolan nu så det gör väl inget :P haha

Haha, fyra timmars sömn inatt, usch haha sååååå trött .. men en rolig kväll, med mycket skratt och boxning. ..
tack för bulan F. . haha

snart skall ja ha prov så skall väl träna lite till, brb

Hoppas min älskling har det bra i lägenheten!(L)

Födelsedagen

Jag sitter nu i soffan hos farmor och farfar och myser med tre mycket speciella personer, personerna är:

Nathalie Gudrun Kyllikki Dahlin 17 år ifrån Tumba:
Nathalie är en tjej på 17 jordsnurr, hon gillar pojkar i alla åldrar. Hon är bra på massage och hon gillar att sitta ensam på en balkong och prata med någon av sina gamla sexdejter.

Nummer två är Fredrik Daniel Andreas Janlind Carnemo:
Fredrik är en grekisk sexgud som har den perfekta åldern inne, han är bra på att fjäska och flörta. Han gillar att ligga hemma i soffan och lyssna på alla Nathalies gamla äventyr:

Nummer tre är Sebastian Carl Eric Johansson:
"Sebban" är min kusin som Nathalie är supersåld på, hon tjatade om honom hela dagen igår. Han gillar fjoll-laget Gais och att äta pizza som slaven Nathalie har tagit hem åt honom.

(Nathalie gör verkligen allt för att hitta en sängkamrat för natten)

Nej, nu börjar jag bli trött, jag måste ju somna innan Nathalie börjar och stör mig hela natten med sina ljud.

Det var allt för idag!

Pussar och smek eller nej det är ju Nathalies område


Gifts

Hej vänner!

Mamma, pappa, och min bror patrik kom nyss in hit och önskade mig grattis på min 18 års dag..
Jag fick min efterlängtande säng & björn gustafsson biljett och pengar.. Igår lite efter tolv fick jag min present av nathalie underbar fin silverklocka med matchande örhäng, och halsband, jäääääätte fint var det, älskar de .. Träffade även mix och mia igår och fick även en 18 års present då med av älskling mia, fick ett fint halsband och örhängen :) blev  jätte nöjd där med, love it :)

18

JA DÅ ÄR MAN 18 ÅR VAFAN !


Getting ready for party

Hej älsklingar!
NU är jag och nattis hemma från stan och vi håller på att göra i ordnings oss förfullt, gullet kom precis ut från duschen... jag har precis fixat håret och skall snart sminka mig och packa in paket, usch lite rädd för de .. jag kan inte packa in paket snyggt, får be mamma kanske!  haha

Idag gjorde jag mitt första ''uppdrag''' som en vuxen, jag fixade nämligen mitt nya mobil abomang, har bytt till sms kompis, så nu kan jag skicka gratis  (3000) sms till alla nät i hela sverige helt gratis, yeah, perfekt för mig som bara skickar sms, det ända är väl att jag måste ha 200 kr i månaden för att betala räkning men det löser sig jag är väldigt sparsam har jag hört! haha, men aja mitt första egna beslut som ''nästan'' myndig, de var snäll och fixade att jag fick göra det i allafall, för egentligen måste man vara myndig för att fixa abomang men eftersom jag fyller om några timmar kunde de fixa det, de aktiverar inte det fören i morgon :)
Men men YEAH

Föresten något jag glömde att nämna igår var att jag gjorde samhället en tjänst i går, gav en hemlös en del av mina pengar, han var den första jag har gett till för han såg inte ut som att han skulle använde det till droger, alkohol eller ngt annat! men kära bästis gjorde samma sak!

Men nu är det sminkdags vi hörs senare allesammans!
Glöm inte att gratta mig er skitungar!

one day left, or just 11 hours

Goden morgonen allesammans.
Min morgon har varit väldigt fartfyllt och jag menar det bokstavligen ;)
Hade bestämt ett möte med en kompis klockan 10.40 såg jag och nattis tog patrik moppe ner och träffade honom sen vidare till maxi för att köpa mjölk sen snabbet hem åt och sedan fixade oss, sen ringde jag mormor eftersom jag behövde strumpbyxor tills ikväll då blev det att jag tog moppen igen ner till amhult och nu sitter vi här och väntar på att vi skall ta bussen till stan för att köpa present och lite annat ..


Men nu är bussen snart här och vi måste dra !

IMORGON FYLLER JAG 18 ALLESAMMANS NI MÅSTE GRATTA MIG !!!!! FÖR ANNARS

2 days to go !

En underbar evening/dag med min raring till bästis nathalie ..

förlåt men det blir ingen lång uppdatering nu heller för trött  .. FÖRLÅT, skall försöka uppdatera imorgon :)


Hemma

Heej,
är hemma nu allesammans skriver mer senare i afton eller ngt ,
älsklingen är här

Bara timmar kvar tills man lämnar kreta

Hej, nu är det bara timmar kvar tills det är dags för att åka hem .. sorgligt men sant:)
Igår var det inte riktigt så fint väder, men det kom idag i stället, orka att sista dagen skulle bli den bästa men som tur är kan man sola ändå och hinna få lite sista bränna:) ..
Idag kom även min älskling till göteborg, saknar henne... hon kom ner för att fira min 18 års dag:), älskar den tösen!

Usch väl hemma sedan har man en del prov att göra men som tur är de sista proven innan sommarlovet!

igår fick ja en hejdå kram av adam :), hihi, hoppas att man hinner att se han igen innan man åker iväg :)


sista kvällen

sista kvällen på kreta kommer både bli skönt men även ledsamt på samma gång :)
kommer att sakna varmen och att kunna bada när man vill :P och så klart kommer jag att sakna min nyfunna vän adam :)

Idag var det ingen adam på water volly men fick allt träffa honom senare nere i miniland där han satt och målade ansiktsmålningar och vidare:), fick med en målning på ena armen målade han spider man för det var det han kunde måla bäst och på den andra fick jag en överraskning, ett HJÄRTA:) sååå gulligt.. har bildbevis ..
hihi .. men snart är det sista måltiden i kreta och sista showen oxå ...
Idag var det visst holiday songs music eller ngt, igår var det nordic realese party eller ngt :p hahaha
men aja ..

Foten mår inte bättre heller :(, har fått två mygbet på samma fot med .. JOOOBBBIGT  :P
förlåt men måste få klaga lite över det ;)

suny weahter today aight?:P

Hej ...
Har tagit en liten paus från solandet, det kan faktiskt vara ganska jobbigt ibland, väldigt ansträngande:)
Jag har förbaskat ont i tån i dag med kan knappt gå men jag härdar ut det, vad kan jag göra åt saken?! får skylla mig själv att jag är så klantig som jag är ;) ..
men får väl uppsöka läkare när jag kommer hem eller ngt :)

Kan ni inte kommentera lite och säga hur ni har det hemma?! det känns som man inte vet ngt om sitt ''hemland'' när man åker utomlands .. man kommer hem till en helt ny värld, så känns det alltid för mig i allafall:)

Men nu skall jag kolla min eds på kunskapsporten hoppas att jag har fått ngr MVG ;)

ha  de så underbart hemma, JAG SAKNAR ER ALLA!

Greetings from crete

Hej, det är fortfarande varmt här i kreta hur är det i sverige ?
Ohh blir arg att jag redan börjat att flagna skin från min bruna kropp :P men det gäller väl att fortsätta att sola på lite till kanske..
Jag kommer nyss hem ifrån en underbar resturang, mycket god mat:) jag tror kreta har kommit och blivit mit nya favo resmål:)

Idag blev det ingen land hockey utan fotboll igen:).. Jag och min kompis lisa och adam kom i samma lag.. Adam var förövrigt en mycket bra målvakt, Idag var det vi som utklassade Polen :P förra veckan var det tvärtom .. En klant som jag är så spelade jag utan några skor ( bara strumpor) Jag skulle skjuta men i samma ögonblick som jag sköt sprakade jag även i marken och sen bollen så min stor tå har fått tagit STOR STRYK idag, kan knappt gå, haha men aja, pain is gain :)
Efter fotbollen fick jag även chans att få snacka med adam .
Han kommer från norrköping spelat fotboll och tennis, han skall fylla 21 nu nästa vecka och har jobbat här sen april och han skall vara här tills oktober alltså hela sex månader jobbar han på Wingrestort :).. Han ställde massa frågor till mig och varkade vara lite intresserad i allafall.. : ) Han bjöd in mig på Lollo och bernis födelsedagskalas, för lollo fyllde visst 7, haha, för er som inte vet jobbar han alltså med de små barnen, (tar hand om barnen medans föräldrarna solar och relaxar), han är riktigt gullig med barnen, har bild bevis men det får ni se när ja kommer hem:)

Idag fick jag reda på ngt mycker roligt, HAR VISST FÅTT JOBB PÅ GP !!!!!! JIPPI, och det firades med en kall baracardi breezer på terassen :) yeah , förövrigt bara 5 dagar kvar tills min 18 års dag, LÄNGTAR :)

Nu skall jag se showen här på hotellet,
Hörs imorgon :)

Update

Hej förlåt för att jag inte updaterade igår men hade inte riktigt tid ..
Det var nog den varmaste dagen igår här i kreta riktigt varmt var det, och det glädjer mig lite att ni där hemma har fått dåligt väder för det betyder att jag kommer vara brunare än er sen när jag kommer hem..

Update om Adam!
som sagt igår var det Water Basket och oj oj vad jag vad duktig på de:) skämt och sido men dålig var jag inte. Adam var tyvärr inte med ner i vattenet men han var domare och han dömde mest åt mitt håll, lite små flörtar hit och dit blev det .. Haha. .. (mitt lag vann förövrigt)

19 Maj
Det började molnigt men blev sedan en mycket fin dag med mycket sol och ingen vind ... haha idag var det en free aktiv day så ingen adam. Elller ?
eftersom det var deras lediga dag så kom de allt ut i allafall.. OJ OJ OJ VILKEN KROPP?! den var ju inte något snygg eller så ..
usch var tvungen att titta på en snabbis där . .. men han stannade inte vid poolen utan han och hans kompis gick ner till stranden ..

( Adam var är du när jag behöver dig, skulle behöva dig här nu .. Jag vill att du skall lägga den där kommentaren som vi ''hatar'' att du gör .  - Ej var det HAN du tycket var SNYGG, (ganska högt så han hör) ahha Adam ta nästa flyg ner hit NU!!!) haha

men imorgon är det land hockey skall man spela eller sola?!

Men aja det var allt från mig, vi hörs imorgon ! Nu är det grekisk afton här på hotelet .. (hoppas adam är där?:)

Saknar er alla, hoppas ni har det bra:D, för det har jag !


late update

Hej en sen update jag vet ..

Idag har vi solat, solat och solat.. Vi är nu nyss hemkommna från en underbara go middag på en härlig resturang någon stans i kreta..

Ja just det ja, kom ni ihåg den kille jag snackade om igår?
jag vet vad han heter nu, Adam:) jag och min bror spelade lite fotboll idag och han var ledare där så, fick snackat och spelat lite med honom, han är verkligen söt :p haha imorgon blir det någon water baskert (bara för att han kommer att vara där, annars hade jag inte ansträngt mig på min lediga vecka, men vad gör man inte? ) haha

idag var det varmare än igår, fått mer färg, min korkade bror som rakade av håret innan vi åkte har bränt sig på skallen, men han får väl skylla sig själv tycker ja, eller vad tycker ni? ahah
men nu skall vi se på the 80 party show på hotelet, och kanske ta en kall cider:)

I'll keep u posted

hej igen, jag kommer nog att uppdatera ganska ofta, det är ganska billigt att låna internetet här så fortsätte att kika in varje dag, I'll keep u posted:D

Nu skall vi ut och käka med familia. ..

Hör senare kanske :)

Crete

Hej, fick tag på en internet källa i alla fall:)
Igår var en lååång dag för mig och min familj.. jag sov inget den natten vi skulle åka, fick ingen sömn på planet men den 2 t 45 m låång bussfärden till hotellt fick jag allt sömn..

När vi väl kom till hotellet visade det sig att våran bokning inte fanns med och Nej tänkte vi alla, men det visade sig bli till det bättre.. Vi fick byta till det bättre sunwing resort hotellet och istället för att ha två små rum fick vi två LÄGENHETER med havsutsikt och allt. . Vi fick alltså en uppgrade i stället och vi klagar inte..
Vi hann med och sola lite igår med, fick lite färg, men det som blev mest röd i familjen blev min bror patrik som aldrig innan (för iår) solat så han får skylla sig lite själv, jag hade ju i allafall en grundfärg sedan innan:)

16 Maj
Vi vaknade runt 9.30 jag och patrik (blev väckte av våran kära far) vi gick upp bytte om och sedan begav vi hos till frukosten, MUMS. sen snabbade jag mig i allafall till poolen, (måste ju uttnytja varje dyrbar minut av solen), och där har jag legat och gotta mig fram tills nu ... MÅNGA TIMMAR...

För er som är intresserade har jag spanat in en super snygg kille, killen jobbar visst  på hotellt och han är svensk... tror att han kommer från stockholm det låter så på dialekten i allafall ... Måste få kontakt med honom i allafall. Han är såååå min smak, (lagom lång, brun, blåa ögon och blont hår) haan är för mig nu denna veckan my eye candy

Men nu skall jag dra mig igen, kommer med mer uppdatering snart kanske ..

P.s hur är det i sverige, keep me posted please?
Här är det i alla fall VARMT, det blåser lite men det är bara bra ... himmeln är moln fri..

men Saknar er !

Nattis snart träffas vi LÄÄÄNGTAR !


Take me away !

Sooon I'll be gone and on may way to kreta om någon timma eller så sitter vi i bilen som skall ta oss till flygplatsen och sedan vid fyra sitter vi på planet och några timmar efter det är vi på en strand och solar och badar och dricker piña colada:).

Jag får se om jag uppdaterar ngt, bloggen och datan är inte det första jag prioiterar där nere, men får jag tillgång på internet och data så skall jag allt göra ett kort inlägg:)

Men ni får ha det så bra annars (L)
Kanske gör ett sista inlägg precis innan jag åker:)


Kreta here I come

Snart, snart, snart sitter jag på ett plan på väg till kreta och det skall bli så underbart, fast kommer ju sakna er alla här hemma i sverige, ni vet alla vilka ni är :)

Idag som sagt var det tandläkaren och sedan åkte jag in och träffade mia inne i stan en snabbis alltid trevligt att få träffa min raring.. Vi gick på stan och kollade i kläder osv, jag hittade saker men eftersom mitt konto just nu bara innehåller 100 kr så går det inte att köpa ngt precis:P:) Får bli sen när jag kommer hem ifrån kreta :)

Efter min träff med mia var det dags för mig att åka till skolan för att ha specilidrottsprov och det gick ganska okej, det var några saker jag inte fattade men jag tror på minst VG :) menmen skönt nu är det bara engelska nationella och psykologi provet sen är skolan eller skolan med läxor slut för detta skolåret:) . Gud vad tiden har gått snabbt ändå, jag tycker att det var inte länge sedan vi började tvåan och nu är tvåan snart slut och vi börjar trean, sista skolåret!!!

tiden sen högstadiet och gymnasieåren har gått så himla snabbt, helt SJUKT!

Men nu skall jag se lite svensk tv, kommer ju inte se ngt svenskt på en vecka.
Kommer jag klara det?
Haha, - får hoppas på det i allafall


Specielidrott

Snart skall jag intill skolan och ha specialidrott prov:) det kommer att gå utmärkt det är vad jag hoppas på i allafall.. men haha har faktiskt lite träningsvärk från igår, kommer säkert få lite till senare ikväll då jag skall träna:)..
Vart hos tandläkaren idag oxå inga håll som tur va:)  haha

Men nu skall jag äta frukost och se klart på Oprah:D 


Tränat

Hej I'm back..
är nyss hem kommen från kärra där jag hade min första träning på väldigt länge..
det var jätte róligt att träffa alla och att få börja träna igen, kände mig väldigt hemma och kommer nog att forsätta att spela och träna där, jag hör hemma där på ett sätt känner jag, vet inte hur men jag gör det bara och man skall följa sitt hjärta det har jag lärt mig:)

snart skall jag packa min väska, väskan som skall med till kreta :)

Träning

Hej bloggen ngt stort händer idag ..
Jag skall träna för första gången på tre månader typ och det skall faktiskt bli riktigt hääärligt att börja träna lite smått igen:), idag skall jag träna med min gamla klubb kärra, har verkligen saknat kärra och alla underbara tjejor:) så det skall bli riktigt trevligt, sedan får vi hoppas att träningen går bra oxå, men det tror jag säkert att den göra:)
lite kondis och stryka måste jag ju ha kvar :P:D

Men aja nu skall jag dra mig igen så vi ses snart (L)

Engelska

Engelska lektion just nu och det är ganska booring just nu, ingen lärare här eftersom han sitter och har engelska nationella med dem, så vi skall egentligen arbeta själva men hur många gör det? Som ni ser så gör inte jag i det i allafall, sitter ju här med bloggen i stället :P:D .. och lyssnar på "what a feeling" haha älskar låten just nu. men blir så glad av den och man vill bara ställa sig upp och dansa loss:D

Men snart om två timmar skall jag ha språkprovet och jag kan fortfarande ingen utav av det, USCH hjälp mig !

Språkhistoria

Är det tråkigaste ämnet jag har läst, fast det kanske är för att jag inte fattar ngt av den faktan jag läser.. Språkhistoria provet imorgon kommer inte att gå bra, haha men får göra det bästa av sitautionen ..
Idag var jag så trött efter skolan så jag sov en hel timma:) , men jag är fortfarande trött!!!
men aja nu skall jag fortsätta plugga på språkhistorian!


Ge mig mat!

Två skoldagar kvar innan jag tar en veckas semster från skolan, det skall bli så underbart:) Jag behöver verkligen vila upp mig och det kommer jag lätt att göra, tänk ligga på stranden och sola, bada och en paraplydrink brevid mig, det går inte att inte slappna av :P:) usch hoppas att alla är avundsjuka och svartsjuka på mig :) ..

Förövrigt just nu sitter jag på historia lektion och gör inte ett piss, okej jag har gjort klart en av spanska läxorna och det är skönt, har bara en kvar nu :) men den gör jag sedan när jag kommer hem:)

Snart är det mat och JAG LÄNGTAR, är grymt hunrig!

Robin Hood

Hej bloggen
Min älskade Malin lämnade mig precis och nu sitter jag här och samtidigt kollar jag på Robin Hood, skall väl snart gå och lägga mig men aja tvn känns lite mer lockande förtillfället:P:)
Malin och jag hade väldigt trevligt, vi båda kör på det nyttiga livet just nu så det blev Jordgubbar för oss, och oj vad gott det är med dubbardubbar som min morfar brukar att säga:)

Men nu är reklamen slut och Robin Hood kallar!

Champion Leauge Finalen i Handboll

Hej sitter just nu och kollar på handbollen med min bror jag väntar på att Malin skall komma till mig, vi skall ha sex and city maraton igen sista gången på två veckor, :( men jag kommer att klara mig ..

Idag har det varit ett underbart väder igen en riktigt bra helg har det varit faktiskt, riktigt underbart.
jag hoppas att det är fint väder ända tills vi åker nu på torsdag och så får det vara fult väder när jag är borta och sen när jag kommer hem igen så får det bli fint väder igen :)haha..

"you know what you did"


Ifredas var jag och malin på bio och vi såg What happens i vegas, filmen var riktigt bra och jag säger bara GÅ OCH SE DEN!, har aldrig skrattat så mycket på länge, ashton och diaz är verkligen en bra kombi tillsammans aså, det går inte fel, det kan inte bli dåligt!. GÅ OCH SE DEN !

VI ses allesamms nu skall jag se klart på handbollen !

tog en behövlig sovmorgon

Hej och godmorgon, tog en sovmorgon imorse, hoppas att det inte gjorde något..
Idag skall jag städa mitt rum och sen ut i solen och sen skall jag troligtvis vara med Malin:), får se vad vi två galningar hittar på idag:)

Men men orkar inte skriva så mycket just nu ..
Pusspuss!

äntligen klar

Finally all done and it feel so good! every home work for two weeks forword are done, clear , eyah am so so happy :) And the sun are still shining down on us and thank god for that. :)

Snart är det äntligen mat och det skall bli riktigt gott är väldigt hunrig nu efterallt pluggande.. sen skall jag hem till underbara raringen maria och mysa lite :)

men men fem dagar kvar till kreta :) LÄÄÄNGTAR
och 15 dagar kvar till min födelsedag!

15d to go

Godmorgon!
Vilken härlig dag att vakna upp till? Just nu sitter jag ute på min althan och det är ca 28 grader i solen och jag älskar det! Jag skall verkligen sola idag men skall även plugga klart allt nu:) så det blir sol komibinerat med pluggande. Igår vart det fredag och vad gjorde jag då? Jo först var jag tvungen att besöka en läkare (allt gick bra) .. sen efter det åkte jag hem och ringde malin och sa att vi skulle åka ner till sillvik och bada och spela lite beach och det gjorde vi:)Så tog min första dop igår den 9maj, det här är typ rekord för mig annars är jag värsta badkrukan och brukar aldrig bada fören långt in i juli typ :P:) men igår blev det andra bullar på det :P Jag är ganska stolt över mig själv:)

Just det jag, i torsdas fyllde ju David 19 och det firades med grillning, tårta och med alla vännerna, det var ubermysigt:) Han fick allt fina presenter, min och lottas kanske var bäst ändå skulle jag tro:P bara rosa saker fick han från oss:) (han hatar rosa, men vi kunde verkligen inte vara seriösa när vi skulle köpa ngt) haha
men torsdag var jätte roligt och trevlig afton:)

Men nu skall jag in och hämta min frukost och sen börja att plugga på allvar! (btw hela min lördag kommer att gå åt att plugga JÄTTE ROLIGT!, Tack skolan !)

Min player har fyllt 19 idag!

Min bästaste David har idag fyllt 19 år och det skall fira mås ni tro:) Här blir det grillning, kompisar, öl och mycket annat, för vissa blir det även utgång men inte för mig eftersom jag har inte hunnit att fylla 18 ännu men bara 17 dagar kvar ''to go'' haha men det skall bli trevligt i allafall :)
Har ju alla mina underbara vänner där, lotta, emelie och louise, fredrik och så klart david då:) och många andra :D

Idag hade vi nationella i matte b och det gick ju ganska bra, så hoppas på g så att min *host* ig varning försvinner ahha ..

men det var väl allt för idag, uppdaterar och kommer med bilder senare ikväll :D

image46
Min bästaste David

HATA MATTE

usch jag hatar matte det var det ända jag ville säga!

SOOOOOL

Solen skiner och jag skall plugga matte men får väl sitta ute i solen och plugga på det  :P:)
skall snart åka intill stan igen eftersom jag skall sova där inatt, vill ha närmare till skolan idag eftersom jag skall vara i skolan klockan 8 imorgon och ha nationellt prov och jag tror verkligen att det inte kommer att gå bra, och jag hatar det. Varför skall jag vara så sämst på matte :/ det enda 'ämnet som jag verkligen har problem i och usch på det ämnet säger ja!

men vilket fall så skall jag packa nu så vi hörs senare om jag får igång internet i lägenheten :)

Lycka till er andra som oxå skall göra nationellt prov imorgon :D(L)

AM SO SORRY

Förlåt allesammans men min dag och gårdagen har vart väldig fylld av plugg och jag har inte riktigt hunnit att blogga och jag hoppas att ni förstår mig? Skolan går före och hoppas att ni förstår det :P hihi..
men hinner med ett kort inlägg idag..

Idag var det mycket fint väder och riktigt varmt vissa stunder..
Jag och klasskamraterna spenderade förmestadels utomhus idag, på skolans underbara terass:) man ligger bara där och solar och myser:)
Jag hade baara två lektioner idag så det var ganska soft, hihi:) och imorgon har jag bara en lektion oxå förstår mig inte riktigt på det här:P med så lektionern men det kan vara häärligt det med, så hoppas på fint väder så man kan sola och så imorgon :)

usch känner att jag egentligen behöver att träna men jag har verkligen ingen lust och varför känner jag såhär?
jag älskade ju att träna och så, men allt sånt har försvunnit och jag vill verkligen fåt tillbaka min träningsvilja nu !!!!!!


Men btw och återigen sorry för den dåliga uppdateringen de senaste dagarna, efter torsdag kommer allt vara som normalt igen :D


Sagt upp mig?

Haha kom nyss hem typ har vart ner i hallen och sagt upp mig från handbollen:/ i allafall för just nu. Jag är som sagt klubblös och jag tycker om det, jag skall först ta vaara på mig själv och börja spela handboll igen :) men i vilket lag vet jag inte ännu :(:) men men handboll blir det snart igen:)
Menmen nu måste jag plugga så vi får höras senare igen :)
PUSS

Vaknat på rätt sida sängen

Godmorgon Godmorgon:)
Jag hoppas att ni alla har vaknat på rätt sida av sängen?
Jag vet inte riktigt om jag har gjort det idag, men det märker ni säkert? Jag och jag hoppas för er skull att jag har gjort det:/:P . Andledningen till de är att jag har inte kunnat få sova ordentligt, jag har vaknat var och varannan timma och usch nääää ingen godnatt sömn:(

Men en lååååång dag i skolan är det oxå idag, (grädde på moset).. får se hur det blir med uppdatering underdagen, tar ej med mig datan idag orkar inte riktigt göra det idag, så jooobbig att konka med.. haha
men i allafall kan försöka snylta på någon annans:), tar ju ändå bloggandet på allvar just nu!
haha

men om vi inte ses så Godmorgon, God eftermiddag & och kanske godkväll ?


Mammsen

Hej blir ett kort inlägg
Skall in till stan med mamma för att kolla på sommar skor och diverase sakerna:)
så vi hörs senare när jag kommer hem:)
Det är även Malintime idag, vilket vi ÄLSKAR (L)

366 dagar

Btw vet ni att det var 366 dagar sen den lilla flickan madeleine försvann?
Helt sjukt att det har gått ett helt år + en dag, sjukt verkligen helt sjukt. det kändes som det var ungefär bara några månader sen hon försvann men det har gått ett helt år.
Aså för det första tycker jag det är så hemskt att man bara kan försvinna sådär bara, tycker synd om ungen och föräldrarna som aldrig får ett riktigt slut på sökandet eftersitt barn, de får inte riktigt det där closher, som man behöver för att gå vidare. fast hur kan man gå vidare när man har mist sitt barn?!

Kall natt :)

Hej, gud vad kallt det blir framåt kvällen riktigt kallt skall jag säga er, ni som vet förstår mig gott och väl :P
Jag älskar värme och hatar kallt så ni förstår varför jag klagar :)
Men som sagt idag var det lite chill hos Erika och det var mycket trevligt men kallt vissa stunder då man satt ute och hade trevligt.. men som tur var hade hon ett stort fint hus man kunde gå in och värma sig i när det behövdes:)
Som sagt det har vart en händelsrik och trevlig låååång helg, och det glädjer mig för jag behövde verkligen det.:)
Jag uppsaktar verkligen allt med livet just nu, mina vänner, kärlek, skolan, familjen, allt är bara så perfekt och underbart just nu :)

Ville bara tack en person som lyfter upp mig when am feeeling down :) du vet vem du är !!
Uppskattar dig verkligen en äkta vän!

Godafternoon

God eftermiddag!
sitter här i mitt rum och håller på att göra mig ordning inför kvällen:)
Jag har redan hunnit att fixa dressen, håret och naglarna jag har bara sminket kvar:)
Jag var snabbt inne istan som sagt förut, jag visste vad jag skulle ha så det gick snabbt:) Jag inhandlade min partydress för idag.. som vanligt blev det ''älsklings affären'' gina, konstigt men jag hittar alltid något därifrån även fast jag försöker att inte köpa där längre haha, men blev inköp därifrån i allafall idag, men nöjd blev jag:)
Ni får se senare i kväll vad jag köpte, för när bilderna kommer!

Partydress
Vit/svart randig body Gina Tricot
Kjol/klänning svart  Gina Tricot
Svart leggingsar Kappahl
Svart skor Skopunkten


Tjingeling

Hej och god morgon till det flesta kanske?
Ja har då varit vaken ett bra tag, pga av att min mamma och pappa och bror väckte mig imorse med deras högljuda ljud från nedervåningen, säger bara tack så mycket för den go uppväckningen! vaknade verkligen på rätt sida idag;) . Har inte kunnat uppdatera tidigare eftersom jag har haft fullt upp med att plugga på mitt natur prov jag skall ha på tisdag. Jag kan det mesta nu känner jag fast får plugga lite till senare under söndag/måndag  så kan jag säkert allt sen:)
Idag skall man träffa massa folk och ha roligt:) Vad skall ni andra goingar göra idag? lämna en kommentar :)

funderar även på att dra in till stan och kolla födelsedagspresenter och vidare:)
23days to go !

Lyckad/misslyckad fredagkväll:)

I'm Back, haha
Kom nyss hem från Askim(badet) någonstans, det var väl okej, men kunde väl vart lite roligare kanske, men gott sällskap var det i allafall:) fick se lite andra del av staden än bara götet och t-landa:) hihi, men en okej fredag har det i allafall varit:) det kan inte alltid vad lyckade kväll ibland behövs det olyckade kvällar för att en kväll skall bli lyckad någon gång, och får hoppas att det blir så imorgon :)(L)

Aja nu kalla john blund på mig, vi hörs eller syns imorgon vem vet?

  dålig bild, men här satt i allafall jag och emelie på bryggan och hade trevligt, på andra sidan skall det föreställa ljus från båthamnen :P:)


Snart är det dags

Snart är det dags för mig emelie och erika att dra iväg till marholmen på en liten chillfest vid havet:), det skall bli riktigt mysigt skall jag säga:) Vet inte riktigt när jag kommer hem ikväll men blir det inte allt försent kanske det kommer en liten uppdatering om hur kvällen var kanske bilder kommer upp med:)
Hoppas att det inte blir för kallt nu ikväll bara men har tagit med mig lite extra kläder, jobbigt att bli sjuk såhär nu..
Seya :)

I väntan

I väntan på att klockan skall bli dags för att åka har jag det väldigt tråkigt, jag vet inte riktigt vad jag skall fördriva tiden med riktigt, pratade nyss med fredrik och han fick tiden att gå lite snabbare i allafall:)
Jag kanske borde fixa klart allt men jag orkar inte göra det just nu även fast jag borde. Kommer säkert bli stressigt sen och så hinner jag inte göra det jag hade tänkte att göra (haha, plattahåret) haha vilket i-landsproblem jag vet menmen, haha.. man kanske borde se på någon film eller ngt ? eller kanske göra klart det sista på filosofi fördjupningen?
gud orkar inte att göra något sånt just nu, tror jag är inne i en livskris jag med precis som fredrik är, det var vad han sa till mig iallafall:).
Men aja nu dra jag mig tillbaka igen :) .
pussar

Back

Hej, kom nyss hem.. pappa var snäll och körde mig till skolan för att hämta boken, Tack pappa en ängel, och en riktigt curling pappa är du, du skulle nog göra allt för mig om jag bara fråga men de gör jag inte. hihi, kanske bara ibland men då gäller det oftast kan du köra mig till träningen eller köra mig någon annan stans.
Tillbaka till något helt annat nu..
Jag var i skolan som sagt idag och det var allt några lärare och elever som var på skolan även fast vi är lediga?! Väldigt stort av dem ändå att komma till skolan för att plugga, men jag borde göra det med men jag är för lat, jag orkar inte, har inte motivationen för att sitta och plugga när man är ledig och för det andra pluggar jag bättre hemma när jag är själv och så:) men det är stort av de andra eleverna som gick till skolan idag:)

Fick sms av emelie förut och vi skall träffas i fall väderet håller i sig, vi skall nämligen till någon ''fest'' vid havet och då är det ju inte så roligt om det är fult väder och så:P:), men hoppas på en riktigt trevlig kväll i allafall:)

Pusspus, skall ner och käka lite lunch

Fredag

Fredag, Fredag, Fredag:) jag älskar helgen och lov:)
Idag vet jag inte riktigt vad som händer kanske skall träffa emelie men vi får se hur det blir med det ..
Jag skall i allafall snart till skolan och hämta min naturbok som jag glömde, ganska viktigt att ha den eftersom jag skall ha prov på tisdag, så behöver verkligen boken :P:)
Men skall göra iordning mig, så vi hörs senare :)


AM leaving the life as we speak

Just det AM leaving the life. men vilket liv lever jag i egenligen? Är ju inte precis världens kändaste men några vet ju iallafall vem jag är eller det är vad jag hoppas på iallafall, om inte det så måste jag allvarligt börja med att tänka om, jag måste verkligen göra ett stort jävla mega intryck så att jag kommer att bli en att minnas, spelar ingenroll vad jag gör bara ni minns mig:);)
Jag har en önskan och det kanske är allas önskan att bli kändis? För vem ser inte alla fördelarna med att vara känd? Men är känd för dig lika med pengar eller vill du bara vara känd?
Jag tror eller jag kan ärligt säga att jag vill vara känd, en kändis med grymt mycket pengar, så mycket att jag aldrig mer igen behöver att tänka på att jobba.
Det är vad jag vill.
Men det pengarna jag har känt skall vara pengar som jag ändå har förtjänat, det är något som är viktigt för mig,
jag måste ha förtjänat mitt kändisskap och pengarna som medföljer!
Ta mig nu inte som en person som bara är ute efter pengar och kändiskap, jag är så mycket mer än de.
hade jag haft pengar hade jag hjälpt andra som behöver hjälp (L)

Det här var väl lite små tankar från mig idag, tur att man har en blogg så att man kan få skriva av sig ibland, har inte bloggat länge, men bloggen har hjälpt mig på ett sätt, och jag tror det flesta som har bloggat eller bloggar tycket det samma, kanske är den bästa och billigaste terapin man kan få?!

Valborg

image39
Mys med vännerna <3 grill, prat, gitarr <3
image40
Världsbästamia<3
image41
Favoriterna<3
image42
Emma<3
image43
Sofia&Frida <3



pluggpluggplugg

plugg,plugg och plugg har det blivit för mig idag, usch vad mycket det är just nu för mig i allafall, eftersom jag måste ligga ett steg före i skolan men jag har ändå inte så mycket kvar att göra nu vilket är riktigt häärligt:) jag har bara en skriv uppgift kvar och det är filosofi fördjupning om en filosofi och sen har jag bara läxor/plugg som man måste läsa sig till, prov rättaresagt.. Har ni tänkt på en sak? det är snart SOMMARLOV och jag märker av det redan nu, Jag längtar det kommer att bli den bästa sommaren hittils..
men nu återgår jag till pluggandet..
Pussar <3

take this feeling away please

Vad är det med mig idag, jag har fått tillbaka den där obehagliga känslan i kroppen igen. Ni kanske vet vilken jag menar? Ni vet den där känslan då men vet att ngt är fel, så känner jag just nu, ngt är fel inåti mig, men jag vet inte riktigt ännu vad som är felet, jag känner bara att det är fel, och jag orkar inte med det, jag vill må bra, jag vill inte känna såhär mer, jag har haft den här känslan allt för många gånger, och nää bort med den, snälla hjälp mig, jag orkar inte känna såhär mer.


1 Maj

Vill bara berätta att idag är det exakt 25 dagar kvar tills jag fyller år, jag hoppas att ni antecknar detta, för det är mycket viktigt skall ni veta. haha
Men idag är det första maj och har någon blivit första maj lurad då?, jag har inte blivit det ännu, jag hoppas på att jag inte kommer att bli det heller, och jag lovar kommer inte lura någon heller, promise. 

 Men kan berätta lite mer om gårdagen..

Jag mötte upp den bästa maria och vi gick tillbaka till lägenheten för att sedan åka vidare till frölunda där simon hade en liten chillfest, den blev faktiskt väldigt lyckad och väldigt trevligt:) sedan runt 12 var det dags för alla att dra vidare och jag var ganska trött efter allt skratt och prat så jag åkte hem och sov ruset av mig och nu är jag uppe och är skitpigg och pratglad igen:) ..

Jag vill gärna veta hur eran valborg va, så skrev ngt kort inlägg och kommentera:)


uhm ja, valborg var det här

redan hemma? ja det är ja haha... fan kommer nog inte bli ett långt inlägg det här, haha,men grymt trevligt har jag haft det idag i allafall, hoppas ni andra har haft det med :), party, grill och allt annat som skall göra en kväll helt underbart (L). haha
men bilder kommer imorgon och lite mer detaljer kommer oxå orkkar och känner inte för att skriva det nu ,,


RSS 2.0