Jobb men det får bli senare i veckan.

återkommande tema, träning om några 50 min eller så. Dags för mig att sätta mig i bilen snart då. utefys och sedan inne träning, som jag skrev på face så skall jag till min älskling sedan oxå:) Idag skulle jag ha fått jobba lite mer är förskyld så vill inte jobba i en restaurang då, känns inte speciellt bra, smittsamt och så:).

Tror inte det blir något bloggande ikväll är fullt upp med att vara med hjärtat!

123456789

Min älskade träning gick bra idag, gymmet var de hård träningen för armarna, så det kändes lite på inne träningen sen men förövrigt så gick det bra ändå :) jag vill vill vill så spela i elitserien snart:) men det kommer säkert så småningom. Just nu ligger jag och kollar på film, hitch för att vara exakt. Sett den innan men det fanns inget bättre på tv.

Förövrigt är jag ganska trött så det blir att plumsa i säng snart ändå=)


Allt har sin förklaring

Från att blogga två gånger under en dag till att inte blogga på hela lördagen har faktiskt sin förklaring. Jag var hemma oss min älskling och vi gjorde annat än att hänga framför en data.  Det blev att ta en sväng till kärra för att kolla herrarna ta sin första hemma vinst för säsongen, grattis gentlemens :).  Sedan snabbt hem igen för att göra oss i ordning för bio med min bff och hennes pojkvän Anton, som även simon känner förstås så vår tredje dubbeldejt fick de bli denna helgen, men visst är det mysigt med dejter :). Vi såg flickan som lekte med elden, att rekommenderas i allafallm sjukt bra men väldigt lång haha. Benen var allt stela efter suttit där i mer en två timmar i allafall:)

Nu snart skall jag lämna torslanda och bege mig till just antons hus där emelie bor för helgen i allafall, där skall de pratas och tränas senare:) Vi hörs och jag lovar er en update senare om hur det gick på våran träning och så :)

Pussar så länge

you know you love me, xoxo

Allt gick bra

Då var man hemma igen, eller tusan det har man varit ett tag, men har spenderat tid med morfar, mormor och mamma vi satt ute i höstsolen och fikade riktigt mysigt. Härligt att få träffa morfar oxå, du betyder så mycket för mig, jag vill bara att hittar någon medcin som botar alzheimers så du kan bli frisk och bli den gamla vanliga morfar, men oavsett vem du är så älskar jag dig lika mycket ändå:).

Det gick bra att lämna cv & det personliga brevet så man får hoppas på det bästa nu bara. Snart skall jag ta bilen bort till frölunda där jag skall äta god middag med älsklingen och hans familj och sedan skall vi nog planera den kommande thailand resan, jaaaag längtar så mycket tills dess . Thailand liksom, vem vill inte dit? äntligen ett land man kan kryssa av på listan som man vill åka till innan man dör. Men det kommer jag aldrig att göra, dö liksom nää inte min grej (skämt o sido). tar dagen som den kommer och hoppas på den bästa. Min pojkvän och mina underbara vänner gör min vardag till den bästa varje gång!

(någon annan än jag som lägger märke till att jag har bloggat två gånger idag, rekord eller?;) )


I helgen kommer jag få träffa båda min favoriter, LYCKA säger jag bara. Bio, mys och massa tjejsnack, allstå den ultimata tjejhelgen:)


Dags att söka mer jobb igen :)

Nu under morgonkvisten har jag suttit och skrivet ett nytt personligt brev och ändrat lite på mitt cv så det skall passa mer till detta jobb jag söker just nu. Det här med att skriva personligt brev är ganska svårt ändå, det här med att komma på bra saker att skriva om en själv och hur man skall formellera det så att det låter bra. Fast tror allt att jag fick fram något bra idag:).

Jag skall som sagt ditt och lämna det personligt så fick fräscha upp mig lite innan och nu är det dags att dra mot partille och lämna in ansökan:) Vi får hålla tummarna nu att jag får det, ett fast del/heltids jobb skulle inte sitta helt fel just nu och plus mitt vikariejobb så blir det asbolut inget annat än bra :)

MEN NU måste jag bege mig, vill inte att någon annan bättre ansökande skall hinna för mig ;) 
tinjeling allesammans :)




allt på en och samma gång

Jag ligger i min ''stora'' säng och ser på hanna montana serien, så skoj har jag liksom. I veckan har jag faktiskt jobbat tror det eller ej. Jag är anställd som vikarie/timanställd på fazer amica restaurangerna så chefen  ringer mig när det behövs folk över alllt i gbg, så klart bara inom amica restaurangerna asså ;). Härligt med något jobb ialf, lite extra pengar i månaden kan det bli i allafall, sammanlagt har jag jobbat en vecka nu :). I veckan har det varit hård träning eftersom vi inte hade några matcher i helgen, men ärligt talat så är det en värdbehövlig fys vecka, i allafall för mig. Skall jag få chansen att spela så måste jag biffa upp mig  ;).

Till helgen kommer äntligen min bff hem till gbg igen och det blir att spendera en hel helg med henne, vilket är mer behövligt en fysvecka ;), min bff har jag inte träffat på år och dar känns det som (L).

Älskar dig vännen min!

JAG SÄGER BARA !

GÖÖÖÖÖTT SÄGER JAG BARA!


Änghagsvägen blev bageriverkstad för en dag ;)

Snart är det dags för mig att bege mig av till kungälv för att se laget spela en träningsmatch. Jag hoppas verkligen på vinst det skulle sista fint nu innan seriepremiären :). Idag fick sara spela på h6 de skulle testa henne idag. hade så gärna velat spela men man kan inte alltid få som man vill.

Idag har mormor som sagt varit här, så något har man allt fått gjort i allafall. Vi har bakat en massa bröd till mig så nu kan jag äta gott för ett tag. Mamma kom med morfar oxå så det var väldigt roligt tycker jag, saknat honom. Idag har de varit en toppen dag för honom, jag mår så bra när han är på top. Alla kanske inte vet men han har ju alzhiemers.

men nu skall jag packa väskan och dra mig mot kungälv och sedan hem till simon(L)

Grattis älskling, till körkortet

Hänger framför tv och gör inte mer än så :) Så det var inte ett under att vårat lag vann tv- musik tävlingen som vi hade i helgen. Vi var duktiga i allafall, dock vann vi inte tävlingen som helhet men vi var grymma när det gällade att komma på tv-gingelmusken som kommer i början av programmen :).

Idag har jag och älskling åkt runt i hans bil, ni hörde rätt min lille simme(prins, älskling, hjärtat, baby, simon) har tagit körkort, han tog det igår och kom körandes till mig eftersin träning jissa om man blev överraskad:) Nää men visst att han skulle köra upp igår men så ''lurade'' han mig att han hade misslyckat men jag trodde inte riktigt på det så jag åkte köpte en liten godis present i allafall jag, så söt som jag är. Har hört att jag är den bästa flickvännen någon kan ha ;)

Men jag är så stolt över honom i allafall :)
kommer att älska att säga - älskling kan inte du köra haha
jag som snart har haft körkortet i ett år tycker det är grymt tråkigt att köra nu. Men hjärtat som nyss fick sitt kommer inte klaga om att få köra bil i allafall ;).



Ge mig ett jobb!

Jag hatar att vara arbetslös, jag orkar inte ligga hemma i sängen längre och inte göra något under dagarna. Det kan vara skönt i bland men nu är det bara tråkigt. Jag vill ha ett jobb, jag vill få in pengar så man kan leva och kanske till och med flytta hem ifrån snart, något jag skulle behöva ;). Så är det någon där ute som skulle kanske titta in här och är behov av personal, jag vill ha ett jobb! Ni som har borde känna er lyckligt lottade faktiskt!. Sluta klaga att det är jobbigt, tänk på oss andra som inte har något alls som bara ligger minns på kontot eftersom de inte kommer in någon inkomst längre. Ohh saknar mitt sommarjobb, ge mig det så blir jag den lyckligaste i världen. Perfekt jobb för mig som idrottar, jobbar kväll sover mina 8 timmar och hinner träna för att sedan jobba igen, och sedan att man är ledig några dagar i streck det är inget fel med det heller, de perfekta jobbet allstå för en elitidrottare :).

Nu blir det mat innan träning och sedan kommer älsklingen hit :) Min fyra månaders och fem dagars pojkvän som jag älskar till tusen, för han är min prins och jag hans prinsessa ;)


Norge weekend med laget

Ligger i min soffa och ser på harry potter, snart skall man lägga sig och få en härlig sömn innan man måste upp och ta sig till kärra för att sedan åka till norge och spela handboll, det blir en matchläger helg i norge alltså. Det skall blir roligt att komma ut och se nytt och spela mot andra men attans att det skall vara så fruktansvärt dyrt i norge. Jag har växlat tre hundra svenska men får bara 250 norska, helt sjukt de här med de olika valutorna egentligen :P Valuta och dess mening kommer jag aldrig riktigt förstå. För när jag och älskling växlade pengar inför polen så fick vi bara 800 zlt av 2000 svenska, jag ser bara att jag får inte lika mycket som jag växlat in men de blev ändå bra sen, vi fick ju tillbaka en del :D.

Alla kanske inte vet,
men förra helgen åkte jag och älskling till polen för en ''romantisk kryssning getaway'' vi besökte staden gdynia. Det var en söt liten stad men inte riktigt min smak ändå. Får nog åka till en finare stad i polen för att jag skall få ett bättre intryck av landet polen:) Jag lärde mig i allafall ett ord, dobre'' vilket betyder okej, bra. Ganska lätt att förstå ändå, i allafall i dem sammanhangen jag hörde ordet i allafall : )

Men nu blir det sängen och filmen får jag se klart imorgon på bussen, det kommer ju att finnas tid för sådant i allafall :)


RSS 2.0