inne boende hos emelie

Hej allesammans,  dålig uppdatering ja vet.. Men ja är inneboende oss hilda för övrigt och vi har inte riktigt tid att vara vid datan hela tiden.. haha.. igår hade vi spelkväll hemma oss evelina och ja och jakob emelies vän kom två varje gång och anton och emelie kom etta och sen var det han och rasmus som kom tre och sist evelina och gurra, så var tur ordningen efter varje spel .. haha lite roligt faktiskt.. haha 

idag skall vi till evelina och ha spelkväll och melodifestivalsfest  lite små chill allstå hihihi

har match om några timmar och emelie har träning hon med snart så vi hörssenare

Ja mår inte bra just nu =(

Jag mår inte bra idag allstå, har mått illa sen jag vaknade imorse det råder inte riktigt bra faktiskt, hoppas verkligen att ja börjar att må bättre snart? Jag vill typ spy men ändå inte.. alla vet att man alltid mår bättre efter men man hatar att spy så man står och väger skall man eller skall man inte? Jag säger inte just nu är tusan i skolan.. Kan inte spy i allafall inte här..  Har en lektion kvar GK i tre timmar eller något, hoppas ja orkar och klarar av det.. men får väl förvarna stefan eller ngt...


Ngt roligt ja kan berätta är att jag har bestämt mig för att få in lite extions i mitt hår, så om två veckor kommer att mitt hår bli lite längre än vanligt... Sätter in det nu och tar ut det någon gång efter balen =) ser verkligen iframemot det! Hoppas bara på ett riktigt snyggt resultat =) ..



Jag på balen i 9,an bilderna får mig verkligen att vilja att tiden skall gå fortare, vill ha den slutgitliga balen nu !
(här hade ja med exentions).. kanske inte syns jätte tydligt men :D oh ser verkligen ifram emot det =)

Love Story



Hemma efter träningen och jag är helt slut, ja pratar nog för alla när jag säger det, mackan körde slut på oss efter ''inneträningen''.. men härligt känns det efter men man har ändå väldigt ont ;) , men man får springa eller träna bort det imorgon, vi slapp i allafall springa ute, väljer hellre fys inne än att springa ute i alf, de är en sak som är säker.. Idag kommer även min favo lilsis till huvudstaden, härligt att få se ia igen, plus förhoppningsvis har hon med sig min nyinköpta tshirt som ja bad eller frågade henne att köpa =) Tack så mycket, ia och familjen Hildeby - Andersson  (L)
Imorgon är det skola, får se om jag orkar men måste väl ?


jkhkh

Nu sitter jag och lotta i matsalen och säljer balbiljetter änså länge har bara en köpt, fast kan förstå det är sista veckan för månaden och de är klart att allt för många lever på en väldigt tajt budget just nu.. Kan erksänna det göra ja med, ja kommer inte köpa min biljetter/biljett fören nästa vecka. Idag är det 101 en dagar kvar tills det är dags för att ta studenten och ja längtar sjukt mkt, vill inget hellere än att slippa skiten nu

Vart tog orken vägen?

Jag är helt slut i hela kroppen, ja vill bara sova och vila tills ja vaknar upp pigg!
Vila, plugg i soffan medans man väntar på beck!

090221

Fredag

Det blev en riktigt bra fredag trotts allt, fick gjort lite skolarbete och fick se handboll och träffa min tina. Handbollsmatchen kanske inte var så mycket att hänga i grannen men vi vann i allafall och har tagit serieleddningen igen! Vi får hoppas på att vi behåller den idag, men det återstår att se om hisingen vinner över partille idag. Vi får ju alltid hoppas=). Efter matchen åkte ja med frida hem till torslanda igen men hoppade av vid tina, sprang till henne och vi pratade en stund tills vi bestämde oss för att ta bussen intill stan igen och ta några glass på chez, vi blev lite hunriga senare så besökt BK, där träffade vi även favorit 2 och hennes kompanjoner Jossan och hanna, några godingar de med! Vi tjöta en stund tills det var dags för att ta bussen hem. En bra fredag helt enkelt.

Lördag
Idag är det match och en hel dag med favoriten 1. Uppdatering om den dagen kommer imorgon =) .

Längtar tills måndag då jag skall hämta ut mitt post-avi, hoppas den kommer att funka, kommer att vara evigt tacksam!

090220

Det är återigen fredag och har varit i skolan och sett på matrix för att vi skall tydligen analysera den i religion b, de skall bli intressant och se om det går! Vart i stan och köpte lite vårkläder dock inte allt ja ville ha med de blev en del tee's och ett par jeansleggings, riktigt snygt faktiskt tycker ja. Idag är det match med a-laget igen de skall spela mot sport så ja och frida skall vara supportar, sedan blir det hem till tina och umgås lite!

Imorgon är det match och en riktigt heldag med min Älskling Hilda, vi skall storhandla på maxi och sedan blir det melodifestivalen för hela slanten och säkert en del annat, de blir en heldag och en sleepover, yeaah. DU är bäst hun!

Söndag, aa då blir det match med juniorlaget de behövde visst lite support dem med och klart ställer man upp, de är riktigt roligt att spela de matcherna med =) men härligt att de bli sov morgon under hela helgen =)

men de var lilla updaten från mig idag, får se hur mycket de blir under helgen, har en del planerat som sagt även plugg men de kommer under söndagen, har börjat skrivat på vg delen men har lite kvar orkar inte skriva mer så söndag får de bli plugg hela dagen efter matchen =)

Jag bara skoja det här är min dag!

Dagen började med en riktigt härlig och go sovmorgon till klockan 10 gick upp åt mig en macka låg och kollade på tv och sedan bestämde ja mig för att göra mig lite lunch eftersom jag skulle ha en tre timmars lång lektion senare, är nog bästa att ladda upp med energi. Vid kvart över ett var det dags för mig att ta bilen till backaplan och parkera för att sedan ta bussen över till stan och sedan vidare till skolan. Märkte dock hade ja hade lite tidsnöd och var ganska stressad och uppe i varv.. Och inte visste jag att onsdag den 18 feb 09 skulle bli en lyckodag, ja går samma väg som ja alltid gör när är tvungen att åka kommunalt till skolan, går förbi samma dahls varje dag och varje dag kollar ja in och kollar på vilka människor som befinner sig i café, men idag skulle ja nog få en mindre chock när ja tittade..

Ja går kollar in och ja tror det tar flera sekunder innan ja uppfattar om vem som sitter där inne? Ja kollade in och vände blicken tillbaka igen och samma visa igen, jag kan inte ha fel, de måste vara han, de där guldlockarna går inte att ta miste om, där var han BJÖRN GUSTAFSON, the man of my dreams so of speak! Attans att ja redan var försenad och stressad då kanske ja hade tänkt klart och vänt på klackarna och gått in och friat och hånglat upp honom som vissa sa att jag skulle göra, men ja tänkte inte klart, mannen som har fått hela svenska folket att älska honom sitter på vårt lilla cafe precis vid skolan, vad gör han här ute mitt ingetting, eller vad göra han ingemanslandet?

Oh ångrar så skrarpt att man inte tog kort och sånt, fan såg ju ganska skapad ut idag, var i mitt esse så att säga ;) haha


Försökte få tag på min älskling hilda eftersom ja vet att hon är ett stort fan såsom ja men någon satt på lektion, så skickade ett mass sms till alla närmaste..  Fick alla möjliga svar tillbaka.. Väl inne på skolan och lektion hängde huvudet inte riktigt med, tror inte ja fick gjort något vettigt.


090216

Nej nej, nu var det dagar sen ja uppdaterade igen, förlåt. Inte för att jag tror så många bryr sig om jag bloggar eller inte, för de flesta vet vad jag gör på dagarna i allafall. Men det har varit sportlov och till min stora förvåning så gjorde ja typ inget mer än att bara sova och ta de rejält lugnt och bara vila upp mig, inte för att ja känner mig så speciellt utvilad eller pigg för att börja i skolan igen, så vet inte hur mycket de där sportlovet hjälpte egentligen, lite men de var då fan inte mycket. De var sportlov och fick ja någon sport ut övad? Ja självklart handbollsträningarna kommer man inte undan så enkelt må ja säga. Tränade mån, tis och tors och match lörd och tränings söndag igen, och självklart är det träning idag igen så schemat ser ut som de samma!

Idag fixad ja och lotta balbiljetterna, fick tryckte 120 st och fick bara betala 79 kr ganska billigt tycker ja, tråkigt nog upptäckte ja ett fel eller en miss från min sida? ett stavfel och ja som kollade så noga innan, fan. Men vi/jag får ta de misstaget, de är ganska litet och när man tänker efter så märker man de knappt, ja som har suttit och kollat på den där designen ett bra tag märkte de ju inte förren självklart när hela produkten var klart! Partner blev patner, men som sagt a minor misstake, anyone can do it.. stavde säkert inte rätt på denna engelska menningen heller men de skit ja i haha..  tkr bara att de är synd att man alltid skall upptäcka fel när redan är försent.

Imorgon tisdag är ja ledig för vår engelska c lektion är inställd, min enda för dagen förövrigt. Tack och lov att den var inställd hade inte pallat med engelska med läraren vi har nu .. han/hon är snäll och så men hon är verkligen inte pedagosik, något som vi skulle behöva ha i engelskan, hade lätt för engelska innan man har tappat allt nu, känner ingen motivation, till att ens klara kursen. Mitt mål är vg men ligger på ett svagt g nu liksom och ja skall verkligen inte ligga där, så dålig på engelska är ja faktiskt inte. Men inför morgonen dagen har jag i allafall ett mål, skall börja och försöka göra klar engelska uppgiften i eng c, ja måste.. skriva minst en sida på hemtentan i fek b och ha fått gjort 5 t arbete med mitt projektarbete just nu har ja bara arbetat i 19 timmar sammanlagt och man skall i slutändan minst ha jobbar över 90, känner dock att de kommer ja nog att göra endå sen när projektrapport skrivningen kommer, den kommer ta tid med all rättning och sånt . Sola skall ja definitivt hinna med att göra oxå, måste få någon slags lyft idagen och sedan på kvällen blir det träning igen. Fast vet inte om ja kan träna så himla mkt denna veckan har så fruktansvärt ont i min rygg nu, vissa rörelser är crusul för mig, måste fan söka upp min läkare igen! kan inte gå så här längre, ja som inte på väldigt lång tid haft problem med min rygg och nu kommer de tillbaka? NEEJ!

Fan jobbigt och säkert ett väldigt svår läst inlägg med säkert ingen struktur what so ever, men de får bli så idag!

EN glad sak var att idag fick ja hem min kjol som ja beställde för inte mindre än en vecka sedan! den skall användas till våren =)

lyckodag!

En riktigt bra dag köpt min balklänning och fått reda på att de kanske blir en resa till the big apple någon gång till vår, min lyckodag kanske ?:D bild kommer in senare på klänningen

Vart FAN är du!


Sometimes a godbye is a second chance, i do really hope so.


Inte en bra dag ida heller, vet inte riktigt vad som är med mig denna veckan, vi har ju sportlov, är fortfarande irriterad och arg idag, mest för att en person som är väldigt nära mig inte pratar eller hör av sig, försökt få tag på dig ett bra tag men inget svar, tydligen lovat tre personer din tid idag, och en fick den ;). Men snälla hör av dig, skulle få behöva prata med någon eller speciellt med dig, har inte hört din röst på över en vecka och lite mer nu, hallå typ de länsta uppehållet någonsin haha, men ja efterlyser dig, fredrik Jandlin. haha kanske du om någon kan få mig på bättre humör?!

f'ck everything

Vill inget hellre än bara sova och vakna upp när allt är perfekt igen =). Vill ha min egna lägenhet, vill inte bli störd och irriterad och arg. Vill flytta hemifrån snart, själv eller med min underbara vän emelie ''hilda''. Nu gärna!


Jag är trött arg och irriterad idag, tror inte någon har gått minste om det idag, i alla fall mina kära familjemedlemar!träning om 40 minuter och jag är inte någon stans taggad idag.

 


Min boring söndag

Sett klart på beck nu och gud vad jag älskar beck filmerna kan kolla på dom hur många gånger som helst. Har blivit en lugn dag, inte fått så mycket sömn under helgen, men de är bara mig själv jag kan skylla på. Åkte och solade och gymmade idag istället för att träna, om jag uppfattade micke rätt i lördas så var det okej?! vi får hoppas på det i allafall, vi i farmen hade ju match i lördas och a-laget var lite lediga så de var inte mer än rätt att de skulle träna lite hårdare de behöver ju det ;) , nej skämt och sido, vi alla behöver träna mycket hårdare, vi skall ju upp i elitserien och där kan man inte vara liten och klen inte.

Min söndag har faktiskt inte varit roligare än så här, sol, gym , tv och beck!

de råder kärlek banne mig =)



Det råder mer kärlek i gossip girl än vad ni tror, i verkligheten är dan och serana ett par och nu tycks chuck och vanessa var ett par oxå efter de hade sett öppet pussat varandra under en basket match i madson square garden =)

Carro, har har du beviset ?=

uppe med tuppen

Idag var man uppe med tuppen, klockan 9 befann sig halva laget i lillekärrshallen redo för att spela en träningsmatch mot boden, ett duktigt och snabbt spelande handbollslag. Vi vann tillslut med 30-27 eller något om ja inte minns fel. Fick in fyra/fem mål ett av dem straff, börjar att gilla göra straffmål nu faktiskt, de är något ja aldrig kunnat göra innan, då satte ja väl en av fem av de möjligheterna ja fick och det var inte ofta, men nu sätter ja fyra av fem typ och de är riktigt bra, har kommit på att de är riktigt svårt att läsa mig gällande straffar för jag sätter aldrig min första straff på samma ställe. Ett plus till mig, haha. Har ju inte riktigt uppdaterat på några dagar men inte mycket har hänt, förutom att mia tog körkort i torsdags och a.laget vann matchen igår och för just nu leder serien. Spelade match med juniorerna och gjorde tio mål utav 4 var straff mål, den sista straffen var till och med ett lobbmål, haha . De positiva utav min tio mål var att alla skott kom utefrån inte ett ända var genombrotts mål, något som jag alltid brukar göra, där är de faktiskt inte så svårt att läsa mig ;). Men de blir väl ändring på det med, för ja kan faktiskt skjuta ute ifrån även fast jag är liten ;)

Idag är det inte vilken dag som helst utan det är faktiskt vickans 20 års dag så ett jätte stort grattis, de skall firas idag skall jag lova!
 

En gammal bild från aflickstiden, någon som saknar ?
på bilden, sofia malin nettan eddie och bella

Världensbästamia har tagit sitt körkort!

MIN ÄLSKADE VÄRLDENS BÄSTA MARIA HAR TAGIT SITT EFTERLÄNGTADE KÖRKORT!


Önskade att ja var där så jag kunde ge dig en kram, men låt kortet va din kram just nu älskling (L)

Skola

Jag skall snart åka till skolan börjar om ca 40 minuter eller så, skall ha en lektion i 45 minuter sen slutar jag. Skall åka till backaplan en snabbis efter skolan för att kolla på kjolen och så om den har kommit in, jag hoppas verkligen för jag vill ha min perfekta rödakjol! Det är match ikväll igen, fast med jlaget idag uppe i uddevalla så det är väl lite tråkigt dock men de skall bli roligt att få spela igen =) De andra har träning medans jag och evelina får spela match, dock missar ja maten efter träningen jag som alltid ser framemot tordags träningar då vi får mat, får väl ta med mig lite eget snack efter matchen =)

Jag ser fortfarande på greys har hunnit se ett avsnitt innan skolan =)

Underbart

Från att låta lite arg i förra inlägget till att bli helt glad och överlycklig. Min älskade evelina berättade nyss att vår blå/grå kjol från gina nu kommer att finnas i röd oxå, och ja har så länge letat efter den perfekt röda kjolen för rött är en färg ja verkligen älskar, så fort den är ute i affären blir den min, förhoppningsvis innan lördag så ja kan ha ngt snyggt på mig på festen=)


aja tänkte lägga upp en bild men de varkar inte funka så får testa imorgon :)

Typiskt!

Vi spelade matchen men vi vann inte matchen utan vi spelade bara av den, så var det idag det kan inte alltid funka. Vissa visade framfötterna mer än andra och vissa klarade inte pressen men man kan inte vara på topp hela tiden. . Sitter åter framför datan och serie greys anatomy och små gråter lite för mig själv ibland. Jag är alltid så känslig när jag har fastna för en serie som man nu har fullt i ca två dagar i streck så jag är helt insatt haha, någon annan som känner så ibland? Carro, gråter inte du ibland nu när du är så inne i oc igen, kommer håg vissa avsnitt var riktigt jobbiga att se, eller så är det bara jag som är så himla känslig av mig. haha ..


Men skall dra mig nu, skall se ännu mer greys haha, inne på säsong tre nu av fem =).


På lördag smäller det, för då fyller vickan 20 =)

Match och vi är taggade eller hur tjejer?

Idag är det match och jag är taggad till tusen, match mot kungälv och i  kungälv så vi skall åka om en halvtimme sen är det dags för match, eller aa samling och försnack uppvärmning sen match så klart. Har faktiskt inte gjort något idag typ, hade bara en lektion och den var frivilig idag och ja valde att arbeta hemma istället, vaknade elva och duschade och åt till slut satt ja i bilen och mötte upp evelina istan, vi köpte present till vickan som fyller 20 på lördag, snabbt och effektiv, var hemma efter en timma igen, bra. har ätit middag och efterrätt, så jag är tankad och klar. Ryggen mår mycket bättre idag knappt ont, eller i vissa lägen men igår var de crousel men nu mycket bättre tack för de , de är ju match idag och jag skall vara minst lika bra som förra matchen om inte bättre, de gäller bara att gå in med rätt inställning!



De här kallar ja inställning dock några år sedan men min spelstil har inte ändrats. För er som inte vet så fångade ja bollen och spelade ut till kanten som gjorde mål! Konstig kanske ni tycker eftersom ni ser att ja ''ligger efter'' men ja tog den och aa fick ett mål! haha ja älskar att slänga mig. but thats just me!


De är min idol de <3

Ville bara säga att ja är stolt innehavare av Caroline Strömbergs autograf <3


MIN ÄLSKLING ÄR BÄST



Fick nyss reda på att min tös och några andra av mina töser skall åka på landslagsläger i mars :D Är så stolt över dig och alla er andra, bella, eddie och martina :)

Paybackisabitch

Pay back is a bitch!

Va i skolan idag vid halv 9 hade en fem minuters projektsarbetsmöte och sen fem minuter basgrupp vid 9 så ja var hemma igen ca halv tio så en kort dag i skolan som alltid på tisdagar nu, riktigt härligt! Vid halv 12 stod jag utanför vår kiorpraktikers lilla stuga där hon har sin praktik, allt var klart på tio och nu sitter jag här och har ondare än innan men de visste ja , hoppas att allt är bättre imorgon för att då är de match igen! Har inte gjort så mycket idag, fixat designen på balbiljetterna är nöjd, alla är nöjda. Sett flera avsnitt av grey's anatomy och kommer kolla ett bra tag till. Träning ikväll men får inte delta hade inte klarat det ändå så idag får man sitta och kolla på.

Älskar min eos 450d!

Fan irriterad och sur, ville bara säga det! träning idag och skulle ha inte ha tränat för att jag gjorde inget vettigt, ryggen värre än någonsin känns det som, tur att mamma bokade in mig hos vår kiropraktor, så lär vara bättre sen på onsdag och då är det match mot kungälv och vi skall vinna!

Tack Gode Gud!



Har tråkigt på min lång rast och sysselsätter mig med youtube klipp!

Helgen som gick

Kollade nyss på statstiken och även fast ja inte har bloggat sen i torsdag så är det en stadig kurva på ynka 20 läsare haha, inte precis blondinbella, kenza style på det men de gör mig verkligen inget, vill hellre bli känd för min andra hemsida i stället, för ni har väl hjälpt mig att sprida min hemsida www.glutenkoll.se ? Gör de annars länka överallt! Imorgon kommer två nya artiklar in. Värt att läsa om ni vill veta vart man kan äta ute i fall man är gluten, just nu finns alla resturanger och bageri ute (imorgon) tog en jävla tid att skriva skall ja säga er! haha . 

Inte gjort så mycket i helgen .

Fredag
Mådde inte så jätte bra så skippade lektionen som var vid 14 och de var min ända. Mådde bättre frammåt eftermiddagen igen och åkte intill stan med wislander en stund, vi fick köpte lite saker, kjol, tröja allt på gina som vanligt billigt och bra, man kan hålla sin budget i alla fall. Haha på kvällen var de förfest hos grygge och de var en del nygamla ansikten och ansikten man ser varje dag, en trevlig kväll, skratt, dans och chill sedan på victoria med fredrik och hans två vänner! en helt bra fredagkväll!

Lördag
Var tvungen att gå upp tidigt ja och mamma skulle kolla på balklänningar och de kändes som vi testade varenda klänning och hittade två alternativ, vi skall ut nästa vecka oxå fast då skall även mormor med =) Vid två tiden var det match för a.laget och den ville ja se så vi åkte dit, de losade dock och aa matchen är redan glömd.

Lördag kvällen spenderades i linne hos en viss Fredrik Janlind, <3 vi gick och köpte tre påsar chips och en cheezebollar haha och allt var upp ätit. Vi såg mesta mästarna och massa goa youtubes klipp och sedan såg vi på Johan Glans turne i helsingsborg. Fan aldrig skrattat så mycket, men var även övertrött kanske därför, men sjukt roligt ändå, johan är så där små söt och knasig och rolig så man bara vill se och höra mer typ! Men tack fredrik för en urmysig lördagkväll!

Söndag
vaknade oerhört tidigt igen men de var väl bäst det, åt frukost låg och kollade på greys första säsong avklarade och nu inne på andra haha, älskar att se serier, (har så klart redan sett alla grey avsnitt men vill se igen) framåt tolv gjorde ja korv med bröd och åt min lunch, morfar kom besök oxå riktigt roligt att få se honom igen, saknar och älskar dig fruktansvärt mycket, fan de är ändå jobbigt att se greys och hela tiden förknippa och börja tänka på dig varje gång greys mamma sägs och näms. Vi fikade med semlor och sedan mer avsnitt innan ja hämtade frida och körde till samlingen. Match mot aränes och vi förlorade men vi har aldrig kämpat så här mycket och vi spelade grymt bra men bollen var på deras sida idag och de vann rättvist. Dock gick de riktigt bra för mig idag, gjorde 9 mål var tre st  var straffmål och straffmål är väldigt ovanligt för mig men idag satt ja alla tre. Var nog nästan hundra procentliga haha , riktigt roligt att få spela idag. Bra att vi i allafall fick två poäng på annat håll idag, vi får tacka kungälv som vann idag mot hisingen, tack!

Men beck får avluta min helg,. Vi ses igen på måndag!


RSS 2.0