Torsdag

Haft elevrådsmöte imorse och engelska har jag hunnit med och en kvarts lunch klämde ja in mitt i allt. Sitter förövrigt på min sista lektion nu företag b, vi har föreläsning om svensk näringsliv, en skritlig inlämning har vi fått i ämnet, något ja förhoppningsvis skall börja med någon gång nästa vecka. Skall till doktorn om någon timma oxå, min sista kontroll på östra innan min ''mapp'' går vidare till vuxen läkaren på sahlgrenska sen, haha.. så sista gången ja besöker ''barnsjukhuset''. 


SKall dra om fem och de är riktigt skönt missar bara en kvart på lektionen och så viktiga saker går vi inte igenom nu heller, som sanna sa, vi får ju alltid ut ppt ändå så man missar inte så mycket om man inte hänger med alla gånger.. fast jag kan göra två saker samtidigt lyssna och skriva och så de är ändå ganska lugnt.

Träning idag med, mat och efterrätt har jag hört ? Fast kan tagit fel på dagen? Är det verkligen någon som fyller år idag?haha Tror faktiskt ja måste ha tagit fel på dagen ;) haha ... ;);););););)


Leave Out All The Rest



Låten får säga sitt idag, skola och stan med hilda!

tisdag - Ledighet

Ingen skola för mig idag och riktigt skönt faktiskt . Få vila fullt ut, sov till tio, gick upp käkade frukost och lade mig sen framför tv och här har jag väl legat hela dagen. Sett film och serier.. Imorgon har ja en lektion eller två men en väldigt lång hålltimma emellan så skall åka hem emellan och så, hinner fan vila där emellan med , ywah.. älskar typ mitt nya schema egentligen. fast ändå inte.. haha .. 
 

kolla in hemsidan senare ikväll så ligger ett eller två ny inlägg ute.. så fort pappa har rätt stavat och kollat texterna kommer de ut =)


Nu skall jag se fortsättningen 3 ibs .

en 70 årig tant



Börjat fastna för lite mer rock låtar nu, en ganska härlig fas om jag själv får säga det? haha.. Tack Carro att du skickade den. Känner inte någon inte någon som kan så mycket om musik som dig, aa om man inte räknar med david då.. Var även i skolan idag och de var en kort dag och inte så jobbig men men, träningen var sådär, tror ja var bäst på intervallträningen idag, inne gick de inte så bra.. Något roligt är att jag har gått som en 70 årig tant idag, har haft riktigt ont i ryggen idag har inte gått speciellt rakt och verkligen inte lagt någon speciell tyngd på vänstra sidan heller.. Fick massage på träningen och de hjälpte lite men ont har ja fortfarande.

Ledig imorgon så det blir lika med sovmorgon, sedan lite plugg och sen får ja se vad jag gör, är inte pepp på något, hoppas mer på att ryggen mår bättre.. träning imorgon med men missar handbollsmatchen dock, hoppas fan på vinst alltså..

Am a wild on ..

Skall skriva riktigt snabbt nu, skall pömsa vilken minut som helst, skola imorgon och jag är verkligen inte pepp någon stans.. som vanligt men det är bara att palla sig upp som vanlig och infinna sig, hur fan skall de gå när ja skall börja jobba? haha nää nattjobb är nog något för mig, v-tab style. Ohh saknar mitt gamla sommarjobb, arbetskamraterna , arkbrotten och rullbyterna, åka runt runt på bandet och skriva meddelande på rullarna och se dem åka runt och runt.. haha minns när vi skrev att en kille va söt, ahha de var roligt .. undra om han fick reda på att de var oss? fast de stämde inte för söt va han inte, men snäll. Ingmar saknar ja med.. vill faktiskt reta någon nu eller kaxig som han bruka säga att ja va ;).. nää i miss it ..

Igår vart det lördag och hade match mot heid och vi pratar inte så mycket mer om den tkr ja .. inte riktigt våran dag helt enkelt.. åkte snabbt hem duschade och åt, hämtade upp frida och sedan körde vi i race fart till heden och såg första halvlek av sverige matchen, sen åkte ja till david och hann se andra halvlek där.. blev kvar där en stund längre än vad ja trodde.. skulle ju köra dem till deras fest.. aja vid tio var ja tillbaka till heden och då var det dags för spel kommer aldrig ihåg vad de spelet heter men det är riktigt roligt i allafall, men spelar i lag och de finns en påse med helt random ord eller riktigt kluriga ord, man skall alltså försöka förklara ordet utan att säga det och aaa ni förstår hoppas ja .. Mitt lag vann första omgången i allafall , goo hedqvist, ja och en kille ja tyvärr inte kommer ihåg namnet på.. Sen kollade vi lite klipp på youtube och sen sjungde vi lite sing star och pratade.. riktigt rolig kväll må ja säga, måste verkligen göras om =)

Var hemma runt 2 , var tvungen att käka donken innan ack så hungrig ja va.. den satt riktigt fint.. Vid tre fick ja mess av david där han bad mig ringa och ett samtal blev de i ca 40 min .. en full david som gick helt ensam hem till backa.. lägg till att han hade gått från lunden som ligger i olskrogen typ hem till honom i backa, vem tänker ens på att gå hem då? taxi spårvagn hade ju varit ett bättre alternativ men aja.. fick väl ngt vettigt ifrån honom annars var han ganska aaa.. ni förstår.

Somnade äntligen thank u gud.

Söndag, var inställd på träning vi 3 men fick ett sms ca en timme innan träning där de stod att ja skulle infinna mig halv 6 i lillekärshallen för att spela med j-laget .. ett derby blev de faktiskt och vinst. yeeah. gick riktigt bra för mig faktiskt tror uppmot sex mål eller något.. vågade verkligen och de funkade.. behövde nog en sådan match, allt funkade helt enkelt.

a men det var väl racer fart hem igen och duscha åt och 45 minuter senare var ja hemma hos tina där vi skulle ha en liten filmkväll och vi stog Wild child, för er som kanske vet kommer den på bio snart.. gå och se den, riktigt bra tycker ja i allafall.. aa men nu efter filmen var det dags för mig att åka hem för a det är ju faktiskt tråkigt nog skola imorgon..

Tack allesammans för en underbar helg, en riktigt kompis helg har de varit. hunniy umgås med alla förutom vissa som ja hade velat.. Mia fattades , fredrik fattades .. aa saknade var ni .. skall ge er en bra låt innan ja loggar ut





Godmorgon

Godmorgon läsare, har ni nyss vaknat? steg upp för en timme sedan men är lika trött som ja var när jag gick och lade mig igår, haha .. Skall snart äta lite mer igen eftersom vi i farma laget skall spela match om några timmar och jag måste ha mycket bränsle om jag skall orka spela en hel match =).. Senare efter matchen blir det chillafton med ett gäng tjejer och boys tror ja.. se handbollen och ha spelkväll, skall dock smita iväg en stund och köra david co till en fest..   som ja berättade igår ... 

Men nu skall ja vila lite igen och se kommer ja in med en uppdatering senare i kväll :D

" wild child '' =)

Handboll, BIO

Vart och sett handboll vi vann med 46-26, bra jobbat tjejer! Fick lämna efter tio in i andra eftersom jag och raringen björk skulle se bio, bröllopsduellen. En riktigt mysig och må bra film. Tack för en mysig kväll emelie, love u. Jag har knappt gjort något idag och jag är skit trött, vad är egentligen med mig? Är det för att pappa varit sjuk hela veckan och att han har smittat mig eller är jag allmän trött igen? eller har jag ätit ngt som jag inte tål? Får i såfall skärpa mig och läsa mer på etiketerna och vara mer nogrann, man kan bli lätt slapp efter ett tag när man har varit glutenintolerans ett bra tag.. speciellt godis är lätt att glömma bort att kolla och godis äter ja min del av.

Har färgat håret idag och det blev bra, trivis mer nu än vad jag gjorde innan, skulle nog aldrig ha färgat mer slingor det var bra första gången men ja ville ha mer och aa de gick inte som tänkt . Men nu funkar det haha.. 

Imorgon har jag match och ett ganska spexat schema ändå, handboll , handboll och vänner och skjuts..  

återigen, vill flytta men inte lämna skiten som jag skrev igår, vill flytta för att bli mer självständig och komma ifrån lite .. haha.. men men I'm bored now så skall fortsätta se boston legal ..

BTW MIN ÄLSKADE MARIA SJÖGREN '' AKA VÄRLDENS BÄSTA MIA'' Klarade sin teori idag och jag är riktigt stolt och glad för hennes skull =)


Trött sofia.

En trött sofia skall gå och lägga sig nu, skola imorgon och jag ser sådär ifram emot det haha, det är fredag och jag är egenligen van med en lektion på 45 och sedan slut för dagen men nu är det i stället en 45 min lektions på morgonen (09.20 förövrigt) och sedan rast tills 14.20 och slutar ca tre så ser ju vill egentligen inte men jag är väl så himla illa tvungen.. i allafall första lektionen .. får se hur jag gör med andra, skall i allafall ta bilen in och sedan efter första åka hem igen och sova tills nästa lektion ..

Tror nästan att jag har bestämt mig igen för att färga om det, resultatet blev inte riktigt som väntat eller så har ja inte vant mig.. blir det omfärgning så blir det till helgen i allafall och då är ja illa tvungen att ta hjälp av en röd nyans färg och för att håret inte skall se grönt ut för det är ju verkligen inte snyggt i allafall.

´BTW, VILL HA LÄGENHET OCH JOBB SÅ JA KAN LÄMNA SKITEN HÄR HEMMA!

Engelska C

Booring , jag älskade engelska förut men nu är det så tråkigt att jag vill bara somna och drömma mig bort till usa där man pratar riktig engelska, för mig funkar inte engelskan längre, tror jag lär mig mer på att se på mina serier än en engelska lektion. Läraren är snäll och rolig och allt men engelskan tycker inte jag är något vidare bra.  Men jag får leva med det tills vidare, men lektionerna är inte något vidare intressant ... man har lust att stanna hemma och istället  .. men kan inte göra det.

Idag har jag två lektioner till Fek B och IDH, vi skall bowla med idrotten idag, skall bli riktigt roligt, må bästa Kvinna/man vinna =) .

Träning ikväll igen, får se hur taggad jag är... ser nog mer framemot handbolls matchen ikväll då sverige möter kroatien, det är gruppfinal och sverige har vunnit alla matcher änså länge så vi får hoppas på en vinst till, så blir det bättre i mellanrundan =)

man får väl , försöka koncentrera mig på engelskan nu. puss

A big Step

Vilken dag det har varit ganska mycket upp och ner för mig idag. Började med att jag var skit trött på morgonen även fast jag lade mig tidigt, i skolan hade jag som sagt bara en lektion tog bilen intill stan och för första gången parkerade jag själv i ett större parkeringshus. Gick alldelse utmärkt.. strosade runt på stan men skinnjackan var slut i storlek 36 så det fick blev min 38 som jag har haft i en vecka eller något, visst den är lite för stor men det är nog inte någon som kommer att märka det så speciellt mycket . Efter en stund ringde Hilda och berättade att även hon hade slutat för dagen så betalade parkeringen och åkte för att hämta henne, vi stannade en stund oss henne i lägenheten innan det var dags för att bege sig till heden där det var matlagning på gång, var dock väldigt passiv där, satt istället framför datan och sökte på lägenheter eftersom jag och hilda har bestämt oss för att flytta ihop ifall vi hittar en bra hyreslägenhet, så dags att söka lite jobb och få lite extra cash igen =) Vi hittade en vi gillade och klickade för att fylla i en intresseanmällan, en tre i eriksberg för ett lagom pris i hyra, det blir ju billigare eftersom vi är två =) plus att vi båda är gluten så det kommer att bli perfekt haha, ser framemot ifall det nu skulle gå eller om ja nu ens skulle få för mig föräldrar som skulle tycka det vore vara konstigt eller så eftersom ja inte har en fast inkomst eller något men skall ta mig i kragen och fixa ett nu, även fast jag har skola och handboll som kommer ivägen men isåfall få handbollen komma i efterhand min framtid är viktigare.

Vi lämnade heden runt fem och vi landade hemma oss hilda igen och vi var strax igång med att färga mitt hår igen, mer slinger ville jag ha och det fick jag, är nöjd men ändå inte.. får vänja mig helt enkelt.. skall bli roligt att se hur länge ja bibehåller denna hår färg brukar dock tröttna ganska snabbt, men så är det.. speciellt när mitt hår är så tråkigt..

Det känns att man börjar bli vuxen, speciellt när man börjar tänka på att flytta hem ifrån.

Oj höll på att glömma, fick ett riktigt glädjande sms från Evelina där hon berättade att en av hennes gamla klasskamrat hade använt sig av min hemsida när de skulle skriva gluten idag, så den sprids och sitt syfte med hemsidan gör sitt. Blev riktigt glad faktiskt. Skall nu ta mig i kragen och riktigt få igång sidan, mer inlägg och sånt kommer allt eftersom, titta in och du kanske får se något nytt =)


lektion

Företag b lektion vi ser på film ige, vi är inne på näringslivet och det är sådär intressant.. vill hellre gå inne i stan och kolla kläder och jackor.. men aja har bara en lektion så skall väl inte klaga precis. haha skall in till stan sen och efter det hämta hilda och hedqvist och sedan bege sig hem till emelie och hjälpa dem med deras projektarbetet sen hem till hilda färga håret och sedan se handboll =) hörs senare =)

hjjdwkhkjwh

idag var det dagen då barack obama inställde sig som president i usa, han inte se ngt av tv inspelningen men äntligen nu kanske vi kan få the change we have been waiting on, haha .. Fick gjort allt som jag hade planerat idag, bas, sov och tvtittande .. rekord eller något ;) haha .. träning klämde man in oxå haha...

fan orkar inte skriva mer..  sry.. skola imorgon och sedan vara med hilda och hedqvist sen blir det hem till hilda och se handbolll:D:D:D:D

Helt meningslöst!

Det var helt onödigt att ens åka till bas idag, vi var tillslut sex st och helt ovärt, men vi fick reda på att vi skall åka på en klassresa i allafall vilket på ett sätt glädjer mer och ett sätt inte eftersom jag har själv lagt ut 2300 men det kommer vara det sista vi gör med klassen eller av dem som skall med och så skall vi ändå till scottland och dit vill ja faktiskt, ser ändå framemot det .. =) 

Funderar på att äta lite frukost och sedan gå och lägga mig igen, var skit trött imorse även fast jag somnade runt elva ... först skall jag fixa så att jag har ngt att se på senare i kväll eller framemot förmiddagen iallafall, alla vet va ja tänker på va? GOSSIP GIRL  och OTH såå klart=). Vi har sen träning ikväll oxå ser dock inte framemot den så mycket, gillar inte riktigt tisdagsträningarna då när den är så lång och att vi slutar så sen 21.. haha kansk inte sen men för mig är det de.. gillar när vi har de tidiga träningarna då man riktigt hinner varva ner efteråt och ta det lugnt.. man hinner inte riktigt det på tisdagarna =) 

men nu blir det frukost, magen kurrar . 

hihi

Handbolls vm och idrottsgalen återigen en bra kombination, allt med idrott är riktigt bra =). Sverige vann och robert och björn gjorde idrottsgalen lite roligare =) har inte skrattat så mycket på länge. ..

har bara tränat och varit i skolan idag, imorgon har jag som sagt en basgrupp lektion som jag skall gå på sen slutar jag så funderar på att ta en kort vända på stan för att leta efter en skinnjacka =) något hett man verkligen skall ha till vår/sommar..

hejsvejs.


Religionkunskap B

Första lektionen för dagen och religionkunskaps stor på schemat, har två lektioner idag och ett ph samtal, vilket påminner mig om att jag har inte skrivit i den ännu, måste göras efter lektionen.. Har en svenska c redovisning idag med lite lätt nervös, mest för att jag ogillar redovisningar.

Religionkunskaps verkar inte så tråkigt som det låter, för vad jag kommer ihåg av A kursen så var det döds tråkigt även fast vi hade jimi, liten saknad där faktiskt, han var så sjukt bra lärare och rolig.

Mitt nya schema för vår terminen

Alla ljusblå pass är ws och inte obligatoriska, så de mer färgade är mina lektioner, har svårt att bestämma mig om jag gillar schemat eller inte, mycket hålltimmar men få lektioner (9st lektioner) haha.. men de är mitt schema.. typ ledig tisdagar för att förväntar er inte mig på basgrupp, den ända lektionen på tisdagen.. nej tack, jag tar frånvaro någon gång .. har ju bil så egentligen gör det inte så mycket men det är grejen att gå upp skit tidigt för en typ kvarts lektion och sen åka igen känns bara onödigt..  menmen det återstår att se . haha

mer bloggande senare under dagen =)

projektarbete och handboll, en oslagen kombination?

Yes sverige vann emot sydkorea idag och oj oj vilken match det var kunde den vara mer spännande och intrigfull? Vilka domare det var på planen, var det någon annan mer än jag som tyckte det var helt värdelösa? Imorgon väntas en ny match men så klart har vi träning, lyssna på radion under träningstid vore något tycker jag, är någon annan på? Förövrigt så har jag pluggat större delen av dagen, eller kanske inte så jätte mycket plugg utan det var mer konkret arbete såsom ta kort och fixa hemsidan som nu är up and running as we speak! fast den har varit det ett tag har bara var väldigt släpp med att fixa och börja med att lägga ut inlägg och sånt men nu är det fixat oxå och jag skall verkligen ta mitt projektarbete på allvar. Är det någon som vet hur man kan få sin sida stor och att folk skall få höra om det? det är ju inte så roligt att skriva om ngt och lägga ned tid om ingen ser någon förutom mina trognafans som vänner och lärare och klasskamrater typ.. Hjälp någon? Vill ni vara villiga och sprida min adress vidare det skulle verkligen hjälpa!


www.glutenkoll.se är ip adressen och hemsidan, siså mina fans och läsare sprid



jag vill helt klart flytta hemifrån!

Jag har hittat min lägenhet jag vill ha, vill flytta nu, fann en underbart snygg etta i vasastan hur lägligt som helst och inte en sådan dyr hyra för den delen heller jag har ju klart helt råd om man kolla i nuläget! hyran låg på 2500 i månaden och där ingick värme, vatten och tv och bredband tror jag. såå sjukt snygg och dem som hade bott där inne kunde sin design i allafall, skitsnyggt, oh vill flytta nu! men bostadsrätt måste man gå till banken och be om att få låna pengar med eftersom man skall betala något mer än bara hyran om jag har förstått det helt rätt, men usch vil flytta nu!

Sverige - Kuba

Hej, nyss hemkommen har spelat match mot mölndal och vi vann, tack och lov. Spelade nog hela matchen vilade knappt i två minuter innan det var dags att gå in och spela igen. det gick bra för mig men jag var mycket bättre förra matchen vi spelade mot dem men jag visade fram fötterna och utvecklades lite idag tror jag, eller åtminstånde ökade mitt självförtroende =) Förövrigt så är det handboll på tv nu och skall nog inte sitta och blogga just nu då, sverige storspelar nu=) Vi hörs av efter matchen igen med lite mer uppdateringar kanske?


Tv programmen rullar på som vanligt

Dödligt vapen spelas på trean och lets dance avslutades precis på 4.an då det var dags för den tradionella 22 nyheterna. Mamma kom hem med bröd och det var hur mycket som helst, 1180 fick hon betala för ca 40 bra 20 bullar och några korvbröd? Skulle ni vilja jämföra vad ni skulle ha fått betala för erat bröd jag hade gissat på under 500 undra om inte ännu mindre som 200 typ. snacka om sjukt, hur fan skall jag klara mig när jag skall flytta? hjälp får vi matallergistudenter några bidrag för sådant eller? känns som om man kommer att lägga hela sin fjutiga lön på gluten produkter, hallå så onödigt va. Någon mer som håller med mig ?


Fan blev faktiskt lite sur över det nu.. bra motivation till matchen imorgon, och btw vm för handboll börjar imorgon, herrarna skall spela och såklart är man bankade framför tv klockan 18.00 ! 

Jag säger hej nu!


Ny design, thanks caarrro(L)

Jag är tillbaka och en ny design på bloggen kanske skall få mig mer inspirad till att blogga varje dag ;) design hjälp vill ja ger ett extra stort tack till carro som hjälpte mig, den kodnörden som hon är ;). Har bestämt mig att jag skall lära mig allt det med=) så får börja plugga på det senare =). Idag har jag varit ledig och inte gjort så mycket har mer sett veronica mars season 3 som jag är inne på nu, så på en helvecka har jag hunnit att se tre seasons och det är minst 20 avsnitt per säsong=) Snart kommer mamma hem och då kmr äntligen nybakat bröd och bullar =) så måste snart gå ner och hjälpa henne. Vi skall även till ikea och inköpa ngt nytt till huset om hon sa rätt =)

men tror jag hörde henne nu, vi hörs senare (L)

Återigen taaaaack sötingen CARRO(L)

Back home again

Tillbaka från linköpning där vi spelade JSM i helgen, riktigt skoj må jag säga och klart gör gruppsegern och vidare spel i finalsteg det mycket bättre. Fick sisådär med speltid i helgen kanske men det kanske var bäst med tanke på näsan, orka få en smäll till och vara borta längre liksom? Vet faktiskt inte vad som har hänt med min näsa ännu, men skall kolla upp det på onsdag då jag är ledig från all idrott, låter inte det som en braa idé?

Egentligen skulle jag har suttit på en lektion nu, men vaknade upp med en välbekant smärta i magen och visste redan då det var dags att sjukanmäla sig och knarka smärtstillande och sedan vänta tills det har slutat värka och sedan åka till skolan, har nu väntat en timme och äntligen smärtfri, så har bara missat en lektion och visst det var svenskan en viktig lektion men hade inte ens klarat mig en sekund i skolan med den smärtan, det finns inget värre. lika bra att vänta ut det och sedan bege sig när man har smärtstillande i kroppen liksom. Så nu skall ja bege mig igen..


Har ni aldrig känt som att näsan är lika stor som en potatis?

Det är exakt vad jag känner nu, min näsa känns som en stor jävla potatis. Den värker och ser lite svullen ut, (tur inte mer än så).. jag har ont ända ut i tänderna förövrigt, men evelina sa att det var normalt och att det skulle gå över om några dagar så får lita på henne.. Jag hoppas verkligen att inget är brutit men smällar man får ta men spelar ju ända handboll va!.

Till helgen är det äntligen sm igen och steg 4. Skall bli riktigt roligt att spela sm igen och komma ivägen för en stund och vara en hel helg med laget, finns verkligen inget bättre. Får träffa alla favoriter på samma gång och samtidigt spela min favoritsport, am loving every second about it.

Nu när jag tusan hungrig igen, har börjat äta som en galning nu på sistonde, bra och dåligt.. beroende på om det är nyttig eller onyttig mat jag trycker i mig, annars är det riktigt bra att jag äter igen.. behöver verkligen 'äta upp mig och bli starkare och bygga ännu mer muskler!

You Can't longer break my broken heart



You Can't Break A Broken Heart, finns det någon sanning idag? Hur många gånger på en och samma gång kan ens hjärtat gå sönder? Mitt har ett x antal gånger, av tusen olika anledningar allt handlar faktiskt inte om killar. Vänner har många gånger haft sönder mitt hjärta, blivit lämnad, blivit forgotten, been left out. Jag vet inte riktigt vad som egentligen är värst att få ett brutit hjärta på grund av kärlek eller av en vän. För mig var det vän, en händelse jag aldrig kommer att glömma, att ljuga en rakt upp i ansiktet och sedan göra det man sa att man aldrig skulle göra, något man aldrig gör mot ens riktiga vän. Att ljuga om saken samma dag som man bevisar motsatsen, på något sätt var det droppen för mig. Visade aldrig det mot dig, för dig var allt som vanligt. Jag är arg på mig själv att jag inte hade modet nog att konfrontera dig, något jag fortfarande är rädd för att göra.. så istället gled vi isär, så man gör när man inte är tillräckligt stark nog att använda sin mun till något som den är till för att göra. Men är glad nu att jag har funnit mig själv jag vågar allt mer och mer, är öppen och helt ärlig. Jag mår bra för en gångs skull, helt ärligt jag är lycklig, såhär har jag inte känt mig på ett tag. Jag har er att tack, handbollen, laget, vännerna, familjen . From the bottom of my heart, I LOVE U ALL.

Back To School

Hej, dags för skolan och det började ju bra.. Försov mig och missade första lektionen men helt ärligt tror jag att det inte gör så mycket vi har avslutat den kursen innan lovet så vad skall vi egentligen göra på den lektionen och det är bara tre elever där eftersom våra älskade tvåor är på praktik. Så det blir en lektions förhoppningsvis för mig  =) sen hem för att se Veronica Mars =)

Nu skall jag dra mig igen, hörs om några timmar.

= ) =) =) =)

Snart påväg till min älskade hilda, honkis är redan där vi skall ha en myskväll och se handboll. Har inte gjort så himla mycket idag faktiskt sovit till halv elva, sett veronica mars och sedan stack man till träningen. Har fastnat totalt får Veronica Mars serien faller ganska enkelt för crimeserie .. så är skit sur att skolan börjar nu eftersom hela säsong ett går på 2.an nu.. jävla skola.. det får mig faktiskt att verkligen skippa skolan bara för att se serien låter lite patetiskt men haha.. eller till media markt och köpa alla säsongerna kanske?

Kan någon försöka påminna mig senare i kväll att inte glömma bort att betala in pengarna till klassresan som kommer i april? haha ...

Men nu skall ja faktiskt dra.. vill spendera så mycket tid med mina älsklingar(L)

Måndagen en riktigt plugg dag!

Vaknade fruktansvärt tidigt idag bara för att jag skulle få en riktigt bra start på dagen och tur var väl det för nu sitter jag och ser hela första säsongen av veronica mars, men det är mer otur för mitt pluggande som egentligen var mer planerat. Men skall försöka se och skriva samtidigt kanske får lite idéer eftersom jag i mitt sista svenska arbete inom ämnet ''på hittat'' så det kommer nog gå bra i allafall.

Schemat består av plugg och middag hemma oss mormor!

Hörs av senare allesammans!

Sverige till final

(skrev detta inlägg igår kväll men de hade visst inte publiserats så testar igen)

Jag har precis sätt klart på hockey JVM okej hann se sista halvlek men klart den bästa att se i allafall, i början av tredje period låg sverige under med 2-1 gjorde 2-2 efter några minuter och vilken nytändning de fick! Vi skrek för varje mål och skrek för varje utvisnings som aldrig kom, ja börjar faktiskt undra ifall det ens var några domare på is i huvudtaget, men skit samma Sverige vann i allafall tillslut med 3-5 och bäst på plan var backlund=) för mig låter han redan som ett utlandsproffs, hans namn låter som ett riktigt ''proffsnamn''..

Nu hoppas ja bara att allt är bra med lasu som skadade sig, någon av dem som ja vet känner honom ''hur är det med honom?''  hoppas inget allvarligt så att han kan vara med och spela i finalen..


Idag var det även andra dagen av vårt träningsläger och idag hade vi två pass och gick halvdant från min sida men överlag väldigt bra för laget=) Imorgon skall ja prestera ännu bättre, funderar allvarligt då att stänga av mobilen så att man inte blir väckte som man blev i igår natt klockan 02.11 för att vara exakt. Av ett sådant ointressant sms som

- Har du blivit något bättre på guitar hero ?
Hallå David, finn bättre tider att skicka ett sådant sms tack! Roligt att du har hör av dig men 02.11 när man vet att folk kanske sover...

två minuter senare
 pling pling..

ett till sms (redan där kanske ja borde ha stängt av mobilen) denna gången fick ja av Johan.
Hoppas att du vann. Har sett klart på den sista filmen nu och somnar nog inom fyra sek. Puss

ett svar sms från hans sida men, kunde de inte väntat tills morgonen.. Älskar att få sms de förgyller mig dag men att få dem sent och bli väckt är inte alltid skoj precis, plus ja måste alltid svara på ett sms oxå, någon tvångstanke ja har. Så det slutade med att ja log och smsade till 3 i natt .. 

Nu sitter ja här igen klockan är 00.22 och skulle egentligen ha lagt mig och somnat redan eftersom ja skall träna tidigt igen imorgon, men det blir så ibland eller aa ganska ofta egentligen.. Men nu skall ja verkligen bege mig av och förlåt för ett ganska långt och kanske helt ointressant inlägg egentligen!
 

Release Me

Bloggandet började ju bra har redan missat en dag sedan comebacken men så får det bli. Vad har Sofia gjort idag kanske vissa undrar? Idag har Sofia legat i sin säng fram till klockan 3 då det var dags för lunch. Liggandes i min säng har jag sjungt sing star och uppnått superstar nivå på det flesta låtarna =), jag har även hunnit med en film eller två. Klockan slog halv 5 och det var dags för mig att snabbt byta om till träningskläder och åka till kärra för att träna vårt första pass av träningslägret, nu återstår tre till plus en match och vinterlägret är över och förhoppningsvis tränar vi bättre än vad vi gjorde idag, fast ärligt så dåliga var vi inte idag, visst några fel missade passningar i början men resten av träningen gick faktiskt bra. Dock märktes det att ja har varit sjuk, konditionen var verkligen inte på topp och skotten satt inte där dem skulle, det fick tess allt känna på när ett skott råka hamna rakt imorgon, fast hon är ju målvakt så hon borde vara van och medveten om att skotten kan hamna lite fel ibland, men förlåt, du fick ett litet bollmärke där ett tag men förhoppningsvis är det borta nu =)

Efter träningen blev det att åka till sportlife för att hämta ut gymkortet som vi så snällt har blivit sponsrade(stavning) av. Sedan åkte ja vidare och lämnade av evelina vid korsvägen och åkte sedan vidare hem i blixtfart var hungrig och ville snabbt byta om till några rena och härliga myskläder=) lagade mat och hämtade så klart framför tv. Smsade lite med folk och velade runt. Efter dodgeball blev det wii spelande med mamsen och papsen dock förlorade ja båda gångerna så efter det tyckte ja inte det var så roligt längre, gick upp och hamnade här, och nu sitter jag och skriver ett blogginlägg, mitt andra för 2009. I bakgrunden spelas agnes låt release me om och om igen, har Sofia hittat en ny favo låt ? Tror faktiskt att Sofia har gjort det.

Oj har blev det mycket skrivande i tredjeperson och förstaperson menmen..

Nu skall i allafall logga ut för att försöka hinna med mina 8 timmars skönhet sömn så ja kan träna rumpan av mig imorgon!.


nytt år nya chanser och nya möjligheter!

Jag är tillbaka efter ganska långt uppehåll från bloggen men kände jag behövde komma ifrån, från allt som heter skrivande och tänkande på vad man skall skriva om. Jag har ju ändå mitt sista jullov nu och varför skall jag behöva anstränga mig när jag kommer att göra det i några långa månader till innan det är dags för den efterlängtade studenten. där så alla är klart välkomna att komma på min mottagning.

Jag vet inte riktigt om ni vill veta vad jag har gjort underlovet och vad ja fick i julklapp kanske några som vill veta?

Jul firades i allafall hemma med mina underbara mor och farfärldrar fick de vanliga pengar, kläder och smycken!
några dagar efter jul var det dags för att sätta sig i en hall och vara funktionär för norden cup 2008 jag satt i 8 timmar och tvingade med min min lagkamrat evelina som satt med mig i 4 timmar i allafall tack hjärtat (L)

Sen tog ja det bara lugnt vara med kompisar och shoppade, eller shoppade och shoppade jag köpte smink och en sminkväska det var ja fick tag på ''rean'' som inte var rea för mig.. men man kan inte få allt!

Och igår var det dags för sista dagen för 2008, för mig kändes det ganska konstigt mycket har hänt under året och det har gått jävligt snabbt så idag när det är den 1 jan 2009 känns det konstigt. Nog om det 2009 kommer bli ett bättre år, förhoppningsvis utan något jävla tjafs och bråk, utan några mag och sjukbesvär och framförallt inga killproblem nog med det. Nu skall ja köra ett race och do my own thing .

Tänkte sammafatta mitt år i ett senare inlägg, för nu skall ja fortsätta städa för första gången för i år!

seeya bitches !

RSS 2.0