HATAR TISDAGAR!

Ja nu var det tisdag igen och jag HATAR det.. den längsta och jobbigaste dagen borde i skolan och träning, hur pallar ja egentligen? Jag tror att hela min skol längde har tisdagar var jobbigaste, alltid den längsta dagen och dagen där alla de jobbiga ämnerna samlas? Varför just tisdag, då ja absolut inte har någon energi i huvudtaget? Menmen får helt enkelt leva med det, har bara en och halv termin kvar i skolan innan jag slipper jobbiga tisdagar!

På ett sätt är ja nöjd med min början av tisdagen, provet gick bra, skrivit klart träningsdagboken (inlämning idag) och snart skall ja käka lunch och sedan gå på företags ws och få lite hjälp:)

usch, fick faktiskt kalla kårar när jag åkte förbi olycksplatsen imorse, fick en känlsa av att något kommer att hända igen, men tack och lov inget hände!

Kommer dock aldrig se den platsen på samma sätt som innan, kommer alltid tänka på vad som hände just där, samma sak tänker ja varje gång jag åker förbi den trafikstoppljus platsen där vi blev påkörda alltid kommer den tänken och händelsen finnas där... patent i huvudet och tänken...

men usch nog snackat, nu är klockan 11 och det är dags för lunch känner ja =)


Pang o Pang tillslut bomkrasch

Pang Pang Pang hörde man vid ca tio idag måndag morse. Allt hände så snabbt så det var så overkligt på något sätt, det var som på en film, jag stod där och kände en chock komma, det var som sist, ja var tillbaka till vår egna pang och bom, usch, hörde någonstans spårvagns föraren säga, '' ja släpper er här. men ser er verkligen för nu''  mina ben börjar gå av sig själv ut genom dörrarna och sedan där de sig automatiskt mot olycksplatsen, (det är något med olyckor man går gärna förbi och kollar in riktigt stirrar, förstår inte varför jag gjorde det när ja själv vet hur jobbigt det egentligen är att bli uttittat, inte för att man är så ganska medvetende om det men '' nu vänder benen sig och går istället där ifrån och börjar gå emot skolan, och chocken som ja kände började komma vid början har nu intat sig. Jag känner en tår rinna ner från kinden, och en till och ännu en till, slut kunde ja faktiskt inte riktigt hålla emot och brast ut till gråt, tror inte någon riktigt lade märke till detta, samtidigt som jag gick där och grät hade det börjat att regna oxå, vad är egentligen oddsen för det? Väl framme vid skolan hade ja lugnat ner mig lite, grät inte i allafall, tills ja fick se Cecilia och Louise sitta i soffan då brast det totalt, det var värre än att gå vägen till skolan. Ja fick panik på något sett, de tog mig därifrån och in på toaletten där de försökte lugna mig och det funkade, tills slut samlade ja mig mod och tårarna försvann.. berättade vad som hände och det förstod mig på ett sätt. Det var egentligen väldigt skönt att få gråta ut, det var ett tagsen ja verkligen grät och aa det behövde helt enkelt allt fick komma ut.. och nu mår ja bättre än tyngd har lyft sig från mina axlar..

För inte er som nu kanske inte har förstått vad som har hänt, ligger det till såhär..
Imorse när ja var på väg till skolan krockade min spårvagn med en personbil, vet inte om den försökte komma förre i korsningen (som om den trodde att det skulle hinna eller ngt) men i allafall, den träffar fronten av spårvagnen och kör sedan rakt in i vägen till en tandläkarmottagning (asså halva bilen är inne i byggnaden) medans den kör in så träffar bilen även en gångfartstrafikant som går. tror och hoppas att de tre inblandade klarade sig, ja såg bara gåtraffikanten och han var blodig och såg sådär chockad ut, det var typ hemskt att se.. bilföraren och hans bilpassagerar såg ja inte.. men hoppas de klarade sig med lindriga skador..

Ja kan berätta att vi för ca 6-5 år sedan blev på körda bakifrån och för mig blev det som en flaschback till just den händelsen, därför kan ja typ relatera till denna händelse även fast detta var helt annat händelseförlopp men men kan inte egentligen förstå varför ja började gråta, men grät gjorde ja och kan inte förneka det.

Det var min morgon det, var ganska depp hela den skoldagen och egentligen nu med, träningen var sådär, mental trött och seg.. det som glädjer mig är att ja har så helt underbara kompisar ni vet vilka ni är <3 kärlek till er.
Nu sitter ja här och klockan är 21.33 jag är svintrött och vill gå och lägga mig..


nyss hemkommen!

Ganska nyss hemkommen från Tibro.. med en helg fylld av handboll, det har nämligen vart JSM i helgen. I vår grupp fick vi hellton, tibro och brätte om ja inte minns fel och så vi så klart =) Vi vann vår grupp och är självklara för steg tre som spelas om någon månad eller så;) Det gick sjuk bra för mig i helgen, känner en topp form på väg kanske? får bara hoppas att den håller i sig ett tag:)

Helt slut i kroppen och orkar knappt egentligen att skriva på tagnetbordet så funderar dra mig tillbaka och se klart filmen :)


tibro weekend

Skola i en timma sen lunch, sen blev det en fika med Johan. Vi gick till café vanilj . Sen tog vi faktiskt en vända på stan, hans affärer, själv hade man redan kollar stan några dagar innan så hade inte riktigt något behov av att gå där inne och trängas så det blev , t-12, concreate(stavning), och hollywood, helt nya affärer för mig eftersom jag inte är så riktigt insatt i skatestilen. Efter några timmar på stan var det dags för mig och johan att återvända hem, han skulle upp till värnamo och jobba igen och ja skulle hemma och göra mig ordning inför serieprimären idag mot hisingen, bestämde snabbt att ja har samma kläder som ja hade i skolan, åt räckmackor med familjen sen dags att möta frida nere vid busshållplatsen för att sedan bege oss till kärra, vi körde dit på mindre än kvart, nooo trafic how awsome :D Möte evelina och gick till candy och sen tog vi platser i hallen..

Och vilken match en riktig  bra match och tempo var på topp och de nya conceptet med glassverandan lockade verkligen publik, en fullsatt lillekärrshallen var det 19.21 då det var match start... klart bäst idag var vår helt egna Martina Larsson, hon sänkte hisingen idag, och hela mitt älskade kärra lag gjorde en helt fantastiks bra match... kämpade och stod i för fulla muggar:)

Imorgon är det jsm med juniorerna vi skall till tibro så får se om ja har med mig data eller något. en natt så kanske inte så troligt vi är ju hemma runt sex imorgon så det är ju ganska lugnt egentligen:)

Men sova nu se klart numbers först, men hinner säkert blogga innan ja åker men återstår att se:)

C ya

Förlåt, verkligen inte orkat eller hunnit att uppdatera under det senaste dagarna. Haft mycket att göra helt enkelt ni får ha förståelse för det allesammans, skolan, kompisar och events går före bloggen ;). I går var ja på björn, måns, soran och özz det bästa på länge, en helt grym födelsedagspresent i allafall. Tack dady + familjen.

Idag vart det skola+ idrott + träning så är ganska möörr i kroppen nu, vi hade fystester med idrotten och det gick bra men kan ärligt säga att ja inte gav allt, vill förbättra mig till nästa och det vet jag att ja gör. haha

Idag var det lööning oxå AND THANK U GOD, älskar att få pengar och det är välförskänta pengar eller hur malin ? så som vi har slitit för de.. nu längtar ja faktiskt till nästa sommar då man får jobba och få ännu mer pengar:) så man kan resa och göra vad man vill:)

Inköpte skor idag med, ett par skit snygga converse:) (stavning) hihi
 
Men nu hör ja faktisk magen knorra och ge sig ifrån hungriga läten så kanske bästa att ta sin natta mat. C-ya

xoxo - jag vet att ni älskar mig S.

Mååååndag

Härlig start på måndag med sovmorgon till halv tio, mumma på det! Väl när kom till skolan fick ja syn på mina älskade 91.or sprang genast och hälsade, sen fick ja förfrågan att vara med och fota för reklambroscheren i skolan så då tack jag ja, måste vissa upp mig det sista året på skolan nu haha;). Så missade faktiskt halva basgruppen men det gjorde inte så mycket, sen lunch och ph och sen första riktiga lektionen för dagen FE B, en snabb föreläsning blev de.

Snabbt hem, lagade mat och bytte snabbt om till träningskläder och begav mig till träningen, den gick aa piss någon som motsäger mig? tror inte någon riktigt var på topp idag, får bli ändring på det tills morgonsdagen träning, det är faktiskt serieprimär på fredag och sm i helgen sååå vi måste vara på topp tjejor:) SKÄRPNING

Nu har ja ätit duschat och läst alla bloggarna för dagen, nu skall ja faktiskt sova är helt slut och tidig morgon !

btw, ett sms kan ''make the day''


Patrik 1,5

Vaknade med tuppen idag noooot? haha.. vaknade för ca 50 min har ätit och snart väntar bussen på mig:), skall in till valhalla och se rik spela hjsm, sen skall jag själv faktiskt spela en match mot kortedala, en serieprimär till och med, så får se hur det går egentligen hoppas på bra och vinst:D

men det var lilla update från mig idag eller just nu;)

btw patrik 1,5 sååååå värd att se!

furihuibgup

Vilken heeeelt underbar Fredag, låång skoldag men en underbara fredagkväll. Det började med bowling with guys, och ja vi kan konstatera att ja var sämst på bowling idag :/, malin var ju grym :). Sen blev det en rund på chez där vi pratade och hade allmänt trevligt, sen kom carro, sanna och jennie till chez och johan och simon gick:(, efter några timmar där fick vi vidare till bryggan där vi dansade och hade trevligt, några kanske mer trevligt än andra;) ahha

Idag är det faktiskt en mysig lördag med bio med tjejorna och kanske utgång?, för se hur pepp ja är senare? det blir även lite handboll och stan innan bion och allt:P:)
Men nu skall ja dra mig, vi hörs!

LÅÅÅNG SKOLDAG!

Sitter i skolan slutade egentligen för ca fyra timmar sedan man vi skall ha elevrådfoto och klassfoto idag så det är bara att stanna kvar i skolan och invänta detta härliga och minnesvärda ögonblick;), haha kanske bra att ja stannade kvar i skolan, har i stort sätt fått gjort klart alla mina läxor som skall vara inlämnat, (oj bra påminde mig själv nu om att skicka in min sista läxa, vänta en sekund ),

tack för att ni stannade kvar;), som sagt slutar runt 4 idag för den himlans fotoögonblicket, så får bara stanna här och vänta all by myself, hoppas verkligen mina klasskompisar kommer snart:)

Idag skall ja bowla med johan, silla, malin och någon simon och en till kille och jag, vi skall till strike och spela, hoppas på vinst:), Sen frågade carro mig om utgång och det tackar jag aldrig nej till så skall nog bege mig till chez sen efter bowlingen och bege mig till att dansa och umgås med sötningen carro:) hoppas de andra vill haka på med?


Men nu skall ja faktiskt bege mig av och fixa mig inför det första skolfoto med elevrådet! bye bye


VÅR ÄLSKADE FREDRIK

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN FREDRIK JANDLIND 19 ÅR


Update from kgym

update från skolan:), ja och lottis och lollo sitter här i skolan och aa gör ingetting, önskade att det fanns någon ws med grafikskommunikation men icke sa nicke, så får försöka klara uppgiften själv, hade tänkt gå imorgon men då var det bestämt möte med banken med pappa. Vi skall fixa så ja får fullmakt över mina pengar och bättre ränta och sådant annat skit som måste fixas när man har fyllt 18, egentligen är det inte så mycket skit men aaa baara jobbigt att ta tag i egenligen haha..


Men tillbaka till min uppgift i grafisk nu :)

hörs av senare pussar på alla mina läsare:)


Tired and in pain

Förlåt för väldigt sen update, men har inte haft tid. Varit i skolan, vart på träning och fått massage, tack så mycket katarina:). Kunde hunnit att blogga efter träningen men valde att ha ett lite marathon med att se Greek istället, en härlig och ny rolig serie som i vanligt fall går på kanal 5 på söndagar, men har fixat så ja har hela season 1 hemma så ser där istället=). kan inte fatta hur sjukt många serier jag följer egentligen... Har ni några ni följer?

Har inte så mycket att berätta just nu faktiskt, är mega trött och så. Men en sak baara, var det någon mer än ja som var sjukt irreterad i skolan idag, det minst lilla kunde får mig att skicka ut en kaxig kommentar och va allmänt ''arg''. Vet att det inte bara var ja idag, tror de flesta i klassen hade vaknat upp på fel sidan sängen idag, bäättre lycka imorgon!, det får vi verkligen hoppas på!

Men nu skall ja upp om ja sisådär 7 timmar så får ta min skönthets sömn nu:)

Glömnde nämna något igår. Sjukt bra jobbat i helgen tjejor, och sjukt bra spelat igår mot önnered att ligga under så i halvlek och komma tillbaka det är riktigt stort, är så stolt över mitt lag, trivs så underbart bra med alla er(L). BIG LOVE TO YOU ALL

AJ

Tillbaka igen efter vårt träningsläger på hemma plan, en sak jag är helt slut! Tre träningar plus match på det, det tar musten ifrån än, och det hjälper inte att det första man gjorde i matchen var att bli ner täckte och ramlade i med huvudet först sen kroppen AJ var ordet. men nog om det. och nog om allt annat, är faktiskt helt slut och orkar inte skriva mer.

skall fortsätta se bridget jones 2 och käka mängder av glass och sms.a lite med X. Hahah:)


Träningsläger på hemma plan!

Hej, vaknade för någon knappt timma sedan. Är nu ombytt och redo för kärras träningsläger på hemma plan! Igår var en riktigt mysig och trevlig fredas kväll på chez, får allt göras om :) Idag blir det utgång med sötisarna Sofia Och Maria =) vi skall till trädgårdn och fira vad som helst:P.. Kanske får se en skymt av Johan som fyller 20 imorgon :) Gratulationer är han allt värd ..

förövrigt skall ja aldrig mer tugga tuggimi två gånger på samma dag bet ja mig själv i kinden och ont var bara för namnet vade det gjorde...

btw, när skall ja hinna med och göra min läxor ? Hoppas verkligen att ja hinner göra klart det på söndag, speciellt svenskan.... tror till och med att jag har några företagsekonomi läxor som skall in? Blandar ihop allt, a-b kursen, loggboken hjälper mig inte nån stans, haha

Aj Aj Aj, friidrott tar allt på krafterna

Update, är redo för en trevlig utgång med min kära klasskamrat Louise :) Buss går om några minuter, får se vad kvällen tar sig, vi skall i allafall börja på chez och invänta andra folk =), kanske blir det hel kväll på chez eller dans på något ställe, helst hoppas ja på båda, riktigt länge sedan ja dansa nu :P:)

Skolan gick bra, väldigt kort bara en lektion Grafiks, sen snabb luncha, go soppa med ett gott bröd till, plus till bamban som hade glutenfritt bröd med:) Tackar..

Efter skolan var det dags för sista övningskörslektionen som är förbetalt, det gick bra, fick med mig en extra passagerar en som håller på att utbilda sig till handledare, allt gick bra, hoppas hon inte var allt för nervös att få åka med mig, men hon sa inget utan mer berömnde mig ;) Tack...

Men nu 20 minuter kvar tills bussen går och jag skall gå med högklackat till bussen och det är en bit att gå idag eftersom jag skall ta 21.an borta vid högstensgatan och ja bor på änghagen, och med högklackat tar det en tid. max tio minuter men i vanligt fall bara en en 5-6 minuters gång ;)...


BTW; AJ MIN KROPP VÄRKER FRÅN DEN ROLIGA MEN KRÄVANDE FRIIDROTTEN IGÅR PLUS TRÄNING:( ahaha


dödligt vapen

Vilken jobbig torsdag, tränings mässigt, först gav man allt på friidrotten sen allt på träningen och nu väger mig kropp och ben ton, tror inte ens jag pallar gå till sängen och lägga mig och hur låter det då? haha. Vill inget hellere än att sova och vila men nu kom dödligt vapen på trean och den är ju en rolig action komedi film, haha så skall väl se på den tror ja ändå fast sömn låter mer lockande..


Imorgon en lektion plus körlektion, sen utgång med lousie en lugn kväll på chez förmodlar ja att det blir ... eller? Måste egenligen det , träningsläger hela helgen. Men måste hinna har roligt oxå och träffa vänner:)

Hihi, think am in a roock star !

harmonisk onsdag

Vilken underbar onsdag allt gick som planerat, kom iväg till skolan fick gjort det ja ville och kom hem runt 1, käkade snabbt sen blev det äntligen sömn, sov två timmar, och gud så skönt äntligen fick ja min eftermiddas sömn som jag har saknat så.. Efter min sömn var ja redo för plugg och fick gjort företag b läxan, och halva grafisk kommunikations läxen, återstår är företag A läxa, sen svenskan som ja tror ja skall jobba med imorgon på rasten eller efter träningen:)

Men nu ser ja på filip & fredrik ett roligt och nytt skapande program:)

Tar skolan aldrig slut?

Fortfarande i skolan folk, tisdag min längsta dag eller?, nu ljög ja onsdagar skall vara min längsta dag men ibland har vi inte specialidrott och då har vi ingen lektion, slutar runt 1 då:), hoppas att jag gör det imorgon för då skall ja åka hem duscha, sova och städa och ta det allmänt lugnt, tror ja skall hinna plugga klart med, har svenskan och företagekonomi kvar att göra:) Har precis haft svenska och det var ett kort seminarium vi hade, fick knappt sagt något men tur är väl det, ingen hit för mig det där med att prata högt inför andra:), blir lätt nervös och tappar tråden:) NU står min klass samlad på våning fyra där vi skall ha lektion med så klart företagekonomi A, sen direkt efter är det min sista lektion Engelska C.

Är dock lite ledsen eftersom Fredrik frågade om jag ville hänga med till kamratgården förut och jävla skola kommer ivägen, tänk hade säkert fått se robin och alla andra snygga ifkare det finns, älska ifk, bästa laget, och de snyggaste färgerna har dem:)

Men dagens går till en snäll etta som lånade ut ett usb till mig, så ja äntligen kunde föra över gossip, oth och nya 90210, tack, vem du nu är och tack Louise som hade de underbara filerna:D

sitter i skolan

Just nu sitter ja i skolan och vi har företagekonomi A, vi ser på en dokumentar från putte svensson, grundaren för hultsfredsfestival, ganska intressant=).

har lång rast sen så då skall ja plugga=)

skola

vaknat igen efter 7 timmars sömn, dags att åka till skolan igen om 50 minuter, så vi hörs senare!

kristallen

sitter och pluggar och delvis kollar på kristallen.

Kom hem från avesta igår i en ganska normal tid, var hemma runt 22 och det var härligt hann att se lite tv, duscha, äta och lugna ner sig. Idag var det skola och svenska stod först på schemat, lika roligt som vanligt? haha.. nä skolan är alltid roligt, tack vare min älskade klasskamrater.. utan er då vore skolan ingetting ;) käkade på donken idag eftersom skolmaten var inte den mest attraktivaste(stavning) idag
, så lollo och prominxade över;). 

Efterskolan snabbade jag mig hem och hann se greek och hann även äta mat innan träningen skulle börja idag. Vi hade bara rehab vilket menade att vi skulle springa framåt och tillbaka i 30 minuter sen stretch och sen hem igen, vad gjorde ja på träningen kunde faktiskt stannat hemma och sprunigt, eftersom alla inte var där som var med i helgen. menmen. fick träffa älsklingarna hilda,lollo, evelina och frida och co. haha 

btw, glömde berätta vi spelade final men förlorade dock i mot skånela.  

avesta weekend

Nu har vi spelat sista match för denna dag och vi tog med hos två vinster, så imorgon är det semi emot avesta, och självklart hoppas man på vinst=).

tidig upp gång imorgon, matchen spelas redan klockan 09.40 så sova tidigt ? fårse det är visst värsta folksamlingen på vårat hotel idag, alla byborna har samlats vid stans ända krog, haha.

Nu skall ja och min rumskompis frida gå till rum 58 och har vårat egna party..

Vi kanske hörs imorgon innan vi lämnar avesta. puss

Avesta Weekend

Heeej, sitter återigen på hotelrummet och vi har spelat match idag och vi vann och snart samlas igen för att spela igen, kvartsfinal blir det mot avesta. idag har vi haft roligt, men orka med alla som snackar skit . är vi inte ett lag, har ni något att säga om mig eller mina lagkamrater så säg det till oss istället för snacka med varandra. Jag hatar verkligen sånt. skärp er nu.


aja, nu är jag sur och irreterad på de flesta och alla.
tur att jag har några som jag kan lita på i allafall.

Avesta weekened

heej bloggen, uppdatering från avesta kommer här...

frida var duktig och hade med sig data och tur som jag har hämnade vi torslanda barn i samma rum:), så kan faktiskt uppdatera under helgen. Vi tajmade allt väldigt bra idag med tågen, tre byten för hos och en buss i fyra minuter, det hade kostat 15 kr st men micke fjäskade med två bingolotter och vi fick åka med. bingolotter hade aldrig funkat hemma med västtrafik. Vi kom fram till hotelet runt tjugo i fyra sen hade vi samling runt 5 gick igenom allt sen mat, vi knökade hos alla i två minibussar.. and off we go till matsalen där vi skulle äta, pyttipanna blev rätten, rätt gott faktiskt.

Matchen skulle spelas 20.40 mot rp så åkte hem och taggade igen sen samling och sen match, vi vann ganska enkelt 33-22 blev slutresultatet. Vi satte punkt för matchen redan efter en minut, då var redan segern i våra händer! Hann att göra ett mål och en bra insats bakåt. Imorgon har vi en grupp spel match till och hoppas på vinst sen är det slutspel! haha, ensåläng har ja haft kul, ja, hilda, lollo, evelina, och frida har underbart roligt:). haha.

Btw hade tvärnitt på ländsvägen och det var nervöst ibörjan men sen gud vad roligt det var. ett posetiv sak var att nästa gång kan vi boka halkan =).

Men nu samling igen och sen sleeeptime. Vi hörs imorgon (L)


Avesta weeekend

Heej, snart läggdags för min del en väldigt lååång men rolig dag framför mig:)
Först övningskörlektion med bil skolan sen till centralen möta upp älsklingarna evelina och emelie för en snabb frukost på expressohouse, sen möta upp laget vid ''där man kolla tågtiderna'' som att det inte finns tusen sådana. Vi vi skall åka till avesta och spela handboll och ha allmänt roligt.. Jag ser framemot det i allafall, även fast ja vet att ja missar mycket roligheter hemma:/, men man kan inte alltid vara med på allt har inte..


Idag skulle jag egenligen städat men det blev aldrig så, handbollen och handlandet och packningen tog allt för lång tid. får städa när jag kommer hem på söndag istället, om vi nu kommer hem i någorlunda tidigt:), annars måndag..

Men allesammans får ha en bra helg, för mig kommer ni inte höra något av förren på söndag kväll om jag orkar skriva då!

' You know you love me' 
     - xoxo S.

Skola&träning

om några minuter är det dags för mig att bege sig till skolan, ha engelska och företagsekonomi:) sedan idrott vid 2, vi skall spela pinigs vid kviberg =). skall bli roligt.. men nu får ja dra mig, vill bara snabbt uppdatera.


mysig onsdag

En helt underbar onsdag blev det:) Dagen började så klart med skolan slutade runt tolv och då gick jag till min hilda och åt på hennes skola, gjorde en fuling, mycket gott var det :), vi åkte sedan snabbt hem till henne, hon packade om väskan sen begav vi hos tillbaka mot stan igen för att möta upp evelina vid ifk shopen, vi skulle så klart kolla på ifk kläder. jag köpte en ur mysig hood tröja för bara 300 kr, ingetting för en sådan underbar härlig tröja av de bästa märket.

efter inköpt gick vi mot kungsport och togen snabb fika, sedan hem till evelina, fixa hennes tvätt sen till willys och inhandlade middag, det blev tacos, urgott tänk att vi kan laga så bra tjejer =) mycket prat med:) runt sju begav hilda (emelie) och jag till buss hållplatsen för att åka hem och se idol. Hann precis hem och under idol hann jag göra klart min läxa som jag även snart skall skicka in med... (tur att jag skrev om läxan annars hade jag glömt av att skicka in). Nu ser ja på heros och bloggar. skall lägga mig snart tror ja, kanske äta något snabbt igen?!

Imorgon är det skola och träning och packning inför avesta i helgen.

btw har kommit på hur bra min bros data är egentligen så mycket bättre än min skoldata, fan vad jag skall önska mig en ny bärdata i studentpresent, gärna än som man kan se tv med. Är det någon som vet om man kan kolla på tv på en bärbardata så som man kan göra med en vanlig stationär `? meddela mig då:)

nu dags att skicka in FE uppg.

Hejsvejs !


no pain now gain

nu dags för företag ekonomi a, näst sista kursen för idag, skall bli riktigt skönt är grymt trött och så jävla ont i nacken, det värker ständigt, och ja hade det svårt och jobbigt att hålla huvudet uppe, men jag kämpar på och försöker inte vissa något, men ibland blir det svårt.

so what, ?

So What?

Ojoj, två dagar sen sist, vad händer? Kom hem från stockholm tidigt på måndag morgon 03.00 för att vara exakt, nådigt trött var ja, så bestämde mig redan på kvällen att jag skulle skippa första lektionen det var helt enkelt inte värt det, hade inte fått något gjort hade antagligen bara somnat på skolbänken och fått en utskällning för de? Så jag stannade hemma och sov istället och mycket härlgt var det. Gick upp efter 9, duschade, åt och satte mig på bussen till skolan. Hade bas, ph och sedan företag. lektionerna gick bra.  Och på mitt ph fick jag en förfrågan att bli klassens representant för elevrådet, jag tackade jag, men vilkoret att ja får hoppa av om jag inte hinner med.

Det var ingen i klassen som ville det när jolo frågade så då sa han aja, får väl bästa eller välja ut själv då. Jag ser det som att jag är jolos favo elev, ( SKÄMT OCH SIDO), han ser nog mig som mest ansvarsfull haha.. fast favo elev låter bättre;).

Stockholm var trevligt som vanligt, älskar den staden:)

Igår var det sista derbyt på ullevi och blev tvyärr ingen vinst för älskade ifk, istället fick gais sin första derby vinst på 16 år. grattis till dem. det tog 16 år för er!

JUST NU
sitter jag och bloggar då förstås, men har även lååååång rast, slutar inte fören halv 5 idag direkt hemma, för att äta sova och sen träning!


RSS 2.0