VINST!

Vill bara uppdatera snabbt innan jag åker till jobbet:)

Vi vann med ett eller två mål över det finska landslaget, matchen var vill inte någon direkt världsklass men det var en bra genomkörare inför partille :), ja tror ja gjorde tre mål ett som M9 och två på kanten :), det gick okej för mig för att vara första matchen på väääääälidgt länge :), men nu under partille skall det bli andra bullar:) Måste ju leva upp till den som bär nr 5, ( vem är inte mitt nr (19), och tjejen som bär tröja nr 5 är bässt :P:D, emilie <3, så måste göra henne stolt:)

Men nu skall ja föna håret och sätta på mig arbetskläderna igen och åka till jobbet, vi synes och hörs imorgon :)
Ha en underbar sommarkväll:),

You know you love me!
xoxo Sofia :)

hihi:D

snart landskamp! LÄNGTAR

Kamp mot finska landslaget:)

Idag är det landskamp mot det finska juniorlandslaget, det skall bli grymt kul att spela igen med kärra igen:), det känns helt underbart stämningen är på topp och alla är grymt taggade, inte bara för idag utan för veckan som kommer det är nämligen Partille cup denna veckan och vad man har längtat, Partille är det som gör sommaren haha :)

Igår jobbade ja igen bara denna natten och nästa sen äntligen 'är den period klar, sen börjar ja inte fören på söndag sen igen :).. Det blev länge igår för att det var typ bara två pressar som körde gp igår, för att press 1 hade problem mestadelen. de körde bara 24 000  exemplar på hela kvällen och samma med NLT, medans vår press och fyran fick köra resten, produktionen igår låg på 250 000 ca, så ni kan förstå att det tog lång tid igår, haha :)

Nämen nu måste jag äta lite och tagga inför matchen ikväll:)

MIN BÄSTIS 18 ÅR

IDAG ÄR DET INTE VILKEN DAG SOM HELST UTAN DET ÄR MIN BÄSTIS FÖDELSEDAG
NU ÄR VI ÄNTLIGEN 18 ÅR BÅDA TVÅ OCH VÅRA ROLIGA LIV OCH BÄSTA ÅR KAN BÖRJA !
ÄLSKAR DIG TILL TUSEN OCH DU BETYDER SÅ GRYMT MYCKET FÖR MIG, VILL TACKA DAVID SOM PÅ ETT SÄTT FÖRDE OSS TILLSAMMANS

sleeeptime

Ojoj bara fyra timmars sömn fick jag innan träningen idag:/, jag kan säga att jag var ganska borta under hela träningen. Har aldrig vart så tyst och så borta som jag var idag, men jag klarade av hela träningen utan problem haha, okej jag var lite långsammare än vanligt men tror de har förståelse för det.

Imorgon skall vi spela mot ett finskt landslag och det skall bli roligt att få spela match igen och allt sånt:D

Ikväll skall ja återigen jobba, går av på tisdag längtar så :), för dan eller samma dag äsler det partille :D

Träningsläger!

Igår var det jobb igen det gick väldigt bra förutom mycket springade över hela källaren igår. Jag och Jimmy fick till delad press 1 först, ibörjan satt allt som det skulle och vi bara YES inga ändringar, vi går upp sitter och vilar, väntar på att plåtarna skall komma, sen kommer christer och ger hos den nya lappen för press 1 och där visade det sig att det var minst två ändringar, vi palla hos ner igen och började ändra. Jag skulle göra om min tre kvarts rulle till hel, det tog en stund men sen var den ändringen klar, sen fick malin och co nere på press två arkbrott och så vi gick ner och hjälpte till lite. Sen gick vi upp igen och sen skulle vi tydligen byta plats med Emma och co. vilket betyde att vi nu skulle till press 3 och där visade det sig vara en ändring till men den tog Jimmy på sig, ja satt bara in en ny rulle i min och spetsa den. Vi kanske hade två byten på press 3 sen var det dags att stänga av den och gå upp ta ut plåt och städa och tvätta. Efter det sa jimmy att jag skulle gå till press 4 och jobba med dem medans jimmy stack tillbaka till press 1. Resten av kvällen gick bra kanske hade fyra byten på hela kvällen sen..

btw, Fick en trevlig pratstund med fredrik under arbetstiden igår, mycket trevligt. <3

Idag är det början av Kärra HF's Damlags tränings läger, vi skall spendera två timmar i sj hallen (btw är i den hallen som vårat lag vad med i serien poliserna som var en drama serie på 1.an) sen skall vi till kärraton och grilla sen är det dags hem sen igen, men vet inte riktigt om man stannar och åker direkt till jobbet eller om man åker hem och sen tillbaka till backa igen? aså vetfan haha, kanske bäst om man väntar pch ser :P haha

Men nu skall ja ner och packa väskan för att sedan bege mig av (L)


Godis fast mer sugen på kebab nu ;)

Nu har jag fått köpt mitt godis till jobbet idag men fan nu är jag så sugen på kebab, usch ahah näfan måste ha en tjokis dag snart igen, någon som är på`meddela mig i såfall:D(L)
ahha


Stan&fika&tvsoffan!

Heeeeeej, kom nyss hem har varit inne i stan och träffat emelie idag med:), vi gick runt i stan och kollade in rean och mycket annat, det blev inte så mycket köpt idag, en present till min älskade bästis och sen hittade jag faktiskt en väska efter ja hade lämnat emelie och var påväg mot bussen. Emelie vet att ja sa tur att ja inte har någon väskberoende men den har gick inte att neka till den behövdes bara i min samling perfekt för skolan och annat till exempel nu inför partille :P sry men perfekt med ett perfekt pris oxå:)

Nu sitter jag i tv soffan och bara väntar på att klockan skall bli 21.00 så man kan åka till jobbet och få dessa 5dagarna gjorda så det kan blir Partille cup och en mindre jobb vecka:D..


Match at björk place

Det blev som sagt ingen träning för mig idag, var tvungen att fika allt med vad övergång heter, haha. men nu är allt fixat och klart :D. Så stack hem chillade för en stund sen fick ja ett telefon samtal av emelie som frågade om jag vill komma och kolla på matchen tsm med andreas och mattias ett par riktigt härliga typer dessa två killarna:P, Emelie du är go du med  ;). haha

Spanien vann i alla fall med 3-0 över ryssland :P
nu äter ja glutenfria kanelbullar eftersom ja inte fick några hemma hos björk :P Hahaha ( bara skojar med dig hjärtat) ihihi
och skall även somna till harry potter och fångaren från askaban hade ja tänkt:P

Allt eller inget

Igår vart det träning och bio :) träningen gick helt underbart och filmen var desto mer underbart än träningen egenligen.
Det var jag tessan och malin som kollade på sex and the city igår.. ALLA TJEJOR MÅSTE SE DEN!
Sov över hemma hos tessan igår oxå:), skulle egentligen stannat kvar där tills träningen men pappa ringde och sa att han hade fått tag på bengt som är ordförande i torslanda, jag behövde hans underskrift så min övergång till kärra i kan bli officiell och det blir det imorgon om allt gick som det skulle. Behöver ha allt fixat så jag kan vara med och spela partille nu på onsdag:D, jag hoppas verkligen att alla ni som läser kommer och kollar, annars får ni med mig att göra ;), Btw spelar i kärra hf 1 om jag inte minns fel.. vi har matcher på heden och guldheden:), JAG längtar så till partlle det är höjdpunkten på sommaren typ, träffa alla, träffa nya, nä måste upplevas varje år:D, och det är alltid roligare om man får spela och om det är fint väder:D då är det helt perfekt!

My new darling

Idag har jag köpt min nya älskling kommer att ta hand om den väl denna gången, skall ha denna i några år nu, förhoppningsvis. Är i allafall skit nöjd över den, älskar den, soo lovely!


Tandläkaren

Hej imorse runt halv 9 var jag tvungen att infinna mig hos tandläkaren, det var en ren pina att gå upp i morse, jag var så slut i hela kroppen så ni förstår inte, men jag kom upp efter en stund, tog brors moppe ner och var tillbaka hemma igen efter en halvtimma.. och nu har jag fixat mitt hår och skall snart äta frukost för att sen åka intill stan och möta upp malin:), Vi skall ta en tur runt hela göteborg skulle ja nästan tro. .
Men först måste jag till banken för att ta ut pengar, har glömt mitt kort hos en kär vän så får göra denna nödlösningeng.. Efter det skall vi ta första bästa buss över bron och till hjalmar för att ta min kära jobb buss till net on net och kolla på en ny mobil till mig och malin skulle visst kolla på en ny data :).. Sen ville malin till ikea oxå så dit skall vi med:P ingen omväg precis eftersom ikea bara ligger några minuter därifrån :), sen blir det säkert över till stan igen om vi har krafterna men det har vi säkert:P, eller så kanske vi kollar stan innan vi åker över ? vem vet ?

Igår hade jag träning oxå och vi tycker om markus men hans uppvärmningar är någ bland dom värsta jag har varit med om, jag var helt svimfärdig igår var tvungen att vila mig en stund (fast detta kan bero på att jag jobbade väldigt länge den natten och fick inte alls mycket sömn, och lite matbrist, men jag följdfullde träningen sen efter en stund sen igen, (hatar att ge upp hur dåligt jag än mår ) men kan säga det var underbart när allt var över, åkte hem och lade mig direkt i sängen och sömnade lite senare ..

From my hometown

Hometown

I've been walking in the same way as I did
Missing out the cracks in the pavement
And tutting my heel and strutting my feet
"Is there anything I can do for you dear? Is there anyone I can call?"
"No and thank you, please Madam. I ain't lost, just wandering"

Round my hometown
Memories are fresh
Round my hometown
Ooh the people I've met
Are the wonders of my world
Are the wonders of my world
Are the wonders of this world
Are the wonders of my world

I like it in the city when the air is so thick and opaque
I love to see everybody in short skirts, shorts and shades
I like it in the city when two worlds collide
You get the people and the government
Everybody taking different sides

Shows that we ain't gonna stand shit
Shows that we are united
Shows that we ain't gonna take it
Shows that we ain't gonna stand shit
Shows that we are united

Round my hometown
Memories are fresh
Round my hometown
Ooh the people I've met

Are the wonders of my world


Förlåååt

Hej och förlåt för att era tidningar var så sena idag;), Vi fick nämligen strömavbrott i hela byggnaden och vi stog helt stilla en hel timma och vi satt bara där och väntade på att det skulle dra upp arken igen och allt skulle starta så vi skulle kunna få komma hem någon gång. . men nä jag var kvar ända tills sex på morgonen, ja satt i min sista rull klockan 05.00 i morse. Igår körde jag NLT och metro, det sjuka är att när man sätter sig på bussen så finns metro redan där, har bara lust och skricka rakt ut JAG HAR TRYCKT DESSA TIDNINGAR, men det tråkiga är att jag redan har läst tidningarna så fan tusan skall ja nu göra på bussen, har ju ingen tidning att läsa aha, eftersom jag redan har läst och sett alla som vi trycker:), men har aldrig jobbet så länge och aldrig så sent vi har alltid blivit klara en två timmar innan deadlinen typ . Men var hemma klockan 7 i morse och somna en kvart senare gick upp 1 idag och nu sitter jag här skall snart börja med mat och sen är det träning och sen sov dags igen :P..

Imorgon kanske ett gäng skall dra och se Sex And The City och kanske käka på resturang sen :D, hur mysigt som helt:D

Just nu, lagar jag och min lillebror mat det blir korv och spagetti riktigt husmanskost haha:)

Har aldrig varit såhär trött :/

Har aldrig varit mer trött, vart ett jobbig passa de senaste dagarna och inte så mycket sömn i huvudtaget, haha, men i dag fick ja en del men är fortfarande sjuk trött och orka med jobbet just nu, missar så sjukt mycket träningar men idag är det i allafall den sista träningen ja missa pga av jobbet i allafall:D, haha

men  nu ropade pappa och det är mat på g sen jobbet!


Midsommar&Louise18år&golden days& JOBB

Midsommar firades tillsammans med Lousie och davids kompisar och sen med lousie  kompisar det var riktigt trevlig midsommar:) det suger bara att jag skall jobba idag:/  För Idag fyller även älsklings louise år, så hon skall firas idag men kan inte haka på eftersom jag jobbar, så skall åka till henne nu och gratta och sen drar vi och ett gäng till Golden days och käkar en underbar go middag förhoppningsvis, sedan får ja dra mig till jobbet, men bara en natt till efter denna sen är ja ledig inågra dagar vilket är helt underbart:D , Skall passa på och leka med alla min raringar då :D redan bestämt med therese onsdag-torsdag och måndag/tisdag är det Emelie och en massa till, vi skall nämligen gå och se den efterlängtande Sex and the city filmen :D (L)

Men nu är jag helt fixad och klar så, skall nog ta bilen( jag övningskör haha)  bort till backa nu igen och:)

Make This Go On Forever

Hej Och GLAD  MIDSOMMAR på er allesammans:) Jag har nu ätit en god middag med min kära familj och min älskade morfar tittade förbi med, vill bara säga att jag har saknat honom enormt mycket! Hur skall ja klara mig när han försvinner?!

usch kan inte tänka på sånt här just idag, det skall vara en glad dag?!
Har ganska oplanerade planer idag, blivit bjuden lite var stans och vet inte var jag hämnar ännu, men inte hemma i allafall!

Aja
Hoppas alla har en helt underbar midsommar och tänk
VARANAN VATTEN!:P

BACK TO WORK!

Nu är det snart jobb igen, jag börjar redan bli trött på att jobba haha:)
Imorgon är det midsommarafton och jag har inte bestämt var jag skall infinna mig någon stans, men ngt händer i allafall :)
Inget jobb och det är härligt, däremot jobb lördag och söndag, sen är jag ledig måndag-tors och det är grymt härligt;D LÄÄÄNGTAR!

Ses runt 05.00 kanske? hihi Puss

DID ALL BE MYSELF!

Jag klarade första dagen helt själv, fick ett arkbrott och det var inte alls så farligt, förste styrman kom ner och hjälpte till så allt fixade sig ganska snabbt igen. När jag fick tiden gick ja även upp på andra deck och träffade på min kära kusin som kanske har det mest ansträngaste jobbet NOOOOOT ;), han får mer lön än jag och gör egentligen inget, står och fyller på med det som skall bli billagor i tidningarna inte alls jobbigt, medans jag står ner i källarn och gör grov jobbet för utan hos ingen tidning ;) så vi borde tjänarna mer ;). hihi.

Mamma var helt underbar snäll och hämtade mig nu alldelse precis, KAN MAN HA SNÄLLARE FÖRÄLDRAR?!

BETYGEN !!!!!

Betygen låg i brevlådan idag och eftersom vi har eds på vår skola så visste jag redan hur mina betygs skulle se ut men blev ändå ganska överraskad över ett betyg och det var Filosofi A, fick MVG och det var egentlitgen det ända ämnet som jag inte visste vad jag skulle få:), sen fick ja fyra g och ett mvg och resten VG är ganska stolt över mina betyg ändå fast ett G hade jag velat ha som vg men får kämpa på de i c kursen!, usch C kursen är så mycket svårare, men jag skall verkligen kämpa! hihi

Aja Betygen har kommit och nu kan man verkligen glömma bort skolan ett tag! för betygen är det ända man har gått och väntat på i aja en vecka nu men ahha :P
Skönt att den väntan är över:P:D

Underbar tisdag!

En helt underbar tisdag har jag!
Det började med att min kära mormor och jag åkte in till stan och fixade lite saker, kan inte vänta tills dem är klara:) Sen mötte jag upp kära Emelie och en riktigt schysst kille som hette andreas, vi gick runt i stan ca 6 timmar, kan meddela så länge har jag aldrig vart i stan:P, haha, men tiden gick fort när man hade ett gott sällskap oxå:P...
Emelie och jag bestämde för hos att åka hem till mig och ha en tjockisdag. Vi var hemma en stund sen skulle vi ta våra två cyklar men det visade sig att vi  bara hade en cykel hemma i ''stallet'', det var visst en kill cykel oxå vilket inte var det bästa valet eller hur emelie:), ja sa okej jag får väl skjutsa då ( har inte skjutsat på 5 år så emelie vet hur det gick ;) )
det hela slutade med att emelie fick cykla den sista biten till willys!:P Sen led vi cykeln hem i stället. det bästa beslutet vi har gjort i alla fall! ihi
Vi hade köpte hamburgare och chips och dipp, mums, vi kollade även på Moulin Rouge! älskar filmen, btw första gången jag inte började gråta, men jag fick verkligen hålla det inne, hihi...

Emelie sov hos mig med:), Nu har hon åkt hem, eller hon åkte för fyra timmar sedan, hon hade möte med konståkningslaget eller ngt så hon var tvungen att lämna mig. Så gick upp käkade frukost och kollade tv en stund sen runt tolv gick ja och lade mig i sängen igen och sov till halv tre .. ( Skall jobba idag så behöver all sömn som jag kan få, btw skall jag jobba ensamn försöta gången oxå och är så JÄVLA SJUKT NERVÖS!)

Men nu har jag lagat mat och känner på mig att ja måste kolla till riset!,
tjingeling allesammans, <3

Underbar lördag om man bortser matchen ;)

Igår firade vi emilie och det var skoj, vi firade tillsammans med henne släkt och vi i en lokal nära hennes hem:), sedan gick vi och kollade på matchen, som vi alla vet hur det gick:/, hoppas verkligen på vinst nu på onsdag eller nu vilken dag matchen var?!.. Efter matchen var vi hos henne tills vi skulle gå ut. vi drog först till chez och förfestade lite sen drog vi först till bryggan men de andra stötte på pallica och han kunde visst fixa in dem på berså, men jag och carro försökte på bryggan och in kom vi :D, yeah, det var inte 18 års gräns på bryggan egentligen fick inte 90.er gå in men aja vi fick i allafall:), sen morgon eller tidig morgon var det dags att dra sig hem. Hade telefon sällskap från kunsport till centralen, ville verkligen inte gå ensam:), tack emelie och partyhanna;). när jag väl kom fram stog det att bussen skulle gå om en halvtimma och det bestämde jag att dra i väg ett sms till pappa och frågade om han kunde hämta och det kunde han:D, min pappa 'är bäst förövrigt:), det här vi min gårdag i en ganska sammanfattande text!

Förövrigt idag så vaknade jag nyss, ringade mina föräldrar och undrade var dem var, nyss var det på toysaras och de hade vart på andra ställen. de är ute och letar efter poool:D, JIPPI säger ja, en pool utanför huset skulle bli perfekt i sommaren dem dagarna som jag inte jobbar på :),

uschusch :),

hejdå vänner!

Vår Älskade EMILIE fyller 18 (L)(L)(L)

Vår allas älskade emilie fyller 18 today! och det skall firas!



glass, jordgubbar, chokladsås med banansmak och maränger Mums!

Imorse var jag hemma halv sju då hade jag tagir bussen från mitt jobb, gick från tidningshuset ca kvart i 5 på morgonen och gick ända till hjalmar och där satt jag och väntade i tio minuter, har aldrig suttit på den första bussen som börjar gå men det var den del människor ute på stan runt den här tiden i allafall, sjukt men sant!

Vaknade runt tre idag, det är faktiskt första dagen på hela veckan som jag får sova ut efter ett arbetspass. . annars har ja alltid får anpassa mig efter träningspass eller att ja måste upptidigare eftersom jag skall ta bussen to work;)
men sånt är livet.

Nu sitter jag här och tar det lugnt ser precis klart på hells kitchen :)

snart arbete igen!


I just wanna start again!

Don't know much about your life
Don't know much about your world
But don't want to be alone tonight on this planet they call earth

You don't know about my past and I don't have a future figured out
And maybe this is going too fast
And maybe it's not meant to last

But what do you say to taking chances
What do you say to jumping off the edge
Never knowing if there's solid ground below or a hand to hold
Or hell to pay
What do you say
What do you say

Arkbrott

Hej allesamman nu har den arbetande kvinnan vaknat igen och ser just nu på tv medans hon även väntar på bilder från josefin på den delade mappen vi har fixat på msn;). Jag jobbade även inatt och skall jobba idag med men börjar 21:45 - 06:00 idag!

Min arbetsdag igår gick nästa alldelse perfekt tills ett rullbyte kom.. jag satt där och väntade på att byte skulle komma och att lappan skulle börja blincka och att rullen skall börja vända sig men så klart hände inte detta utan det blev i stället ett så kallade arkbrott och vi var tvugna och stänga av pressen och börja om från början. gör bruntejp, skicka upp arket igen och vänta på att arket skall åka igenom hela maskinpressen ( och detta ta ca 10 minuter) sen vänta på att alla ligger rätt och sen kan första tryckaren starta pressen igen och sen gick allt bra, men hade detta arkbrott inte hänt hade vi fått sluta tidigare eftersom det fattades bara 80 . 000 tusen tidningar och det går ganska snabbt, men kom hem ca 4 idag pga. av arkbrottet som btw inte var mitt fel utan ett maskinfel!

Har träning idag, vet inte om jag orkar men måste träna i allafall! fast orka fys!
btw har fysträning på skatås på söndag och det ser jag verkligen inte i framemot

från att inte uppdatera till att

Från att inte uppdaterat något  på väldigt länge till att uppdatera tre inlägg på några få timmars mellanrum;).
Jag vaknade runt 1 idag tog frukost men det är snart dags för lite mer mat innan jag måste åka igen till jobbet. Det är väldigt viktigt att jag får i mig mat så jag klarar mig hela natten låång, idag natt var det en väldigt lång natt eftersom det blev en massa avbrott och förskeeningar i pressen eftersom vi väntade på sista minuten ändringar från gp eftersom dom vill ha med den stora nyheten att sverige vann över grekland med 2 - 0 ! , roligt att jag kan läsa alla tidningar innan ni får de:P haha, mitt jobb är gansk roligt och komplicerat, men det funkar!. men får se om jag klarar av att arbeta helt själv sen, just nu har jag en handledare som jobbar med mig nu fram tills på fredag men nästa period jobbar jag själv i ett verk, det finns ju andra medarbetare men men, haha kommer att vara sjukt nervös men kommer säkert att klara det galant!

Så här tidigt har jag aldrig!

Vill bara meddela att jag har kommit hem nu i allafall, pappa var snäll och hämtade mig från jobbet, han stog snällt och väntade utanför runt kvart i fem (morgonen) haha


Pussen vi ses om ngr timmar kanske!

kommer inte hem

Hej, fan aså jag  kommer inte att kunna komma hem inatt det är hemskt och jag vet inte vad jag skall göra aså, första morgon och sista natt bussen går 2.40 natt och morgon första kvart i 5 och om jag slutade som jag gjorde idag har jag eeeeen lååååååååång väntan, fan vf har ja inte körkort!

Helg&jobb

Okej nu har det verkligen gått och blivit den sämsta uppdateringen, men det är såhär att jag har börjat att jobba nu och då hinner ja inte med att leka på internet längre och då blir det såhär. Ja jobbar natt så när jag kommer hem på morgonen runt fyra, fem så sover ja resten av dagen tills jag skall jobba igen, och såhär är det för mig i fem dagar och sen på mina tre lediga dagar kan ja hinna med att blogg och leka runt på internet, så hoppas att ni förstår mig. Men vad har jag egentligen att blogga om? Tror inte ni vill veta om hur min dag/natt har varit på jobbet för att då skulle ni få höra samma veva hela tiden! men är det ni vill så får det bli så, jag lovar i allafall att jag skall försöka hinna blogga lite då och då!

Min första jobb dag var igårnatt eller i natt vet inte vad jag skall säga men, det var roligt men ganska svårt och jobbigt att hålla sig vaken!  hoppas att det går bättre idag, skall även ha med mig mer mat idag än vad jag hade igår!

Okej min helg var underbar, den började egentligen i torsdas när våra älskade treor tog studenten,
Jag och emelie josefin träffades inne i stan och uträttade några ärenden, sen åkte vi till skolan och såg våra tre springa ut från skolan sen såg vi dem åka ifrån skolan på deras falk, vi bestämmde oss för att leta upp dem och vi antog att de någon gång skulle åka till avenyn och bada på posidon så dit givk vi & självklart kom de alla ditt, visa badade och vissa inte, minns i allafall att jag fick en blöt kram både av Fredrik och Malin hihi, mysssigt.
Sen var det för mig att åka runt på mottagningar och efter det var det snabbt hem och byta om för studentfesten på parkan, vilket var det bästa på länge, hur roligt som helts, kan inte vänta tills det är ja som sjunger för att jag har tagit studenten, och allt!

Fredag
blev det bara slapp hemma med filmkväll!

Lördag var det grillparty hemma hos Björk, mycke trevligt må ja säga!  Mamma och pappa björk lyckades få dotter vår att ha en helt fantastisk kväll och alla som var där vet:), haha, mamma och pappa björk hade ganska roligt med eller vad säger du pappa björk?, vi får komplittera varandra med det vi inte ......... ? haha ,

söndag ja då var det dags för träning och jag säger bara man tränar som bäst bakis?! haha

Idag, har vi fått sommarlov och jag har slutat tvåan och skall snart börja på mitt tredje år på kunskap alltså studenten 09
och de kommer att bli mitt bästa år ..
På falket och mottagningen har jag hört att fredrik skulle vara fullaste, mirre skulle vara min livvakt och josefin min fotograf och emelie skulle vara DJ:P hihi, GUD LÄNGTAR!


Sol & önskan om en Pool

Har legat ute och solat ett tag nu men pallade inte mer så nu sitter jag här en stund!
Jag har tänkt att åka in till stan en stund senare, även för att kanske möta upp david för att senare dra vidare till Emelie som skall ha grillkväll! det kommer att bli ûbermysigt!

Btw gud vad jag önskade att ja hade en pool nu, bara hoppa i och svalka sig skulle vart helt underbart, men ingen pool har vi. Fan får allt ta och tjöta skallen av pappa så vi fixar en pool! haha

Orka nu kommer problematiken med att bestämma vad man skall ha på sig ikväll oxå!

Vår älskade Fredrik Janlind

Fredrik Janlind tog studenten den 5/6 och han kommer att bli saknad av hela skolan skulle ja tro?
Jag vet några som kommer att sakna våran älskade Fredrik Janlind.
Jag vet att han är ''sur'' (skämtåsido) på mig för att jag inte hann till hans mottagning, men får allt gott göra det någon dag, det lovar ja Fredrik!

Bild på min kära student kommer senare idag!

Helt underbar afton 5/6

Igår tog mina kompisar studenten och det firades må ja säga.
Dagen började med att jag åkte in till stan för att möta Emelie och Josefin på centralen för att senare göra några ärenden på stan. Sedan runt halv ett stog vi utan för ''vår skolgård'' för att vänta på att se våra treor springa ut. Vi gav dem våra roser, kramar och vår glädje. Man riktigt rös till av glädje för deras skulle de var så himla glad, deras leenden och allt, nää säger bara student 09! läääängtar redan!

Efter alla mina mottagningar skyndade jag mig hem för att fixa iordningen mig för studentfesten på parkan! Möte upp carro oxå senare, vi tog stämpel för att sedan bege oss till chez för att förfesta lite, sedan runt 11 gick vi tillbaka sen igen och festade och dansade hela natten lång, jag var själv hemma klockan 4 i natt! haha men absolut den bästa dagen på länge, tänk bara när det är en själv som tar studenten! ohh, btw roligt att se lärarna utanför skolan oxå, såå gulliga var ni allihoppa:P, och mike var var kvar längst haha, how sweetie!


Men bilder kommer senare på mina lyckliga studenter!
Nu skall ja ha min filmkväll med harry potter, ahah !

Studenten!

Hej en tidig morgon för mig med idag, hade ju inte behövt men jag och Emelie och Josefin?! skall åka in till stan för att köpa student presenter till våra kära vännor som tar studenten idag.


Skit de tar STUDENTEN!.
VILL MED!
ETT
ÅR
KVAR!

Men bussen går vilken minut som helts och jag är färdig för att åka:D

Vill säga grattis till alla treor på alla tretton skolor som tar studenten idag men ett speciellt grattis till
Lollo
David
Fredrik
Malin
och många fler!

Sömn

Snart kommer äntligen john blund till mig så jag får sova. Skall bara skriva lite först.
Träningen gick bra, städningen oxå och matlagningen. haha allt gick bra.. det var väl allt jag hade att säga..
:D:D haha

Ge MIG John blund!

Idag var ja bara en snabbis i skolan sen en snabbis hemma hos torsbyligen för att hämta min kameralins som jag hade lagt i emmas väska och glömt bort att ja lade den där, tur att jag han att hämta den innan de åkte hem för sommaren, för annars hade det inte vart roligt;). Men åter fint väder idag med och jag sitter inne? helt sjukt men jag är så himla trött jag pallar inte att vara ute i solen och jag förstår inte hur jag skall palla att träna idag, men det är väl bara att göra det helt enkelt. Samma sak gäller med städningen i mitt rum och resterande av huset, eftersom som nu jag har lovat mamma att hjälpa till att städa nedervåndningen. Förstår inte hur jag kunde ha gå med på det, hon måste ha ringt mig när jag fortfarande sov inte visste bättre;).

Förövrigt har Maria nu snart åkte till rhodos om jag inte minns fel sitter hon väl på flygplatsen nu för att få checka in och allt så ... Hon skall åka med madde, jag hoppas att ni kommer att få en helt underbar vecka i rhodos!

Usch, fan måste hinna att laga mat och städa nu så det 'är bäst att jag lämnar datan nu!

Btw imorgon tar, Fredrik, David, Malin och resten av alla treorna i skolan student, det blir för mig att palla mig upp och åka in till skolan för att kolla på min älsklingar. . och sen gå på en massa studentmottagningar och även träna och sen kanske även åka in till parkan och leka med alla treor, men får se om jag gör de!


Fredrik Janlind ''korpens bästa spelare"

Fredrik var den grekiska guden på fotbollplanen idag.
Han var överallt på plan, inget kunde stoppa honom,
inte ens när han blev sparkad ''nästan'' på den kära ägodelen stannade han för,
han var verkligen bäst :D

"Fredrik Janlind Korpens Bästa Spelare"


Jobb&Cafe med gull&korpen fotboll, de é la livet!

Hej!
Tillbaka efter en hård arbetande dag igen, det gick mycket lättare idag:) Men kommer att bli sjuk svår och nervigt när man sedan skall jobba helt själv med ett verk jag kommer att vara skitnervös och göra så mycket fel. (får verkligen inte gå in med den inställningen när de väl händer, för då kommer det gå helt åt helvete)..

Idag träffade jag även min gullunge emelie inne i stan för en snabb fika för att sedan dra till ruddalen för att se David och Fredrik ock Kalin spela korpen fotbollen:) De vann förövrigt med 1-0, david fick en assistpoäng idag, han kunde fått ett målpoäng men han missade .. hihi( du sätter nästa )

Sen blev det hemåt och nu sitter jag här, skall snart igen ringa upp fredrik och diskutera NCIS & en del annat smaskiga saker som har hänt mig på sista tiden, mycket har du missat ?;)

Utbildning med jobbet

Hej, gud idag har jag vart på utbildning med jobbet, (GP tryckeri, tidningshuset). Jag är lite rädd att jag inte kommer att palla jobbet men jag skall verkligen försöka så gott jag kan.. Vill ju verkligen jobba under sommaren så man tjänar lite egna pengar så man kan leva gott sen:). Jag skulle vara på jobbet klockan 9 idag och arbetade på ett bra tag. Vi fick idag lära hos att spetsa, byta de STORA rullarna och lära sig lite andra saker. (btw inga vackra arbetskläder i allafall), usch, tur att ingen kommer att se mig utan för jobbet! De andra har ju samma kläder så de spelar ju ingen roll där ner i ''källarn'' som ja kallar det.

Det kommer både bli roligt och jobbigt att jobba känner ja, men jag skall ta mig igenom det, det är ändå bara sju arbetsveckor utspridda på hela sommarlovet så ca 36 arbetsdagar har ja!


Just nu håller jag på att ladda upp bilder på facebook från helgen :), var gulliga och checka indär:)


Lyckade Helg

En helg späckade med trevlig heter och jag skall verkligen berätta om min helg och jag hoppas att ni förlåter mig att jag inte har gjort det tidigare men det har minst sagt vart en fartfylld helg och alldelse för lite sömn oxå.
Jag får se om det kommer så mycket text av helgen kommer nog heller visa med bilder, det säger mer än ord tycker ja:)


Jag vill i alla fall tacka alla som kom och som gjorde min 18 års dagen en dag till att minnas för livet! Jag lovar att jag aldrig kommer att glömma, tack tjejor älskar er till tusen och de menar jag verkligen! Jag tackar så mycket för de fina presenterna man fick oxå:) (emelie och david obersvera att presenterna gick i temat rosa för mig med;) ) aha

Taccck återigen tjejor!

Bilder kmr senare i kväll!


Jag eftersöker denna låten!



Meddela mig om ni har låten!!!!

RSS 2.0