Pärlan är äntligen tillbaka i mitt liv igen:)

Soliga och varma dagar har kommit till göteborg och bloggen har kommit i kläm, men tror inte det har gått någon speciell nöd på er inte;). Jag har passat på att sola så gott jag har kunnat har ju lite mer än en vecka kvar till balen och så klart vill man vara brun, och varför inte bli brun när de är gratis med sol, älska gratis:) Imorgon torsdag skall det bli 25 grader och strålande sol, de ser vi fram emot. Har skola i två timmar mitt på dan bara men det gör inget. Har ju äntligen fått tillbaka min ''pärla'' som har varit på lagning oss snälla bildoctorn, beskedet blev att abs bromsarna fram och bak var fel, ljusinställningarna bak var fel, så tre fel på pärlan, men fick tillbaka den hel och fin igen, går bättre än någonsin nu ;) höhö.. Skall ta hand om dig mycket bättre nu, skall även fylla på lite glykol med för det är du värd, sen orkar jag inte höra dig ''skrika så mycket längre'' haha .

Menmen bloggtorka har de varit och kommer säkerligen bli det igen, ni får ha tålamod med mig! haha .. Jag har ett liv utan för bloggen ;). Mitt serie tittande liv , haha ;). Något jag skall övergå till nu.. massa gossip, one tree hill och bones och ncis skall det bli :)
Yeaaaaaah. dock ogillar vi ipred lagen!

händelsrik vecka, kanske? haha

Snart har en hel vecka gott och jag har hunnit med ganska myckte, dock har det inte blivit så mycket skola. Jag var bara i skolan i måndas och småsjuktrött/ försov mig i tisdag hade bara en lektion så, I onsdag åkte ynka tio st från klassen till köpenhavn och hade mega trevligt och mysigt. Vi har dragit en slutsats att det är sjukt dyrt i danmark och att de dricker som galningar. Även fast det var dyrt drack vi lite ändå, vissa mer än andra. Hållde mig på den lugna sidan, kände inte för att dricka helt enkelt så jag tittade till de andra i stället. Vi hade i allafall tur med vädret ;), solsken och säkert 20 grader, tror alla såg ut som tomater nu i torsdags när vi kom hem efter ha varit ut sen 10 på morgonen till 7 på kvällen ;). Var säkert den mest osocialste på tåget hem men de får ni drass med, efter knappt någon mat under danmarkvitseln och att veckan innan knappt fått i mig någon närings så var jag nog ganska trött och helt utsliten haha, solen tar en del av krafterna med. Jag kom även fram till en slutsats och det är att danmark måste var de sämsta landet för en glutenintollerant att leva i :) håll inte ens glutenfritt bröd på mc eller buger king, dåååååligt ..

I fredas stannade jag hemma oxå var helt död i kroppen och behövde vila. skulle ju spela två matcher och hinna äta upp mig en massor, gick väl sådär med det. Vi vann i allafall första matchen men förlorade mot kungälv. Idag återstår alle och önnered.. sista matchen kommer att bli svårast och vi måste vinna båda!

idag senare blir det även herr och dam fest, skall bli skoj hihi!

Emelie kom hem nu, saknar dig !


IFK-ÖIS

SÄGER BARA 3-0 TILL IFK <3

DERBY I STAN!

Oh idag vart det skola igen när skall det ta slut? eeh jo den 5 juni haha, Fan det är de ända man kan snacka om nu förtiden, fortfarande! Vad händer idag, skall till frisören en snabbis och de skall kolla överallt så allt är okej sen skall ja på fotboll och kanske få syn på S, men han får ja träffa imorgon annars, så det är lugnt. Jag längtar faktiskt ... hihi säg inget.

På onsdag åker ja och 9 andra till köpenhamn och har vår sista resa tillsammans med klasse, vi får se vad som händer men det lutar mot, lite kulturellt och shopping och utgång sen på kvällen så vi klagar inte vi får alla göra som vi vill, jag ser fram emot det i allafall. Vi kommer hem sent torsdag kväll jag lollo och lottis. Vi ville vara kvar längst haha ..

på fredagen skall vi spela gm o och har roligt.. på lördag blir det troligtvis festande med herr och damlaget, ngt att se framemot oxå=)

Men nu skall ja dra mig från datan, måste fixa i ordning mig det sista och försöka klä mig lite varmare, ingen solsken idag inte?;/ ..

Toppen dag!

Gjort klart läxor och solat med min favorit, dagen kunde inte bli bättre!
Nu skall ja till Tina och ha en chillkväll med film, hörs av imorgon!

Kan man få vara mer snygg?


Igår var jag med min favorit emelie och vi såg på 17 again, vi trodde att vi skulle dö så snygg var han zac efron. Förutom att vara snygg var filmen jäckligt bra ändå. Verkligen värd att se. Gillar ni tjejfilmer så är det den abslolut bästa som går nu på bio :D

Förutom att vara på bio, besökte vi oxå martina där hon bjöd på fruktsallad, mycket gott!

Vad har jag mer att berätta? UHMM JA PROJEKTARBETET BLEV INSKICKAT IGÅR MED!
är så glad så att ni inte kan förstå hur glader jag är!


Vad skall jag göra idag? Sola står först på schemat, sen blir det att göra klart grafisk kommunikations uppdraget, även börja på skit engelskan och religionen tror ja. Eftersom vi troligen skall boka resa nu i helgen så vill jag ligga ännu mer i fas med mina skoluppdrag och diverse så börjar ja nu när jag ända inte har bestämt ngt annat? Lika bra att utnyttja tiden när man kan! För vem vill plugga på sin solsemester?

Hur söt är inte detta då:D

tänkte ger er ngt väldigt bedorande söt:D


20 grader varmt, och ja trivs som fisken i havet!

Jag sitter ute i solen med min data och bara njuter det är 20 grader varmt här på min alltan och jag tar vara på solen så gott jag bara kan. Det gäller ju att ligga i som bara den nu bara ca tre veckor kvar tills det är dags för balen på marstrand och då vill man så klart se brun och fin ut! Ett lite mål faktiskt, sen är det inte helt fel att få lite grund att ta på nu när man snart kanske skall åka utomlands nu i maj, vi letar för fullt och försöker verkligen hitta den billigaste resan, ja vill helst bara boka nu man mamma vill hela tiden vänta, hon kanske vet bästa, men jag vill bara ha ett fast datum att utgå efter så jag kan ha min egna nedräkning. haha Det kommer oxå bli grymt härligt att vara ännu mer brun till studenten.

Igår spela jag fotboll på heden med skolan och vi åkte tyvärr ut men roligt var det även fast jag skadade mig så vart det roligt, efter det begav ja mig snabbt hem och duschade sen var det middag hemma oss emelie, hon och martina hade lagat spaggeti köttfärssås och mums va gott det var! Vi åkte sedan intill stan och tog en chai och varm obaj för två andra, sen kollade vi snabbt skor innan det var dags för oss att bege oss av, till lillkärrs där herrarna skulle spela kval, de mötte heid och vann med 11 bollar riktig bra match och den bästa stämmni ngen i hallen på länge, riktigt kul att se.

Att man sedan chockerad de flesta (ja ni som såg vet vad) gjorde dagen bara ännu bättre och roligare, jag mår bra och trivs som fisken i havet just nu. Har allt äntligen vänt nu? Ja vi får väl hoppas och se.

Nu skall ja sola ännu mer och kanske slänga i mig någon mat med:)

''brazilanskt, nej har inte fått hår ännu''

Varför inte förjylla eran dag med ett härligt skratt?
'' Vem är sötast av Björn G & Johan G? "


Microuttryck

Har ni någon tänkt hur kan man ''spot a liar''? Visste ni att det finns ansiktuttryck som visar sanningen, mircoexpressions (stavning) Det är absolut jag vill lära mig. En bra serie för att lära sig om alla ansiktutrycken är Lie to me som går på fyran onsdagar klockan 9, har ännu inte missat ett avsnitt och gillar serien väldigt mkt!

Här är några av microuttryck ett ansikte kan visa!


Gekås blir yrkesåpa!

Nu sitter jag och väntar på mormor hon skall nämligen hämta mig för att sedan åka bort till mammas jobb och vidare till gekås sen, hihihi  en fartfylld dag. Läst ngt roligt på kanals 5 hemsida att de skall göra en yrkessåpa för ullared nu under sommaren, de skall bli kul att se faktiskt, Gekås är den störst turist dragaren faktiskt, större en liseberg och annat haha :P De skall i allafall bli roligt att följa!

Men nu kom mormor, så vi hörs senare!

Oh, the hills!

Det blev som sagt de sista pluggandet för påsk idag och GK stod på schemat, blev nästan färdig . Jag hade velat fortsatta men första måste jag veta vad som menas med ''de fyra formfavoriterna'' eller jag vet vad de menas men hur skall ja bäst få in det i mitt uppdrag, gör för tusan en handbollstidningen, skall de mitt i alla komma in olika framande logtyper och resten av de fyra formfavoriterna och analys på det? Tycker inte riktigt det passar.. haha skickade i väg ett mail hastigt till min lärare så hoppas på ett svar senast, så jag kanske kan fortsätta annars får ja göra det på nästa onsdag i skolan, svårare än så är det inte.

Hann med att träna idag med, vad händer egentligen egenträning discplin börjar att smyga på mig, de gillar vi!
Det blev som vanligt ett s-core pass och det blir roligare och bättre för varje gång, rekommenderar de ialf!

imorgond (idag) så skall jag hinna med att sola och städa samt att åka iväg till gekås med mor och mormor. hihih.. Det blir att köpa ngr nödvändigheter som kan få vara billigt ibland:D

Oh, nya säsongen av the hills startade idag och hur bra var inte avsnitten? Cant wait untill next monday! en bra säsong med mkt drama och fylld med mode influenser ifrån usa, me like!


Jag glömde att berätta!!!

Tränat och pluggat precis som jag sa, har hunnit att bli klar med två av tre arbeten så en klapp på ryggen för mig! Imorgon återstår det sista grafisk kommunikation uppdraget, vill helst blir klar med det om vi skall resa bort under mars tråkigt att ha med sig datan för leka med photoshop under semestern nej tack tror ja avstår. Dock  har vi ingen bestämd destination ännu men jag tjatar som tusan för att åka till mallorca, mest för att jag vill träffa Goran och nikholas från charterhjältarna, men mamma är inte så på pepp på den destinationen, får väl helt enkelt resa dit efter sommaren med friends istället!..

Btw glömde berätta att jag hängde med fredrik igår, var med när han skulle bevaka ifk träning (serie premiär idag ju)igår på kamratgården. Jag säger bara, vilka snygga grabbs det finns va .. tror inte jag ens blinkade under träningen, följde varje spelare haha.. skämt o sido, men de är ngt med ifk kläder och ifk killar haha.. riktigt roligt att få vara så nära dem oxå, lite ögonkontakt fick man med en del av dem oxå, någon avis? hihi.

Synd bara att ifk förlorade första matchen idag mot helsingborg, attans. Någon mer än jag som skall se djurgården nästa vecka på (ny) gamla ullevi? Hoppas på att man får en se en skymt av I-J oxå, för att hälsa honom att ''retstickan'' dyker upp på jobbet igen den 15 juni.


Påsklov

Första dagen på mitt sista påsklov, det känns faktiskt lite vemodigt? Det som kommer här next är vuxenlivet, känns skrämmande men jag ser även framemot det. Egen lägenhet, självständigheten och allt.  Min första påsklovs dag har spenderats med min älskade mormor, vi har bakat helt fantastiska hönökakosbröd till mig, tio st blev det. Skall lova mig själv att inte äta upp allt på en gång som ja gjorde sist typ ;). Men det är så oerhört gott med nybakat bröd är det någon som håller med mig?=)

Nu efter allt bak har jag satt mig framför datan för att plugga klart allt så jag verkligen kan njuta av mitt sista lov, det är inte så mycket som skall göras, tre arbeten som praktiskt taget är klart är bara finslipning som skall göras. Jag verkligen älskar när jag ligger i fas med min planering och tilloch med lite för i planeringen. Men har lovat mig att allt skall bli klart idag, det är min deadline och jag tänker hålla den! För vem vill egentligen plugga på sitt lov? Inte jag i allafall, en dag går an men eh hela lovet skall verkligen inte gå åt. haha ..

PÅ torsdag kommer nathalie och hennes syster ned för att ha trevligt i gbg, tyvärr åker ja redan på lördag mot linköping och stockholm för att hänga med min andra halva Emelie, skall som sagt heja fram henne när hon spelar med u-landslaget (eddie med) sen bär det av till stockholm och göra stan osäker sen fira ias 17 års dag=)

Btw för alla ''the hills älskare där ute'' idag sänds första avsnittet av säsong 5 jag skall lätt kolla på mtv.com !
Kärlek till dig maria, sofia, och nyfunna vännen saba igen=) Kärlek till alla som jag älskar med hela mitt hjärta

Gissa vad?

Gått några dagar sen sist nu men haft mycket annat att göra hihi, som att spendera lite tid med emelie i onsdas alltid mysigt (L) Hon åkte igår igen så hann inte se henne mycket inte, men det gör inget för mig, får träffa henne mycket snart ändå.. skall upp till henne och se henne spela med landslaget på nästa lördag (plus eddie) sen hem till stockholm för att fira någons födelsedag undra vem ? hihi Grattis ia på 17 års dagen...

Bloggen jag har något stort att berätta!
Jag tränade för första gången igår på två veckor och jag dog inte som jag trodde att ja skulle göra, vi hade faktiskt familjeträning igår.. ja mam och pap befann oss igår på sportlife backaplan och gymmade och sen ett s-core pass, riktigt roligt faktiskt.. kommit på att ja gillar passen mer än att bara gymma för det är så tråkigt! S-core var ett grymt bra pass skall fortsätta gå på den faktiskt.. magrutor och här kommer ja!

Idag har jag varit i skolan och haft en lektion åt lite lunch sen intill stan där jag spenderade pengar som vanligt, de blev ett par jeans, två linne/tunikor och en locktång blev det.. locktång mest för att jag skall kunna style mitt nya frisyr och hår som jag vill:D

yeaaah ..
ingen bra bild kvalite men här har ni, gissa vad jag har gjort ..


Skolan

Sitter i ett liten bås i skolan och väntar på att emelie skall sluta skolan så vi kan åka intill stan och leta presenter och vårkläder=). Har bara haft en lektion idag, företagsekonomi b vi hade prov gick sådär för mig blandade ihop allt så får en chans att göra om det.. företag är inte min starka sida precis men jag kämpar på i allafall, ett g bli bra för mig!

Jag skall lämna bloggen så snabbt som möjligt, vill få gjort lite på mitt specialidrotts uppdrag, men har svårt att komma igång som ni märker haha.. vi skall skriva om ens sportkrav profil och har svårt att hitta en sådan..
någon som vet vart men kan hitta en kravprofil för handboll?

Parallet sitter jag lyssnar/tittar på twilight igen haha, fjärde gången haha.. jag älskar att sitta och bara lyssna behöver inte se, ett tips jag skriver som bäst när en film spelas i bakgrunden.. hihi

så måste övergå till mitt skrivande nu.. det känns som om att jag kan börja skriva nu ! hihi

vi hörs senare efter stan!

Peace and love!


RSS 2.0