på tåget

det blev ingen mer bloggning under tåget men nu är jag påväg hem och köpte faktiskt internett, hade lite tråkigt så det får nu vara värt 104 spänn som det gick på. Ser film samtidigt och twilight, var tvungen såg tvåan i fredas med emelie och ia, ohh vilken bra film. vill se den igen, någon som vill gå?:)

haft en super trevlig helg med min bästis och saknar henne redan :). förhoppningsvis kommer hon ner på lördag igen och hämtar upp lite saker:) .

Nu blir det film, sen ligger jag i älskling famn igen =)

en månad sen kanske?

Ja nu var det nästan en månad som sist, är det dags att skriva nu kanske? Inte vet jag men fick lust att skriva här idag. Egenligen är jag inne på min egna blogg själv varje dag men mest för att lätt kunna läsa mina vänners bloggar i stället, enkelt och lätt när de finns länkade på vänstra sidan av min blogg.

Det finns en del som har hänt denna månaden.
 - tränat
 - spelat matcher
 - umgåtts med pojkvännen
 - vart på maskerad
 - OCH GJORT ELITSERIE PREMIÄR.

Det ni, tänk att lilla jag har gjort det :D det var de roligaste och nervösaste på länge men nu är det gjort och mål gjorde jag oxå :)

Idag om ngr timmar skall jag sätta mig på ett tåg och besöka min älskade bff emelie under helgen. vi skall ha riktigt roligt med tjejsnack, en del bio kanske?! ser fram emot helgen i allafall.. Love u baby!

kanske uppdatera lite under tåg resan.

(plus jag är avis på min pappa som fick sin iphone)

6 månader :)

Idag har jag varit tillsammans med min älskade simon i sex månader. Jag älskar dig mer än någonsin! Vi firade våran dag i fredas för att vi är väldigt upptagna denna veckan med jobb, träning och matcher. Vi var på bio och såg ''trubbel i paradiset'' en riktigt må bra film och den rekommenderas!.




RSS 2.0