GRATTIS HJÄRTAT!

GRATTIS CECILIA PÅ 20 ÅRS DAGEN!


My star, grattis igen hjärtat(L)

Långsammanfattningavenbradag!

Snabbt inlägg in det är dags för bedtime.. Har haft en mega bra måndag och en väldigt mycket tur.. en riktigt lektion och sen fick vi ledig efter som vår lärare i FEK B var sjuk, vi tackar så mycket för det!

Fick ett sms av Fredrik under lektion där han frågade om jag ville hänga med till kamratgården och de tackar man så klart inte nej till.. skulle hjälpa fredrik att filma en presskonferans.. men jag hann inte dit så fick utebli ett besök på oss änglarna.. nästa gång skall jag bara haha ;)..

SÅ i stället för att besöka kamratgården tåg jag bussen intill stan och besökte snabbt frisören och bokade tid.. sen direkt och där möllade jag i mig isglassar och somnade gott till twilight.. två timmar sov jag, väldigt välbehövligt må ja säga ..

mamma kom hem och vi åkte o handlade mat för en hel vecka kändes de som, såg mer tv, försökt plugga, ( kan bara plugga när jag är helt ensam i huset och när det är helt tyst och det var de inte idag min bror och hans flickvän störde mig där på den fronten så ... men men han får oxå ha vänner över .. Längtar tills jag får eget!..

Men efter ett tag försvann även dom och jag fick skrivit en halv sida utav min utvärdering av mitt arbete om projektarbete så de betyder att jag är snart klar med helvetet!

Blev arg på tv som har börjat att krångla igen så satte på twilight igen och slutade precis så nu skall ja sova och drömma om vampyrer och varvulvar haha ..

Idag kom äntligen min underbaraste bästaste emelie ''hilda'' hem och så som jag har längtat, mycket att ta igen på en vecka du ! haha ... förhoppningsvis syns vi imorgon eller på onsdag!

Min hårmodel

Sitter inne i mitt rum och har precis skrivit ut ett dokument som jag skall ta med mig till frisören på måndag då jag skall gå ditt och boka tid för klippning och för att sätta in extension. Jag har en bild över hur jag vill att det skall se ut när det väl är klart min model och inspiration blev Vanessa Hudgen, jag tycker hon är oerhört vacker och söt hade gjort vad som helst för att se ut som henne..


halsont

Sömn vad är det? Har verkligen inte haft en härlig natt som jag hade önskat i stället har jag legat och hostat och vridit och vänt mig hela natten. Ingen trevlig 9 timmars sömn i allafall, träna idag hade velat men kan nog inte det, har sjukt ont i halsen och har ont när jag pratar så vill helst inte prata..

Vill ni få kontakt med mig nu får ni använda skriftspråk tills min hals mår bättre ;).

Jag har engelska c lektion och vår lärare pia är på vift med några av mina klasskamrater de har redovisning skulle med haft idag men eftersom louise inte dök upp så kunde jag inte göra min.. kanske bäst ändå kan inte prata riktigt mitt engelska uttal och redovisning skulle ha gått kaput ändå.. haha


tanken slog mig att ....

Min rösten försvinner ifrån mig för varje dag, måste verkligen börja klä mig varmare våren är faktiskt inte riktigt här ännu, eller inte den där riktiga vår värmen. Inte nog med att rösten försvinner, börjar att må illa med! Kan dock ha varit våfflorna jag åt eller de där runda påskägget, något av de i allafall.. eller så är det något helt annat.. Rösten kan jag stå ut med men att må illa är det värsta jag vet, är det någon annan som håller med mig?

Får lägga mig i soffan och ta fram täcket och vira in mig och slå på tvn, försöka sova lite då kanske jag vaknar upp som en ny människa, vad tror ni en bra medcin?

Vet ni vad jag har kommit på?
Jag vill bli reseledare för något år, tänk vad härligt och vilken upplevelse.. Jag skall i allafall söka till ving (sunwing resorts) värme är något för mig.. Kommer jag inte in där då blir det au pair i usa!

Ny design !

Tisdag och hade en kort skoldag som vanligt på tisdagar. Får tacka pappa som bestämde att jobba hemma så jag fick låna bilen till skolan, eftersom min bil fortfarande är sönder tråkigt nog:( men pappa var hemma så de gick bra idag!
Åkte hem direkt efter lektionen och jag somnade direkt och sov i två timmar! mer härligt.

Har inte gjort så mycket mer än att bara vilat känner att jag börjar bli lite sjuk igen, ont i halsen och förskyldning verkar inte ha släppt ännu. Kommer säkert inte bli bättre av att jag tränar idag men sista veckan innan uppehållet så känner att jag måste träna i allafall, spelade ju förra veckan utan att ha tränat, men kanske spelandet gjorde det värre, men en träning till och vi är ''fria'' för några veckor åtminstånde i allafall, från varandra=)

Imorgon är det våffeldagen är det någon mer än jag som skall äta våfflor?

Älskade carro tack för att du fixade designen =)

New week

Helgen har gått och en ny vecka är på ingång och jag gillar det nu faktiskt, eftersom det betyder att studenten närmare sig med stormsteg, jag tror inte några tre runtom i sverige inte pratar om studenten varje dag i skolan? Jag vet att ja nämner studenten och balen varje dag till mina kompisar. Idag kom tillexempel studenten upp för att ja berättade till mina kära vänner lotta och lollo att ja hade inskaffat studentklänningen och balskor=) Vi kommer alltså inte undan studenten ;)

Igår lämnade min emelie gbg för att flytta hem i en vecka, saknar henne enormt!

Idag har ja börjat och gjort klart min nya header till bloggen har bett bästa carro till att hjälpa mig i vecka, borde lära mig själv snart men det är svårt med webdesign tycker jag=). Menmen carro är bäst så låter henne göra de(L)

Utvecklingsamtal med Halvar idag, de bråder bra för specialidrotten i allafall. som om jag inte visste det innan?, skall bli intressant att höra va han får höra av micke om mig, haha .. tycker synd att halvar inte har hunnit se mig spela ännu, men de finns ju gm kvar? han kanske kan offra sig och ta med liam på en handbollsmatch så han får se någon riktig sport i stället för halvars favosport, beachvollyboll?;)

Skall sova nu allesammans ... men tänke ge er en för titt på designen på headern i allafall och kanske profilbilen med?

- det verkade inte funka, bilderna blir jätte stora så ni får helt enkelt vänta =)

The girl with the green scarf

Mamma kom hem tidigare igår fredas och bestämde att vi skulle åka och shoppa och shoppande blev det verkligen, fick hem lite mer än dig frida;) blev inte bara en mascara där inte ;). Efter några timmar på backaplan och allum kom jag till slut hem med, tre par skor varu ett par vara min balskor =) resten vår såklart ;), sen två klänningar och en mascara =) Mamma fick köpte två bas tshirts, bra jobbat där mamma ;).. Uppskattade verkligen att mamma kom hem tidigare igår behövde komma ut efter en sådan ledsam förmiddag. Åkte till mormor sedan för att visa upp våra nya fynd, Fredagen blev inte så mycket mer änså, shopping och räkor, lets dance och två filmer = ) en mysafton med familj!


Lördag, match mot kortedala där vi slog alla rekord och ja blev en säker straff skytt =), va händer egentligen?
Oh såg även bio med Emelie och hennes mamma åsa, först satt vi på condeco och tog ett glas vin men emelie hon tog varm choklad hon, match imorgon ju ;)

Söndag, skulle ha sett slaget om hisingen men en del blev inkallad för att spela med jlaget och man får väl ställa upp då:(:) sen bär de av till herrmatch för att sedan avnjuta en härlig go middag en och cider sa micke?;)

Skall sova nu är riktig sömning Sleep tight!


Thank u mum

Ändrade planer skall inte ligga i min säng längre mamma kom och vi skall ut och shoppa!

Du fick mig att börja gråta

Igår vad b-laget ute på äventyr i uddevalla. Vart det någon som såg oss ute på E6.an igår eller körde vi alla för snabbt?, Mackan som låg först och var gsp var inte nådig på gaspedalen, de tre resterande bilarna fick ligga i 140 km i timmen för att hinna med i hans tempo, inte nog med de han tog en omväg men hans försvar var, tyckte att ni skulle se lite mer av stan och de fick vi ;) tycker att den vägen jag och frida tog hem var mycket bättre och snabbare:P haha, de läskiga var att ja körde i 140 på en 110 väg jag hade blivit av med körkortet om jag hade blivit tagen, sen ännu läskigare var att inte tyckte att jag körde snabbt, men de fanns stunder där man blev lite rädd..

Vi vann allafall vårt äventyr i uddevalla med udda målet men är grymt stolt över oss för vi låg under med 15-9 i halvlek och de tog 9 minuter för uddevalla att göra sitt första mål medans vi hade hunnit göra fem mål och var i kapp och under hela andra halvlek låg vi jämsides, tills slutsignalerna kom och vi vann med ett, så cider på söndag nu tjejer ;)

Idag ville inte min bil och till skolan och jag fick stanna hemma, hade planerat perfekt att hinna precis till lektionen med allt sprack då jag hörde bilen låta konstigt och bromsarna inte riktigt fungerade som jag tyckte att de skulle göra och tur var väl de för efter jag hade åkte en stund så såg jag att de lös på instruktionsbrädan att de var fel på ABS-bromsarna så jag vände bilen direkt och åkte hem och har sedan klockan nio bara legat i sängen och gråtit och sett på greys, bones och csi, det var skönt att få gråta känslan jag har i magen försvann för en stund och jag mådde bättre, får tacka de nya avsnittet från greys som var mer än bara sorgligt!

Det är fredag idag och jag vet inte riktigt vad jag skall göra, har match imorgon lördag i allafall så en lugn kväll med finalen av lets dance? eller de kanske är finalnästa vecka? skitsamma lets dance blir det i kväll! Lördag är det i allafall bio med hilda och hennes mamma vi skall se schopaholics beskänelser(stavning) eller vad den heter , skall bli mysigt behöver komma ut och göra sånt ibland!

Everybody has secrets

Everybody has secrets and i have a big on? första dagen i skolan efter lovet och jag vill inget hellre än hem och ligga i min säng och försvinna bort, men plikten kallar varför klaga när man bara behövde vara i skolan mindre än två timmar menmen som min älskling sa vi är inte så vana att var i skolan så länge ;) men nu är jag i allafall hemma och ligger i min säng och skriver blogg och ser ncis:D skall snart äta mer lunch tror jag skall ju spela match ikväll och måste vara på topp eller så gott som det går är ju sjuk still men jag skall klara det, ingen kan hindra mig !

Jag börjar bli sur och arg, vissa vet varför, ångrat sig redan nu ?


Hjärtat du är bäst, du förstår mig som ingen annan gör!

Vårkänsla!

Sjukling är lilla jag roligt när man har ledigt i två dagar nu från skolan, halsont och förskyld och mormor tyckte jag kändes väldigt varm, hoppas inte att jag har feber men det tror jag inte:). Igår fick jag träffa fredrik oxå hämtade upp han på flygplatsen och sen åkte vi hem till honom och pratade om hans vecka i barcelona som tydligen hade varit hans livs bästa vecka och han längtar tills nästa år, tydligen hade han oxå kommit väldigt nära ifk spelarna personligen och man är ju inte lite avis?! haha (host) söder?!:P För er som inte vet var han nere på ifk träningsläger och rapporterade för svenskafans.com jag var i allafall lite avis på honom och lite brun var han faktiskt=)

Skall snart åka till träningen för att visa upp mig en stund och sedan bege mig hem och vila ännu mer, vi har två matcher till helgen och får se hur mycket man klarar eller om man ens kan spela, men hoppas verkligen det de sista matcherna för säsongen och viktiga är de med! men får höra med micke om han låter mig spela även fast jag inte har hunnit att träna.. men skall ta en rehablöp och gymmet i morgon faktiskt, om jag får vara med och spela då så klart!

Idag var det riktigt vårkänsla ut, de gillar vi verkligen solen sken och de var riktigt härligt nästan så man vill ta en glass och sista ute och njuta men avstod, tror inte min förskyldning skulle gilla de! haha men våren är här de känner man nästan!

Fredag kommer äntligen världens bästa mig hem efter varit i thailand i tre veckor man är ju lite mer avis där en barca, måste sola om jag skall stå brevid dig nu gumman?:P eller vi får köra på våra svart/vita bilder ;)


Lund!

NU är vi hemma efter en helg i lund och hur skall vi sammanfatta helgen?
Vi spelade sisådär vi kom 7 och vi gjorde inte vårat bästa mästerskap men man kan inte alltid ligga på topp någon gång måste man misslyckats och det blev tyvärr sm helgen! Men förövrigt hade vi grymt kul i laget och de gick ingen nöd på oss, vi kan faktiskt glädjas av andra vinster ;).

Roliga saker

- anicka och folieomslagning?!
- Emelie pratar en del i sömnen ?!
- Evelina ute låst från sitt egna rum?!
- melodifestivalens skräll

bara lite eller väldigt lite men vi har haft roligt eller jag har haft roligt :D

Imorgon kommer Fredrik hem, vad jag har längtat!

Today is the day !

Idag är det dagen vi sätter oss på en buss och åker ner till lund för att spela j-sm final steg, de kommer bli en helt underbar helg med skratt och allt =) kanske kommer uppdatering under helgen men räkna inte med det för vi kommer att ha fullt upp =).

Vill ni veta mer så får ni skicka i väg ett sms till mig så får ni information om matcherna och resultat =)

Män som hatar kvinnor!

Träning om 30 min och jag är ganska död, vill hem och packa inför sm och ladda förfullt och sola vill jag hinna med oxå.. gud va ja längtar till helgen, de skall bli tryck på läktaren har jag hört, en del föräldrar och syskon och andra handbollsspelare, riktigt roligt faktiskt. ser sjukt mkt iframemot det !

Idag fyller min vän och lagkamrat frida 19 år, ett stort grattis till henne!

Bästa film i år, män som hatar kvinnor!

Onsdag

Det har hänt som mycket i helgen så jag har inte riktigt hunnit att uppdatera.. men elitserieplats, elitseriefest och jsmfinal för rik han hann man med.. Jag har haft den bästa helgen någonsin eller på väldigt länge sedan i allafall. Känslan går inte att beskrivas måste upplevas!

Sedan helgen har jag inte gjort så mycket mest sovit känns det som, eller igår sov ja riktigt mycket.. men var ändå trött när träningen började.. Idag ni kan inte gissa vad jag har gjort, har ställt mig och bakat bröd eller skall ja säga hönokaka har ja bakat nu får ja verkligen hoppas de smakar bra.. vill ha med mig ett gott bröd till sm så man kan ladda upp ett riktigt bra sätt!

Idag blir det bio med Emelie och Frida, män som hatar kvinnor skall vi se.. så funderar på att byta om och duscha och sånt snart men får nog plugga projektarbetsrapportskrivning först, fan vill verkligen bli klar så man slipper tänka på himla projektarbetet.. de värsta ja har gjort.. kan man inte ta bort de som ämne? någon mer som vill att de skall tas bort?

Saknar en person oerhört mycket, kom hem?!

Dagen som blev perfekt!

Världens bästa dag blev den 6/3 -09

Dagen då jag fick sommarjobb, dagen då VI GICK UPP I ELITSERIEN, är så oerhört stolt över oss och er tjejer! det var dagen då allt klaffade perfekt!

Malin, v-tab 4life ja !

en blandning mellan hallonsaft och blandsaft!:P

Det är torsdag vilket betyder en dag till och det är helg, tusan vad veckorna går snabbt, 91 dagar och skolan är slut i allafall för min del. Det blir sämre uppdatering men det får bli så nu jag har andra roligare saker att göra på dagarna än att hänga framför en data. Jag har min tv liksom och mina serier mycket viktigare ;).. I skolan är det ganska lugnt nu faktiskt gjort mina läxor för vecka tio.. Skall skicka in religionen och grafisk kommunikationen gjorde jag färdigt under lektionen, ja var väldigt effektiv igår.. skola, stan och inhandlat mitt löshår haha, låter så fånigt att skriva det.. men vill man ha långt hår så får man ta till andra medel när man inte har det så, menmen .. just det ja han med en fikapaus med igår eller jag och hilda blev kallade til condeco där Holmberg, Emma och Frida satt och smaskade på något gott, de är lönlust för oss glutenbarn att ens fundera på cafe. .. ( en varm choklad burkar de låta för mig om ja nu gå på cafe)
Vi pratade en stund men sen vill hilda bege sig hem för i lägenheten väntade hennes gramps så vi tog spårvagnen och skilldes åt på hjalmar där ja precis missade 25.an damn damn, men 240 kom tre minuter senare tur...

Snabbt hem åt och hann till och med duscha som planerat, satte mig på en buss till men denna gången gick den till linne där fredrik väntade .. vi såg film och busade som vanligt .. han åker snart och lämnar oss/mig ensam i tio dagar hur skall man klara sig, tur att man har fler favoriter hemma och handbollen för då kommer dagarna gå snabbt som attan ..

Ett simpson fan, tror nog inte att jag är det men fick offra mig igår för fredrik  .. man får ställa upp .. haha .. usch ge mig gsp och oth istället !


del två av 090303

Vaknade nyss tog en kort powernapp på en timme eller så riktigt härligt mår ja säga, den behövdes middagen tog hårt på mig och jag som har kämpat så med läxor idag, projektarbetet tar kål på mig, vill verkligen bara fått det gjort och hoppas på det bästa och högsta betyget.. får skylla mig själv om de blir dåligt men de här med projektarbete och egen tid och ansvar var inte riktigt min grej eller så var mitt projektarbete de bästa eller jo min idé är grymt bra och behövs, de är nog bara så att ja har inte energin eller orken till att göra det helt enkelt.. men snart är det dags för att börja skriva rapporten så de är över snart, jippie!

Favoriten hörde av sig nyss och vi har en dejt tills imorgon, yeaah får se vad vi hittar på (L) men först stan med min darling!


Some find it in the face of their children
Some find it in their lover's eyes
Who can deny the joy it brings
When you've found that special thing
You're flying without wings



090303

Min helg har varit helt underbar har umgåtts med människor ja verkligen bryr mig om och jag har trivs som en fågel, helgen har verkligen varit en toppen helg. Två vinster på köpet gör helgen ännu bättre, vinst för farmen och en stor seger för a.laget och en match från ett elitseriekontrakt!! Ett elitseriekontrakt hur stort är inte det då, cant wait until friday 19.21 då vi är en seger ifrån kontraket.. går de som vi vill blir det en storslagen fest på kvällen och självklart måste man gå dit så party outfits måste hittas, något som ja och emelie skall kolla på imorgon då hon faktiskt oxå för första gången skall besöka min skola, får se om hon får sitta med på en lektionen stund men de märker vi sen bar de av till stan och gå runt och strossa runt..

På torsdag kommer även Nathalie och hennes syster alexandra ned till gbg för att hälsa på och kolla in hjsm som går av stapeln här i gbg, något som vi självklart oxå kommer att checka in, men mest för att man själv skall spela mitt i allt, så vår typ näst sista match kommer bli en topp och stor match, ett riktigt derby hahaha.. eller så blir det helt tvärtom inga är där alla killlag ligger hemma och vilar eller ngt, egentligen hoppas på de sist nämnade även fast det skulle bli grymt roligt om de va mkt folk oxå de blir liksom en helt annan stämning på plan!

Så helg vecka 10 kommer att bli en toppen helg med, fest, handboll och stockholmare <3


När skall oth, gsp och alla andra underbara serie börja igen det skulle verkligen göra min vecka ännu bättre!


RSS 2.0