1-1

Det gick inte hela vägen för IFK idag, bara halva. Det blev nämligen 1-1 i matchen mellan ifk-basel. Det var riktigt roligt att se lite fotboll live, vi kanske inte fick de bästa sittkamraterna brevid oss, eller hur hjärtat?, framför hos var det tjej/kill drama på gång och brevid emelie så var det ''roliga'' personer som skulle ta på emelie's hår och vidare:p, kunde inte hålla mig för skratt..

Imorgon blir det upp tidigt för att sola med maria och sen på kvällen bär det hem till emelie för att sedan bege hos till en skolkamrat vars som skall ha fest, sen blir det sovdags hemma hos Pappa Björk aka Josefin <3


Hejahejahejaheja IFK

Inatt var det väldigt svårt att sova låg vred och vände mig hela tiden, usch ja som behövde all sömn och försöker ju även vända tillbaka dygnet men det går aldrig bra första natten efter man har jobbat hoppas på bättre tid idag, fast får ju se. Nu skall ja snart in och se IFK-basel det skall bli intressant sen skall jag kanske följa med nicke, jönsson och urban på en ölrunda fast får se:) om man är välkommen kanske bara en grabbsak:P ..

Men idag gick ja upp runt tolv, är det rekord eller ngt ?:) haha, åt snabbt och klädde på mig snabbt och åkte intill stan för att ta mig till carros jobb, Telia vid gårda. Hon hade vart så underbart snäll och tagit med mig min väska som har legat hemma oss henne i två/tre veckor nu:), har faktiskt saknat några av ägodelarna:) aha....


Blev ingen utgång med jobbet som ni kanske ha räknat ut nu eftersom jag skall på fotbollen, det var så många som inte kunde idag och det var väldigt tråkigt men får ta det sen efter sommarperioden i stället. men på Fredag blir det utgång iallafall, på lördagen får ja se, kanske bjuder över folk i allafall:) beroende på vädret då så klart.


funderar på att ta lite glass med jordgubbar och chokladsås nu innan matchen?:)

I know you love me, xoxo S.


Mysdag på stan med E, J , D

Idag har ja fått träffa Emelie direkt hemkommen från usa :), fatta om ja blev glad, har faktiskt saknat henne. Vi träffades på stan gick upp åt mot avenyn och satte hos på evas pale eller vad tusan de heter:P, vi fikade och sen ringde vi Josefin och David och frågade var befann sig, och det var på chez så vi traskade ditt, pratade och drack lite :) hihi, riktigt mys idag.

Imorgon hoppas ja på utgång annars blir det fotboll , ifk- basel och kanske ett glas vin efter matchen blir av får se:P:)

fast hoppas först på utgång :D

Nothings brings me down

Nothings can brings me down thats for sure, ont i magen, rygg och och huvudvärk är inget som stoppar mig inte. jag kan ta emot skit och jag kan ge skit. tror inte att ni kan ''bring me down'' så enkelt det krävs mycket vill ja lova. Ja har vart med om mycket skit i mina fjuttiga 18 åriga liv. Mer lär väl hända och då kommer ja vara bered.


Vart tog solen ivägen idag då?, fan nu när ja är ledig skall solen skina varje dag så jag kan förbättra på brännan och vidare så ge mig sol nu.

idag blir det lek med emelie förhoppningsvis, hon är äntligen hemkommen från usa där hon har spenderat tre veckor.

imorgon utgång!


Saknad

Äntligen sista natten från sex dagars perioden på jobbet, det var inte så jobbigt ändå, okej förgår natt var jobbig men idag flöt allt på perfekt, verkligen helt perfekt gp var färdig runt kvart över två. vi städa och tvättade snabbt och la i plåt och skickade upp ett ark på press 1,5. vi skulle förbereda för morgondagens pass, alltså de som börjar efter oss :P.

Idag var det en ledsamdag, fick reda på att ja inte kommer jobba med ingmar mer för den sommaren så det var lite tråkigt. Vi har haft ganska roligt tillsammans, våra tråkiga skämt, haha. Som idag tillexempel, Tommy berättade att han blir ''lite irriterad'' när man ändra inställningen på stolen och retsticka som ja är så ändra ja så klart, första gången han men vafan, sen stack han ivägen igen men då han ja inte riktigt fixa i ordning allt igen men hann att ändra lite, gud han Va tusen vem ändrar ?, sen skulle han på toa och nu han ja fixa allt helt igen, men denna gången kunde ja verkligen inte hålla masken, haha, - Va det du som har ändrat din lilla .......... ahha. fan skratta så ja började gråta haha.

aasssåå kommer faktiskt sakna att jobba på v-tab, kanske inte är det roligaste arbetet men arbetskamraterna och lönen är det verkligen inget fel på, för det lilla vi gör egentligen!


Men tur för mig att vi inte skulle köra elgiganten för då hade ja inte vart hemma nu, thank u god. haha

peace and love
                             - You know you love me, xoxo S.


min sedvanliga plats förtillfället


Såhär har det sett ut i några dagar nu, sol bad och flytta runt på vattnet + jobb så klart!


Vart det tävling på jobbet ?

Hade vi tävling på jobbet idag på den som hade mest arkbrott? för i såfall förlora våran press. Vi fick bara ett medans press 3 fick två och vinnaren press 4 hade tre arkbrott om ja inte minns fel. Usch idag när man var som tröttast skulle allt verkligen gå helt åt helvete på jobbet. Alla fick arkbrott vi var tvugna och stanna för att ngt hade gått i sönder ut i packsalen, men då är det tur att man jobbar med sådana roliga och sköna människor som det finns på v-tab. Inatt var ja ganska nerstämd och tystlåten, var trött helt enkelt och det syntes på mig, men efter många försök från ingmars sida blev ja på bättre humör för en stund. . . Ryktet om ett poolparty hade till och med spritt sig ända till Ingmar, han påpekade att han var ledig på lördag och att han skulle ta med sig sin bad anka, haha, ibland är han bara för rolig .. Vi var färdiga med allt runt ca fyra och kom hem halv sex idag. Fick städa två jäävla verk idag oxå det är sjukt jobbigt att städa, ni som inte vet hur det går till kan inte förstå hur jobbigt det är, tänkt då att städa två verk och man vill bara hem allstå gör man de  i racer fart, ett rent träningspass blir det tillslut. usssch hatar att städa.

Ja ber er att kolla i gp imorgon och kolla på sidan 6, för er som har en tidning där sidan 6 bilds har en fläck eller liknade så är det ja som har tryckt den tidningen, snälla kommentera så ja får veta var i gbg dem kom. Andledningen till att ''blev konstig'' är för att en duk hade gått i sönder och man han inte byta den innan vår körning, men eftersom det inte var någon kommersiellbild(annonsbild) så gjorde det inget..

Men nu är ja verkligen så trött att ja nästa ramlar ihop snart, vi hörs under eftermiddagen, nu skall ja sova länge och vill inte bli väckt, såå stör ej !

Ni märker när ni kan störa syns här ;)..

--           You Know You Love Me ,   xoxo S.

solat i timmar

Nu har man legat ute och sol sedan 1 nu är det dags att dra sig undan in i skuggan och vila sig lite. Dags för mat tror ja oxå, börjar bli lite hunrig! Idag har jag även kollat runt på massa sider och har ansökt några vip kort till kroger så man slipper betala och gå före i kön, skulle vara helt underbart. ansökte för trädgårn och skall fixa från sticky oxå men det krävdes ett besök för att fixa de:) så det får bli en dag :).


Har den natten och en till kvar på jobbet och just nu känner ja att ja verkligen inte orkar jobba mer, vill bara sova och leka med mina vänner. Fast jag har en hel vecka på mig att göra de så det skall lösa sig, sen har ja tre veckor innan skolan börjar oxå, men då har träningarna börjat oxå så lär anpassa mig efter dem. Men vad gör man inte för sporten man älskar?:)


SOOOOOOOOOOOOL

vaknade för fem minuter sedan:), nu känns det verkligen som om jag har sovit bort en hel dag, men det har ja inte. har en massa timmar kvar innan jag skall tillbaka till gp huset och jobba min näst sista pass för den perioden. Igår gick det väldigt segt ibörjan men för gp gick allt som på räls vi var färdiga långt innan tre och så allt gick perfekt på slutet.

Som sagt igår var det väldigt fint väder och då gjorde man inget annat än vara ute i solen och sola och bada:) varför skall sommaren komma nu ? och hur länge tänker den stanna? hihih


xoxo 
                 - You know you love my , S.

Sol&bad&jobb

Hej, vakna för en halvtimma sedan har legat och flyttit på solbadmadrassen i poolen ett tag, men nu skall ja äta frukost och sen ut och sola igen innan jag skall tillbaka till jobbet.

Det blev tyvärr blev det ingen utgång, vi började bra men allt slutade åt helvete, men som sagt det finns en ny vecka som kommer och då är det utgång med jobbet och det lär bli roligt. Sen helgen kanske det blir föräldrar fritt här, försöker att fixa detta så man kan langa pool-grill-party :)- . Invitation only:)

Men nu väntar min frukost så och poolen väntar med,
Vill ni komma hit och bada är det bara att ringa:)



problemet är löst!

Nu har jag plaskat runt i poolen ett bra tag, så det är dags för en paus:), just nu ligger jag och funderar på vad jag skall ha med mig för mat låda till jobbet och vad jag skall ha på mig sedan till ''kanske utgången'' idag. Fast tror att detta problem är löst, mamma kom hem med en helt underbar fin klänning till mig idag, så klänning och mina nya leggings blir det denna afton:), sen kommer det andra problemt väska eller inte?, ja orkar inte gå runt och släppa på en himla väska, men kanske måste ha de i allafall? Annars kan ja lämna kvar den på jobbet? och bara ta med mig pengar? låter det ganska bra eller?:)



Men men nu skall ja vara inomhus ett tag, äta och se några bones avsnitt, jag är konstig ja, börjar bakllängs så nu är ja inne på säsong 2, kollade först på säsong 3, snart blir det säsong 1 :), älskar serier, är ett seriefreak, men är stolt över de:P

                                           

UTGÅNG, (förhooppningsvis)

Heeej, hemma från jobbet nu. allt gick utmärkt idag bra tid fick vi in oxå:), läste och fick se att ja malin och josefin skall få gå tidigt imorgon:), såå det lär bli utgång gör min del jippi:), vart vet jag inte ännu, skall ragga upp några andra och ta reda på vad de är, men annars vet ja att min kära kusin befinner sig på bryggeriet så man kan ju dra dit om inget annat händer :), hoppas verkligen på att malin oxå får gå tidigt det vore surt om du är tvungen att byta, men det får vi verkligen inte hoppas,  :)

Nu skall ja se något bones avsnitt sen skall ja sova:)
Imorgon skall ja sola och plaska runt i min poool.

LÖNEDAGS!

jag älskar denna torsdagen den 24 juli och lär älska den 25 juli ännu mer när denna lönen har kommit in på kontot:) haha fick en större chock i allafall, haha. usccch kan leva gott ett bra tag framöver:)


Sola & Bada

Det är alldelse för fint väder för att sitta här och tråna men en liten uppdatering hinner jag med innan jag skall gå ut:)
Man kan säga att jag vakna nyss har ätit min vanliga tallrik med jordgubbar och mjölk. Igår på jobbet var en sådan dag där verkligen allt skulle gå fel, tror att det var ngt fel med varje rulle igår och det jobbigaste var väl att både jag och sonja fick arkbrott det sista som hände typ, det var bara några tidningar kvar och trycka och vi fick arkbrott men inte tack vare hos utan föraren, ja vet inte vad som var fel men ngt gjorde han. Så vi gjorde snabbt brun tejp och skickade upp sen var det dags för tvätta och har någ aldrig gjort det så långsamt heller:S, haha som sagt allt skulle gå fel idag/igår natt.

Men nu skall ja dra mig, Vi ses ute i soolen:)
btw någon som vill komma hit och bada?

Go IFK

Nu äntligen är det dags för jobbet igen, har haft min tre dagars ledighet och vad har ja gjort? Har inte kunnat ändra min sovvana så har sovit bort hela förmiddagen sen har ja vart så slut att ja har inte orkat att göra ngt. Eller jag har hunnit att träffa några av min sötisar och lekt lite :)

Men nu skall ja dra mig till gp i backa:)
Psussar
heja IFK som just nu leder med 1-0 :D

Keeep on Breathing

Det blev lite lek med fredrik iallafall, tog bussen till honom vi kollade film och Kung fu Panda, klart bästa skratt filmen på länge;). Kom hem för 20 minuter sen, håller på och ladda upp med mat till jobbet skall nog äta ngt innan oxå, men fixa matlådan måste jag göra:). Sen kanske jag skall se fotbollen oxå men har inte riktigt bestämt mig, klart ja vill se IFK spela men vet inte om ja vill lägga ut pengar bara för att kunna se knappt en halvlek, för är säkert tvungen att ta bussen ifrån ullevi till jobbet och det kan ta sin tid. Men men får väl se hur det blir något av de i allafall!

Första doppet i poolen blev idag, kallt men det var varmt i luften så de var svalkande i allafall:), hört att det skall vara fint väder 8 dagar framåt så Jippie,  :)

Men nu skall ja dra mig, höööörs älsklingar:)

Plugg på sommarlovet

Blev ingen lek med fredrik idag, vi bestämde för att träffas imorgon istället, för då skall vi gå och kolla på ifk som skall spela kval i champions leauge:) så det blir lite mys innan jobbet:), hoppas ja får tag på ingmar så kanske jag kan få åka med honom i stället :) .. eller om jag har tur mår min bror bra så att de kan åka med och kolla så jag kan få skjuts sen med:) , vi behöver nog bara gå en kvart innan för att hinna tillbaka:), ja byter om snabbt :D ahha

Istället för varit med F idag så har jag bara pluggat inför teoriprovet som jag skall ha inom den närmaste månaden:)
så det har varit min dag:), kanske tar ett dopp i poolen senare?:)

Pussar allesammans

Blå express

Idag skall ja vara med fredrik, så skall snart ta bussen och åka till honom:). Först skall ja bara hinna äta lite och fixa iordningen mig, snart sitter ja säkert på blå express måt kungsbacka kullavik:

Va ja har saknat dig :D

Idag har jag äntligen fått träffa min älskade Charlotta. Vi fikade och hade allmänt trevligt. Vi passade även på att köpa lite godis och sedan sätta hos vi älven och proppa i oss allt godis, gud va mätta vi blev, eller i allafall lotta blev :)
Imorgon skall jag få träffa Fredrik en stund:) så jag skall ta mig till kullavik för första gången:) lär bli fler. ..

Tror inte de blir så mycket bloggande framöver sen allesammans, för jag skall nämligen jobba i sex dagar nu denna period och vad finns det och skriva då som inte redan är sagt i denna blogg? Kan blogga bara om det hände något riktigt intressant isf. haha.

Igår skulle jag egenligen fått träffa min maria men blev inte så, får ta de nästa vecka :) saknar dig hun(L)


Men nu kanske man skall gå och lägga sig ? eller borde man ta något och äta ?
Mat tror ja att det blir:D(L)

nomore

I mina kära vänner förlåt att jag har varit så dyster i min blogg de senaste inläggen, men det var något jag ville få ur mig och det har jag fått nu. Det var något som släppte och gjorde mig bra igen, eller inte bra men bättre i allafall:). Jag lovar att inte vara lika dyster på ett tag nu, bara om det är något alldelse speciellt.

Jag kan öppna mig för er nu känner jag, vad inget handlade om var mest om min morfar, jag är arg och ledsen för att han snart inte finns hos mig mer, jag hatar att det inte finns något botemedel till denna hemska sjukdom, jag är arg för att jag inte har spenderat mer tid med dig på sistånde men jag kan inte, jag klarar inte av att se dig sådär, det är inte den morfar jag känner, jag blir ledsen när du inte vet vem jag är, vill att du skall vet vem ja är, innest inne vet ja att du vet. Och den andra du är egentligen jag, som sagt jag är irreterad och ledsen och arg på mig själv!





Till något positivt är att min älskling Caroline fyller 18 år idag, grattis till henne. Älskar dig vännen!

I Have Nothing

Don't make me close one more door
I don't wanna hurt anymore
Stay in my arms if you dare
Must I imagine you there?
Don't walk away from me
I Have Nothing
Nothing
Nothing if I don't have you

'cos someone's bound to hear my cry

Jag har en känsla inom mig som säger att inte allt står rätt till. Jag har märkt det ett stundtals gånger men jag har aldrig lyssnat eller brytt mig om det. Funderar faktiskt på att ändra på det nästa gång, jag måste lära mig lyssna på vad min kropp har att säga. Det är något som är fel det vet jag men vad är jag inte helt säker på? är det fysiskt eller är det psykiskt? Mycket har med det psyiska skulle jag tror, jag har en sorgsen känsla över mig eller den tynger över mig, jag vill inte ha den, jag orkar inte var sorgsen, det är inte jag. Varför kan ja inte bara visa den varför måste jag gömma den för mina nära och kära? Jag har många gånger bara velat gråta i mammas eller pappas famn, men varje gång jag börjar att gråta gömmer jag mig, låser in mig på mitt rum och sitter där i tímmar och isolerar mig från dem jag helst vill ha stöd av. Ja vill bara berätta för dem vad som tynger mig, men jag vågar inte, varför skulle jag inte våga egentligen de är mina föräldrar för tusen, men ändå låser jag in mig!

Det finns en del faktorer som faktiskt spelar en roll för mig även fast jag inte erskänner det, det är du och du som gör att jag inte mår bra ibland. Jag erskänner aldrig det för någon men ja mår dåligt av det, jag blir arg, ledsen och irreterad. Jag vet inte hur jag skall hantera det så ja ''glömmer'' det jag visar det inte för någon, jag förnekar det helt enkelt .


Jag vet inte hur jag skulle klara mig utan dig, har levt med dig sen jag föddes och snart finns du inte där längre ? Jag förstår inte hur ja kommer att klara mig, vill att du alltid skall finnas hos mig, du skall se när jag gifter mig, du skall få träffa mina barn, du skall få uppleva allt jag har att erbjuda, du får inte försvinna för den jord, nej du får inte, lämna mig inte. Ja kommer aldrig att klara det, nej aldrig.

Det jag behöver nu är Kärlek och var är du?
Jag behöver någon som håller om mig och säger att allt kommer att gå bra
Någon som visar mig verkligheten
Någon som kan få mig att inse?

- 'cos someone's bound to hear my cry

back to work with v-tab!

Nu skall jag faktiskt iväg och jobba, önska mig lycka till!

Grymt bra jobbat:D

Vilken grym tid vi hade igår allesammans mycket bra jobbat? Första kvällen på länge vi inte hade några problem eller förskeeningar, jag är stolt när jag säger att ja lämnade byggnaden ca 02.48 imorse:), Jag och Malin var grym avundsjuka på våra kära vänner som hade en utekväll igår medans vi satt där och jobbade, vi hade ett önsketankande att vi skulle vata klara tidigt så vi kunde ansluta oss med våra vänner, men innerst inne trodde vi aldrig på det vi baara hoppades. Klockan började bli runt ett och vi låg långt före än vad vi brukar ligga tidmässigt, våra önsketänkande kanske blev verkligehet? Den blev verkligenhet vi var färdiga kvart över två och nu återstog städning, Kan säga har aldrig städat så snabbt:P.. vi var färdiga innan tre i allafall, vi kunde ha gått ut men vi sket i det i allafall. men undrar i fall vi inte hade önskat hade vi fått lika bra tid då?, ahah det märker vi nog idag skulle ja tror, eller jag märker det i alf, malin har sådan tur att hon hade sin sista natt igår medans jag har min idag:)

Men vi har ett grymt team idag, ja, milos, jönsson, mikael, ylva så de kommer gå perfekt, det fattas en men kommer inte ihåg vad han hette, men det betyder att vi är sex st i vårat team och de är lika med en rull var i källarn :D yeah skit bra, då kan jag hinna plugga teori och massa sånt idag :D
Teori är ngt jag har pluggat på idag, har inte läst så mycket så är ganska stolt när jag gör testen och det visar sig att jag klara 49/50 rätt svar på frågorna utan att ha pluggat ngt :), det är ju bra för det betyder att det är mycket som har fastnat allt eftersom jag har läst :D, Är grymt nervös inför provet, men vem är inte det egentligen? Jag kommer inte nämna vilket datum jag skall göra det, men ni kommer att märka om jag har klarat det eller inte de vill jag lova!

allt jag kan säga är att provet skall göras i aug :D


Julia & Sofia Dag!

Idag skall jag vara med min underbaring Julia, vi skall ta en fika vid centralen, skall spendera min tid med henne tills hon måste sätta sig på ett tåg hem igen till torsby.. :/:( Men hon kommer snart ner igen, hon måste de i allafall hon går ju i skola här i gbg . :) Men kommer att sakna min raaring till tusen i allafall!


booring day!

Snart är det dags för jobb igen, dag tre av fem.. Efter detta bones avsnitt är slut skall jag sova tills det är dags för middag igen, sen of to work. hoppas att vi bara skall köra gp idag med och att vi har en rull var. ahah

booring day, inte gjort ngt annat än vart på mitt rum och kollat bones avsnitt och sovit typ, skit tråkigt men kanske det behövs ibland!


He's back!

Vi kom ifrån jobbet tre minuter tidigare än igår:) jippe härligt där när man förbättrar tiden för varje dag..
Hur snabbt jag än tvättar så lyckas malin alltid göra det snabbare även fast vi började tidigare haha, hur gör du ? lär mig knepen så vi kan komma i väg tidigare våran grupp med! aha
Imorgon återanslutar sig ingmar till v-tab igen tror alla har längtat litet efter att han skall komma tillbaka igen, han gör jobbet lite roligare :P haha .. Han har vart med ifk och kollar på champions leauge  nere i italien och lite så. han är nog den störstaste ifkare jag känner. han kan allt är med överallt haha. till och med mer ifkare än fredrik om man nu kan bli det? i så fall är det väldigt lika i allafall :)

 Men nu är det dags för att sova igen skall bli skönt, fast skall se klart på ett bones avsnitt:)


Shopping tur med mamsen

Nyss hem kommen från en shopping tur med mamma. blev två skor och en kläning ganska nöjd en då slapp betala en spän vilket är härligt :) tack så mycket mamma:)

Fick nyss reda på att två raringar var på visning idag, gulligt :P:)

nu är det dags för mat igen och snart jobb !

Nej, va fan!

Fan jag somna om och missade halva days of our life , suuuur ja . haha
Vaknade upp med en chock och kollade på klockan men nej är den 13.20 faaaaaan sa ja till mig själv :P

Men jag är glad i allafall för att jag har fixat bones season 3 nu :D, skall fixa resten sen oxå, skall fixa alla bra serier jag tycker om så att jag har dem :)

Men nu har jag ätit jordgubbar och mjölk till frukost mumma va!..

Det var väl allt för mig nu, vi hörs och synes senare !

Det stinker gp över mig ;)

Vi slutade faktiskt ganska tidigt idag, 03.12 var allt klart från våran sida i allafall, hääärligt. Nu sitter jag här pappa har precis hämtat mig från jobbet. Jag har ganska svårt att somna så därför tänkte jag leka först med datan innan jag gick och lade mig:) men alldelse snart slipper ni mig:)

Usch känner hur jag stinker GP över hela mig, skulle nog ha duschat där borta i allafall, men orkade inte det idag .. Vi kom hem tidigt idag eftersom allt flöt på bra inga arkbrott från min sida i alf och det är de som räknas .. Lekt med BN och GP idag, saknar faktiskt att göra svenskan för det betyder att man kan ha tur och gå hem tidigare sen nog ända andledningen till att jag saknar svenskan (SvD= Svenska Dagbladet). .

EN liten notis, när jag lämnade jobbet var det mörkt och nu har solen redan börjat att gå upp och klockan är 04.01 nu ! ahha

Men det var väl allt från mig denna tidiga morgon, vi hörs med mer update under dagens gång förmodlar ja.

Btw alla har hört om händelsen på liseberg läskigt tycker jag, inte första gången det händer en olycka där inte, nu får det faktiskt ta och kolla över deras aktraktioner lite oftare så inte sådana här olyckor inträffar igen. Ja hoppas att alla klarade sig någorlunda bra i allafall, lindriga skador.. eller läste i gp att det var inte allvarliga skador då menar ja livshotande i allfall, vissa var allvarliga benbrott bara :P. . men men .
Vad tycker ni om händelsen på liseberg, ge mig er kommentar !

Utkast: Idag och ...

Idag och igår har jah verkligen inte gjort ett piss, sovit framms till klockan 1 lägger mig framför tvn och ser ett avsnitt på days of our life sen kanske tom oprah, mellan någon reklam paus går jag ner hämtar frukost och käkar lite. I två dagar har jag gjort detta, sett tv hela dagarna egentligen har jag nog bara gått och väntat på att jag skall börja jobba igen. Själva jobbet har gått skit snabbt jag har bara tre veckor kvar att jobba nu det är stört det har gått skit snabbt, förut ville jag sluta jobba och bara ha sommarlov men nu vill jag jobba ännu mer vill inte sluta jobba, för trivs verkligen på jobbet alla arbetskamraterma och allt, haha hoppas att man kan få jobba lite då och då:)

klockan är nu 17.02 och sitter forfarande i mina älskade sovkläder både nu gå upp och fixa iordning mig lite så jag piggnar till och så :)

eller vad tycker ni?!
ahaha

Pussar, och fredrik kan du sluta väcka mig så tidigt på morgonen


Nathalie (L)

Jag vill ge Min underbaraste nathalie ett inlägg :)
För jag saknar denna tösen något så enormt mycket, varför bor vi så långt ifrån varandra? Har fått träffa henne en gång denna sommaren nämligen på min födelsedagen, men vill ju träffa henne ännu mer än så. Skulle vart och firat min älskling på hennes födelsedag men V-tab kom i vägen, lovar skall gengälda det hun!

Vi träffades en kall vinterdag i december och allt började med en kille som hette david, vi har dig att tacka och vi tackar dig så enormt mycket för utan dig hade vi aldrig träffats, tur att jag var så bra på tjuvlyssna på andras samtal (inget jag är stolt över, men kan inte hjälpa att jag har sådan bra hörsel, ibland bra och ibland inte bra, det är självklart beroende på vad man vill höra;) )

Men ville bara säga till dig hur mycket jag saknar och älskar dig hjärtat, det kmr vara vi två, du kommer aldrig göra mig besviken så som andra vänner har behandlat mig, vet att du kommer finnas där i alla lägen!

My wonderful weekend

Min helg blev verkligen skit lyckade och den bästa på länge:) Behövde verkligen en lyckade helg efter allt slit på jobbet.
Fredag som ja sagt tidigare var dags för utgång, vi hamnde först hos älsklingen carro där vi chillade en stund, sen efter lite sms med David kom vi fram till att vi skulle ta samma buss in och sen skulle vi se var vi hamnde. de andra ville först till chez så ja hakade på oxå även fast det var svårt;). sen vi satt där och vi diskuterade fram och tillbaka vad vi skulle till slut blev det att vi spittrades :/ ja gick till trädgården för att möta david och kärra gänget:), fick träffa björn och fidde och en annan från kärra som man kände igen, trevlig med mycket dans och härligheter:)
Sen blev det borta match.

Lördag var det grill hemma hos malin:), vädert började bra på dagen men blev allt sämre medans kvällen gick och när det var dags för oss att samla oss hemma hos malin började det regna och vi var hunriga men vi fick allt vänta tills de hade slutat att regna, och sluta de gjorde de och mat fick vi i oss:D, skit mysigt.  Kvällen började med regn men slutade i jacuzzin och regn, vi satt alla satt i en 38 gradig varm Jac.. samtidigt som det regnade .. Kvällen var ganska känslomässig på ett sätt med, men en av de negativa sakerna alkohol kan framhäva ibland .. alla prata verklig med alla och man fick reda ut saker med som var bra att man ändå gjorde:)

Söndag, var det släktkalas för mamma och det är som vanligt ingen hit egenligen.

Sist kvar?

Igår var våram grupp verkligen sist kvar på jobbet, Vi började jäckligt bra vad färdig med bohus efter en timma eller så :) härligt dags för att byta med svenska gruppen som skulle till våran press och städa och sen skicka upp ark och lägga i plåt. vi byte allt gick bra alla rullbyten blev perfekta :), gick upp tjöta med nisse och co. retade lite med ingmar om krigsmålningen och så:P, gick allmänt bara runt och väntade på att gp skulle göra klart och klar blev den runt 03.00 YES! Äntligen dags för att städa och pressarna och verken, vi gjorde det snabbt sen, fan just de vi skall lägga i ark och plåt vi med USCH, ner i källaren igen gör ändringen, det hade vart en tre kvarts rulle innan och det betyder att man måste ändra båda armarna, och det är fan jobbigt, men milos kom ner och hjälte till så själva ändringen gick snabbt sen tror ja vi gjorde den bästa bruntejpen hittils:P, skickar upp den  .. Nisse går upp och tar emot, men där började problem och tiden gick, haha, vi var tvungna att stanna hela tiden och hålla på och fixa och fixa men till slut funkade allt som det skulle och vi fick äntligen åka hem :)
Pappa stog snällt utanför och väntade kvart över fyra på morgonen, min pappa är bäst ställer alltid upp för mig, vad har jag gjort utan han och mamma:)



Idag blir det faktiskt utgång för mig, plus carro och evelina :) vi har inte bestämt vart vi skall ännu men någon stans blir det i allafall:), får se om det blir en lugn kväll eller fartfylld:D, aha
Snart skall ja i allafall åka in till stan och möta carro för att sedan bege sig av hem till henne först:)

SÅ vi ses säkert imorgon igen allesammans:)
You know you love me !
xoxo S.

GE MIG MAT FÖR F'N

Vaknade upp nyss eller okej vaknade för en timma sedan, har legat i soffan och kollat på days of our life :), ett drog program som man inte kan sluta kolla på, usch varför är det så?, det är ju sämst egenligen :D

Kom hem runt halv 5 igår/idag morse var helt slut och ändå hade ja inte arbetat så jävla mycket idag faktiskt:P, men men sista natten idag och det skall bli jäckligt skönt i allafall:D, sen är det helg och den är planerad in i minsta detalj!

Frukost nu kanske?. usch ja är sjukt hunrig kan meddela att ja åt sist för 12 timmar sedan så det är dags nu känner ja, magen krurrar och ´ja är svimfärdig, så mat tack:D

Och malin hoppas att du inte kunde somna när du kom hem igår:P, haha, btw vi tryckte typ 20 000 exemplar mer igår för att ''din'''/eran trappade så mycket :P ahah

Fika&shopping för hela slanten

Nyss hem kommen från stan, fikade med mia, blev franks som vanligt, alltid mysigt. Sen bestämde vi hos för att spendera alla våra pengar på stan, och det blev nästan det för mig, eller i allafall studiebidragt som man fick för juni månad :P kollade hur mycket ja hade kvar och det var 82 kr så har gjort slut på en del idag ja, men ibland är det faktiskt värt det, fick köpt två ribbade linnen, ett par röda chinos och två bh + trosor, är ganska stolt över underklädsköpen, brukar aldrig orka lägga pengar på spnt, men tvingade mig själv för det var verkligen dags för något nytt på den fronten, så nu känner ja mig sexig igen i mina underkläder, plus hade tur orkade inte ens prova men de passade perfekt sen när ja kom hem och de var väldigt tur de för sånt får man ju inte lämna tillbaka :D

men vad är det för väder vi har idag då? skiftar mellan regn och sol, kan inte vädret ta och bestämma sig snart kanske?
jobb om tre timmar oxå, näst sista natten för denna perioden, gött, party hela helgen hoppas ja på:D
fredag är det utgång i allafall, någon som vill haka på? lördag förmodligen grill med några:), sen söndag chill + mammas släktkalas, hon fyllde ju faktiskt år i veckan :).

lägger ut min köp sen senare i morgon :D(L)

hihihi

Hejhej, ni förstår inte vilken tur jag har:)
Igår natt fick ja sluta tidigt från jobbet igen, så nu har ja vart hemma runt 1 tiden två dagar irad det är skit härligt, jag kanske har sådan tur att jag får gå tidigt idag med:) jag hoppas verkligen på de:P haha elakt mot de andra men aja de får säkert oxå gå tidigt någon gång:)

Snart skall ja intill stan där ja skall träffa mia och gå på cafe och vidare :)
just nu har vi sms, kontakt:) haha . puss


Gårdagens schema

Hejhej, Vad skall man skriva idag då?
Fan har inget speciellt att skriva egentligen så varför blogga då?. 
Kan ju berätta kort om gårdagens schema, Mamma fyllder 46 år vi käkade på resturang och sen stack ja till jobbet. Idag hade jag väldigt tur, min press fick sluta efter klockan tolv igår så var hemma väldigt tidigit igår vilket var väldigt skönt fick sova väldigt länge, kanske för länge men nu känner ja mig i allafall utvilad, partille cup tar faktiskt kol på en ibland, speciellt när solen var så stark som den var:)

btw nu har emelie kommit fram till usa eller hon har vart där i en dag nu eller två och jag är grymt avis på henne, vill med till usa och leva livet, älskar det landet, varför vet ja inte men usch vill ditt i allafall:D

Men nu funderar ja på att sätta på mig kläder och ta cykeln till torget och köpa godis som ja skall ha med mig till jobbet. Usch man får dåliga matvanor på V-TAB, haha man vill ha godis hela tiden och varm choklad och äter på obkväma tider:)

Nu dra ja mig

You know you love me!
xoxo S.

GRATTIS MAMMA :D

Hej, nu skall ja snart iväg och käka på resturang, vi skall fira mamma idag, det är faktiskt hennes födelsedag hon fyller 46 år idag.

Igår vart det jobb har aldrig vart så trött aha, höll på att somna hela tiden :)

Men en kort inlägg fick de bli :D

Pussar på er allesammans :)
you know u love my xoxo S.

SERGARE:D

KÄRRA HF CUP FINALS SEGRARE =)
JAG ÄR OERHÖRT GLAD :D

MEN SNART SKALL JA IVÄG OCH JOBBA OCH DÅ SKALL JA SKRYTA PÅ JOBBET OXÅ:D
FÅ SE OM DET STÅR NGT I GP NU OM FINALERNA OCH SÅ VIDARE!


btw förlåt !

Utkast: KÄRRA HF ...

KÄRRA HF J18 ÄR I PARTILLE CUP FINAL VS SÄVEHOF
MATCHEN SPELAS I LISEBERGSHALLEN KLOCKAN 12 DAG ATT DRAG YOUR ASS OVER THERE :D


Men nu skall ja faktiskt sova en stund innan finalen :D

btw JOBB idag, snacka om att göra många fel idag och snacka om att ja kommer att somna:)

igår natt vakna ja ett antal gånger, av sms, fyllesamtal och ännu mer sms, fattar dom inte att man

dag tre och vidare spel i slutspelet =)

Dag tre,
Vi vann ganska överlägset idag med, visst det är roligt att vinna med mycket ibland men vad är det för spänning i de?, halva matchen står man och väntar på att lag skulle dra i väget skott vilket som aldrig händer, som i torsda, vi släppt bokstavligen kanterna helt för att de skulle komma till avslut, det var våran takttik just då!
Men inte idag:P haha där stog vi i varmen halva matchen och väntade på skot, tror tessan vår målvakt släppte in 11 mål på två matcher, 11 mål sammanlagt, 5 första och 6 andra :p haha

imorgon är de slut spela och första matchen spelas mot backa, man får hoppas att vi vinner den så att vi går vidare, eller vad tycker ni tjejor:)
A la finale?:D

Nu skall ja sova skall spela halv 9 imorgon och samling kvart i 8 på heden:)

day two

Partille Cup dag 2.

Idag kom brännan skall ja då lova, haha fan har fått ränder och de gillar vi verkligen inte!
vi fick med oss två vinster och imorgon återstår de två gruppspelsmatcher:) 09.05 & 11.25 plats heden.
Idag fick ja trevligt besök på mina matcher, först komma emelie men fick inte se någon match eftersom det brasilianska laget aldrig dök upp, så hon stack hem eller till Partyhanna ;), sen kom fredrik, simon och david på nästa match, sen åkte vi i simons bil till davids, sen åkte ja och david och tog ett svalkande dopp i öisgårdens sjö eller ngt :P, sen var han snäll och körde hem mig, han där david kan faktiskt vara snäll ibland:P.

Nä nu måste ja gå och lägga mig, skulle visst upp vid halv sju eller så var det halv sex!. pussar allesammans!

HAN KLARADE DET !


Min älskade Fredrik klarade teoriprovet idag, är faktiskt riktigt stolt över dig vännen min :)
Best of luck on you driving test later on:)

VINST

VI vann första matchen, det blev lite utklassning i början men det jämnde utsig men vi vann i allafall med x antal mål, kmr inte ihåg hur många men men :)
Haha ,
nu håller killarna på förfullt där ut och jobbar med poolen så i helgen kanske allt är helt klart?
det ja längtar efter nu är att pappa och killarna skall få sin belöning nämligen pizza, för ja är grymt sugen på en kebab tallrik just nu :D

Glader

PARTILLE OM BARA NÅGRA FÅ TIMMAR :D
ÄR SÅ GLAD

YÈAH !

Nu är ja hemma och igen och skall snart sova:D
Idag är det partille och är grymt taggad:).
kom och kolla vet ja :D, heden 15.30 plan 16 tror ja de va :D

I solemnly swear I am up no good!

bygget är i fullt igång och jag längtar tills ja kan ta ett dopp fast det kanske ändå tar ett tag till innan jag kan göra de, just nu gör de grunden till poolen, VI har köpte en pool som skall stå ovanför marken, men vi behöver en göra en grund för att det finns en ojämnlikheten på våran stooora gräsmatta så just nu, arbetar pappa och min bror patrik förfullt där ute i trädgården, medans ja sitter här och bara glider med:), Har ju ett jobb som kallar sen kan ju inte trötta ut mig ;) haha... nä men skall allt hjälpa till sen :)

Vilka vill komma på poolparty då?:P haha
anmäl er här ;)

Nä nu skall ja snart ner och göra middag till mig själv eller egentligen är det lunch för mig eftersom ja åt min frukost runt tre tiden idag ;). min middag blir någ idag mackor och bullar och vatten eller varm choklad som man kan hämta gratis på jobbet :D MUMMA
btw igår upptäckte ja och sonja godis automaten på jobbet oxå snacka om att vi kommer att hänga där några gånger om kvällen ;). för det finns inte så mycket annat man kan göra efter varje byte, eller man kan ju gå upp och snacka med  förarna uppe i föreburarna, vissa är riktigt trevliga medans andra är riktiga sur skallar, eller hur malin och sonja ;) ..
den ja tror vi alla gillar mest är Lången(ingmar = 2.04 där av smeknamnet) som förövrigt är ett riktigt STOR IFK FAN, och det gillar vi verkligen:D. Han kollar nästan alla matcher och han följer oftast med på utlandsresorna:D. .

Igår hände oxå en rolig och sak..
Jag skulle ha ett byte och jag går ner en sista gång kollar rullen (har fått tvångstankar, måste kolla rullen flera gånger om för att försökra mig att allt är rätt) medans ja snurrar på rullen upptäcker ja en spricka eller en repa mitt på rullen, JAG bokstavligen springer upp till Lången och ropar antagnligen får du sänka farten rejällt eller stoppa pressen för ja har en spricka och jag kommer aldrig hinna göra om den innan bytet, så ja springer ner skalar av den, urban kommer ner och kollar över, ringer upp och säger till lången bäst att du stannar vi får lägga över det manuellt istället, nu kommer alla ner från min press och hjälper till. ja står där och typ skakar av ''rädsla" haha , de bara ta de lugnt, det är inget arkbrott eller ngt, vi fixar detta ahha, gud ja kände mig så dum ahah :P , men allt fixade sig och vi kom hem bra igår i allafall. inge större förskeeningar.. aha, det var det mest händelsrika igår på jobbet i allafall, får hoppas att det inte händer ngt idag, och att ja bara har en rulle oxå, pall en och en halv (man delar på en rulle, tar vart annat byte,)

ojdå långt inlägg, men aja Vi ses och hörs runt 05.00 tiden imorgon , nu skall ja ner och äta köttbullar med potatis och brunsås:D

15.22

Klockan är 15.22 och jag har fortfarande "pjamas" på mig ;) haha, sov framms till halv tre idag, det var skönt nu är jag förhoppningsvis helt utvilad eller så har jag sovit för mycket. btw sista dan på jobbet idag och gud vad härligt :) Idag spelar några av mina vänner med landslaget i European Open och funderar på att kolla sista matchen innan jobbet, skall fråga om pappa är på. hinner minst kolla en halv lek och lite in på andra kanske? haha eller nä en halvlek blir de aha,

Idag förövrigt skall mamma och brollan åka och köpa poool och imorgon kanske man kan ta sig ett dopp? typ ett seger dopp? efter första vinsten från Partille cup ?=)

Nä nu får ja fortsätta med städningen :) som ja började så smått innan jag satte mig framför datan.

Btw en tråkig nyhet igår var att min morfar hade ramlat och brytit armen och jag tycker så synd om honom, som ni vet bor han ju på ett hem och har sjukdomen alzheimers, och han har fått det svårare att stå och gå nu på sista tiden, det är även alzheimers sjukdomen som göra att kan stå och gå sämre, jag hatar verkligen denna skit sjukdom!

RSS 2.0