Vad händer från 0-1000 ?



En helg med träning blev det, fys på schemat och ännu mer fys.
Fytusan vad starka vi kommer att bli. Hulk Hogan se upp här kommer jag/vi ;)
Nu blir det tv, ses vi på bingolott?

alla dessa strö jobb, när skall man få en ...

Här var det två inlägg på en dag, oj det börjar att arta sig. Jag skall fakiskt snart lägga mig och nana skall upp och arbeta om några timmar. Tidningsbud är man i två veckor nu, ett blää jobb om man skall vara ärlig men pengar är pengar. Jag hade önskat att jag hade ett gå distrikt istället för bil, hade ju fått lite extra träning då :) Men bara 8 dagar kvar nu sen är man klar med de strö jobbet. Nu hoppas jag bara på att pappa kunde fixa ngt på hans jobb, så wish me luck=)


Nu blir det att sova lite, Love u all


ajhdehfpi

Sitter i min fötoj och gör ingetting som vanligt, vad händer med mig egentligen. Få rycka upp mig snart men jag orkar bara inte, är nog en latmask av mig. Eller så är jag deprimerad för att min älskling inte är hemma och att jag inte har träffat honom på en veckan snart :/ oh att jag saknar min emelie som jag inte har träffat på hur länge som helst nu! Jag vill hitta på något idag men vet inte riktigt vad:) vill gå på bio, är det någon som är på den idén?

Nja, det var väl det jag kunde skriva idag, inget annat speciellt har hänt så , peeeace

Saknar en stadig inkomst ;)

Jag saknar mitt sommar jobb, vill tillbaka till v.tab.

- Jag saknar arkbrotten ;)
- Jag saknar att jag blev grym på brunspetsar
- Att maskinen gör så att jag får arkbrott ca 7 gången på en kväll ;)
- Att vi slog rekordet på minst körda tidningar på en kväll (13 674) antal körda  ;P
- Att åka runt på körbanan och leta rullar
-Att malin kommer åkandes på en rulle som tidigt som jag lyssnar på titanic, samtidigit som hon står som de gör i filmen, som jag skrattade ;)
- Saknar '' de coola'' grabbarna på jobbet

Saknar att ha en stadig inkomst! haha

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag var som sagt i danmark och vi tränade och spelade match, det gick bra för mig i helgen och handboll är lika roligt som alltid. Mina tjejer är dem bästa, dock saknar jag min bff.


Snabb uppdatering

Jag har varit ledig från jobb i snart en vecka och jag saknar det faktiskt tror det eller ej, fast hur man inte saknar mina arbetskamrater! Ni gjorde livet/jobbet på V-tab så mycket roligare mer er där. Jag har typ stängt ut mig från världen denna veckan, jag har bara spenderat tid oss baby, finns faktiskt en anledning. Han lämnar mig i två veckor för att åka till halmstad för att ta sin intensiv kurs så okej det är för en bra anledning att lämna mig, men gör aldrig om det:(;) Tur kommer han hem snabbt under helgen för att spela någon träningscup i angered:) Då får man träffa han en snabbis i allafall=). Fast bra att han åker oxå så vi får tid att sakna varandra mer med:) (såå halmstads folk, rör inte min man, han är MIN)

Men åter till något intressant som jobb igen:)
Från och med söndag och framtill den 28 är jag en tidningsutdelare hihi, de trodde jag aldrig men i två veckor kommer jag nog att klara det och lite extra pengar, sen blir det ''vila'' tills man hittar ett hel tids jobb, fast ärligt så hoppas jag på att man får en öppning på v-tab igen, men annars får de bli tills sommaren igen :)

Men nu till helgen blir det danmark med laget! YEEAH


peace and love

Älskling lämnade mig precis efter ha varit hos mig sen tidigt imorse då han överraskade med att dyka upp och somnade brevid mig, han kom direkt efter hans tidnings runda och jag hade nog själv sovit i kanske två timmar:) Han var mycket duktig idag, han snarkade inte något så jag fick sova ut:) men skall ända ta en powernap innan jobbet. Jag gör alltid de så jag vet att jag är utvilad:) (köpt med mig lite fredas godis så jag kan toppa socker nivån ifall jag skulle bli alldelse för trött)

Har försökt att bli frisk i denna under veckan och jag mår mycket bättre idag, äntligen nu får man träna på söndag något jag har längtat efter:)

Men det var den lilla updaten ni kunde få från mig nu.
Peace and loove my friends

saknar att träna, jag vill bli frisk

Jag orkar faktiskt inte att vara sjuk längre, haft feber i tre dagar nu och den försvinner inte, fan jag gör ju inget annat än att ligga och vila och sådant. Jag är trött på det, jag vill med träna och träna nu faktiskt. Har tänkt på en sak, när man väl inte får träna vill man inget hellre än att träna. Annars är det ganska mycket ''skit samma'' för vissa kanske. Alla har sina up and downs. Jag gillar att träna när jag väl gör det för efter får man den där må bra känslan, jag saknar den nu!

Låt mig bli frisk, snälla snälla snälla.

Jag vill med träna på sportlife idag med mina lagkamrater:)

RSS 2.0