ute och sola och bada med loverboy <3



Nu skall jag ut och sola med älsklingen<3. Om några timmar blir det dags för träning oxå, men får se hur det blir med det. Jag har någon obehaglig känsla mellan hjärtat, revbenen och brösten typ. Kan inte för klara det, typ tungt att andas och stickande ont typ, har haft det sen i går natt. Jag hoppas verkligen det går över snart, för det här är inget jag kan styra över. Tro inte några värktabletter hjälper på mot detta, eller vad tror ni? är det någon annan än jag som har haft den här känslan? Berätta ge mig tips om ni har, hur fick ni bort det,  vad gjorde ni?

Bara för att jag älskar mellan mjölk!

Ledig i två dagar nu härligt, kan äntligen passa på och vila och försöka hinna med det jag inte hinner annars. Som ikväll skall jag träffa min alldelse egna favorit Mia. Det var ett tagsen nu och vi har bestämt att vi skall gå och se bio idag, The proposel skall vi se. Jag hoppas verkligen att den är bra, har sett framemot den faktiskt. Idag har jag solat och så, klarade inte att ligga ute så länge idag är ganska trött och jag pallade inte idag bara. Får ta igen det i veckan i stället.

Har precis avslutat min middag, det blev gröt eftersom ingen orkade göra mat idag, inte ens mamma eller jag så tog jag beslutet att varma lite gröt i stället och ta någon macka eller så. Popcorn finns det ju på bion ;), de räcker för mig. hahaha.   Har även passat på att leka med min webkamera på datan. haha här får ni ngr smakprov ;)

  

  

Svergie-England

Sitter och kollar på fotbollen samtidigt som jag bloggar, typiskt nog gjorde england mål på en fast situation så vi ligger under just nu men det är en hel del kvar av matchen, så vi får hoppas på sverige!

I nattens produktion började bra och det såg ut att bli en bra tid, en tidig hemgång men så dog vår älskade michael jackson och då sprack vår tid. Vi väntade på nya plåtar och det tog sin tid och vi tiden blev sämre men men. Jag längtade hem till min älskling det var nog därför det var så jobbigt igår. halv sex var jag hemma oss pojken min och somnade så sött i hans famn. Jag älskar dig simon!

Sov ett bra tag och kände mig ändå inte utvilad, så skall nog sova lite nu ändå. två nätter till och jag är ledig, i tre dagar jippi!

(opps, mål igen för engeland, typsikt ännu en himla hörna)

Yes, VI VAAAAAAAN

Yes, vi vann! Vi vann vår träningsmatch mot önnered bra jobbet tjejer, stolt mama ;). Det var en bra match med mycket hets både från domaren o spelare men sådant är spelet och smällar man får ta :) Jag har precis ätit min ''lunch'' innan jobbet och skall snart sätta mig en bil och köra racer till jobbet. Jag har två nätter till efter denna, det går snabbt. Fick min lön igår med och den satt riktigt fint, jobbat 8 dagar bara och fick 9000 ca, det är bra de ;). Jag gillar faktiskt att jobba det betyder att man ständigt från in pengar och man kan leva livet. man saknar faktiskt lite studiebidraget, man kunde alltid lita på det. Men nu kan man inte det längre.

Jag har förövrigt ganska tråkigt, sitter bara och väntar på att klockan skall bli mycket..

Något att se fram emot imorgon är att det är sverige - england semifinal i uem :) Det skall jag kolla på innan match jobbet i allafall. 


btw så saknar jag den här tösen som ligger och gottare sig i solen i cypren, kom hem nu! Älskar dig favoriten

solen skiner över göteborg

Jag vaknade ganska tidigt idag efter ha kommit hem relativt tidigt idag. En bra dag på jobbet ändå inte så mycket mer att berätta där inte. Har inte alls så mycket berätta egentligen heller. Idag skippar vi träningen för att spela match istället, mot önnered och direkt efter det är det jobbet som gäller :) Får hoppas att det går ännu bättre i kväll.


Jag vet inte vad jag skall skriva mer just nu. Men jag skall i allafall äta frukost nu och jag skall nog gå ut och sola sen i allafall, man får allt passa på nu när solen äntligen lyser över göteborg :)

Det kändes bara så fel

Igår var som sagt första passet för denna veckan gällande jobbet och man fick en chock när man kom och läste på lisan över hur vi skulle jobba, två nattstarter och jag var med i en av den gruppen och det betyder att två grupper stannar kvar efter gp och startar en ny produktion. Så igår lämnade jag jobbet prick klockan sex igår. Det kändes så fel, solen sken som bara den och temp' visade redan 14 grader och jag satt i en bil på väg hem för att sova bort halva dagen av denna underbara dagen;/ men nu är jag vaken och jag skall hem till älsklingen och sol, sen skall hans farmor och farfar bjuda på mat!

Måste dra nu, hörs senare , hälsar en trött sova vid frukostbordet ;)

Soffpotatis

Jag ligger i min soffa och ser på bones om några timmar är det dags för jobb och jag är pepp men ändå inte, först är det sverige matchen på tv, sen har jag fortfarande grym träningsverk och jag vet inte ens om jag kommer att klara trapporna. Idag har jag inte gjort så mycket mer än att sovit, solat, kört pappa till landvetter och solat och läst twilight boken 2, redan läst halv och då började jag för tre timmar sen bara typ haha ;) jag gillar den men håller med malin den är lite seg på vissa ställen men jag tar mig igenom det i allafall :)

Det blev inget lekande med fredrik idag, han mådde tydligen inte så bra och det gjorde inte jag heller idag tydligen, hade magont ont i morse plus träningsvärken men men, förhoppningsvis kommer det gå över under kvällen :)

Puss och hej, nu skall jag sova en timma eller något!


Jönsson från jobbet, någon dag skall jag oxå bli första tryckare ;)

ljuva sommarkvällarnas tv-tittande av beck!

am back och träningsvärken känns både bättre och sämre men hoppas att allt har blivit bättre imorgon, för imorgon är det dags för jobb igen och jag måste vara tillräckligt stark i benen, armar för att klara av mitt jobb med dess trappor, tunga rullar och de tunga arbetet ;)

Imorgon blir det upp tidigt för att sola, köra pappa till landvetter, hämta upp min vän fredrik ta han ut till torslanda, bada, sola, äta göra matsäck sen blir det jobb och då lämnar jag fredrik vid backaplan. Det var ett tagsen jag umgåtts med fredrik saknat killen faktiskt. Vi skall nog se till och ha det roligt imorgon!

Just nu sitter jag och ser på beck - hämndens pris, en film man har sett ex antal gånger men ett beck fan som man är kollar man i vilket fall och njuter ;)

Peppa, peppa, peppa! för imorgon blir det jobb igen ;)

Bara nårga minuter kvar innan jag måste åka till träningen, jag börjat att bli pepp på att träna nu faktiskt, jag få bort träningsverken jag fick igår av styketräningspasset vi hade med mackan, det var ett tagsen jag hade det passet och man blir alltid lika seg efter, jag blir det i allafall ;). Nyss åkte älskling hem till sig med, vi har spenaderat alla mina lediga dagar innan jobbet där igång igen, tre nätter och fyra dagar. Jag är så kär i dig älskling! Jag vet att du är helt galen i mig med ;).

Idag har jag och simon bara legat i solen och jobbat på brännan och badat i poolen, I'm loving it!

Nu är det dags, vi hörs efter träningen sen!


Toppen helg!

Midsommar vilken underbar tillställning, det var första gången på länge jag inte tyckte att dagen är helt överskattad. Jag hade en toppen dag, tillsammans med min älskling och 30 andra personer. Det fanns köttbullar, potatis, sil, prinskorvar, jordgubbar, chips, dricka och dånade musik från högtalarna! Det spelades lite kubb och det var en perekt dag.

Petter och simon hade visst ett vad oxå under kvällen att det inte skulle pussa på sina flickvänner under ett visst antal timmar och det klarade ganska bra även fast jag och johanna kämpade som tusan, men sedan runt 9 klarade inte längre, vadet var från sju till tolv så de klarade det nästan, men bra kämpat pojkar ;)

Dagen efter midsommar blev det bio med älskling och en romantiskt dag, jag älskar dig !

Glad Midsommar!

Glad midsommar på er och grattis louise på födelsedagen!
Jag vaknade halv ett imorse efter ha kommit hem ca kvart över fyra i morse pga av jobbet, vi hade lite problem i fyrans press igår så gp gick lite trögt men sådana smällar får man ta.

Idag är det som sagt midsommar och den skall tillbringas hemma oss min pojkvän där han har bjudit över en del folk, det skall blir riktigt trevligt och roligt! Jag har precis gjort i ordning mig och skall bara packa väskan, sen tar jag bilen och lämnar torslanda för frölunda! Imon skall jag och älskling på bio och se baksmällan, vilket kanske vi båda kanske kommer att vara imorgon med vemvet?


En hektiskt dag- Natt

Vilken Kväll/natt jag hade idag/igår. Kom till jobbet chillade ett tag och vi kom igång bra med bn. Det var dags att skifta från Bn till metro och där brast det, vi fick arkbrott i stå stillande läge och vi försökte skicka upp arket fyra gånger och på äntligen på de fjörde försöket funkade det :), fast då ligger vi redan tre timmar efter. Vi fick kalla på maskin-elektronik gubbar som skulle komma och hjälpa oss för det var något som var sönder i maskinen och det tog sitt tag att hitta det felet, men någon stans i cylindarna satt det i allafall.

Till slut fick vi hjälp från press 1 och vi kom igång med metro, vi blev klara till slut vi fyra. bara tre- två timmar efter metro egentligen skulle vara klar. Jag var hemma halv 6 idag, och klockan 9 skulle jag sitta i frisör stolen. Jag funderade länge om jag skulle sova eller inte men jag blundade och somnade, vaknade tio minuter efter klockan hade börjat ringa och tur var väl det säger ja! hann sova ca två timmar, var rätt trött när jag vaknade och när jag satt i stolen, kom hem och somnade direkt och vaknade nyss. Skall jobba snart igen :)

Jag blev riktigt nöjd, tog ut mitt löshår och fick en totalförändring


Min nya dell studio 15,6 :D

Glömde jag att säga att jag fick min data igår, jag är skit glad och den är så himla underbar och fin! älskar att jag det är en inbygg webcam, då kan jag lägga in bilder på bloggen varje dag.

här får ni lite smak prov och med effekter:P


EN GÅNG V-TAB ALLTID V-TAB

Det är mycket som har hänt sedan jag skrev sist.
Jag tog studenten den 5 juni och det var den sjukaste, underbaraste, roligaste dagen i mitt liv än så länge. Att åka flak och bada i posidon var något extra, alla fina presenter, lycko önskningar och självaste betygen satt fint. Jag har kämpat i tre år och mina betyg blev över för väntan, definitivt bättre slutbetyg än vad jag hade när jag gick ut nian. Jag är riktigt stolt över mig själv. Bara dagen efter åkte jag på en hemlig utflykt och det var lyckat som alltid. 

Efter min utflykt hade jag några dagar hemma då jag äntligen kunde få varva ner och umgås med aa simon haha ;), självklart slapp jag inte undan träningsvärken utan jag har tränat på förfullt oxå!. I helgen var jag på träningsläger nere i skåne och vi hade roligt, spelade två matcher och en träning, även fast inte vann matcherna så hade vi ändå roligt och det var lärorikt:).

Jag kom hem klockan 21 i söndas och 45 minuter senare var jag på jobbet och började mitt första pass för denna sommaren, jag hamnade bra arbetsgrupp, jönsson teamet . haha, det kände som jag aldrig hade slutat att jobba, vilket kändes väldigt bra, det var lite kämpigt i början men som tur hade man en övre man som hjälpte mig, haha

Det var väl det mesta, jag slutar att arbeta på fredag morgon och är ledig hela helgen, härligt värre.

I CANT WAIT UNTIL''


Utkast: Måndag och ...

Måndag och det är strålande sol, är snabbt inne för att blogg lite och äta lunch annars har jag legat ut i solen och plaskat i poolen :). Förövrigt var jag snabbt i skolan imorse och lämnde tillbaka vår skoldata som vi nu har haft i tre år, ganska utsliten och dålig har den blivit så det skall bli skönt och få en ny i studentpresent ;), om jag nu får det .

Har träning senare ikväll sen bär det av hem till älskling för att fira en månads dagen typ ;) den är egentligen imorgon tisdag men vi har lite fullt upp båda två så det får bli så här :) Så skönt att äntligen ha honom hemma igen:) saknat dig baby, och maria och holmberg med som oxå har varit i alanya i en veckan <3 välkommna hem igen raringar:)

Imorgon är det min bästis studentdag och det skall firas med dunder och brak!

studentveckan!

vad skall jag blogga om idag? har inte gjort så mycket mer än att vara med min älskade pojkvän, vi har solat och badat i poolen och pussas hela dagen =) var ju tvungna att ta igen hela den veckan som han har varit i alanya ;) brun och fin var han i allafall, såå söt så:)

Det blev träning med alaget idag oxå, tränat hela veckan typ med a, så det är roligt, fick vara med imorgon med:).
Idag hann vi även med att köpa en efterlängtad tv till mitt rum, en samsung blev det som vanligt ;), alla tv appareter vi har är samsung nu ;). haha snart är det bara rummet som skall fixa, cant wait, lite onödigt om man kanske skall flytta hemifrån snart, men det är alltid roligt med något nytt :)

Veckan som kommer är studentveckan för mig, vännor som tar studenten och jag själv tar studenten denna veckan så jag har väldigt mycket att se ifram emot, allt har verkligen gått så himla snabbt, ett år bara flög förbi :)

Imon blir det snabbt till skolan, lämna in datan :/, sen snabbt till stan och köpa emelies studentpresent, sen en månads present med till simon <3, han gav mig en del presenter när han kom hem från alanya med, urgullig är min pojkvän, du är bäst :)


RSS 2.0