Stan och min andra hemmaplan Kärra

Äntligen hemma skulle man säga =) Har varit i stan större delen av dagen och en tid hemma oss min älskade Sofia Holmberg =) Det var sofia som handlades mest idag, skor, present och annat =) och ja en dricka och en godis bit det var vad ja lade pengar idag, men det är bara bra. Skall spara pengar denna månaden så funderar faktiskt att lägga undan pengar för sparande, väldigt rätt i dessa tider =).

Vi gick med min älskade hildeby med och systern och mamma åsa =) emelie fick  köpt sin klänning till födelsedagsfesten som skall hållas för mamma åsa =) Riktigt fin, men klänningen från bloggen var riktigt het den med =).

För er som undrar kom ja faktiskt hem precis nu, Varit hemma oss Sofia och sedan gick vi och kolla på vårt lag när de spelade mot kungälv . Gick lite tidigare så vet inte riktigt slutresultatet men när jag gick var det faröv till kungälv, Synd tjejer. Vi tar upp det nästa gång =)

Nu är det lite idol tittande sitter dock egentligen och väntar på att ''Fredag hela Veckan '' där ett inslag från blondinbellas födelsedagsfesten från Café Opera . Skall bli intressant eftersom steckarn har varit där och partajat :P haha .. Jag önska att var så''stor''... Men se upp ! haha


Meningslöst men bra!

Väldigt litet bloggat idag men har inte haft tid hoppas ni förstår.. fick ju in ett lite längre inlägg förut men dock skrev jag inte allt självm, hade lite hjälpa.. Evelina & Hilda haha... Eftersom jag inte var med på deras myskväll igår så fick jag läsa om den idag på deras bloggar.. (finns som länkade på min sida för övrigt) ni som har läst och känner oss riktigt väl så är det ganska klockrent.

De senaste dagarna har jag försökt att vara mer seriös i mitt bloggande och tycker det har gott ganska bra.. försöker att skriva om det som händer i världen ge mig point of view '' hoppas att det uppskattas.. haha.

Men idag har jag inte så mycket seriöst att skriva om utan idag får ja gå tillbaka till den tråkiga vardags bloggen..
SÅ min dag har sett ut så här idag

Vaknat
frukost
massa tv/serie tittande
lunch
övningskört med pappa i två timmar
tränat
kvällsmat
tv tittande
och nu sitter jag här och bloggar, skall även plugga lite faktiskt. Vissa vet andra vet inte och exakt så vill ja ha det..=)
Igår fick ja gjort klart mitt arbete i specielidrott och blev faktiskt riktigt nöjd skall kolla igenom mål en gång och sedan skicka in , yeaaah, två läxor kvar. Vet att ja i ett tidigare inlägg skrev att ni inte skulle få höra tjat om pluggande men min så kallade plan sprack som vanligt, sköt upp det mesta och nu får ja fortsätta plugga lovet ut haha. men som sagt tar igen det på kvällen eller kvällarna.. gör mitt bäst pluggande då faktiskt. Hur ser er plugg tider ut, när gör ni bäst ifrån er? =) hoppas någon delar min mening.

Men nu alldelse för långt inlägg skulle ju bara uppdatera lite snabbt, för att aa återgå till pluggandet. Jävla disträä är bloggen ibland.

Pussar xoxo Carrrie ;)


Me and my Sex and the city friends

Carrie - eller Grandell ,  haft killar en liten stund här och en liten stund där , men sen har killarna inte fattat vad dom verkligen har gått miste om och bara dragit. Sen efter ett tag har dom ju hört v sig igen så som det är i filmen. Man kan säga att detta är en mycket bra tjej som verkligen förtjänar en riktig dröm prins, men prinsen har inte dykt upp riktigt ännu. Han kommer, jag lova, men man vet bara inte när ;) Kärleken dyker upp när man minst anar det som man brukar säga :) och jag tror faktist att det stämmer !

Samantha - eller Evelina , förälskad ? eller nja kanske inte just i killen men kanske i kärleken. Men vem är väl inte de!? Det är ju precis de som alla tjejer är, man vill ha det där riktigt romantiska men man hittar det aldrig hos en kille. Man prövar sig runt lite här och lite där och sen så neej , han var nog inget för mig ! Men jag lovar att även denna tjej kan fästa sig vid en kille och den dagen kommer såklart att inträffa :) 

Charlotte - eller Emelie , kanske den lite ordentliga. Vill ha ett fast förhållande och kunna känna sig trygg och älskad. Har inte alltid haft det så bra , varit ensam ett tag men till slut hittat sin stora kärlek. Det är där hon är just nu , i ett förhållade med någon hon tycker mycket om. Bryr sig mycket om sina vänner och stöttar dom i deras kärlekstrassel. Kanske lite av en Dr. Phil haha :) !


Miranda - njaa vi vet inte riktigt ännu men det kommer :) snart ! 

För er som känner oss, så förstår ni hur jäkla klockrent det är egentligen. Allt passar så bra. Sen att Samantha är den som ska beskriva mig är la sådär bra egentligen. Men jag gör inte ens hälften av hälfen av alla hon gör !
Just nu disskuteras det flitigt om vem som ska ta sista platsen och vi har våra kandidater. Även en klockren som Mr.Big (inte den som nämndes innan, den är bara en nalle som man kan söka tröst hos). Den här ska vara som den riktiga, och jag har en grym kandidat.


Det här läste jag på mina vänners blogg alldelse nyss och visst stämmer det så jävla bra. Och jag som Carrie klockrent är ju till och med lika snygg som henne och samma stil '''nooooot'' I wish ja hade hennes kläder och skor och var a big move star =) men den vänskap som har bildats mellan oss är sex and the city stil rakt igenom. KLOCKRENT..


Hellu, my name is Carrie AKA Grandell

Sleeep

Vaknat allesammans? Vaknade för några timmar sen och nu sitter jag och kolla på ugly betty =) haha snart kommer pappa hem och då skall vi övningsköra. Men först skall jag faktiskt äta lunch för att sedan träna, haha. Men men

Det blev ganska kort inlägg idag, har ingen ork att skriva idag, för mycket att tänka på helt enkelt. haha.

Ett minne till alla offer från Diskotekbranden 30 oktober 1998


http://gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=220&a=454816

Idag är det en dag att minnas, för exakt 10 år sedan dog 63 ungdomar dog inne i en diskotekbrand i den Makedonska föreningens lokal på Backaplan. Det var en hemsk dag för alla de inblandande och för övriga göteborgare samt andra som kände medlidande med familjerna och vännorna. Jag var bara 8 år när den här hemska olyckan inträffade men ändå kände jag sorgen som gick igenom göteborg. Kan inte tänka mig hur det var för dem som hade rätt åldern inne, som antagligen var där eller som hade vännor som befann sig där.

Idag samlades tusen tals människor för att gå med tända faklor från Gustav Adolfs torg för att tillsammans gå till backa plan, där en minnescermoni skulle hållas. Många är där för att hedra.

Skräcken att inte få tag på sin dotter/son/vän/barnbarn är ju bara hemskt, att ringa och ringa och att ingen svarar, kan tänka mig hur paniken och skräcken inbords, fytusan vad hemskt. Och att senare få ett samtal och få det bekräftat, ''den där känslan om att något har inträffat'' Hemskt.

Jag tycker även det är grymt hemskt att de fyra personerna som anläggde branden redan har avtjänat sina straff. Det har bara gått tio år och de hade befarat 63 st liv, pga av en dyspyt med arrangörerna att det inte fick komma in gratis. Alltså antog dem att det var okej att ''tända eld på en stol''? allt detta för att synas , hämnas? Hur tänker visa ibland? Men allt handlar om psykologi egentligen eller? hur ens barnväxt har varit, sitt arv..

Det är egentligen väldigt intressant psykologi och hur mycket det samhör men det verkligheten?!

KÖRSKOLA & BELLA 18 ÅR!

Nu sitter jag här i tv soffan och försöker trycka i mig en snabb frukost innan jag måste ta bussen intill ullevi norra och starta min volvo och rulla iväg jippi =) Så det blir inte så mycket bloggandet idag heller förren jag kommer hem runt 8. jag skall nämligen vara med min kompis Emelie, vilket var år och dar sedan vi vara med varandra =) vi träffas varje dag i skolan i allafall =).


men nu måste ja fortsätta ät nu, måste hinna sminka mig med.

cya ..


BTW

GRATTIS BELLA PÅ 18 ÅRS DAGEN !
(bild snodd från hennes bilddagbok ;) )

Prishöjning, men vafan

Inte haft jätte tid att blogga idag/igår, men har lite tid över nu innan jag skall sova. Träningen gick bra men andningen och styrkan finns där just ännu, men förhoppningsvis kommer det med. Fick som sagt städat idag och rummet känns fortfarande fräscht=).

Det börjat bli kallt ute nu med 0 gradigt förut så alla som kör bil borde verkligen se upp nu, skaffa vinterdäck åtminstånde, en säker investering i allafall.

Från att gå till däck till något helt annat. Var inne på västtrafik hemsida precis för att planera min resa inför morgon dagen då jag skall till körskolan för att ha körlektion. Men det var inte de jag skulle nämna, men väl inne på sidan fick ja syn på en rubik där det stod ''Vi höjer priserna, pga av förhöjd bensin priser'' men hållå vad se de på nyheter senast som idag? eller var det igår? skitsamma. Men även fast vi går in en lågkonjuktur så finns det posetiva saker såsom att skatterna, bostadsränta, och vissa råvaroprodukter i livsmedelsaffäerna kmr att sänkas och även att bensin priset börjar gå ner. Men hur fan kan då Västtrafik komma med idén att höja priserna? Är det inte dyrt nog? eller de kanske försöker dölja andledningen till höjningen av biljettpriserna. Jag tycker det då är fruktansvärt, vi studenter har fan inte råd att köpa ett fritidskort längre, vi lever ju högst på 1050 kr i månaden (gäller dem utan jobb då) det blir alltså att ca halva av ''lönen'' går till att köpa ett fritidskort till bussen. Alla har inte rika föräldrar och kanske får lägga sina pengar på sånt själva. Jag vet att jag får göra det, så nu gäller det att priotera här nu. usch jag är i allafall smått arg. Just nu berör det inte mig men visa andra kanske. Den här jävla lågkonjukturen aså.


Stor städning i mitt rum !


Gud så skönt det är att få städat ibland, få slängt onödigt skit är desto bättre. Rummet känns som nytt och det får plats med mer saker. Egentligen skulle jag vilja slänga det mesta i mitt rum, exempel mina byrolådor med kläder och min tv som jag inte har användt sen vi gick ifrån det anologa nätet, så den har ja verkligen användning för. Sen vill ja slänga den stora hyllan där ja har mina böcker och annat skit. Vill hellre ha en störe garderob där ja får plats med alla mina kläder istället för att ha uppstaplat på en rad som allt gör nu. usch gillar det verkligen inte. Ja vill ha ett öppet rum. Jag vill göra om. Men det får dock väntas med det. Kommer säkert snart flytta hemifrån eller något man vet ju faktiskt inte hur det kommer att gå efter studenten som närmar sig med stormsteg. Kände det igår när jag satt och skrev klart mitt student tal att det faktiskt snart är dags.

Fick även tag på tele 2 kundservice idag med, fick löst alla problem med mitt abonnemang så nu har jag bara CSN erbjudande Tele 2 Comviq SMS speciell där ja bara betalar 39 kr i månaden och skickar 3000 fria sms i månaden och ringer för 99 kr/öre/min till de andra näten och 0 kr/mr för comvip kunderna =). Tycker det var en bra deal. en bindningstid men vafan det är värt det istället som ja att ja hade de innan då ja betalade 99 kr / i månaden ... det var ju mer pengar än vad jag ringde för i månaden så nu tror ja min räkning kommer att ligga under 100 kr vilket kommer att bli PERFEKT. Såå mycket värt. Kolla ni andra på de med, Gå in på CSN-kortet.se och kolla in era erbjudanade ibland finns det faktiskt några bra kapp att göra där faktiskt =)

Men nu skall ja se på gsp avsnittet som ja laddade ner i morse ... så ses om ett tag..


God God God Riktig Morgon

Nu har jag vaknat, det är andra dagen på höst lovet och jag skall plugga det sista. Har faktiskt bara Företag B kvar och jag som började plugga med allt det andra igår, är ja inte grym? Så idag är det sista dagen för denna veckan ni får läsa om att jag skall plugga, bra va?

Träning blir det som sagt det idag, men det är inte förren om 6 timmar typ så kan plugga hur länge som helst  :P fast annat står på schemat idag med=)  men det får ni reda på senare .. kan ju inte ge er allt med en gång ?, neeej självklart inte.

Nu skall ja läsa resten av mina bloggar och sen blir det en stor och nyttig frukost.

Trumman tyst för alltid.

Något som fick mig falla en lite tår var faktiskt detta besked, av en slump gick ja in på alltomhandboll.nu för att leta efter ett styrkeprogram till min specialsidrottsuppgift men ögat fall på en annan länk.

''trumman är tyst för alltid'' löd det.
Det handlade om RIK största supporter, (han som alltid sitter och trummar på matcherna vet ni?) som hade avlidit och han blev bara 28. Det är hemskt att läsa att en 28 åring hastigt bara sådär kan gå och dö. DÅ förstår man verkligen att det kan hända vem som helst. Det får mig verkligen att leva livet som det vore min sista dag på jorden och uppskatta det som finns.

Nu äntligen förstod ja varför de snackade om att de hade varit en tyst minut i lisebergs hallen senast rik spelade. Det var ju för honom och det var ju han verkligen värd och det är han. Känner han inte personligen, men man vet vem han är och man känner sig beröd i allafall. Vem kommer nu sitta och trumma på matcherna och leva upp stämningen . Ingen kommer ju ta hans plats, men i allafall försöka.

skriver som de gjorde på riks hemsida och alltomhandboll.nu en tanke går till hans familj och vänner.


Billigt Spa

Ny laddad och fräsch och helt lugn. Tog ett lång bad med massa skum och rätt produkter hade även en self warm ansiktsmask på mig, har ju tidigare sagt att varje söndag är ansiktsmask dagen och igår blev det inget så fick ta det idag och det kanske var bra de. Efter en hård träning med bra tempo och en del godis under helgen så var det rätt att ta en varmt bad och en ansiktsmask för att rensa porrerna(stavning). Jag känner mig i allafall väldigt uppfriskande och fräsch nu.. Helt enkelt laddat om kroppen, men tyvärr försvann inte förskyldningen och inte min hes röst, men kroppen är fin och len=) haha.. Hade till och med en laptop in till badrummet och satte på en film och låg där och kollade. Nu ser jag fortsättning här inne i mitt rum.. konstigt tycker ni, men det var mycket avkopplande i allafall.

Sa förut att träningen gick sådär och det gjorde den. Hade lite problem med andning där ett tag men det blev bättre och sedan sämre men det är smällar jag får ta helt enkelt, har varit sjuk och är nog fortfarande sjuk.

Träning blir det imorgon med men får se hur det går då, lååång löpträning blir det imorgon oxå, jippe ''noot'' haha.
 
Imorgon skall det vara färdigt pluggat för mig det har jag bestämt inget mer pluggande resten av lovet i allafall. Har inte så mycket kvar faktiskt bara FE B, SV C och några specielidrottsuppgifter som tar aa ca tio minuter att skriva om jag känner mig rätt :P såå grym är faktiskt ja på idrott, min grej ..


Bilder gör en blogg så mycket roligare.. haha

Back

Nu är jag hemma från träningen igen det gick bra, men inte okej ändå...
nu skall ja ta ett uppfriskande bad ! More update later!

Träning 17.00

Nu är det dags för träning och det har gått ca en vecka sedan ja tränade senast pga. av att jag har varit sjuk konstant hela förra veckan. Fortfarande inte helt frisk, men nu kan ja behärska det=). Rösten mår mycket bättre idag med.

Men nu skall ja ta bilen (ja övningskör fortfarande, så inget körkort ännu för dem som trodde de;) ) till träningen vi hörs senare =)

PUSS.

Finns några vänner som får mig att må bra. Tack för att ni finns <3

''SKOLA''

Jag vet att ni tycker det är tråkigt att läsa om plugg och skola men ville bara meddela att jag är klar med en av mina inlämningar som skall in av slutet av denna veckan . EN klapp på axeln till mig!

Inlämningar
Svenska C - Student Tal
Företagekonomi A-B Kurs A= Det lokala Näringslivet Kurs B = Marknadsförings plan för ett företag
Engelska C - Skriv ett informell och formel letter
SpeciellIdrott - Gör ett uppvärmnings program för träning och tävling och gör ett rölighetsprogram - strykeprogram

Vissa har jag faktiskt hunnit börjat på och blivit klart =)

Men ses sen (L)


HÖSTLOV

Precis vaknat upp och det är första dagen på höstlovet =) skall snart in i duschen för att sedan sätta mig här framför datan igen då, jag skall börja plugga på min företagsekonomi uppgift som skall vara inlämnade.. har dock typ bara några meningar kvar så det kommer att gå snabbt=), så efter det skickar jag in den så är en inlämning klar i allafall=) Efter det blir Företagekonomi B som jag skall börja skriva på lite smått, den skall in nästa vecka man vill gärna bli klar med den=) Efter några timma med den tar jag faktiskt en paus och gör exakt vad jag vill. tror inte jag kommer att plugga mer på denna dag i allafall.. Tisdag, onsdag, torsdag, fredag blir faktiskt och plugg på.. Hatar när lärare ger uppgifter under lovet . Det borde faktiskt vara förbjudet men kanske har mig själv att skylla? har ju vetat om uppgiften i några veckor nu så kanske skulle ha borjat med den tidigare? såå jag skall nog skylla mig själv... bättre plannering nästa gång!

Men nu kallar duschen känner mig så smutig och fuuul, håret är äckligt och fett sååå DUSSSCH NU !

cya xoxo S.

HANDBOLL&FREDRIK/FOTBOLL (L)

Kunde denna söndag bli något bättre? Vakna i tid idag i allafall runt elva gå frukost sedan ner till hallen för att se bror spela. (btw första gången ja var i T-hallen sen jag slutade i juni) lite skrämmande men träffade inte på någon i allafall och tur de.. men över till matchen. Patrik spelade mot rik och de vann med några bollar. Dock hände det en sak som fick mig bli jäävligt förbannad. Patrik hade en liten tvist men från RIK, han hade tydligen sagt - res dig upp din lila fjant , och visst ja hade med blivit lite arg men hade det tagit de med en klack spark men det gjorde tydligen inte han utan han verkligen satsar för att drämma bollen rakt i huvudet på min bror och ja för mig var det droppen, skrek som en idiot hade lust att springa ut på plan och smälla till honom och fråga vad det är för fel med honom.. men fick stoppa mig i sista sekunden.. istället kom systern i mig fram igen och gick ner till bror min som var arg och ledsen och tröstade honom istället och sa- att den där killen är en idiot och han har ngt fel i skallen eller något.. De där var riktigt syskon kärlek när man ställer upp och tröstar.. typ första gången. Aja matchen var slut och de vann med några bollar som jag sa.

Mormor körde mig till krysset där jag väntade på min buss som skulle ta mig till stan. Skulle möta upp Fredrik för att ta några glass innan matchen, det blev gotebar där alla ifk.are hänger innan match haha.. riktigt mysigt, prat och skratt, gillar den där fredrik. Matchen var kanon bra för övrigt vinst med 5-2 efter otroliga fina mål från ifks sida.. haha men det kanske absolut bästa var efter matchen..

Fick syn på min gamla arbetskamrat Jönsson.. går emot honom upp i trappan, han är en lång jävla så ja sa..

- är jag är en sådan nobody för dig nu så du inte längre ser mig ? ;)
- Men heeeej älskling och en stor bambse kram ..

alltid roligt att få träffa på er urban och jönsson två nötskal;)

men det ABSOLUT BÄSTA VAR att jag var en meter ifrån Robin Söder, OMG vad snygg han var.. låt han bli min haha..


JAG ÄLSKAR DIG

Jag älskar dig . så lay all your love on me.


THE WINNER TAKES IT ALL .... THE LOSER GETS NOTHING!

Jag får skylla på att jag har varit sjuk och därför en sådan förfärlig dålig uppdatering.. Igår hade jag några av sötningarna över för middag och utgång. Middag mer likat än utgång idag kände vi nog alla?.. Bättre får det bli nästan gång, när vi alla har vip på Trädgårdn eller parkan som vi faktiskt till slut hamnade på igår. Parkan och Trädgårn är faktiskt några av de ute ställerna som ja diggar mest ;) bara för att jag har så sjukt bra minnen från dem =), alltid lika lyckat..

boys boys boys på parkan igår aså, säger bara WOW! haha ;)

Men tjejer tack för en lyckad och mysig kväll behövdes verkligen nu när allt har blivit som de har ... Ni gör mig GLAD, ni gör mig till den jag är.

Nu den här blåsig och kalla höst natten tillbringar jag faktisk med min mormor, (päronen är i paris på en romantisk get away ;) ) så fick mormor komma över och passa oss, (mer min bror) haha, men för mig gör det inget stannar gärna hemma idag ändå.. tror ingen skulle vilja spendera sin tid med mig idag, speciellt nu när ja har 'tappat' rösten.. väldigt hes och har svårt att prata.. så förskyldning har blivit bättre men ''sjukdomen'' har spridit sig ner i kroppen.. haha nu är det halsen/rösten som får ta sin stöt. haha Men det skall inte hindra mig ifrån att träna och sånt nästa vecka.

Btw det är ju tusan höstlov nu, vad skall alla göra?, jag vet vad jag skall tillbringa min tid till haha.... PLUGGA PLUGGA och TRÄNA ; TRÄNA och umgås med vänner på kvällarna någon dag =)


(skärp dig nu, ja sa det du frågade, vänd inte de emot mig nu)

back in school and am loving it .. or nooooooot ?

Back in school and am loving every second of it ;), yeaah right.. Nä men sitter här i en skönstol vid den gamla ingången till skolan på plan tre. det är lugnt och tyst, perfekt för mig som fortfarande är sjuk och befinner mig i skolan.. Tror nu inte att jag sitter här för mig själv och gömmer mig, nej nej.. Väntar på min kompis Charlotta som just nu befinner sig inne hos syo -killen och snackar sin framtid. Medans ja sitter snällt utanför och väntar.. fast sant då sitter jag ju själv på det viset, men ja väntar ju faktiskt på någon haha..

Snart är det dags för sista lektionen och då är det idrott, idrott som jag dock inte får vara med på..sjuk som ni alla redan vet. Kanske inte så himla bra att bada då liksom eller vad tycker ni? Får i stället sitta och kolla in ni andra snyggingarna när ni badar ;) eller plaskar runt i vattnet.

Men nu tycker ja att det börjar rör sig inne i rummet här, lotta verkar vara klar jippe :)..

Hörs senare ikväll, efter pluggningen av Svenska C - Talet...

Gutenmorgen

Godmorgon!
Vaknade för 20 minuter senare skall snart äta min macka jag fixade för just nu håller ja på att fixa skol väskan :) och förde över pengar till kontot med så jag kan betala flaket som skall in idag=).. (skit vad jag längtar till studenten)
näsan och halsen värker just nu, så ingen träning eller idrott för den heller. Men skall i allafall vara åskadare i allafall =).

Men nu måste jag gå om jag skal, hinna med allt =)

GODNATT!

Snart sova skall ju snabbt palla mig till skolan imorgon faktiskt även fast kroppen säger nej. Som sagt inte mycket har jag att skriva, har inte ens varit ute på två dagar nu bara varit som en säck potatis i soffan. så imorgon frisk luft, det kanske blir till någon nytta istället för att andas in den dåliga luften inne i husen med alla mina dåliga bakterier igen som ja precis andades ut?, kanske därför jag aldrig blir frisk? haha ..
men någ snackat om detta.. GODNATT!

idag 60/70 grymt bra jobbat, en klapp på högra axeln sofia!


sen update

Nu blev klockan sådär sent igen för första uppdatering ;), men sov ut i morse åt en god frukost ( gröt och rostade mackor, en bra och härlig blandning mellan nyttigt och onyttigt ;) men gott var det =). Samtidigt men här underbara gå frukosten blev det ett avsnitt av gossip girl <3 sedan ett asvnitt av ugly betty som ja visst hade laddat ner med =). ja vad hände sen egentligen? jo oprah på tv sen close to home och sen var det dags att mamma kom hem och gjorde mat till sjuklingen, det blev blodpudding, kanske inte så populärt hos alla men för mig är det inga problem inte, nyttigt oxå massa järn vitamin ;)..

och nu ligger jag här i soffan igen och är helt död som vanligt, men men, imorgon är det nya tag skall faktiskt ta mig till skolan imorgon, mest för att hämta en uppgift som behövs göra sen blir det väl att åka och kolla på träningen efter det, kanske rehab för mig, är nog inte riktigt i träningsform än.. haha

men nu se skall ja se klart top model på tv ;)

Det finns värre saker

Det kanske inte var en sådan bra idé att ta en värktablett precis när man skulle sova? Jag blir piggare och piggare för varje minut i stället för att få bli trött? Har inte känt mig såhär ynklig på skit länge och ändå är det bara en förskyldning, det finns ju faktiskt värre saker där ut och jag gnäller över en jobbig förskyldning? Tänker på en speciell person som kämpar och kämpar med sin värk nästan varje dag och så kommer jag och gnäller över förskyldning.

Jag vill säga jag ser upp till dig, oavsett hur ont du har så finns du alltid där, du klagar aldrig, tror aldrig jag har hört dig klaga över ont du kanske egentligen har även fast du inte visar något och det beundrar jag verkligen. Inte kännt denna person länge, men jag beundrar dig. Är glad vi blev kompisar =) Du kanske har listat ut att det är just dig, jag snackar om?  (C.L)<3

Nu skall en snuvig Sofia försöka sova, btw tack för de två kommentarena i det andra inlägget, btw vill veta vem anonym är :) tittar du in här igen så skriv en kommentar till fast med ditt namn och påpeka bilden igen ;). Alltid roligt att veta vilka ens läsare är , även fast det inte är många ;).

Sofia & Tecknad Sofia

Det blev att jag stannade hemma idag från skolan, jag pallade verkligen inte resa mig ur sängen imorse , så det ända jag orkade göra var att rulla mig åt sidan ta upp datan och sjukanmäla mig.. Jag hatar att vara sjuk, ja hatar att inte vara i skolan, hatar att missa träningar, får ett sådant sjukt dåligt samvete.. mot alla, men vad skall man egenligen göra när man är sjuk?  Lika bra att bli frisk innan man smittar någon annan, orka med någon epedmi i laget eller i skolan, lär ju inte bli roligt..

men idag på min sjukdag har jag fått gjort klart min grafisk kommunikations uppgift i allafall, ni skall snart få se resultatet, men ni får verkligen lova att inte skratta :P.. Får se vad jag hinner med senare under dagen, hade velat börja med min hemtenta i FE A men hittar så klart inte mitt papper och då är det lite svårt att börja, men den skall inte in förren nästa vecka så det är väl ganska lugnt ändå =).. btw det är lov snart  =).  Fast det innebär, plugg, plugg och sov... men vi är ändå lediga.

Men snart skall ja se mina favos program, OTH, GSP, THE HILLS.. cya!


ÄR DET LIKT ? om man bort ser lockarna och sminket (ögonskuggan) ..


sjuk..

Nää nu jävlar ta mig här ifrån, snälla någon hjälp mig? Huvudvärk mer än någonsin idag, tänder/käken det samma och näsan rinner ögonen blir tyngre och tyngre, och varmare och varmare blir ja. Feber har ja fått med om man kallar 37, 6 feber så har ja de.. det är feber för mig faktiskt eftersom min normal temp brukar ligga runt 37,2 eller något såå snälla tyck synd om mig, jag är ute efter sympatiröster.. haha. . behöver era varma röster här och nu ..

Sportlife del två

TRÄNINGSVÄRK sitter fortfarande i och det kanske egentligen inte var så bra att träna?, ännu mer huvudvärk och nu är näsan snorrig med, skola imorgon, får se? Skulle behöva gå men känner ja mig så här imorgon så får ja se.. Sportlife träning imorgon med eftersom vår träning är inställd pga av match :(, smällar man får ta.. men det blir strycka och spinning på sportlife imorgon, JIPPI, som om jag inte ha träningsvärk nog? Och cykla det gillar ja verkligen inte.. not my style..


Typiskt mitt rum behövs städas igen? någon som kommer hit och hjälper mig kanske? PLEASE =)

men nu kvällsmat och hör och häpna det blir pizza, vet skit nyttigt efter en träning menmen gott är det =)
xoxo en ännu mer sjukling Sofia


Projektidé , jippii

Vädret gör det verkligen inte lättare att palla sig ur sängen på morgorna, väl vill gå till skolan när det är grått och blåsigt? Heller vill man ligga kvar i den varma sköna sängen och bara gömma sig under täcket, men nej, har pallar man sig upp i allafall och göra sin rutiner på morgonen och sedan hamnar man på skolan iallafall.. Det var en okej skoldag i allafall, och ja trapporna var jobbiga som ja tidigare nämnde i ett annat inlägg (se sportlife) men jag klarade mig i allafall. Hade bara två riktiga lektioner de andra var bas, ph, och projektarbete möte. Min handledare malin var på min idé och tyckte den skulle bli bra .. Bra att man har någon på sin sida iallafall.. De räcker ju inte bara att päronen tycker det är en bra idé man vill ju höra det från dem som sätter betygen oxå:). Men kanske Malin gillar idén för att hon själv är allergisk? Tror att det kan finnas en tanke där ..

Snart är det träning oxå vet ej om jag pallar är förskyld, träningsvärk och huvudvärk återigen ... men det är den där himla förskyldningen som är andledningen till huvudvärken med plus att själv klart värk näsan, hoppas att ja inte har någon bihållsinflamation bara :/..

Plugg blir det i vilket fall efter träningen, projekt skall ja börja med lite smått sedan hemtantan i FE A, sen om jag hinner skall jag kolla på svenska talet oxå:), fast det kan ju vänta egentligen skall ju inte in ännu om ett tag, deadline efter lovet så det är ju en bit kvar..

btw, läste en blogg igår som fick mig ett gott skratt, hur kan man skriva ngt sånt, i varje inlägg nämner han/hon hur full hon/han har varit i helgen och veckan.. oojoj,, skaffa ett liv kanske? åtminstånde minska drickandet, eller han/hon kanske vill bli alco i tidig ålder? Så skoj är det faktiskt inte att dricka. Men det är min åsikt, hur tänker ni andra?

xoxo, en sjukling Sofia.


Sportlife!

aj aj aj, har så ont så jag egentligen inte orka skriva här, vi haft bodypump eller vad tusan det heter idag på sportlife, sen träning direkt efter. .  sååå är vad man kan säga möööör i hela kroppen haha, de lär bli roligt att gå i trapporna i skolan imorgon. För alla som går på kunskap vet att det är inte roligt att gå i dem trapporna efter ett håårt träningspass, tusan det är ju bara jobbigt att gå även med hård träning som inte. Man kan säga att trapporna är som ett träningspass varje dag.. för mig, måste ja stanna och vila eftet de första trapporna vid ingången . . haha , sen kan ja allt ta mig upp haha..

Men helgen då hur har den varit?
Jo fredag den bästa dagen på länge!
Lördag, match aa kunde gott bättre om det fanns några dommare på planen? - vad hände med att ja somnade direkt efter? och vaknade lagom till beck klockan 22.?
Söndag = lååång sovmorgon, och sedan träning, sporlife och lillekärrshallen! haha och nu tv =)

hemgång

Hej, bloggen!
Har precis kommit hem från trädgårdn, har varit den bästa utgången hittills, har haft så jävla roligt.
Dansat hela natten lång, nää finns inget negativ, förutom att man kunde ha åkt hem senare, men sista natt bussen går halv fyra och den måste man ju hinna med hem! tänker då fan inte betala 500 kr från taxi no fucking way!
men tack tina, plus alla från kärra gänget killar som gjorde fredagen den 17 till den bästa på länge !
pusspuss, nu skall ja sova. har trotts allt match imorgon kvart i fyra!

'' Du är farligt nära att sitta i lärarens knä ''

Ett citat från dagens träning. Ja bella du sa att nog kommer att nämna det i bloggen och det är väl så klart att det skall hämna här, ett sådan klockrent citat som det måste nämnas. Fast på ett sätt kanske inte klockrent för er andra mig för oss i laget kunde det inte bli mer klockrent .. ett internskämt helt enkelt. Men vi tackar mackan för det go skrattet i allafall.. fast martinna kommentar var inte dålig den heller,
- öhh du mackan, vad har du där på byxorna, vad är det för vita fläckar och samtidigt som hon säger detta pekar hon mot de känsliga delarna, ni alla veta vad det menas... haha. . oxå de internt för att det skall bli skoj. men är det inte härligt att ha en sådan tränare som man kan få skämt med om sådant att kunna ha en sådan relation med någon vuxen är egentligen bara underbart enligt min mening.. Jag har typ en sådan kontakt med mina lärare på skolan dock kanske inte just sådana mer ''sexigstiga(stavning) kommentarer men men, det är härligt att ha en sådan kontakt i vilket fall..

Men för att sammanfatta träningen var rolig och bra!
Sedan efter träningen har jag pluggat och pluggat, är riktigt nöjd med mina resultat..
imorgon hem och städa, bearbeta min svenska text och skicka in. Fira min broder, han fyllde faktiskt 16 idag, utgång efter det? får ta det lugnt ingen dricka, har faktiskt match dan därpå:) mot valhamra =)

Men nu bedtime, ännu en tid imorgon, körlektion på landsväg måste vara pigg för höger men definitivt vänster svängarna ;) .

Sov söttt... xoxo S.
'' du är farligt nära att sitta i lärarens knä ''

Torsdag

Vart hemma i två timmar nu har sovit i en tv och har senaste stått och lagat pankakor , riktigt gott.
Snart är det dags att åka att träna som vanligt , frida hämtar mig halv 5 yeah. Tusan vad jag längtar till mitt körkort nu=), får banne mig ta tag i det där ;). Sen efter träningen idag blir det snabbt hem för att städa rummet och plugga och ett lagom långt samtal till Fredrik skulle heller inte sitta fel =), var ju några dagar sedan jag hörde hans vackra och lugnade röst ;).

Men nu 20 powernapp igen, är oerhört trött faktiskt :/

btw, körskolan gick utmärkt bra!
and any more btw = nya greys avsnitt kmr ut i natt, jag skall ställa klockan!


GRATTIS ÄLSKADE BRODER=)

GRATTIS BRODERN MIN PÅ 16 ÅRS DAGEN!

Rallybrudarna

fyra minuter kvar innan klockan slår tolv och jag är hemma =)
Mässan gick bra, fick något varvat några till kunskap JIPPIE.
Filmen var nog ännu bättre, sååå verkligen värd att se, massa plus till rallybrudarna från torsby ;).

Om tre minuter fyller min bror 16 år och då är det dags för denna lilla pojk att ut att övningsköra, fan vi får nu slåss om att får tid att övningsköra, nu innan jag tar mitt körkort, haha..

Men men, nu sovdags skall upp om sex timmar in till stan och övningsköra i två timmar, dubbelpass med körskolan. undra hur det får. var jú en månad sen sist?.

Sov sött!


Entering the world of advertising!

Hej, inget inlägg igår, hade inte en lucka över till det igår, skola och träning och sov tid tog upp all min tid vad bloggning heter.  Gårdagen var som alla andra förbaskade tisdagar, asåå fan vad jag hatar tisdagar. Träningen var rolig och idag visade alla framfötterna . GSP - OTH, äntligen var de tillbaka, bra avsnitt, älska catfighten på GSP (gossip girl) .

Onsdag.
En relativ kort skol dag, två timmar grafisk och en kvarts fe, eftersom läraren skulle till gymnasium mässan som jag snart oxå skall till. Skall jobba från 18-20 och sen skall jag och världens bästa mia gå och se rallybruderna på bio. En bra och mysig onsdag, en relax onsdag helt enkelt ..

Men nu har ja hunnit duscha, sminkat om mig och plattat håret igen och redo för att bege mig ut och entra the world of advertising!. haha cya tonight maybe:)

cheers.

I Can handle it

Äntligen mitt svenska tal är klart och är väldigt nöjd med det. Tog inte alls lång tid att skriva när man äntligen fick inspiration för det att skriva. .  Jag har en bra inleding och ett bra avslut så vad skulle gå fel, nu är det bara hem och öva sönder mig så att jag kan stå där framför klassen och hålla mitt studental utan att stamma eller göra något fel. Det skall sitta klockrent.

Blev klart med mitt tal för ca en timma sedan, nu har jag hunnit se på den bästa realityserien The Hills. Ett riktigt bra avsnitt, jag älskar att se audrina glad och att hon har träffat henne kille som hon tycker om och som har samma känslor och som behandlar henne väl. Dock får hon bara bestämma sig om att avbryta helt med Justin nu så hon kan gå vidare i sitt liv. Justin kommer aldrig att ändra på sig, killarna göra aldrig det, de är bara att inse det.  

När man sitter och kolla på the hills får det mig att sakna ett land jag aldrig har varit i, det får mig att önska att jag själv befann mig där, right now, ge mig USA, give me the drama, i can handle it.

När jag kommer hem skall jag käka snabbt byta om åka till hallen träna, hem snabbt duscha och se Gossip och One Tree Hill, har väntat i två hela veckor och guuud vad ja har längtat =)

Men nu skall ja plugga lite Företagsekonomi B.

Vi hörs!


Time




Time flies. Time waits for no man.
Time heals all wounds.
All any of us wants is more time.
Time to stand up.
Time to grow up.
Time to let go.
Time.

<3

Vill designa min blogg till något snyggare någon som har lust att hjälpa? Vill ha en snygg header och en bra bakgrund och ett annat snyggare typ snitt, hjälp någon?, Jag tror jag skulle kunna fixa en snygg head själv, läser faktiskt grafisk kommunikation men där får inte lära oss om hur att göra en hemsida men men, haha om någon vill hjälpa mig med resten skulle jag vara oerhört tacksam(L).


Btw, träningen gick bättre idag men inte det är något som inte är på topp.. men men aja.
back to CSI <3

Måndag

Måndag = REGN REGN rolig måndag att vakna upp till. Skola dagen gick ganska snabbt ändå, fick gjort början på mitt studenttal så nöjd (ligger rätt i min planering) nu är det bara projektarbetet och de kommer ikväll, efter ett samtal med min absolut bästa underbaraste raraste Fredrik.

Snart träning med. . men det lär bli bra. förutom utomhusfysen i regnet NEJ TACK!

cya.


Lugn weekend - The best onces!

Det märks att energi har kommit tillbaka igen, and thank you good for that <3.  Tänkt på en sak att jag uppsaktar mest en lugn helg, en mysig film tillsammans med godis och annat gott är alltid en bra kväll . Utgångar kan man unna sig en gång i månaden typ, för man har typ bara råd att gå ut en gång i månaden haha...

Min helg har verkligen varit en lugn sådan, match, film- godis, shopping och ännu mer film mys. LOVE IT!

Idag var det shopping med mamma, blev en jacka från she store en svart en =) är nöjd. Var hemma ett tag sedan träning. Vad hände egentligen på träningen, kunde vi bara bättre idag? haha.. nää nya tag imorgon. Snabbt hem dusch, telefon samtal med F, länge sedan nu, men det är mitt fel.

Just nu!
Film Pretty women . En riktig klassiker.

GodMorgon sleepingbeuties:)

God Morgon alla sömntutor =) Jag vaknade för ca en timma sedan har hunnit käka frukost bytt om och sminkat mig. Min mamma är däremot mycket segare, hon har kanske bara kommit halvvägs, ja hoppas verkligen dock att hon har käkat frukost för då lär vi inte vara iväg en på ett tag:(, Men idag blir det som sag hunting efter en ny vinter jacka, länge har ja kollat på peakjackan men mamma tycker inte det är någon idé att lägga 3600 på en jacka utan hon vill att jag skall lägga pengarna på ngt annat. Kan ju hålla med om att lägga 3600 kanske är lite väl mycket men jag tycker om den så fruktansvärt mycket :(:) men får väl se vad vi hittar:)

Idag blev min outfit väldigt enkelt..

Svart tunika
gråsvarta strumpobyxor
svart kort jack
stoor härlig halsduk
och mina nya skor från I LOVE PARIS!
Väldigt enkelt men gud så snyggt:)

Peace and love !

Oj kolla här jag hittade tillbaka till bloggen igen. Asså förlåt för mina trogna läsare men verkligen inte haft lust eller tid att hunnit blogga denna veckan typ, vart helt död och orkeslös, men det är på bättrings vägen förhoppningsvis, men det lär vi väl märka. . . det har blivit mycket plugg den veckan oja det har de.. haha ... och mer plugg återstår .. vissa veta varför och andra inte.. och så skall det va..

Idag blev det shopping med min alldelse egna hilda, lollo och evelina=) och hildas mormor och morfar fick vara med där ett tag, blev en snabb fika på condecco =), det blev mer shopping för andra och mindre för vissa. Vi lade märke till ett viss shoppingberonde hos en idag oxå, dags för en invation för någon kanske :P haha ..
För mig blev det idag skor från I love paris butiken, billigt och bra, en mössa, maskera och en enkel t-shirt. Imorgon blir det trogligvist stan igen innan träningen klockan 17.00. Denna gången med mamma, vi skall kolla på vinterjacka till mig, det börja bli så dags nu;(..

Imorgon blir det återigen fotografering med laget, denna gången i den tradionella lagfototet, med matchställ och träningsoverollen. SÅ snyggt så..

Btw match i fredas för båda lagen och till och med vinst för båda..
Måste berömma mig själv lite oxå, för den helt fantastiska kontringsräddningen, den var av absolut världsklass, återigen vissa har det vissa inte, ja hade det defintivt, de där räddningarna sitter i blodet, fast borde egentligen tacka min fotbollsmålvakts karriär för ''räddningen'' kan säga att det skulle vara en målvaktsdröm att få göra en sådan räddning, ja har drömt om den så många gången och i fredas lyckades ja äntligen haha, men så nu slutsnackat om min egoism.. haha

dags för att sova nu, klockan är ju ändå tio i två och snart är det dags för att gå upp igen..
Peace and love S.

sjuk

Gick hem tidgare från skolan idag, mådde inte alls bra. Så blev hämtade från skolan idag av en nybliven körkortsdeltagare Sofia, grattis till dig älskling =) Åkte hem skalade snällt potatisen som mamma bad mig, sedan började ja lite med en läxa som vi fick i svenskan, märkte att ja inte kom någon stans så gick ned och åt, sedan ja och lade mig och vila en stund, uhm häärligt med sömn, märker redan att man mår mycket bättre av det då. Gjorde till och med klart läxan, nu är det bara finslipning kvar. Hann till och med att göra en kladdkaka för att unna mig lite.

Nu skall ja zappa med mellan en ny relatity serie sos och ugly betty :)

aja snart dags för att tastya min kladdis:)

tisdag

sitter i skolan som vanligt och återigen tisdag, är typ små sjuk känner ja, så får se hur mycket jag orkar. Skall i  allafall orka igenom mig utvecklingssamtal och en förläsning '' en obkväm sanning'' . Sen får ja se. Orkar egentligen inte är så trött och tätt i näsan.. men men nu åter till mitt avsnitt av The hills!

update later!

Sammanfattning av helgen!

Hej, sry dålig uppdatering igen. Men vart en sådan konstig vecka, har inte haft lust att göra eller skriva något. Tror mycket av denna känslan har kommit ifrån händelsen i måndas, sen den dagen har allt bara gott piss. Verkligen inte vart på topp vare sig i skolan eller på  handbollsplanen och det märktes definitivt idag när vi spelade vår andra match i div2 med farmalaget, en förlust igen. Vi får verkligen förändra detta sen till nästa match, uhm Fredag 21.00 YEAH! I hope you will be there!

I Fredas var det som sagt utgång med de bästa, Hilda, Frida, Maria, Sofia plus Emma. Vi hade en liten förfest hemma hos honkisen, där visa hade roligare än andra ;) haha. Party låten på förfesten blev I kissed a girl och lady gaga Just Dance! Vi drog sedan intill stan, en snabb kissepaus för vissa, sedan till blvd tog stämpel sen vidare till chez för en snabb cider, vidare till trädgårn för dans och skön sång ;).

Lördag
Skön hemma kväll plus träning.. helt enkelt en vilodag, vilket behövds. plus fyllosamtal från D. en fartsam natt hade de i allafall, tur att någon hade en bra fartfylld lördag, men som sagt ja behövde ju inte en sådan dag, härligt men en skön hemma kväll framför tv;n

Söndag
skönt att få sova ut, frukost, film = mamma mia, hur mysig film som helst. Mamma och ja gav den högsta betyg! sedan snabb lunch och vidare till kärra, men snabbt en vända bort till trollrunnan för att hämta frida. Som redan tidigare sagt så förlorade vi matchen med 5-6 bollar kommer inte riktigt ihåg.
Just nu, film ´´ fun with dick and jane´´ haha plus ansiktsmask på de. Har börjat med de nu en gång varje vecka. Min hy blev fantastik fin förra veckan så skall fortsätta.. Pappa var även här nyss vi gick igenom mitt projektarbete lagt fram en skiss och vidare. riktigt taggad för mitt arbete i allafall..

Nästa vecka.
skola, träningar och umgås med J någon dag kanske.. Läxor? Ja det blir väl inte en sådan händelsrika vecka i allafall. Hoppas i allafall snart få köpt skor och vinterjacka!


utgång!

Utgång ikväll med de bästa <3 skall bli underbart roligt och en skön kväll..
Fredag = redovisning av grafisk uppg och sedan körskolan:)
Aha, vad mer skall ja skriva? haha ingeeet haha, nu skall ja åka till kärra!

imorgon får ni se bilder, välkommna tillbaka då:)

BLÄÄ PÅ ALLA!

Hem kommen från träning och skola:) haft en ganska booring och värdelös torsdag var verkligen inte på humör och jag är inte på humör nu.. så tänker lämna bloggen för nu och uppdatera när ja är piggare och gladare=)

En regning onsdag som alla andra!

En regning onsdag som alla andra! När skall det bli de fina höst vädret utan regn under jag? Är det någon annan som söker en fin höst dag, med de där perfekta höst outfiten:) och sitta på ett café och dricka varm oboj med grädde.. Det var vad jag gjorde idag efter skolan men det där perfekta höst vädret fanns inte där , utan regn och åter regn.. Min kompanjon på cafét idag var Johan . Vi snackade gick runt och Johan lämnade CV till intersport, stadium och t12 .. sedan blev det några affärer:)  Åkte hem sedan och lade mig direkt framför tv och såg på One Tree Hill och Greek och det senaste avnittet av 9210, gud vad jag älskar amerikanska serier, varför kan inte sverige komma med några bra serier, det ända vi har som är vårat är Andra Avenyn och hur bra är det egentligen på en skala om man skall jämnföra med de amerikanska serierna .. men det är vad jag tycker, håller ni andra amerikanska serie fans med där ute? :P haha

Nu har ja legat och sett det mesta på tv och ser fortfarande på tv, nu 4.ans nya serie oskyldigt dömd, där man får se mikael persbrant, han är nog den bästa svenska skådespelare vi har! Allt han gör blir alltid till det bästa!


Nu orkar ja dock inte skriva mer utan skall se färdigt på oskyldigt dömd!

RSS 2.0