My wonderful weekend

Min helg blev verkligen skit lyckade och den bästa på länge:) Behövde verkligen en lyckade helg efter allt slit på jobbet.
Fredag som ja sagt tidigare var dags för utgång, vi hamnde först hos älsklingen carro där vi chillade en stund, sen efter lite sms med David kom vi fram till att vi skulle ta samma buss in och sen skulle vi se var vi hamnde. de andra ville först till chez så ja hakade på oxå även fast det var svårt;). sen vi satt där och vi diskuterade fram och tillbaka vad vi skulle till slut blev det att vi spittrades :/ ja gick till trädgården för att möta david och kärra gänget:), fick träffa björn och fidde och en annan från kärra som man kände igen, trevlig med mycket dans och härligheter:)
Sen blev det borta match.

Lördag var det grill hemma hos malin:), vädert började bra på dagen men blev allt sämre medans kvällen gick och när det var dags för oss att samla oss hemma hos malin började det regna och vi var hunriga men vi fick allt vänta tills de hade slutat att regna, och sluta de gjorde de och mat fick vi i oss:D, skit mysigt.  Kvällen började med regn men slutade i jacuzzin och regn, vi satt alla satt i en 38 gradig varm Jac.. samtidigt som det regnade .. Kvällen var ganska känslomässig på ett sätt med, men en av de negativa sakerna alkohol kan framhäva ibland .. alla prata verklig med alla och man fick reda ut saker med som var bra att man ändå gjorde:)

Söndag, var det släktkalas för mamma och det är som vanligt ingen hit egenligen.

Kommentarer
Postat av: Silla

Prata är det bästa man kan göra.. och att vi fick göra det, var inget annat än nyttigt och bra :)

Tack för en bra kväll!

Ta hand om dig tjejen!

PussoKram

2008-07-14 @ 16:21:18
URL: http://sillaa.blogg.se/
Postat av: MH

Vilka toppendagar! :)

2008-07-14 @ 19:33:38
URL: http://www.metrobloggen.se/mh
Postat av: Nattis

era släktkalas är ju super roliga :D Älskar dom :D

2008-07-14 @ 21:20:57
URL: http://ndahlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0