Saknad

Äntligen sista natten från sex dagars perioden på jobbet, det var inte så jobbigt ändå, okej förgår natt var jobbig men idag flöt allt på perfekt, verkligen helt perfekt gp var färdig runt kvart över två. vi städa och tvättade snabbt och la i plåt och skickade upp ett ark på press 1,5. vi skulle förbereda för morgondagens pass, alltså de som börjar efter oss :P.

Idag var det en ledsamdag, fick reda på att ja inte kommer jobba med ingmar mer för den sommaren så det var lite tråkigt. Vi har haft ganska roligt tillsammans, våra tråkiga skämt, haha. Som idag tillexempel, Tommy berättade att han blir ''lite irriterad'' när man ändra inställningen på stolen och retsticka som ja är så ändra ja så klart, första gången han men vafan, sen stack han ivägen igen men då han ja inte riktigt fixa i ordning allt igen men hann att ändra lite, gud han Va tusen vem ändrar ?, sen skulle han på toa och nu han ja fixa allt helt igen, men denna gången kunde ja verkligen inte hålla masken, haha, - Va det du som har ändrat din lilla .......... ahha. fan skratta så ja började gråta haha.

aasssåå kommer faktiskt sakna att jobba på v-tab, kanske inte är det roligaste arbetet men arbetskamraterna och lönen är det verkligen inget fel på, för det lilla vi gör egentligen!


Men tur för mig att vi inte skulle köra elgiganten för då hade ja inte vart hemma nu, thank u god. haha

peace and love
                             - You know you love me, xoxo S.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0