Sist kvar?

Igår var våram grupp verkligen sist kvar på jobbet, Vi började jäckligt bra vad färdig med bohus efter en timma eller så :) härligt dags för att byta med svenska gruppen som skulle till våran press och städa och sen skicka upp ark och lägga i plåt. vi byte allt gick bra alla rullbyten blev perfekta :), gick upp tjöta med nisse och co. retade lite med ingmar om krigsmålningen och så:P, gick allmänt bara runt och väntade på att gp skulle göra klart och klar blev den runt 03.00 YES! Äntligen dags för att städa och pressarna och verken, vi gjorde det snabbt sen, fan just de vi skall lägga i ark och plåt vi med USCH, ner i källaren igen gör ändringen, det hade vart en tre kvarts rulle innan och det betyder att man måste ändra båda armarna, och det är fan jobbigt, men milos kom ner och hjälte till så själva ändringen gick snabbt sen tror ja vi gjorde den bästa bruntejpen hittils:P, skickar upp den  .. Nisse går upp och tar emot, men där började problem och tiden gick, haha, vi var tvungna att stanna hela tiden och hålla på och fixa och fixa men till slut funkade allt som det skulle och vi fick äntligen åka hem :)
Pappa stog snällt utanför och väntade kvart över fyra på morgonen, min pappa är bäst ställer alltid upp för mig, vad har jag gjort utan han och mamma:)



Idag blir det faktiskt utgång för mig, plus carro och evelina :) vi har inte bestämt vart vi skall ännu men någon stans blir det i allafall:), får se om det blir en lugn kväll eller fartfylld:D, aha
Snart skall ja i allafall åka in till stan och möta carro för att sedan bege sig av hem till henne först:)

SÅ vi ses säkert imorgon igen allesammans:)
You know you love me !
xoxo S.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0