Vart det tävling på jobbet ?

Hade vi tävling på jobbet idag på den som hade mest arkbrott? för i såfall förlora våran press. Vi fick bara ett medans press 3 fick två och vinnaren press 4 hade tre arkbrott om ja inte minns fel. Usch idag när man var som tröttast skulle allt verkligen gå helt åt helvete på jobbet. Alla fick arkbrott vi var tvugna och stanna för att ngt hade gått i sönder ut i packsalen, men då är det tur att man jobbar med sådana roliga och sköna människor som det finns på v-tab. Inatt var ja ganska nerstämd och tystlåten, var trött helt enkelt och det syntes på mig, men efter många försök från ingmars sida blev ja på bättre humör för en stund. . . Ryktet om ett poolparty hade till och med spritt sig ända till Ingmar, han påpekade att han var ledig på lördag och att han skulle ta med sig sin bad anka, haha, ibland är han bara för rolig .. Vi var färdiga med allt runt ca fyra och kom hem halv sex idag. Fick städa två jäävla verk idag oxå det är sjukt jobbigt att städa, ni som inte vet hur det går till kan inte förstå hur jobbigt det är, tänkt då att städa två verk och man vill bara hem allstå gör man de  i racer fart, ett rent träningspass blir det tillslut. usssch hatar att städa.

Ja ber er att kolla i gp imorgon och kolla på sidan 6, för er som har en tidning där sidan 6 bilds har en fläck eller liknade så är det ja som har tryckt den tidningen, snälla kommentera så ja får veta var i gbg dem kom. Andledningen till att ''blev konstig'' är för att en duk hade gått i sönder och man han inte byta den innan vår körning, men eftersom det inte var någon kommersiellbild(annonsbild) så gjorde det inget..

Men nu är ja verkligen så trött att ja nästa ramlar ihop snart, vi hörs under eftermiddagen, nu skall ja sova länge och vill inte bli väckt, såå stör ej !

Ni märker när ni kan störa syns här ;)..

--           You Know You Love Me ,   xoxo S.

Kommentarer
Postat av: Malin

hahaha.. vilken jävla natt. Jag kunde inte annat än att garva i slutet. och josefin och co hade faktisxkt 4 dom med ;) Men de va faktiskt vår maskin som va mega cp. Halv 6 oj, varför så sent? jag va hemma vid 5.. =)

2008-07-28 @ 14:41:08
URL: http://plusyou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0