Helg och bradaver!

Som sagt jag är tillbaka och utvilad:) Helgen har varit helt okej mest tagit det lugnt varit med vännor och passat på att plugga lite oxå mycket som hålls på nu i skolan faktiskt, har undrat när det skulle hända och nu de senaste har de kommit haha, men det är väl så här i en vecka till sen är det lugnt igen, puuh skönt, är trött på allt pluggande och är inte motiverad någonstans.. betygen går åt helvete.. nej där ljög ja.. men de kan faktiskt gå bättre i vissa ämnen typ som svenskan.. har aldrig varit med om en sådan sträng rättning, men det är bra ändå man lär sig egentligen så mycket mer.. Tack Jonas, som idag hade ett stort plåster i pannan, läste på Josefins blogg att han hade visst ramla och slagits sig när han skulle byta om, klantigt men ändå ganska roligt ;) . Idag har ja inte gjort så mycket hade sovmorgon och var i inte i skolan förren halv 12 och då var det bara basgrupp på schemat sen lunch sen PH, sen den ända riktiga lektionen för dagen, företag b.. så ändå en ganska slapp dag.. Ja lotta och lollo fick agera modeller idag oxå för våra vännors UF projekt, vi skulle modella deras as snygga armband, (KÖP DEM) de har gjort dem helt själv och det är helt ''on of the kind stuff'' så du lär bli den enda som har just det armbandet :P Ja erbjöd mig även att fixa deras bilder lite med så skall återgå till det sen när ja har bloggat klart, tycker sådant där är rolig och ja lär mig mer och mer för varje gång!

Fast hilda tyckte redan att ja var duktig och haj på det där, men det finns så mycket kvar att lära .. tror aldrig man blir följdlärd när man håller på med cs2 programmen eller de nya uppdateringarna av CS , ahah sjukt..

Men hur var mig Helg egentligen?

Fredag blev det en liten utgång efter många om och men, det blev trädgårdn och förfest på Chez..
Lördag, match och en massa fina blåmärken på knäna, haha sedan blev det filmkväll :)
Söndag, ta sig hem från ödet och vila och sedan träning på sportlife, ja och hilda startade visst en trend på pullupsen och chinupsen haha ... visst var det svårt tjejor ;), sen blev det inne träning i en timma med massa skott träning, roligt och bra!
Det var min helg, fast ngt sjukt ändå egentligen i fredas.. fast mer om det i ett annat inlägg, vill diskutera det lite och känns som om mitt nuvarnande inlägg redan är ganska långt, så vi tar de senare:P:)

Solong honeybies:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0