Projektidé , jippii

Vädret gör det verkligen inte lättare att palla sig ur sängen på morgorna, väl vill gå till skolan när det är grått och blåsigt? Heller vill man ligga kvar i den varma sköna sängen och bara gömma sig under täcket, men nej, har pallar man sig upp i allafall och göra sin rutiner på morgonen och sedan hamnar man på skolan iallafall.. Det var en okej skoldag i allafall, och ja trapporna var jobbiga som ja tidigare nämnde i ett annat inlägg (se sportlife) men jag klarade mig i allafall. Hade bara två riktiga lektioner de andra var bas, ph, och projektarbete möte. Min handledare malin var på min idé och tyckte den skulle bli bra .. Bra att man har någon på sin sida iallafall.. De räcker ju inte bara att päronen tycker det är en bra idé man vill ju höra det från dem som sätter betygen oxå:). Men kanske Malin gillar idén för att hon själv är allergisk? Tror att det kan finnas en tanke där ..

Snart är det träning oxå vet ej om jag pallar är förskyld, träningsvärk och huvudvärk återigen ... men det är den där himla förskyldningen som är andledningen till huvudvärken med plus att själv klart värk näsan, hoppas att ja inte har någon bihållsinflamation bara :/..

Plugg blir det i vilket fall efter träningen, projekt skall ja börja med lite smått sedan hemtantan i FE A, sen om jag hinner skall jag kolla på svenska talet oxå:), fast det kan ju vänta egentligen skall ju inte in ännu om ett tag, deadline efter lovet så det är ju en bit kvar..

btw, läste en blogg igår som fick mig ett gott skratt, hur kan man skriva ngt sånt, i varje inlägg nämner han/hon hur full hon/han har varit i helgen och veckan.. oojoj,, skaffa ett liv kanske? åtminstånde minska drickandet, eller han/hon kanske vill bli alco i tidig ålder? Så skoj är det faktiskt inte att dricka. Men det är min åsikt, hur tänker ni andra?

xoxo, en sjukling Sofia.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0