Sammanfattning av helgen!

Hej, sry dålig uppdatering igen. Men vart en sådan konstig vecka, har inte haft lust att göra eller skriva något. Tror mycket av denna känslan har kommit ifrån händelsen i måndas, sen den dagen har allt bara gott piss. Verkligen inte vart på topp vare sig i skolan eller på  handbollsplanen och det märktes definitivt idag när vi spelade vår andra match i div2 med farmalaget, en förlust igen. Vi får verkligen förändra detta sen till nästa match, uhm Fredag 21.00 YEAH! I hope you will be there!

I Fredas var det som sagt utgång med de bästa, Hilda, Frida, Maria, Sofia plus Emma. Vi hade en liten förfest hemma hos honkisen, där visa hade roligare än andra ;) haha. Party låten på förfesten blev I kissed a girl och lady gaga Just Dance! Vi drog sedan intill stan, en snabb kissepaus för vissa, sedan till blvd tog stämpel sen vidare till chez för en snabb cider, vidare till trädgårn för dans och skön sång ;).

Lördag
Skön hemma kväll plus träning.. helt enkelt en vilodag, vilket behövds. plus fyllosamtal från D. en fartsam natt hade de i allafall, tur att någon hade en bra fartfylld lördag, men som sagt ja behövde ju inte en sådan dag, härligt men en skön hemma kväll framför tv;n

Söndag
skönt att få sova ut, frukost, film = mamma mia, hur mysig film som helst. Mamma och ja gav den högsta betyg! sedan snabb lunch och vidare till kärra, men snabbt en vända bort till trollrunnan för att hämta frida. Som redan tidigare sagt så förlorade vi matchen med 5-6 bollar kommer inte riktigt ihåg.
Just nu, film ´´ fun with dick and jane´´ haha plus ansiktsmask på de. Har börjat med de nu en gång varje vecka. Min hy blev fantastik fin förra veckan så skall fortsätta.. Pappa var även här nyss vi gick igenom mitt projektarbete lagt fram en skiss och vidare. riktigt taggad för mitt arbete i allafall..

Nästa vecka.
skola, träningar och umgås med J någon dag kanske.. Läxor? Ja det blir väl inte en sådan händelsrika vecka i allafall. Hoppas i allafall snart få köpt skor och vinterjacka!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0