Avesta weekened

heej bloggen, uppdatering från avesta kommer här...

frida var duktig och hade med sig data och tur som jag har hämnade vi torslanda barn i samma rum:), så kan faktiskt uppdatera under helgen. Vi tajmade allt väldigt bra idag med tågen, tre byten för hos och en buss i fyra minuter, det hade kostat 15 kr st men micke fjäskade med två bingolotter och vi fick åka med. bingolotter hade aldrig funkat hemma med västtrafik. Vi kom fram till hotelet runt tjugo i fyra sen hade vi samling runt 5 gick igenom allt sen mat, vi knökade hos alla i två minibussar.. and off we go till matsalen där vi skulle äta, pyttipanna blev rätten, rätt gott faktiskt.

Matchen skulle spelas 20.40 mot rp så åkte hem och taggade igen sen samling och sen match, vi vann ganska enkelt 33-22 blev slutresultatet. Vi satte punkt för matchen redan efter en minut, då var redan segern i våra händer! Hann att göra ett mål och en bra insats bakåt. Imorgon har vi en grupp spel match till och hoppas på vinst sen är det slutspel! haha, ensåläng har ja haft kul, ja, hilda, lollo, evelina, och frida har underbart roligt:). haha.

Btw hade tvärnitt på ländsvägen och det var nervöst ibörjan men sen gud vad roligt det var. ett posetiv sak var att nästa gång kan vi boka halkan =).

Men nu samling igen och sen sleeeptime. Vi hörs imorgon (L)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0