090220

Det är återigen fredag och har varit i skolan och sett på matrix för att vi skall tydligen analysera den i religion b, de skall bli intressant och se om det går! Vart i stan och köpte lite vårkläder dock inte allt ja ville ha med de blev en del tee's och ett par jeansleggings, riktigt snygt faktiskt tycker ja. Idag är det match med a-laget igen de skall spela mot sport så ja och frida skall vara supportar, sedan blir det hem till tina och umgås lite!

Imorgon är det match och en riktigt heldag med min Älskling Hilda, vi skall storhandla på maxi och sedan blir det melodifestivalen för hela slanten och säkert en del annat, de blir en heldag och en sleepover, yeaah. DU är bäst hun!

Söndag, aa då blir det match med juniorlaget de behövde visst lite support dem med och klart ställer man upp, de är riktigt roligt att spela de matcherna med =) men härligt att de bli sov morgon under hela helgen =)

men de var lilla updaten från mig idag, får se hur mycket de blir under helgen, har en del planerat som sagt även plugg men de kommer under söndagen, har börjat skrivat på vg delen men har lite kvar orkar inte skriva mer så söndag får de bli plugg hela dagen efter matchen =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0