Sverige till final

(skrev detta inlägg igår kväll men de hade visst inte publiserats så testar igen)

Jag har precis sätt klart på hockey JVM okej hann se sista halvlek men klart den bästa att se i allafall, i början av tredje period låg sverige under med 2-1 gjorde 2-2 efter några minuter och vilken nytändning de fick! Vi skrek för varje mål och skrek för varje utvisnings som aldrig kom, ja börjar faktiskt undra ifall det ens var några domare på is i huvudtaget, men skit samma Sverige vann i allafall tillslut med 3-5 och bäst på plan var backlund=) för mig låter han redan som ett utlandsproffs, hans namn låter som ett riktigt ''proffsnamn''..

Nu hoppas ja bara att allt är bra med lasu som skadade sig, någon av dem som ja vet känner honom ''hur är det med honom?''  hoppas inget allvarligt så att han kan vara med och spela i finalen..


Idag var det även andra dagen av vårt träningsläger och idag hade vi två pass och gick halvdant från min sida men överlag väldigt bra för laget=) Imorgon skall ja prestera ännu bättre, funderar allvarligt då att stänga av mobilen så att man inte blir väckte som man blev i igår natt klockan 02.11 för att vara exakt. Av ett sådant ointressant sms som

- Har du blivit något bättre på guitar hero ?
Hallå David, finn bättre tider att skicka ett sådant sms tack! Roligt att du har hör av dig men 02.11 när man vet att folk kanske sover...

två minuter senare
 pling pling..

ett till sms (redan där kanske ja borde ha stängt av mobilen) denna gången fick ja av Johan.
Hoppas att du vann. Har sett klart på den sista filmen nu och somnar nog inom fyra sek. Puss

ett svar sms från hans sida men, kunde de inte väntat tills morgonen.. Älskar att få sms de förgyller mig dag men att få dem sent och bli väckt är inte alltid skoj precis, plus ja måste alltid svara på ett sms oxå, någon tvångstanke ja har. Så det slutade med att ja log och smsade till 3 i natt .. 

Nu sitter ja här igen klockan är 00.22 och skulle egentligen ha lagt mig och somnat redan eftersom ja skall träna tidigt igen imorgon, men det blir så ibland eller aa ganska ofta egentligen.. Men nu skall ja verkligen bege mig av och förlåt för ett ganska långt och kanske helt ointressant inlägg egentligen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0