Am a wild on ..

Skall skriva riktigt snabbt nu, skall pömsa vilken minut som helst, skola imorgon och jag är verkligen inte pepp någon stans.. som vanligt men det är bara att palla sig upp som vanlig och infinna sig, hur fan skall de gå när ja skall börja jobba? haha nää nattjobb är nog något för mig, v-tab style. Ohh saknar mitt gamla sommarjobb, arbetskamraterna , arkbrotten och rullbyterna, åka runt runt på bandet och skriva meddelande på rullarna och se dem åka runt och runt.. haha minns när vi skrev att en kille va söt, ahha de var roligt .. undra om han fick reda på att de var oss? fast de stämde inte för söt va han inte, men snäll. Ingmar saknar ja med.. vill faktiskt reta någon nu eller kaxig som han bruka säga att ja va ;).. nää i miss it ..

Igår vart det lördag och hade match mot heid och vi pratar inte så mycket mer om den tkr ja .. inte riktigt våran dag helt enkelt.. åkte snabbt hem duschade och åt, hämtade upp frida och sedan körde vi i race fart till heden och såg första halvlek av sverige matchen, sen åkte ja till david och hann se andra halvlek där.. blev kvar där en stund längre än vad ja trodde.. skulle ju köra dem till deras fest.. aja vid tio var ja tillbaka till heden och då var det dags för spel kommer aldrig ihåg vad de spelet heter men det är riktigt roligt i allafall, men spelar i lag och de finns en påse med helt random ord eller riktigt kluriga ord, man skall alltså försöka förklara ordet utan att säga det och aaa ni förstår hoppas ja .. Mitt lag vann första omgången i allafall , goo hedqvist, ja och en kille ja tyvärr inte kommer ihåg namnet på.. Sen kollade vi lite klipp på youtube och sen sjungde vi lite sing star och pratade.. riktigt rolig kväll må ja säga, måste verkligen göras om =)

Var hemma runt 2 , var tvungen att käka donken innan ack så hungrig ja va.. den satt riktigt fint.. Vid tre fick ja mess av david där han bad mig ringa och ett samtal blev de i ca 40 min .. en full david som gick helt ensam hem till backa.. lägg till att han hade gått från lunden som ligger i olskrogen typ hem till honom i backa, vem tänker ens på att gå hem då? taxi spårvagn hade ju varit ett bättre alternativ men aja.. fick väl ngt vettigt ifrån honom annars var han ganska aaa.. ni förstår.

Somnade äntligen thank u gud.

Söndag, var inställd på träning vi 3 men fick ett sms ca en timme innan träning där de stod att ja skulle infinna mig halv 6 i lillekärshallen för att spela med j-laget .. ett derby blev de faktiskt och vinst. yeeah. gick riktigt bra för mig faktiskt tror uppmot sex mål eller något.. vågade verkligen och de funkade.. behövde nog en sådan match, allt funkade helt enkelt.

a men det var väl racer fart hem igen och duscha åt och 45 minuter senare var ja hemma hos tina där vi skulle ha en liten filmkväll och vi stog Wild child, för er som kanske vet kommer den på bio snart.. gå och se den, riktigt bra tycker ja i allafall.. aa men nu efter filmen var det dags för mig att åka hem för a det är ju faktiskt tråkigt nog skola imorgon..

Tack allesammans för en underbar helg, en riktigt kompis helg har de varit. hunniy umgås med alla förutom vissa som ja hade velat.. Mia fattades , fredrik fattades .. aa saknade var ni .. skall ge er en bra låt innan ja loggar ut





Kommentarer
Postat av: Anonym

gullig du är gums,<3

missyou!

2009-01-26 @ 10:01:10
URL: http://negermia.blogg.se/
Postat av: Frida, den lilla ;)

haha, va pinsamt :D tack, får nog ta och ändra det där ;)

2009-01-26 @ 19:56:17
URL: http://fridabjorkroth.blogg.se/
Postat av: Hilda

Vad fin din nya blogg är gumman (L)

2009-01-26 @ 21:15:55
URL: http://emmiluttan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0