The girl with the green scarf

Mamma kom hem tidigare igår fredas och bestämde att vi skulle åka och shoppa och shoppande blev det verkligen, fick hem lite mer än dig frida;) blev inte bara en mascara där inte ;). Efter några timmar på backaplan och allum kom jag till slut hem med, tre par skor varu ett par vara min balskor =) resten vår såklart ;), sen två klänningar och en mascara =) Mamma fick köpte två bas tshirts, bra jobbat där mamma ;).. Uppskattade verkligen att mamma kom hem tidigare igår behövde komma ut efter en sådan ledsam förmiddag. Åkte till mormor sedan för att visa upp våra nya fynd, Fredagen blev inte så mycket mer änså, shopping och räkor, lets dance och två filmer = ) en mysafton med familj!


Lördag, match mot kortedala där vi slog alla rekord och ja blev en säker straff skytt =), va händer egentligen?
Oh såg även bio med Emelie och hennes mamma åsa, först satt vi på condeco och tog ett glas vin men emelie hon tog varm choklad hon, match imorgon ju ;)

Söndag, skulle ha sett slaget om hisingen men en del blev inkallad för att spela med jlaget och man får väl ställa upp då:(:) sen bär de av till herrmatch för att sedan avnjuta en härlig go middag en och cider sa micke?;)

Skall sova nu är riktig sömning Sleep tight!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0